ALEXANDRIA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALEXANDRIA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.574.833

Publication

10/05/2012
ÿþ rood word na

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : ALEXANDRIA

(verkort):

0845.5/4.833

*iaos~aea" iu

Vo beha aan Belg Staat

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

2 7 APR. 2012

G riffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Starter

Zetel : 2000 Antwerpen, Grote Pieter Potstraat 10

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting:

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Damien De Lelie te Antwerpen-Borgerhout, op 24 april 2012 dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter werd opgericht door: de heer GERGES Abd El Messih William, geboren te Cairo (Egypte) op 25 oktober 1963 (NN 63.10.25-471.75), wonende te 2000 Antwerpen, Haarstraat 2411, onder de naam "ALEXANDRIA", gevestigd te 2000 Antwerpen, Grote Pieter Potstraat 10, met een maatschappelijk kapitaal van één euro (1,00 EUR), verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigt het 1/l00ste van het maatschappelijk kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op één (1) euro.

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van een/honderdste van het maatschappelijk kapitaal,

De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen re-kening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen,

De uitbating van tavernes, restaurants en feestzalen.

Het uitoefenen van de activiteiten van restaurateur en traiteur.

Het uitbaten van restaurant, broodjes - en pita-zaak en pizzeria, alsmede het verko-pen van allerlei dranken, frisdranken en tabakswaren.

Daartoe mag de vennootschap, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle

handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de, vennootschap verband houden of de verwezenlijking van dit doel kunnen bevorderen.

Daartoe Kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goe-deren in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap wordt bestuurd door:

de heer GERGES Abd El Messih William, geboren te Caïro (Egypte) op 25 oktober 1963 (NN 63:10.25471.75), wonende te 2000 Antwerpen, Haarstraat 24/1, zaakvoerder, aan wie de bevoegdheid is verleend de vennootschap te verbinden in en buiten rechte. Dit mandaat is onbezoldigd. Er werd geen commissaris benoemd.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. De eerste algemene vergadering heeft plaats op de laatste werkdag van de maand juni om 14.00 uur van" het jaar 2014.

Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voor-behoud van de wettelijke, en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de .algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, door alle middelen van overdracht, een schriftelijke volmacht geven om zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daar in zijn plaats te stemmen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

. Alle algemene vergaderingen mogen alléén beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve als aile personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

Behalve in de door de wet bepaalde gevallen, kan de algemene vergadering be-slissen welke ook de vertegenwoordigde fractie van het kapitaal mag zijn en bij abso-lute (of: relatieve) meerderheid van stemmen (of: van de uitgebrachte stemmen).

In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vrucht-gebruiker en blote eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend,

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijfentwintig ten honderd (25%) vooraf-genomen voor de vorming van een reservefonds; deze voorafname houdt op ver-plicht te zijn wanneer dit reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tus-sen het minimumkapitaal vereist bij artikel 214, §1, en het geplaatst kapitaal.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergade-ring, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

-VOOR BEKNOPT UITTREKSEL-,

Opgemaakt vóór registratie ter neerlegging op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel,

Samen hiermee neergelegd: uitgifte.

-De Notaris-

-DOMIEN DE LELIE-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/03/2017 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.
03/10/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ALEXANDRIA

Adresse
BRUSSELSTRAAT 51 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande