ALGEMENE BOUWWERKEN VAN OPSTAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALGEMENE BOUWWERKEN VAN OPSTAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 455.545.256

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.06.2014, NGL 27.06.2014 14232-0507-009
31/10/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: 0455.545.256

Benaming (voluit) : ALGEMENE BOUWWERKEN VAN OPSTAL

(verkort):

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Amsterclamstraat 48

2321 Hoogstraten (Meer)

Onderwerp akte :BVBA: vereffening

Er blijkt uit een akte verleden voor Isis VERMANDER, geassocieerd notaris te Wuustwezel, op 25 september 2014, dragende volgende melding: "Afgeleverd voor registratie voor de diensten van de rechtbank van koophandel te Turnhout", dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALGEMENE BOUWWERKEN VAN OPSTAL" met zetel te 2321 Meer, Amsterdamstraat 48 gekend onder het ondememingsnummer BE0455.545.256 , besloten heeft,

9t KENNISNAME EN GOEDKEURING VERSLAGEN ZAAKVOERDER & BEDRLIFSREVISOR

De vergadering vat de beraadslagingen ann en neemt met éénpatigheid van stemmen volgende besluiten:

Overeenkomstig artikel 181, eerste paragraaf van het Wetboek van Vennootschappen wordt door de zaakvoerder van de vennootschap het bijzonder verslag voorgelegd omtrent de ontbinding van de vennootschap. Bij dit verslag was gevoegd de staat van actief en passief van de vennootschap afgesloten op 16 september 2014.

Er wordt ontslag gegeven van voorlezing van dit verslag. Ook omtrent de staat van actief en passief van de vennootschap wordt ontslag gegeven van voorlezing.

VERSLAG BEDRIJFSREVISOR

Omtrent de hierboven vermelde staat van actief en passief heeft Carine Ballet, kantoor houdende te 2460 Tielen, Engaldcers 31, een verslag opgesteld bij toepassing van artikel 181 eerste paragraaf van het Wetboek van Vennootschappen.

Elk van de vennoten erkent volledige kennis te hebben van zowel de verslagen alsook de staat van actief en passief daar hij voordien een kopie ervan heeft gekregen.

De voorzitter van, de vergadering wordt ontslagen van voorlezing van dit 'veislag. De besluiten van dit verslag, waarvan het origineel samen met een uitgifte van deze akte zal worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, luiden letterlijk als volgt:

9. BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder van de BVBA Algemene bouwwerken Van Opstal, onder zijn verantwoordelijkheid, een boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten op 16 september 2014, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 75.865,68 EUR en een netto-actief van 75.865,36 EUR, inclusief de overdracht van het verlies van 14.081,68 EUR van de vorige boekjaren en het negatief resultaat van 5.515,96 EUR van het lopende jaar,

... .... y y _

111111111tql§11111

bel ai

Sta

Neergelegd ter gFiffie van de RECHTBANK 'FAN KOOPHANDEL

22 On 2014

NTWERPEN afdeling TURNHOUT

De Griffier Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

eed 11.1

Voor-,eliehénideh kr' aan het

Belgisch Staatsblad



De boekhoudkundige staat werd opgesteld conform de waarderingsregels van toepassing bij discontinuïteit, vastgelegd in het KB van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen, rekening houdende met de stopzetting van activiteiten, waarbij de realisatiewaarden van activa en passiva geschat werden en er voorzieningen werden gevormd voor de kosten die verbonden zijn aan de beëindiging van de werkzaamheden.

Uit onze controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de controlenormen bij ontbinding van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, blijkt uit het nazicht dat deze staat per 16 september 2014, onder voorbehoud van de inning van de handelsvorderingen en de inning van de debet ec Libema Beheer BV, de toestand van de vennootschap, volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes zullen gerealiseerd worden of in zoverre de actvia in natura zullen overgenomen worden door de aandeelhouders; en onder voorbehoud van de eventuele gevolgen van de mogelijke niet-naleving van wettelijke en bestuursrechtelijke bepalingen die niet onder onze directe controleopdracht vallen.

Een algemeen voorbehoud wordt geformuleerd inzake latente verplichtingen inzake belastingen en sociale schulden die nog kunnen voortvloeien uit mogelijke controles en inzake niet geboekte claims.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de mij vertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Tielen, 16 september 2014.

BALLET & C'BYBA

Vertegenwoordigd door

Carine Ballet

Bedrijfsrevisor.

BEVESTIGING VAN DE EXTERNE WETTIGHEID.

Overeenkomstig artikel 181 eerste paragraaf van het Wetboek van Vennootschappen bevestigt ondergetekende notaris dat alle wettelijke vereisten om tot een geldige beslissing van ontbinding te komen, voor deze vennootschap vervuld zijn.

* ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING

Met unanimiteit van stemmen beslist de voltallige algemene vergadering de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALGEMENE BOUWWERKEN VAN OPSTAL" bestaat thans enkel nog voor haar vereffening.

* ONTSLAG EN 1CWLITING ZAAKVOERDER - GEEN AANDUIDING VEREFFENAAR De vergadering beslist met unanimiteit van stemmen ontslag te verlenen aan de heer Cornelius van Opstal, wonende te 4884 MT Wernhout (Nederland), Maalbergenstraat 11 als zaakvoerder van de vennootschap en hem wordt kwijting gegeven over zijn beleid en de wijze van uitoefening van zijn mandaat.

De vergadering beslist met unanimiteit van stemmen om geen vereffenaar aan te duiden.

* VASTSTELLING EN SLUTTING VAN DE VEREFFENING

TOEPASSING ARTIKEL 184, 5 WETBOEK VENNOOTSCHAPPEN

Gezien alle vennoten op deze vergadering aanwezig zijn, alle beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen werden, er geen vereffenaar wordt aangeduid en er uit voormelde staat van activa en passive de dato 16 september 2014 geen passiva blijken, besluit de algemene vergadering - overeenkomstig artikel 184, §5 van het Wetboek Vennootschappen - in de akte onmiddellijk over te gaan tot vereffening van de vennootschap.

VERZAKING ARTIKEL 194 WETBOEK VENNOOTSCHAPPEN

Er wordt met éénparigheid van stemmen verzaakt aan de termijn en de formaliteiten voorzien in artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen en de vennoten bevestigen voldoende kennis te hebben van alle rekeningen, stukken en documenten in verband met de vereffening.

AFSLUITING VAN DE VEREFFENING

De vennoten verklaren met éénparigheid van stemmen dat de vereffening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Algemene Bouwwerken van Opstal in vereffening, afgesloten is.

De beslissing tot sluiting van de vereffening impliceert noodzakelijkerwijze de goedkeuring van de vereffeningsrekening-







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik Q vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

GOEDKEURING VAN DE VEREFFENINGSREKENING

De vennoten keuren met éénparigheid van stemmen de eindafrekening die afgesloten is op 16 september 2014 goed, alsook de bestemming van het vereffeningssaldo en de vereffeningsdividenden.

De vennoten erkennen de hen toegekende aandelen in het vereffeningsresultaat te hebben ontvangen, waarvoor kwijting verleend wordt.

AFSLUITING VAN DE VEREFFENING

De vergadering stelt vast dat de vereffening afgesloten is en dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Algemene Bouwwerken van Opstal opgehouden heeft te bestaan zelfs voor de noden van haar vereffening; zij bezit vanaf heden geen rechtspersoonlijkheid meer.

De boeken en bescheiden van de ontbonden en vereffende vennootschap zullen bewaard worden gedurende een periode van tenminste zeven jaar op nagemeld adres te 2321 Meer, Amsterdamstraat 48. BIJZONDERE VOLMACHT

De algemene vergadering geeft met éénparig,heid van stemmen bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Laura & Marc Aertsen, kantoor houdende te 2990 Wuustwezel (Loenhout), Palmbosstraat 9 A, met de bevoegdheid iemand in zijn/haar plaats te stellen om bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, de diensten van de Vennootschapsbelasting en de Belasting over de Toegevoegde Waarde (BTW) en alle andere administraties en overheden alles te doen wat noodzakelijk en nuttig is teneinde de ontbonden vennootschap in regel te stellen met de nodige formaliteiten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Isis VERMANDER

SAMEN HIERMEDE NEERGELEGD:

" Eensluidend afschrift buitengewone algemene vergadering

* Chronologische lijst der wijzigingen aan de statuten

" Gecoördineerde statuten

" Verslag van revisor, bestuurders

" Verslag van bestuurders

Voor, Elbe:men

'' aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 19.07.2012 12320-0093-010
04/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.06.2011, NGL 29.06.2011 11230-0503-009
06/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.06.2010, NGL 01.07.2010 10257-0242-009
07/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 18.06.2009, NGL 29.06.2009 09347-0312-009
01/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 19.06.2008, NGL 24.06.2008 08287-0176-009
13/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 21.06.2007, NGL 09.07.2007 07374-0169-010
06/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 15.06.2006, NGL 03.07.2006 06406-0604-012
14/02/2006 : TU077544
07/07/2005 : TU077544
08/07/2004 : TU077544
14/07/2003 : TU077544
29/06/2002 : TU077544
12/07/2001 : TU077544
15/07/2000 : TU077544
11/01/1997 : TU77544
11/08/1995 : TU77544

Coordonnées
ALGEMENE BOUWWERKEN VAN OPSTAL

Adresse
AMSTERDAMSTRAAT 48 2321 MEER

Code postal : 2321
Localité : Meer
Commune : HOOGSTRATEN
Province : Anvers
Région : Région flamande