ALGEMENE BOUWWERKEN DRIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALGEMENE BOUWWERKEN DRIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 630.885.129

Publication

29/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

27-05-2015

Griffie

*15308844*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0630885129

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Algemene Bouwwerken DRIES

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Heidi Blervacq, notaris te Dessel, op 26 mei 2015, dat:

1. Rechtsvorm naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam:  Algemene Bouwwerken DRIES .

2. Zetel: 2480 Dessel, Nieuwedijk 37.

3. Oprichters:

a. De heer DRIES Alfons Julia Gustaaf, geboren te Mol op 23 november 1964, echtgescheiden, wonende te 2480 Dessel, Nieuwedijk 37.

b. De heer DRIES Rik, geboren te Mol op 24 maart 1996, ongehuwd, wonende te 2480 Dessel, Nieuwedijk 37.

4. Kapitaal: 18.600,00 euro. Het is vertegenwoordigd door tweehonderd (200) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

5. Gestort bedrag: 6.200,00 euro.

6. Nog niet volgestorte inbrengen:

- door Dries Alfons Julia Gustaaf, voornoemd sub. a: drieduizend zevenhonderdtwintig euro (¬

3.720,00);

- door Dries Rik, voornoemd sub. b: achtduizend zeshonderdtachtig euro (¬ 8.680,00).

7. Samenstelling: in geld.

8. Boekjaar: 01/10 tot 30/09. Het 1ste boekjaar eindigt op 30 september 2016.

9. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

10. Verdeling vereffeningsaldo:

Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend

met hun volstorting.

11. Interne bestuursbevoegdheid: Het bestuur heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandighe¬den namens de vennootschap alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, beschikt elke zaakvoerder afzonderlijk over een individuele interne bestuursbevoegdheid voor bedragen tot tweeduizend euro (¬ 2.000,00). Voor bedragen van meer dan tweeduizend euro (¬ 2.000,00) dienen de zaakvoerders steeds gezamenlijk te handelen en geldt er een gezamenlijke bestuursbevoegdheid in plaats van een

Onderwerp akte :

Nieuwedijk 37 2480 Dessel

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

individuele bestuursbevoegdheid.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

12. Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden

aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

Statutaire zaakvoerder

Wordt tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap aangesteld:

De heer DRIES Alfons Julia Gustaaf, geboren te Mol op 23 november 1964, wonende te 2480

Dessel, Nieuwedijk 37.

Het mandaat van zaakvoerder zal onbezoldigd zijn, tenzij bij de benoeming of nadien anders wordt

beslist.

13. Niet-statutaire zaakvoerder: voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar: de heer

DRIES Rik, geboren te Mol op 24 maart 1996, wonende te 2480 Dessel, Nieuwedijk 37.

Zijn mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

14. Commissarissen: geen.

15. Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland: - Werken die bestaan in metselwerk, dakbedekking en voegwerken; betonwerken en bekisting, chapewerken, asfalt- klinker- en kasseiwerken;

- Aan- en verkoop, in- en uitvoer van grondstoffen, producten en bijproducten nodig voor metselwerk, dakbedekkingen, chapewerken, betonwerken, klinker- en kasseiwerken, voegwerken.

Het verrichten van diensten en handel in artikelen, van alles wat met het vorenstaande in verband staat of daartoe dienstig of bevorderlijk kan zijn, de in- en uitvoer ervan, alles in de ruimste zin. Het uitoefenen van een mandaat als zaakvoerder of bestuurder in vennootschappen.

Het beheer van onroerend vermogen; zij mag in dit verband alle verrichtingen doen van aankoop, bouw, verandering, inrichting, verhuring, onderhuur en ruil en verkoop van alle onroerende goederen en dit zowel van vruchtgebruik als van de volle eigendom of andere zakelijke rechten, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Het beheer van deelnemingen, participatie, samenwerking, onder gelijk welke vorm, in alle Belgische of vreemde vennootschappen of ondernemingen. De vennootschap mag in dit verband alle deelnemingen verwerven of valoriseren, evenals bestuursmandaten uitoefenen.

Het beleggen in roerende waarden en het aankopen van financiële instrumenten van welke aard ook. Het toestaan en aangaan van leningen met of zonder hypothecaire waarborgen.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De aankoop, de oprichting, de verbouwing, de verkoop, de huur en onderhuur, de erfpacht, de concessie en uitbating, onder gelijk welke vorm van alle handelszaken en alle roerende en onroerende goederen en rechten.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

Zij kan ook participeren in of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Deze opsomming dient in de ruimste zin beschouwd te worden, en is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

16. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats op de laatste vrijdag van de maand maart om negentien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken; afschriften voor derden worden ondertekend door een zaakvoerder.

17. Volmacht(en): Nihil.

18. Verbintenissen vennootschap in oprichting:

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, verklaren de verschijners, ter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

gelegenheid van de oprichting van de vennootschap, dat deze laatste de rechten en verplichtingen overneemt die voortvloeien uit overeenkomsten door hen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting en voor rekening van deze sinds 1 mei 2015.

De verschijners verklaren te weten dat deze overname effect zal sorteren vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 § 4 Wetboek van Vennootschappen.

De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

19. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door KBC Bank.

20. Bijzondere volmachten: De oprichters beslissen aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  SBB Accountants en belastingconsulenten , met zetel te 3000 Leuven, Diestsevest 32 bus 1A, volmacht te verlenen om voor en in naam van de vennootschap :

- bij het KBO alle nodige formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige, en toekomstige) en schrappingen ;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie van BTW, met name de aanvraag van het B.T.W.-nummer, de aangifte tot wijziging van de registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Heidi Blervacq

Coordonnées
ALGEMENE BOUWWERKEN DRIES

Adresse
NIEUWEDIJK 37 2480 DESSEL

Code postal : 2480
Localité : DESSEL
Commune : DESSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande