ALINCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALINCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 450.322.993

Publication

01/07/2014
ÿþ mod 11.1



ln de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II II

*14126623*



Rechtbank van koophandel,

Antwerpen

2 e JUNI 2014

afdeitetwerpen



Ondernemingsnr 0460.322.993

Benaming (voluit):Alinco

(verkort):

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Sion Kloosterlaan 20

2930 Brasschaat

Onderwero akte :Vervroegde ontbinding en sluiting zonder verffening

Tekst: Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Michaël Michoel, te Antwerpen (Deurne), op 6 juni 2014, met als registratievermelding:

"Geregistreerd 7 bladen 0 renvooien te op het lete registratiekantoor van Antwerpen 1, op 16 juni 2014, boek 5/217 bled 49 vak 13, ontvangen 50 euro Getekend de ontvanger mevrouw De Beider." dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de enige vennoot (hierna "de vergadering") van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALINCO", waarvan de zetel gevestigd is te 2930 Brasschaat, Sion Kloosterlaan 20, met ondernemingsnummer 0450.322.993 RPR Antwerpen.

Onder voorzitterschap van mevrouw COPPENS Ann Marie Julia Alberte [I.K. 591-3311596-2111R.R. 64,05.13 ij 038-781, geboren te Turnhout op 13 mei '1964, wonende te B-2930 Brasschaat, SionKloosterlaan 20, die eveneens de taak van secreta ris zal waarnemen.

Er worden geen stemopnemers aangesteld.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Neemt deel aan deze vergadering:

Mevrouw COPPENS Ann, voornoemd.

Optredend als enige vennoot van voormelde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ALINCO", en die verklaart eigenares te zijn van negenenveertigduizend tweehonderdzesenveertig (49.246) aandelen van deze vennootschap, allen op naam, de geheelheicl van haar kapitaal vertegenwoordigend. mevrouw COPPENS Ann, voornoemd hierna "de enige vennoot" genoemd.

Mevrouw COPPENS Ann, voornoemd, is eveneens op deze vergadering aanwezig in haar hoedanigheid van enige zaakvoerder van de vennootschap.

Wordt weggelaten...

LEZINGEN ONDERZOEK VAN

DE VERSLAGEN AANGEKONDIGD IN DE AGENDA

Overeenkomstig artikel 181 Wetboek van "Vennootschappen, heeft de zaakvoerder, op 16 mei 2014, eeni verslag opgemaakt, waarin naar juridisch en economisch opzicht, de opportuniteit, voorwaarden, modaliteiten en gevolgen van de ontbinding van de vennootschap worden toege1icht Bij dit verslag is een samenvattende staat gevoegd over de 'actieve en passieve toestand van de vennootschap, zijnde de balans afgesloten per 30 april 2014.

ij De door de zaakvoerder aangestelde bedrijfsrevisor, zijnde de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BECKERS, LOENDERS &. C°11 burgerlijke vennootschap met handelsvorm, gevestigd te 3510 Kermt (Hasselt), Diestersteenweg 146, met ondernemingsnummer 0430.898.843, vertegenwoordig door de heer Luc Beckers, bedrijfsrevisor, heeft op 16 mei 2014, een verslag opgemaakt over voormelde staat: van activa en passive, zoals voorgeschreven door zelfde artikel 181 Wetboek van vennootschappen.

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerderl van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid aALINCO" een boekhoudkundige staat: afgesloten op 30 april 2014, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap een balanstotaal opgeeft van negenhonderd drieënnegentigduizend zeshonderd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11. 1



Voor-bbhouden

aan het Belgisch

Staatsblad

\./.7

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

....... ..........

! vijfennegentig (993.695,00) Euro en een netto-actief van negenhonderd tweeëntwintigduizend vierhonderd

viffentachtig Euro negenentwintig Eurocent (922.458,29). Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft. De vereffening kan echter slechts onmiddellijk gesloten worden op voorwaarde dat de enige vennoot de schuld opzichtens derden inzake vereffeningstelling en ontbinding, alsook de schulden lastens de zaakvoerder, persoonlijk ten laste zal nemen en onder opschortende voorwaarde dat de onroerende goederen worden overgedragen aan de geschatte waarde.

Hasselt (Kermt), 16 mei 2014"

Op 21 mei 2014 heeft voornoemde bedrijfsrevisor een aanvulling op gezegd verslag opgemaakt, welke aanvulling letterlijk het volgende vermeldt:

"Naar aanleiding van de recentelijke wijziging van Artikel 184, §5 W. Venn., waardoor er nieuwe regels in

werking treden dd 24 mei 2014 inzake de ontbinding met onmiddellijke afsluiting van de vereffening in één akte, zend ik U deze aanvulling.

Het revlsoraal verslag, gedagtekend 16 mei 2014, vermeldt dat er nog een openstaande schuld opzichtens derden inzake verffeningstelling en ontbinding bestond ten belope van duizend tweehonderd zesendertig euro eenenzeventig cent (1,236,71).

Aangezien deze schuld vereffend werd dd. 21 mei 2014 kan de vereffening onmiddellijk gesloten warden,

omdat de voorwaarde voldaan is dat alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald.

Mochten er zich om een of andere reden nog schulden lastens de vennootschap na de ontbinding voordoen, welke nog niet gekend waren op datum van de sluitingsbalans of op datum van de notariële akte, dan zal de vennoot deze schulden ten persoonlijke titel nemen te nemen, volgens de aan ons bezorgde verklaring, zodat er geen schulden meer zijn ten aanzien van de vennootschap."

De voorzitter en de notaris worden door de vergadering vrijgesteld om lezing te geven van voormelde verslagen, documenten waarvan alle vennoten, aanwezig en vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaren volledig kennis genomen te hebben om er voorafgaandelijk een afschrift van ontvangen te hebben<

De vergadering stelt vast dat op voormelde verslagen en staat van activa en passiva geen enkele opmerking wordt gemaakt door de enige vennoot en verklaart zich aan te sluiten bij de inhoud ervan.

Een origineel van deze verslagen, geparafeerd door de comparanten en de notaris, zal in het dossier van ondergetekende notaris bewaard blijven,

ONDERZOEK EN CONTROLE VAN DE EXTERNE WEITiGHEID

ln toepassing van artikel 181, §4 Wetboek van vennootschappen, bevestigt de notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is.

En dat het volgende werd besloten

EERSTE BESLUIT: ONTBINDING EN IN VEREFFENINGSTELLING

De vergadering besluit de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen te rekenen vanaf heden. TWEEDE BESLUIT: EINDE VAN DE OPDRACHT VAN DE ZAAKVOERDERS - KWIJTING

Door de ontbinding van de vennootschap, Stelt de vergadering de beëindiging vast van de opdracht van de zaakvoerder, te weten mevrouw COPPENS voornoemd, van de vennootschap.

De vergadering besluit met voile kennis van zaken en op basis van voormelde staat van activa en passiva per 30 april 2014, waarvan door de zaakvoerder, hier aanwezig, wordt bevestigd dat deze ongewijzigd is gebleven sinds haar opmaak en dus tevens de boekh'oudkundige toestand van de vennootschap weergeeft op datum van heden, algehele kwijting te verlenen, zonder voorbehoud noch beperking, aan de zaakvoerder voor de uitoefening van haar opdracht tot op hedert

DERDE BESLUIT: VEREFFENING EN ONMIDDELLIJKE SLUITING VAN DE VEREFFENING

De vergadering besluit  overeenkomstig artikel 184, §5 Wetboek van vennootschappen  over te gaan tot de onmiddellijke vereffening van de vennootschap in één akte.

De vergadering besluit aldus geen vereffenaar te benoemen.

De vergadering verklaart en bevestigt dat zij zich ervan vergewist heeft dat vennootschap geen onroerende goederen, noch eigendomsrechten op onroerende goederen, noch zakelijke rechten, noch enige zakelijke zekerheden bezit, noch titularis is van 'enige hypothecaire schuldvordering en dat haar vermogen geen elementen bevat waarop enig Decreet of Ordonnantie betreffende de bodemsanering vah toepassing is, uitgezonderd de hierna omschreven onroerende goederen<

De vergadering bevestigt dat overeenkomstig 184, §5 Wetboek van vennootschappen alle schulden ten opzichte van derden zijn terugbetaald of de' nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd, zoals dit eveneens blijkt uit de voormelde aanvulling op het verslag van de bedrijfsrevisor.

De vergadering bevestigt aldus dat er geen schulden zijn en verzoekt notaris te notuleren dat de vereffening onmiddellijk gesloten wordt.



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de 'rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

...

De vergadering besluit de vereffening onmiddellijk te sluiten en stelt vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALINCO" definitief ophoudt te bestaan te rekenen vanaf heden, na afloop van deze vergadering, zodoende de activa bestanddelen van rechtswege en bij wijze van overgang onder bijzondere titel in het vermogen van de enige vennoot overgaan,

De terugname van het resterend actief gebeurt door de enige vennoot.

TOEBEDELING AAN DE ENIGE VENNOOT VAN DE ONROERENDE GOEDEREN,

WAARVAN DE VENNOOTSCHAP EIGENARES IS.

De vergadering bevestigt dat nagemeide onroerende goederen toebedeeld worden aan de enige vennoot, zijnde mevrouw COPPENS Ann, voornoemd. Partijen verklaren dat deze goederen vrij, zuiver en onbelast van aile zogenaamde hypothecaire lasten en inschrijvingen, overgaan naar de enige vennoot, die verklaart deze goederen te aanvaarden in eigen naam en voor eigen rekening,

I. STAD ANTWERPEN, eerste afdelina

In een appartementsgebouw, genaamd Residentie "SCALD1S", gelegen Ortelluskaai 1/4, kadastraal bekend volgens Wei en thans gekadastreerd sectie A, nummer 1952C, met een oppervlakte van negen are tweeëntwintig centiare (09a 22ca):

Het nieuwbouw appartement nummer 3A op de derde verdieping in kolom A, begrijpende volgens titel:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom:

lnkomh all, wc, vestiaireruimte, living met balkon, eethoek, keuken, berging, drie slaapkamers waarvan één

met aanpalende badkamer met wc, tweede badkamer;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheld"

Duizend achthonderd vijftig (1.850) eenheden in algemene delen waaronder de grond en in de bijzondere

gemene delen.

2. De autostaanplaats met nummeréén (1) in de kelderverdieping in kolom B, begrijpende volgens titel:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom:

De autostaanplaats zee

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Dertig (30) eenheden in de algemene delen Waaronder de grond en in de bijzondere gemene delen.

3. Het penthouse nummer één (1) ("penthouse 1") gelegen op niveau acht in het nieuwbouw gedeelte genaamd "Penthouses" (kant Sint PietersvIlet), begrijpende volgens titel:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom:

Inkomhall met ruimte voor vestiaire, wc, living met eetkamer, keuken, berging, nachthall, drie slaapkamers

waarvan één met badkamer en c, douchekamer, wc, omringend balkon;

het privatief genotsrecht betrekkelijk de berging, aangeduid als berging 11;

b) in mecle-eigendorn en gedwongen onverdeeldheid:

Tweeduizend driehonderd dertig (2.330) eenheden in de algemene delen waaronder de grond en in de

bijzondere gemene delen.

4. De autostaanplaats met nummer elf (11) in de kelderverdieping in kolom B, begrijpende volgens titel:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom:

de autostaanplaats zee

b) in mede-eigendie en gedwongen onverdeeldheid:

dertig (30) eenheden in de algemene delen Waaronder de grond en in de bijzondere gemene delen.

S. Het privatief genotsrecht betrekkelijk de bergingen, aangeduid ais bergingen drie (3), zes (6), acht (8), en dertien (13).

Zoals deze goederen eveneens omschreven worden in de splitsingsakte verleden voor notaris Johan Van Oekel te Brasschaat op 21 oktober 1992, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Antwerpen op 13 november volgend, boek 7289 nummer 13, gevolgd door een wijzigende basisakte verleden voor notaris Johan Van Oekel op 7 juni 1995, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Antwerpen op 16 juni volgend, boek 7664 nummer 21 en gevolgd door een wijzigende akte verleden voor notaris Eric Michoel te Deurne op

10 november 2000, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Antwerpen op 23 november volgend, boek 8901 nummer 107.

11 STAD ANTWERPEN, eerste afdelina

In een appartementsgebouw gelegen Sint-Pietersvliet 2, gekadastreerd volgens titel en thans sectie A nummer

1953/C voor een oppervlakte van negenentachtig centiare (00a 89ca):

De autostaanplaats genummerd "Pl" omvattende:

al In privatieve en uitsluitende eigendom:

De autostaanplaats P 1 zelf;

b) In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Zesenzeventig/duizendsten (76/1.000sten) in de gemeenschappelijke delen van het gebouw waaronder de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen "

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

bbhouden

aan het

Belgisch

$taatsbIad

mod11.1



grand.

2. Net uitsluitend gebruik en genot van het dakterras, gelegen op de aanbouw Sint-Pietersvliet, op last! van onderhoud van het terras en van de binnenkant der afsluitingen, toegekend aan het naastliggend' appartement gemerkt "Penthouse 1" gelegen op niveau acht in het nieuwbouwgedeelte genaamd "Penthouses" (kant Sint-Pietersvliet) Orteliuskaai 1-4;

Zoals deze goederen eveneens beschreven worden in de splitsingsakte verleden voor notaris. Eric Michoel te Deurne op 28 juli 1999, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Antwerpen op 31 augustus volgend, boek 8540 nummer 2, gevolgd door een verbeterende akte verleden voor notaris Eric Michoel te Deurne op 7 oktober 1999 en gevolgd door een wijzigende akte verleden voor notaris Eric Michoel te Deurne op 18 september 2000, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Antwerpen op 28 september volgend, boek 8852 nummer 8.

wordt weggelaten...

De enige vennoot, zijnde mevrouw COPPENS Ann, voornoemd, verbindt zich ertoe alle eventuele schulden die ontstaan uit de vereffening over te nemen en aile eventuele nog niet gekende passive voor haar rekening te nemen.

De enige vennoot verklaart en bevestigt dat de kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, van welke aard ook, die voor rekening van de vennootschap komen of worden gebracht wegens haar vereffening, waaronder de laatste belastingen en taksen, hetzij vooraf werden betaald, hetzij op zijn rekening bij provisie werden gestort; zij verbindt zich ertoe voormelde nog uitstaande laatste kosten en belastingen te betalen en, bij gebrek aan voldoende provisie, voor haar rekening te nemen.

Vervolgens bevestigt de vergadering dat de vereffening gesloten is en stelt zij vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALINCO" definitief ophoudt te bestaan vanaf heden, na afloop van deze vergadering.

VIERDE BESLUIT: BEWARING VAN DE BOEKEN EN BESCHEIDEN

De vergadering besluit dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste 7 jaren worden bewaard bij mevrouw COPPENS Ann, op haar voormelde domicilie, die dit op zich neemt.

De gelden en waarden toekomende aan cie schuldeisers of aan de aandeelhouders waarvan afgifte niet kon worden gedaan, worden in bewaring gegeven bij de Deposito- en Consignatiekas.

VIJFDE BESLUIT MACHTIGING

De vergadering besluit aile machten te verlenen aan mevrouw COPPENS Ann, voornoemd, voor de uitvoering van de genomen besluiten, onder meer om alle Maatregelen te nemen op het gebied van fiscaliteit, met inbegrip van vennootschapsbelasting, en om in naam en voor rekening van de ontbonden vennootschap en enige vennoot, alle documenten te ondertekenen die daarmee verband houden, alsook om aile gelden die aan de ontbonden vennootschap zouden terugbetaald worden, in ontvangst te nemen,

Aile machten worden bovendien - met 'mogelijkheid tot indeplaatsstelling - verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FIDUCIAIRE DERGENT & DERGENT, burgerlijke vennootschap met handelsvorm, met zetel te B-2300 Turnhout, Rubensstraat 101, en zijn aangestelden en gemachtigden, die afzonderlijk mogen optreden, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, aile nuttige of noodzakelijke stappen te ondernemen met het oog op de aanpassing van identificatiegegevens en basisinformatie van de vennootschap bij de administratie van de BTW.

De vergadering besluit aile machten te verlenen aan ondergetekende notaris of zijn vennoot om de nodige stukken op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen, conform het Wetboek van vennootschappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Michaël Michoel

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, verslag bedrijfsrevisor, aanvullend verslag bedrijfsrevisor, verslag zaakvoerder met staat activa passive.,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-beehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

25/03/2014 : AN298018
25/06/2013 : AN298018
15/06/2012 : AN298018
20/06/2011 : AN298018
28/06/2010 : AN298018
19/06/2009 : AN298018
18/06/2008 : AN298018
04/07/2007 : AN298018
28/06/2006 : AN298018
23/06/2005 : AN298018
12/08/2004 : AN298018
29/06/2004 : AN298018
12/02/2004 : AN298018
07/07/2003 : AN298018
10/07/2001 : AN298018
27/01/2001 : AN298018
15/07/1999 : AN298018
06/07/1993 : AN298018

Coordonnées
ALINCO

Adresse
SION KLOOSTERLAAN 20 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande