ALIMPO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ALIMPO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 437.398.536

Publication

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 20.08.2014 14441-0562-009
20/08/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIHNIM1118

Vo beho aan Belg Staat

Neergelegd tor griffa van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 8 AUG. 2013

TURNHOUT

Gro Griffier,

Ondernemingsnr : 0437.398.536

Benaming

(voluit) : ALIMPO

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2230 Herselt, Diestsebaan 40

(volledig adres)

Onderwerp akte : omzetting van het kapitaal in euro - omzetting aandelen aan toonder naar aandelen op naam - uitbreiding van het doel - verlenging van het lopende boekjaar - wijziging jaarvergadering - herwerking en herschrijving der statuten - benoeming der bestuurders - volmacht

Uit een akte verleden voor notaris Bart VAN THIELEN, te Hersait op éénendertig juli tweeduizend dertien, waarvan een uitgifte werd afgeleverd voor registratie enkel om te dienen voor de neerlegging op de rechtbank, van koophandel,

BLIJKT DAT de buitengewone algemene vergadering der aan-deelhouders van de naamloze vennootschap"

,

ALIMPO, volgende besluiten heeft genomen;

1. Omzetting van de effecten aan toonder in effecten op naam. Onmiddellijk overhandigen de algemene vergadering en de raad van bestuur aan voornoemde notaris Bart Van Thielen het aandelenregister voornoemde notaris Bart Van Thielen stelt vast en notuleert bij deze dat alle aandelen zijn ingeschreven in het. aandelenregister en dat bijgevolg de aandelen aan toonder reeds werden omgezet.

2, Omzetting van het kapitaal in euro.

3. Wijziging van de maatschappelijke zetel naar 2230 Hersait, Diestsebaan 40

4. Uitbreiding maatschappelijk doel.

Na voorafgaandelijke kennisname en bespreking van het bijzonder verslag van de raad van bestuur met staat van actief en passief afgesloten per 30 juni 2013, beslist de algemene vergadering het maatschappelijk, ' doel uit te breiden als volgt;

. "Management en consultancy vennootschap; diensten aan bedrijven en overige zakelijke dienstverlening Bijstand, onderzoek, uitvoering en raadgeving inzake organisatie; projectmanagement, informatica en rekrutering, opleiding en selectie van personeel.

Organisatie van reizen, het geven van seminaries, lessen en adviezen in alle technische materies.

Het ter beschikking stellen en ondersteunen van management, het voeren van bedrijfsmanagement in de meest ruime zin.

Het uitoefenen van een leidinggevende of adviesfunctie binnen een onderneming of organisatie.

Analyse en implementatie van ontwikkelingsprojecten al dan niet door eigen ontwikkeling.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen in binnen- en buitenland; alle investeringen, beleggingen en verrichtingen met betrekking tot gebouwde en niet-gebouwde. onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als' in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren, ter beschikking stellen aan de zaakvoerder ten titel van vergoeding der prestaties, uitbaten van gebouwde en niet-gebouwde onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van. roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de, roerende en onroerende goederen te bevorderen.

De vennootschap kan de functies van lasthebber, zaakvoerder, bestuurder, lid van het directie- of enig ander comité of vereffenaar van andere vennootschappen of ondernemingen uitoefenen..

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft."

5. Verlenging van het lopende boekjaar teneinde het te laten samenlopen met het burgerlijk jaar.

Ten titel van overgangsmaatregel zal het lopende boek-jaar, welk een aanvang heeft genomen op één

november tweeduizend en twaalf eindigen op éénendertig december tweeduizend en dertien.

6. Wijziging van jaarvergadering naar de derde vrijdag van de maand juni om negentien uur.

7. Benoeming bestuurders

8. Het verlenen van een bijzondere volmacht.

9. Aanpassing van de statuten aan de beslissingen te nemen omtrent voormelde agendapunten, aan de vigerende wetgeving, in het bijzonder aan het Wetboek Vennootschapsrecht, volledige herwerking, herschrijving en hemummering van de statuten alsmede vaststelling van een nieuwe tekst der statuten ;

De statuten luiden bij uittreksel voortaan als volgt:

Artikel 1

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een naamloze vennootschap aanneemt en als naam heeft : "ALIMPO".

Bij gebruik zal deze naam steeds dienen gevolgd te worden door de woorden "naamloze vennootschap" of in het kort "NV".

Artikel 2

De zetel is gevestigd te 2230 Herselt, Diestsebaan 40.

De raad van bestuur kan - zonder statutenwijziging - de zetel binnen het Vlaamse gewest of het Brussels Hoofdstedelijk Gewest verplaatsen en waar dan ook bijkantoren en andere centra van werkzaamheden oprichten.

Artiket 3

De vennootschap heeft tot doel

- Management en consultancy vennootschap: diensten aan bedrijven en overige zakelijke dienstverlening Bijstand, onderzoek, uitvoering en raadgeving inzake organisatie; projectmanagement, informatica en rekrutering, opleiding en selectie van personeel.

Organisatie van reizen, het geven van seminaries, lessen en adviezen in alle technische materies.

Het ter beschikking stellen en ondersteunen van management, het voeren van bedrijfsmanagement in de meest ruime zin.

Het uitoefenen van een leidinggevende of adviesfunctie binnen een onderneming of organisatie.

Analyse en implementatie van ontwikkelingsprojecten al dan niet door eigen ontwikkeling.

- de groothandel en kleinhandel, het in agentuur geven, het verhuren, in leasinggeving franchisinggeving van speel-, spel- en ontwikkelingsmateriaal, orthopedisch materiaal, met inbegrip van de in- en uitvoer ervan; aan- en verkoop van alle roerende goederen; het beheren van roerende en onroerende goederen door beleggen en verhuren, en deze gebeurlijk op optimale momenten te verkopen en/of te verhandelen; en het verrichten van alle handelingen welke hiermee in verband staan, dit zowel in binnen- als in buitenland, deze benamingen genomen in de meest ruime zin en zonder uitzondering, alsmede het deelnemen in andere ondernemingen met een gelijkaardig of gelijklopend doel. De vennootschap mag ook alle roerende en onroerende werkzaamheden verrichten welke direkt of indirekt betrekking hebben op haar hoofddoel en die er de uitbreiding of uitbating van zouden kunnen bevorderen, in welk land ook De vennootschap zal door inbreng, fusie, onderschrijving of op alle andere wijze belangen mogen hebben in alle ondernemingen, verenigingen of maatschappijen met een gelijkaardig, gelijklopend of overeenstemmend doel hebben of geacht worden het doel van de vennootschap te beïnvloeden.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen in binnen- en buitenland; alle investeringen, beleggingen en verrichtingen met betrekking tot gebouwde en niet-gebouwde onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren, ter beschikking stellen aan de zaakvoerder ten titel van vergoeding der prestaties, uitbaten van gebouwde en niet-gebouwde onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen

De vennootschap kan de functies van lasthebber, zaakvoerder, bestuurder, lid van het directie- of enig ander comité of vereffenaar van andere vennootschappen of ondernemingen uitoefenen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Artikel 5

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt dertigduizend negenhonderd zesentachtig euro negenenzestig cent (¬ 30.986,69).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het wordt vertegenwoordigd door honderd vijfentwintig (125) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/honderd vijfentwintigste (1/125ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 7

Alle effecten zijn op naam, zij zijn voorzien van een volgnummer.

Zij worden ingeschreven in een register van effecten op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

Artikel 9

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde ken worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van vast vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaar-making alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

ln geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is zij verplicht één of meer natuurlijke personen aan te duiden die individueel dan wel gezamenlijk bevoegd zullen zijn om haar te vertegenwoordigen voor alle handelingen die dit bestuur betreffen.

Artikel 11

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

Artikel 12

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerden

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met de meerderheid van zijn leden, zal de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn hetzij door het afzonderlijk optreden van de voorzittter, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder, aangewezen door de raad van be-stuur.

Evenwel zullen met betrekking tot de verkoop van onroerende goederen van de vennootschap, alle bestuurders gezamenlijk moeten optreden..

Bijzondere volmachten

Het orgaan dat de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders ingeval van overdreven volmacht.

Artikel 14

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hemieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2C van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. indien geen commissaris werd benoemd kan iedere aandeelhouder zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. ln deze gevallen worden de opmerkingen van de

accountant medegedeeld aan de vennootschap.

Artikel 15

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni om 19 uur,

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden

telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de

commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die éénlvijfde van het

maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel

van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schrifte-lijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 28

van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de

voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair

bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Artikel 18

Teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen, dienen de eigenaars van de aandelen op

naam, ten minste vijf werkdagen váór de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk

in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook het aantal aandelen waarmee zij aan de

stemming wensen deel te nemen,

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als

werkdagen beschouwd.

Artikel 24

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 29

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, alsmede de jaarrekening

bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze dokumenten worden overeenkomstig

de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een bestuurder of door

een persoon belast met het dagelijks bestuur, of hiertoe uitdrukkelijk gemachtigd door de raad van bestuur.

De bestuurders stellen bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek

van vennootschappen De bestuurders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang

de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, van het Wetboek van

vennootschappen.

Artikel 30

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve

één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de nettowinst.

Artikel 31

De uitkering van de dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de tijdstippen en op

de plaatsen bepaald door haar of door de raad van bestuur.

Niet geïnde dividenden verjaren door verloop van vijf jaar,

Artikel 32

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits

naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen.

ACHTSTE BESLUIT

De mandaten van de thans in functie zijnde bestuurders worden verlengd voor een termijn van zes (6) jaar;

zullen aldus het mandaat van bestuurder van onderhavige vennootschap waarnemen tot onmiddellijk na de

jaarvergadering van 2019:

1. de heer VAN ROIE Hans, wonende te 3001 Leuven (Heverlee), Tervuursesteenweg 250 bus 103;

2. de heer VAN ROIE Stefan, wonende te 3201 Aarschot (Langdorp), Volkensvoortstraat 11/A; VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

Onmiddellijk zijn de voornoemde bestuurders in vergadering bijeengekomen en hebben met éénparigheid van stemmen volgende besluiten genomen:

1. Wordt benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur;

De heer Stefan Van Raie, voornoemd;

2. Wordt benoemd tot afgevaardigd-bestuurder:

- De heer VAN ROIE Hans, voornoemd;

- De heer VAN ROIE Stefan, voornoemd

NEGENDE BESLUIT

Volmacht werd verleend, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling aan R.B.O. VOF Herentalsesteenweg 53

2230 Herselt, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om namens en voor rekening van de

vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een

erkend ondememingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

actualiseren van de in de "kruispuntbank van ondernemingen" geregistreerde identificatiegegevens (Wijziging ,

van de inschrijving/wijziging van een vestigingseenheid/aanvraag van een

vestigingseenheidsnummer/schrapping van een vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte tot wijziging van registratie/aangifte van stopzetting van werkzaamheid).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Notaris Bart Van Thielen,

Te 2230 Herselt,

Herentalsesteenweg 33

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte houdende statutenwijziging verleden voor notaris Bart Van Thielen te Herselt op

éénendertig juli tweeduizend dertien, afgeleverd voor registratie enkel om te dienen voor de neerlegging op de

rechtbank van koophandel.

- kopie balans actief en passief

- kopie verslag doelwijziging

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.10.2012, GGK 05.04.2013, NGL 22.05.2013 13127-0263-009
31/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.10.2011, GGK 16.03.2012, NGL 25.05.2012 12129-0041-009
08/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.10.2010, GGK 18.03.2011, NGL 31.05.2011 11137-0513-009
26/04/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondememingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte

0437.398.536 ALIMPO

Naamloze vennootschap

Diestsebaan 40, 2230 Herselt, België

Uittreksel uit akte ontslag bestuurder; Uittreksel uit akte ontslag en benoeming gedelegeerd bestuurder

11111fl 1IUIllh1 1IUH 1I11I I II

*11063327*

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staats bla{

111

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

13 APR. 2011

KOOPHANDEL TURNHCLUT

De- griffier,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 2 januari 2011 blijkt dat het ontslag als bestuurder en als gedelegeerd bestuurder, van de heer Laurent Van Roie, wonende te 3201 Aarschot - Langdorp, Volkensvoort 11 A , met ingang van 2 januari 2011 aanvaard werd.

Aan de heer Laurent Van Roie wordt décharge verleend voor het door hem gevoerde beleid tot op heden.

Tot gedelegeerd bestuurder wordt benoemd :

de heer Hans Van Roie, wonende te 3001 Leuven (Heverlee), Tervuursesteenweg 250,

en dit met ingang van 2 januari 2011.

De heer Hans Van Roie aanvaardt dit mandaat.

Gedaan te Herselt,

Op 2 januari 2011

Hans Van Roie Laurent Van Roie

Gedelegeerd-bestuurder ontslagnemend bestuurder

27/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.10.2009, GGK 09.04.2010, NGL 20.05.2010 10124-0257-010
04/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.10.2008, GGK 20.03.2009, NGL 29.05.2009 09176-0161-010
20/06/2008 : ME062259
06/06/2008 : ME062259
22/05/2007 : ME062259
02/08/2005 : TU062259
01/07/2004 : TU062259
31/10/2003 : TU062259
12/03/2003 : TU062259
19/12/2001 : TU062259
13/09/2000 : TU080846
25/03/2000 : TU080846
02/06/1989 : TU62259
01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 26.08.2016 16489-0121-009

Coordonnées
ALIMPO

Adresse
DIESTSEBAAN 40 2230 HERSELT

Code postal : 2230
Localité : HERSELT
Commune : HERSELT
Province : Anvers
Région : Région flamande