ALFA DESIGN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALFA DESIGN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.274.412

Publication

13/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 06.08.2014 14407-0443-009
08/12/2014
ÿþe

Ondernemingsnr : 0847.274.412

Benaming

(voluit) : ALFA DESIGN

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2200 Herentals, Fraikinstraat, 24,

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING ZETEL

De zaakvoerder heeft overeenkomstig artikel 3 van de statuten besloten vanaf 26 november 2014 de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 2200 Herentafs, Saffierstraat, 5/10B.

VANHOUDT Luc

Zaakvoerder

eNeergeiegd ter griffie van de

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van c

D

i

D

Mod Word 11.1

RECHTBANK-VAN KL54PHANDEL

2 7 NOV, 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT De Greter

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 22.07.2013 13333-0353-007
20/07/2012
ÿþ Mod Word 11.1

.se ier: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

i D JULI 2012

KOOPHAN~E~ TU RNHOUT

rr ite griffier

" iaiaa~si

be

B Sti

Ondernerningsnr : Benaming

(voluit) : ALFA DESIGN

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2200 Herentals, Fraikinstraat, 24.

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Van Hemeldonck te Olen op 6 juli 2012 dat een vennootschap werd opgericht als volgt

Identiteit van de oprichters.

1.De heer VANHOUDT Luc Peter Julia, geboren te Turnhout op 3 mei 1957, echtgenoot van mevrouw MARIEN Martine Frieda Jozef, wonende te Herentals, Fraikinstraat, 24. Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract.

2.De heer VANHOUDT Pieter, geboren te Herentals op 25 februari 1985, ongehuwd, wonende te Herentals, Fraikinstraat, 24.

3.De heer VANHOUDT Michiel, geboren te Herentals op 20 september 1987, ongehuwd, wonende te Herentals, Fraikinstraat, 43.

Vorm en Naam. De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt "ALFA DESIGN",

Duur. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, op zes juli tweeduizend en twaalf.

Zetel. De vennootschap is gevestigd te 2200 Herentals, Fraikinstraat, 24.

Doel. De vennootschap heeft als doel :

- groot- en kleinhandel in keukeninrichtingen, badkamers, meubilair, elektro en sanitair, woninginrichting; -groot- en kleinhandel in dranken.

Daartoe mag de vennootschap, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende en onroerende, financiële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doet van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking van dit doel kunnen bevorderen,

De vennootschap zal derhalve bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzonderingen te verrichten, die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderlijk zijn,

De vennootschap mag deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten, Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake,

Kapitaal. Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/honderdzesentachtigste (1/186) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De oprichters hebben verklaard het kapitaal van de vennootschap ais volgt te onderschrijven in geld tegen de prijs van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel

a) de heer VANHOUDT Luc, voornoemd sub.1 : zestienduizend zeshonderd euro (¬ 16.600,00), waarvoor

hem honderdzesenzestig aandelen worden toegekend, die hij verklaard heeft te aanvaarden. 166.

b) de heer VANHOUDT Pieter, voornoemd sub.2 : duizend euro (¬ 1.000,00), waarvoor hem tien aandelen

worden toegekend, die hij verklaard heeft te aanvaarden. 10.'

c) de heer VANHOUDT Michiel, voornoemd sub.3 : duizend euro (¬ 1.000,00), waarvoor hem tien aandelen

worden toegekend, die hij verklaard heeft te aanvaarden. 10.

Totaal : honderdzesentachtig aandelen. 186.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



,' Voorn behouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Alle aandelen zijn volgestort voor circa vierenvijftig procent en de gelden ten bedrage van tienduizend euro (¬ 10.000,00) werden gestort op een bijzondere bankrekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting, bij de naamloze vennootschap BELFIUS BANK te 1000 Brussel, Pachecolaan, 44, op rekening nummer BE58 0688 9417 0679, Het bewijs van deze deponering werd door voornoemde instelling afgeleverd op 22 juni 2012.

Bestuur. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. ledere zaakvoerder is bevoegd om alleen alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen;bijzondere" en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd, De " gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht onverminderd de aansprakelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

Jaarvergadering. De jaarvergadering van de vennoten moet ieder jaar bijeengeroepen worden op twintig juni om achttien uur. Indien die dag een zaterdag, zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. De jaarvergadering en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of in een andere plaats in het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap is gevestigd, aangewezen in de oproeping; de buitengewone algemene vergadering kan gehouden worden waar ook in België.

Boekjaar. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Bestemming van het resultaat. Van de te bestemmen winst van het boekjaar zoals deze blijkt uit de jaarrekening, wordt jaarlijks in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, de wettelijke reserve aangelegd en de jaarvergadering besluit verder over de bestemming van het overblijvende saldo,

Wijze van vereffening. Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen ten faste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

- De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag waarop het uittreksel uit de oprichtingsakte neergelegd wordt ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en vangt haar activiteiten aan vanaf dezelfde dag.

- Net eerste boekjaar begint op datum van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid en eindigt op 31 december 2012.

- De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013,

- De oprichters hebben verklaard, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die bij de uitoefening van de ingebrachte activiteit zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van de oprichtingsakte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout.

- De oprichters hebben besloten dat tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur : de heer VANHOUDT Luc Peter Julia, voornoemd subi, die aanvaard heeft.

- De oprichters hebben verklaard dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een commissaris verplicht wordt en zij geen commissaris wensen te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld.

BIJZONDERE VOLMACHT wordt verleend met recht van indeplaatsstelling, aan de heer VERCAMMEN Jan en/of de heer VERCAMMEN Tim, te Herentals-Noorderwijk, Servaas Daemsstraat, 52, om alle opstartformaliteiten en latere wijzigingen te volbrengen in naam en voor rekening van de oprichters en de oprichtende vennootschap, hierbij horen onder meer :

-aanvragen van attesten en vergunningen;

-inschrijving en wijziging in het ondernemingsloket;

-aile administratieve verplichtingen met betrekking tot de oprichting.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte.

Jan Van Hemeldonck

Notaris

Op de laatste blz. van l uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
27/11/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ALFA DESIGN

Adresse
SAFFIERSTRAAT 5, BUS 10B 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande