ALGEMENE DAKWERKEN MOUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALGEMENE DAKWERKEN MOUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 600.915.691

Publication

16/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

12-03-2015

Griffie

*15304488*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0600915691

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Algemene Dakwerken Mous

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~OPRICHTING - AANSTELLING VAN ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Xavier De Boungne, geassocieerd notaris te Kalmthout op 12 maart 2015, BLIJKT DAT:

Door 1/ de heer MOUS Hubert Henriette Achilles, geboren op 13 september 1973 te Merksem, en zijn echtgenote 2/ Mevrouw LAPERE Fabienne Isabelle, geboren op 1 januari 1975 te Roeselare, wonende te 2910 Essen, Den Berg 14, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht voor onbepaalde duur, onder de benaming "Algemene Dakwerken Mous" met zetel te 2910 Essen, Den Berg 14, met een kapitaal van 18.600 euro, volstort door de oprichters als volgt: 1/ De heer MOUS Hubert heeft ingetekend op vijftig (50) aandelen, verbindt zich tot negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00-), betaalde hierop negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00-). 2/ Mevrouw LAPERE Fabienne heeft ingetekend op vijftig (50) aandelen, verbindt zich tot negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00-), betaalde hierop negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00-).

Het kapitaal is samengesteld door inbreng in geld, hetwelk werd gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij de CRELAN, waarvan het bewijs van deponering onder de vorm van een attest afgeleverd door voornoemde instelling, aan ondergetekende notaris werd overhandigd.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in naam en voor rekening van een derde, zowel alleen als in samenwerking met derden: Onderneming voor het bedekken van gebouwen met onder meer dakpannen, stro, natuurlijke en kunstleien, stalen platen en platen in asbestcement, met uitsluiting van non-ferrometalen, aannemer van zinkwerken en metalen dakbedekkingen van gebouwen, het waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer, onder meer het bedekken met asfalt- of met koolwaterstofhoudende producten, gebeurlijk gecombineerd met metalen lood- en zinkwerken, rubber en pvc; groot- en kleinhandel in bouwmaterialen en aanverwante producten. Het produceren en verhandelen van materialen.

Het plaatsen en herstellen van het dakgebinte. Het plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal.

Het plaatsen van dakramen, ramen, deuren en garagepoorten.

Onderhoud van daken en gebouwen. Het ontmossen en hydrofugatie van daken en gevels. Het plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen. Het waterdicht maken van bouwwerken, daken en dakterrassen. Het uitvoeren van metalen en niet-metalen dakbedekkingen, dakconstructies. Het verstrekken van advies aan allerhande (particulieren, ondernemingen) i.v.m. dakwerken. Het uitvoeren van lood- en zinkwerken voor gebouwen. De vervaardiging van zinken dakgoten en nokbekleding , dakgoten in polyester. Bekleden van dakgoten langs de buitenzijde in allerhande materialen.

Het plaatsen van metalen schouwdelen, flexibels.

Het aanbrengen in en aan gebouwen en andere bouwwerken van thermisch isolatiemateriaal,

Onderwerp akte :

Den Berg (K) 14 2910 Essen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen. Het plaatsen van tussenwanden en gipsplaten. Kraanwerken

Onderneming voor het optrekken, het plaatsen en het afbreken van stellingen allerhande, steigers en werkplatforms.

Onderneming voor het verwerken en plaatsen van natuursteen.

Het uitvoeren van metsel- en betonwerken en het vervaardigen van kleine bouwwerken. Het uitvoeren van schilderwerken en algemene schrijnwerkerij.

Het behandelen van alle houtsoorten tegen ongedierte (memel, boktor,...)

Kleine grond- en tuinwerken. Het snoeien en vellen van bomen.

De coördinatie van werken uitgevoerd door onderaannemers. Het uitvoeren van algemene werken in onderaanneming.

Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest ruime zin.

Tussenpersoon in de handel.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden. Hiertoe mag zij onder iedere vorm, zelfs door samensmelting of door het verlenen van borgstellingen, in alle bestaande en/of nog op te richten industriële en handelsondernemingen deelnemen.

Zij kan mits aanduiding van een vaste vertegenwoordiger ook de functies van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, of lid van het directiecomité van andere vennootschappen uitoefenen. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende en roerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders. Als niet- statutaire zaakvoerder aan wie volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid is toegekend om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte, werd benoemd: de heer MOUS Hubert. Diens mandaat is onbezoldigd.

Er werd geen commissaris benoemd.

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar; het eerste boekjaar zal eindigen op eenendertig december tweeduizend zestien. De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de oproeping, op de tweede vrijdag van juni om 18 uur. De statuten bevatten geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergadering. Elk aandeel heeft recht op één stem. Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel dan wordt het eraan verbonden stemrecht geschorst evenals voor de niet volgestorte aandelen zolang de behoorlijk opgevraagde en eisbare stortingen niet gedaan zijn. Behoort de bloot eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan verschillende personen dan wordt het stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven. Bij vereffening van de vennootschap zal het vennootschapsvermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen.

Volmacht werd verleend aan BDO Juridische Adviseurs Burg. CV te 1935 Zaventem, Da Vincilaan 9, met recht van indeplaatsstelling, om elk afzonderlijk, zowel naar aanleiding van deze als vroegere of toekomstige akten, alle formaliteiten te vervullen bij de ondernemingsloketten, de kruispuntbank voor ondernemingen, de Btw-administratie, de belastingdiensten en andere overheidsinstanties.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

Opgemaakt vóór registratie ter neerlegging op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel,

Samen hiermee neergelegd met uitgifte.

De notaris, Xavier De Boungne (Ds. AVB/2150424)

05/05/2015
ÿþ Mod Word 11.1

= In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

tbank van koophandel

fr





Voorbehouder aan het Belgisch Staatsbla

Antwerpen

APR, 2015

eideling Antwerpen Griffie

*15063642*

1111101

Ondernemingsnr : 0600.915.691

Benaming

(voluit) : Algemene Dakwerken Mous

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Den Berg 14 - 2910 Essen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi inbreng

Neerlegging verslag van de bedrijfsrevisor en verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 222; Wetboek van het Vennootschappen

Hubert Mous

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ALGEMENE DAKWERKEN MOUS

Adresse
DEN BERG 14 2910 ESSEN

Code postal : 2910
Localité : ESSEN
Commune : ESSEN
Province : Anvers
Région : Région flamande