ALINO VESPUCCI

Société en commandite simple


Dénomination : ALINO VESPUCCI
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 845.523.462

Publication

08/05/2012
ÿþMod Waal ] 7,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Faam en handtekening.

Neergelegd Ier griffie van de itechibank van Koophandel ie Anikverpen, op

2 5 APR. 2012

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : ALINO VESPUCCI

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : Huidevetterstraat 38-40, 2000 Antwerpen (volledig adres)

Onderwerp aks : OPRICHTING

(OPRICHTING

ALINO VESPUCCI

GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

845'523-462

In het jaar tweeduizend en twaalf op 4 april is bij onderhandse akte een Gewone Commanditaire Vennootschap opgericht tussen:

1. Verpillat Alain wonende Montebellostraat 2115 te 2000 Antwerpen, beherende vennoot

2. Verpillat Florence wonende Duïvelbroek 12 te 2400 Mol, stille vennoot

tje vennootschap is een Gewone Commanditaire Vennootschap met de naam : ALINO VESPUCCI. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2000 Antwerpen, Huidevetterstraat 38-40.

De vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, zowel vcor eigen rekening als voor rekening van derden, tenzij hierna anders vermeld:

1.De aan-en verkoop van lederwaren in kleinhandel en groothandel

2.De aan-en verkoop van reisartikelen in kleinhandel en groothandel

3.De aan-en verkoop van geschenkartikelen alle soorten in kleinhandel en groothandel

4.Het verstrekken van bedrijfsadvies op het vlak van management, financieel -, marketing -, communicatie en commercieel beheer in de ruimste zin, alsmede het verlenen van elke vorm van bijstand op dit domein voor;

5.11et behoud, het beheer en het oordeelkundig uitbreiden van onroerend en roerend vermogen, het kopen, in vruchtgebruik nemen, verkopen, ruilen, huren en onderverhuren, valoriseren, verkavelen en verwezenlijken van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubileerd, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden; het kopen, verkopen, ruilen, huren en verhuren van kunstwerken. Deze verrichtingen kunnen zowel gesteld worden om het doel te verwezenlijken als doel op zich.

&.Met nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, alsook alle investerings- en financiële verrichtingen, behalve deze voorbehouden aan deposito- en spaarbanken.

7.1-let verstrekken van raad en advies in de ruimste zin van de maatschappelijke behoeften.

8.1-let invoeren en uitvoeren van allerhande goederen voor eigen rekening of als tussenpersoon voor derden.

9.Het waarnemen van bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere vennootschappen.

Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

Voor-

behouden

aan het. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Belgisch Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op een bedrag van 100 (honderd) Euro, vertegenwoordigd

Staatts~blad t door 100 deelbewijzen.

Op deze deelbewijzen is ais volgt ingeschreven en ze zijn als volgt volstort

Alain VERPILLAT, 99 deelbewijzen van elk 1,00E

Florence VERPILLAT, 1 deelbewijs van 1,00E

De zaakvoerder(s) wordt /worden benoemd en ontslagen door de algemene vergadering. Een zaakvoeder wordt benoemd onder de beherende vennoten en mag geen stille vennoot zijn. In geval van meerdere zaakvoerders kunnen zij ieder afzonderlijk beslissingen nemen en de vennootschap al dan niet in rechte vertegenwoordigen. Een zaakvoerder zal zijn functie uitoefenen in het uitsluitend belang van de vennootschap. Een zaakvoerder mag aile handelingen van beheer stellen. Enkel de zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. De zaakvoerder kan bijzonder gevolmachtigden aanstellen. Het verlies van de hoedanigheid van beherend vennoot stelt automatisch een einde aan het mandaat van zaakvoerder van de vennootschap

Wordt aangesteld als niet-statutaire zaakvoerder : Verpillat Alain wonende Montebellostraat 2/15 te 2000 Antwerpen. De duur van de functie van zaakvoerder is van onbepaalde duur.

De gewone Algemene Vergadering der vennoten zal van rechtswege plaatsvinden op de eerste werkdag van de maand december om 16u op de maatschappelijke zetel van de vennootschap en voor het eerst in 2013. indien deze dag een feestdag is, zal de Algemene Vergadering plaatsvinden op de eerstvolgende werkdag.

Het boekjaar vangt aan op 1 juli en eindigt op 30 juni van elk jaar.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt,

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst

Slotbepalingen; de eerste Algemene Vergadering is vastgesteld op 2 december 2013. Het eerste boekjaar vangt aan op heden en zal worden afgesloten op 30 juni 2013.

Bijzondere volmacht:

Fibowe BVBA. BTW BE 0411.56.020 vertegenwoordigd door de heer Marc Soethoudt en/of

Tom Van Praet wordt aangesteld als lasthebber ad hoc om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de BTW en voor de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen. Met het oog hierop heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om aile verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en aile documenten te ondertekenen, en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

Getekend

Alain Verpillat

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid vande instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t~.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ALINO VESPUCCI

Adresse
HUIDEVETTERSTRAAT 38-40 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande