ALGEMENE BOUWWERKEN MATHEEUSSEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALGEMENE BOUWWERKEN MATHEEUSSEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 550.742.640

Publication

02/05/2014 : BVBA: oprichting
Er blijkt uit een akte verleden voor meester Isis VERMANDER, geassocieerd notaris te Wuustwezel op 8 april 2014, dat er tussen:

1. De heer Matheeussen. Rudv Corneel Maria , van Belgische nationaliteit, geboren te Loehhout op 15 augustus 1960, [Rijksregisternummer: 60.08.15-235.49], echtgenoot van mevrouw Bevers, Karma

Maria Cornelia, thans wonende te 2990 Wuustwezel, Bredabaan 93B.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebreke aan huwelijkscontract, niet conventioneel gewijzigd naar zijn verklaring.

2. De heer Matheeussen., Philippe , van Belgische nationaliteit, geboren te Brasschaat op 30 september 1986, [Rijksregisternummer: 86.09.30-319.68], ongehuwd wettelijk samenwonend met; mevrouw Schenk, Nina, thans wonende te 2990 Wuustwezel, Bredabaan 313A, bus 1.

NAAM - ZETEL - DOEL

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming "Algemene Bouwwerken Matheeussen", met zetel te 2990 Wuustwezel, Bredabaan 313 bus Al en waarvan in de statuten het doel letterlijk als volgt werd omschreven:

" Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tôt doel:

* Optrekken van de ruwbouw van individuele huizen; * Algemene bouw van andere niet-residentiële gebouwen;

* Optrekken van de ruwbouw van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, van

stel- en stapelplaatsen, scholen ziekenhuizen, van gebouwen voor de beoefening van erediensten, cultuur, enz.;

* Optrekken van de ruwbouw van gebouwen met celstructuur (appartements-gebouwen,

enz.);

* Ondememing voor het monteren van niet-zelfvervaardigde metalen constructiewerken; * Montage van hangars, loodsen, schuren, silo's enz. voor landbouwdoeleinden; * Bouw van bruggen en tunnels;

* Optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms;

* Ondememing voor het bouwen van schoorstenen en industrïële ovens; * Ondememing voor het bouwen vanfunderingen, inclusief heien; * Uitvoeren van metsel- en voegwerken;

* Groothandel in bouwmaterialen : zand, grind, cernent, bakstenen, enz.; * Groothandel in bouwmaterialen, algemeen assortiment; * Groothandel in schrijnwerk, anders dan hout;

* Bouwmarkten en andere doe-het-zelfzaken in bouwmaterialen, algemeen assortiment;

Op de laatste blz. van Lui!
bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


4 voor-

behouoen

aan het

Belgisch

Staatsblad

.—

O ri

t» a

•m

ox C3

mod 11.1

* Verhuur van machines voor de bouwnijverheid met bedieningspersoneel; * Handelsbemiddeling in hout en bouwmaterialen;

* Vervaardiging van metalen constructiewerken ofgébinten voor de bouw;

* Isolatîewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen;

* Vervaardiging van geprefabriceerde gebouwen, overwegend van metaal : bouwketen, modulaire tentoonstellingselementen, telefooncellen; ; * Het verwerven, huren ofverhuren, vervaardigen, overdragen qfruilen van aile roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden en in het algemeen aile industrïële,

commerciële en financiële handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in ; verband staan met het doel. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deeinemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, aile ! verbintenissen aangaan, kredïeten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek ofin pond te geven, inclusief de eigen handelszaak i Kortom zij mag ailes doen wat verband houdt met bovengenoemd doel ofwat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Deze opsomming moet in de breedste zin opgevat worden; zij is gegeven ter verduidelijking, j

niet ter beperking. i Het doel van de vennootschap kan slechts gewijzigd worden door een besluit van de bijzondere Algemene Vergadering gehouden ten overstaan van een notaris en met] inachtname van de voorschrifien van artikel 287 W. venn. "

DUUR

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur. ;

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro j (€18.600,00).

Het is verdeeîd in honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, elk met een j fractiewaarde van één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal.

Inschrijving in geld

Op het gehele maatschappelijk kapitaal werd met contant geld ingeschreven als volgt:

1. De heer Rudy Matheeussen, voornoemd sub 1/, stort het bedrag van drieëndertig euro i en vierendertig cent (€ 33,33) op het door hem geplaatste kapitaal van honderd euro (€ i 100,00) voor één (1) aandeel zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van; één/honderdste (1/100ste); : 2. De heer Philippe Matheeussen, voornoemd sub 21, stort het bedrag van zesduizend i honderdzesenzestig euro en zevenenzestig cent (€ 6.166,67) op het door hem geplaatste I kapitaal van achttienduizend vijfhonderd euro (€ 18.500,00) voor honderdvijfentachtig ■

(185) aandelen zonder nominale waarde, met elk een fractiewaarde van één/honderdste ! (l/100ste). | TOTAAL IN SPECIËN GEPLAATST KAPITAAL: achttienduizend zeshonderd euro (€ |

18.600,00)

TOTAAL GESTORT KAPITAAL: zesduizend tweehonderd euro (€ 6.200,00)

TOTAAL AANTAL ONVOLSTORTE AANDELEN: honderdzesentachtig (186)

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (€ : 6.200,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van; Vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij Belfius-bank met: nummer BE20 0882 6468 0356 ten name van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "Algemene Bouwwerken Matheeussen", in oprichting, zoals blijkt uit een i door voormelde financiële instelling, op 18 maart 2014 afgeleverd attest, dat aan de notaris i werd overhandigd en in diens dossier zal blijven bewaard.

Op de laatste btz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


Vopr-

behouttën

aan het

Belgisch

Staatsblad

.—

O ri

•-*

J-°

ox et

mod 11.1

BESTUUR & EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

De zaakvoerder(s) kunnen ieder INDIVIDUEEL in naam van de vennootschap handelen en haar verbinden, welke ook de aard en de belangrijkheid der handelingen wezen. Elke zaakvoerder kan eveneens, individueel handelend, in naam van de vennootschap in rechte optreden als eiser of als verweerder.

BENOEMINGEN

Met eenparigheid van stemmen beslissen de oprichters om als eerste gewone en bijgevolg niet-statutaire zaakvoerder aan te stellen: de heer Philippe Matheeussen, voornoemd sub 2/, benoemd vanaf heden voor onbepaalde duur.

BEPALEVGEN I.V.M HET AANLEGGEN VAN RESERVES EN DE WINSTVERDELING

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap, Deze wordt na afhouding ten bâte van de wettelijke reserve, aangewend overeenkomstig de bestemming die de algemene vergadering eraan zal geven.

BEPALINGEN LV.M. HET VEREFFENEVGSSALDO

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de

kosten van de vereffening te dekken.

Het eventuele batig saldo en de goederen die nog in natura aanwezig zijn, zullen naar evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, onder de vennoten verdeeîd worden, waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

VOORWAARDEN VOOR TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERINGEN EN VOOR DE UITOEFENING VAN HET STEMRECHT

In de statuten werden geen bijzondere voorwaarden opgenomen om aanwezig te mogen zijn op de algemene vergaderingen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 april en eindigt op 31 maart van elk jaar. Het eerste boekjaar van de vennootschap loopt van heden en zal worden afgesloten op 31

maart 2015.

JAARVERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, moet ieder jaar worden bijeengeroepen de 15de van de maand september; indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, steeds om 20.00 uur.

De eerste jaarvergadering der vennoten zal gehouden worden op 15 september 2015 om 20.00 uur, in de zetel van de vennootschap of op de plaats en het uur in de oproepingen aangeduid.

BIJZONDERE VOLMACHT

De oprichters stellen bij deze aan als bijzondere lasthébber de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Cebo Boekhoudkantoor, kantoor houdend te 2960 Brecht, Vaartstraat 1A, met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om het nodige te doen voor de inscluijving, met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en voor de registratie van de vennootschap als B.T.W.- belastingplichtige.

VOOR ONTLEDEND UTrTREKSEL

Geassocieerd Notaris Isis VERMANDER

Samen hiermede neergelegd:

*Eensluidend afschrift van de oprichtingsakte.

Op de iaatste blz. van LuikB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening
23/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 15.09.2015, NGL 18.09.2015 15589-0152-009
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 15.09.2016, NGL 26.10.2016 16662-0008-011

Coordonnées
ALGEMENE BOUWWERKEN MATHEEUSSEN

Adresse
BREDABAAN 313, BUS A1 2990 WUUSTWEZEL

Code postal : 2990
Localité : WUUSTWEZEL
Commune : WUUSTWEZEL
Province : Anvers
Région : Région flamande