ALGEMENE WANDELSPORTVERENIGING TURNHOUT, AFGEKORT : AWSV

Association sans but lucratif


Dénomination : ALGEMENE WANDELSPORTVERENIGING TURNHOUT, AFGEKORT : AWSV
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 460.625.185

Publication

25/06/2013
ÿþMM 2.2

Neergelogd tor

griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 4 JUNI 2013

TURNHOUT

GrKe Griffier,

na neerlegging van de akte ter g

1111111301111

'lu

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Ondernemíngsnr 0460.625.185

Benaming

(votue) : Algemene Wandelsportvereniging Turnhout

( erkart) AWSV

Rechtsvorm vzw

Zetel Slag molenstraat 87 - 2300 Turnhout

Onderwerp akte : Statutenwijziging - zetelwijziging

Uittreksel uit de akten:

De algemene vergadering van 26 juni 2012, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten de statuten te wijzigen als volgt:

ARTIKEL 2 wordt gewijzigd als volgt:

De zetel van de vereniging is gevestigd te Van der Bekenlaan 42a bus 1, 2360 Oud-Tumhout en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Turnhout

Hij kan slechts verplaatst worden door de algemene vergadering mits deze bovendien de regels in acht neemt zoals vereist voor een statuutswijziging en beschreven in deze statuten.

ARTIKEL 5 wordt gewijzigd als volgt

Het aantal leden is onbeperkt, maar moet tenminste drie bedragen. De vereniging kan effectieve en toegetreden leden tellen. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden. Effectieve leden zijn diegenen wiens naam is vermeld in het ledenregister dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden. De wettelijke bepalingen zijn alleen op de effectieve leden toepasselijk. Toegetreden leden zijn enkel aangesloten om te genieten van de activiteiten van de vzw. Ze hebben geen stemrecht op de algemene vergadering. De rechten en verplichtingen van de toegetreden leden worden ingeschreven in een huishoudelijk reglement.

ARTIKEL 18 wordt gewijzigd als volgt

De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht en nuttig oordeelt.

De raad van bestuur kan, indien hij dit nodig oordeelt, een afgevaardigd-bestuurder of directeur benoemen, die met het dagelijks bestuur wordt belast. Deze verzorgt de lopende zaken en de dagelijkse briefwisseling en tekent geldig namens de vereniging tegenover bpost, de openbare en private bankinstellingen en alle andere instellingen.

ARTIKEL 24 wordt gewijzigd als voie

De algemene vergadering wordt geldig bijeengeroepen door de raad van bestuur telkens als het doel van de vereniging zulks vereist.

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam cri hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(e)n{ent hevaend de vereniginq stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

MO 2,2

Luik B - Vervolg

Zij moet tenminste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en voor de begroting van het komend jaar.

Te Oud-Tumhout, op 26 juni 2012,

t `~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Baeten çilbert Voorzift*, -

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende netans, betzii van de persotolnlenl bevoegd de vereniging slachting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso Naam en handtekening

Coordonnées
ALGEMENE WANDELSPORTVERENIGING TURNHOUT, AFG…

Adresse
SLAGEMOLENSTRAAT 87 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande