ALLEMAAL ANDERE KINDEREN AFGEKORT-AAK

Association sans but lucratif


Dénomination : ALLEMAAL ANDERE KINDEREN AFGEKORT-AAK
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 456.192.978

Publication

03/07/2014
ÿþVooi

behoui aan 11 Belgid

Staatsl

MOD 2.2

e In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

NEEHGEI 1-Cii)

..,,i

......e

d* ....a....*

23 -06- 2014

RECHTBM,K.Luan KOOPHANDEL

ANTI/V ER 'tli1,1%ici. MECHELEN

Ondememingsnr : 0456.192.978

Benaming

(voluit) Allemaal Andere Kinderen

(verkort) : AAK

Rechtsvorm: vzw

Zetel: Doelstraat 129 - 2590 Berlaar

Onderwerp akte: Nieuwe statuten - adreswijziging bestuurders en gemachtigden

Uittreksel uit de statuten en akten:

111111M1M11 uh

De algemene vergadering van 8 maart 2014, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten de statuten integraal te wijzigen : en te vervangen door onderstaande tekst

ARTIKEL 1

De vereniging draagt de naam: Allemaal And ere Kinderen, afgekort: AAK.

ARTIKEL 2

De zetel van de vereniging is gevestigd te Doeistraat 129, 2590 Berlaar en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Mechelen.

Hij kan slechts verplaatst worden door de algemene vergadering mits deze bovendien de regels in acht neemt zoals vereist voor een statuutswijziging en beschreven in deze statuten.

ARTIKEL 3

De vereniging heeft tot doel het inrichten van enkele dagactiviteiten, weekends en vakantiekampen voor andersvaliden. Met and ersvalicien worden bedoeld: licht-, matig-, zwaar mentaal gehandicapten, karakterieel gestoorden en sociaal verwaarloosde personen.

De vereniging heeft eveneens tot doel het inrichten van vormingscursussen ter opleiding van begeleiders.

Om haar doel te verwezenlijken kan de vereniging alle financiële en materiële steun, mits goedkeuring van . de raad van bestuur, ontvangen.

De vereniging mag aile activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen. Zij kan in die zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan ' het doel waarvoor zij werd opgericht.

ARTIKEL 4

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur, maar Kan evenwel te allen tilde ontbonden worden.

ARTIKEL 5

De vereniging telt zowel effectieve als toegetreden leden.

Met de term 'lid' in deze statuten wordt uitdrukkelijk verwezen naar de effectieve leden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 22

ARTIKEL 6

De effectieve leden zijn de stemgerechtigden op de bijeenkomsten van de algemene vergadering. Hun naam is vermeld in het ledenregister dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden. De wettelijke bepalingen zijn alleen op de effectieve leden toepasselijk. Hun minimumaantal is bepaald op drie. Hun maximumaantal is onbeperkt.

Als lid kan tot de vereniging toetreden, ieder natuurlijke persoon of rechtspersoon die door de raad van bestuur als dusdanig wordt aanvaard. Het verzoek om toelating van een kandidaat-lid moet schriftelijk worden ingediend bij de raad van bestuur.

ARTIKEL 8

Het lidgeld van de effectieve leden wordt jaarlijks door de algemene vergadering bepaald, met een maximum van 25,00 EUR per jaar.

ARTIKEL 9

Elk lid kan te allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag moet schriftelijk aan de raad van bestuur ter kennis worden gebracht.

Elk lid kan te allen tijde worden uitgesloten door een beslissing van de algemene vergadering, conform de bepalingen in artikel 32 van de statuten.

Het lidmaatschap van een lid eindigt eveneens per 1 januari door non-activiteit van een lid gedurende het voorbije kalenderjaar. Deze non-activiteit uit zich door het niet komen opdagen naar activiteiten van de vereniging, noch aanwezig en vertegenwoordigd te zijn op de bijeenkomst(en) van de algemene vergadering, zonder per brief of per mail of telefonisch zich te verontschuldigen.

ARTIKEL 12

De bestuurders worden benoemd voor onbepaalde duur.

ARTIKEL 13

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering met een meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit.

ARTIKEL 14

Het mandaat van de bestuurders eindigt door afzetting door de algemene vergadering, door vrijwillig ontslag, door het verstrijken van het mandaat (in voorkomend geval) of door overlijden.

De afzetting door de algemene vergadering wordt beslist bij meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. Het moet evenwel uitdrukkelijk vermeld worden op de agenda van de algemene vergadering.

Een bestuurder die vrijwillig ontslag neemt, moet dit schriftelijk bekendmaken aan de raad van bestuur. Dit ontslag gaat onmiddellijk in tenzij door dit ontslag het minimum aantal bestuurders onder het statutaire minimum is gedaald. In dit geval, moet de raad van bestuur binnen de twee maanden de algemene vergadering bijeenroepen, welke in de vervanging van de betrokken bestuurder dient te voorzien en hem daarvan ook schriftelijk in kennis zal stellen. De ontslagnemende bestuurder is gehouden diens mandaat aan te houden tot in zijn vervanging wordt voorzien.

ARTIKEL 15

De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor aile aangelegenheden, met uitzondering van die welke uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. Hij treedt op ais eiser en verweerder, in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

De raad van bestuur benoemt en ontslaat de leden van het personeel en bepaalt hun bezoldigingen. De raad van bestuur oefent zijn bevoegdheden uit ais college.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De raad van bestuur kan slechts geldig beslissen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen van de aanwezige bestuurders. Onthoudingen en ongeldige stemmen worden niet in de beoordeling meegerekend. Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

ARTIKEL 18

De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht en nuttig oordeelt.

ART1KEL 19

Elke bestuurder kan geldig tekenen namens de vereniging tegenover bpost (zoals bijvoorbeeld voor het in ontvangst nemen van aangetekende zendingen).

Bestuurders die namens de vereniging optreden, moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van enig besluit of van enige machtiging.

ARTIKEL 20

De raad van bestuur kan zijn bevoegdheden voor bepaalde handelingen en taken op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één of meerdere van de bestuurders of aan een ander persoon, die al dan niet lid is van de vereniging. De raad van bestuur benoemt uit zijn bestuurders een voorzitter en een secretaris en kan daarnaast elke functie die voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk is, kiezen.

Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij meerderheid van stemmen van de aanwezige bestuurders, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

De ambtsbeëindiging van deze gemachtigde personen kan geschieden

a)op vrijwillige basis door de gemachtigde zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van bestuur

b)door afzetting door de raad van bestuur bij meerderheid van stemmen van de aanwezige bestuurders die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college wordt de vereniging in en buiten rechte steeds geldig vertegenwoordigd door het individuele optreden van de voorzitter of van de secretaris of in voorkomend geval van de penningmeester.

De voor bijzondere opdrachten aangestelde gevolmachtigden oefenen hun bevoegdheden afzonderlijk of gezamenlijk uit.

ARTIKEL 21

De algemene vergadering kan een dagelijks bestuur aanstellen.

Het dagelijks bestuur wordt omschreven als de handelingen of verrichtingen die door het dagelijks leven van de vereniging hoogdringend worden vereist of die zowel wegens hun gering belang als wegens de noodzakelijkheid van een snelle oplossing de tussenkomst van de raad van bestuur zelf niet rechtvaardigen.

De ambtsbeëindiging van het dagelijks bestuur kan geschieden:

a)op vrijwillige basis door een lid van het dagelijks bestuur zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij

de raad van bestuur

b)door afzetting door de algemene vergadering.

De beslissingen genomen door het dagelijks bestuur worden op intern vlak steeds genomen in collegiaal overleg. Voor de externe vertegenwoordiging wat het dagelijks bestuur betreft, kan een dagelijks bestuurder alleen handelen.

ARTIKEL 23

De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor.

-het wijzigen van de statuten,

-de benoeming en de afzetting van de bestuurders,

-de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een

bezoldiging wordt toegekend,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

M002.2

-de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen,

-de goedkeuring van de begroting en van de rekening,

-de vrijwillige ontbinding van de vereniging,

-de uitsluiting van een lid van de vereniging,

-de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk,

-alle gevallen waarin deze statuten het vereisen.

ARTIKEL 24

De algemene vergadering komt samen na een beslissing door de raad van bestuur telkens ais het doel van de vereniging zulks vereist.

De beslissingsbevoegdheid is voorbehouden aan de raad van bestuur, de uftvoeringsbevoegdheld wordt gedelegeerd aan een door de raad van bestuur aan te duiden persoon.

Zij moet tenminste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar, voor het goedkeuren van de begroting van het komend jaar en om zich uit te spreken over de kwijting van de bestuurders.

ART1KEL 25

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden binnen de zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar.

ARTIKEL 26

De raad van bestuur is bovendien verplicht de algemene vergadering samen te roepen wanneer 1/5e van de effectieve leden daartoe een verzoek richt aan de raad van bestuur en dit per aangetekende brief waarin de te behandelen agendapunten zijn vermeld. De raad van bestuur moet binnen 21 dagen na het verzoek voorzien in de bijeenroeping van de algemene vergadering, die uiterlijk de 40e dag na het verzoek moet georganiseerd worden.

ARTIKEL 27

De oproepingen tot de algemene vergadering moeten om geldig te zijn, ondertekend of verzonden worden door een door de raad van bestuur aan te duiden persoon. Alle effectieve leden moeten worden opgeroepen per gewone brief of per mail of per aangetekende brief of per fax tenminste acht dagen voor de vergadering.

ARTIKEL 28

De oproeping, die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda, die wordt vastgelegd door de raad van bestuur. Elk onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen door 1/20e van de effectieve leden, moet eveneens op de agenda worden vermeld. Dit onderwerp moet door het 1/20e van de leden ondertekend zijn en tenminste twee dagen voor de vergadering aan de raad van bestuur overhandigd zijn. Onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen in geen geval behandeld worden.

ARTIKEL 33

Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris en opgenomen worden in een bijzonder register. Dit register kan op de zetel van de vereniging door leden worden ingezien. Belanghebbende derden kunnen inzage verkrijgen na toelating van de voorzitter van de raad van bestuur. De leden ontvangen tevens persoonlijk een schriftelijk verslag van elke bijeenkomst van de algemene vergadering.

ARTIKEL 35

Behoudens gevallen van gerechtelijke ontbinding en ontbinding van rechtswege kan slechts de algemene vergadering tot ontbinding besluiten indien 2/3e van de leden op de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en er bovendien een 4/5e meerderheid akkoord is om de vereniging vrijwillig te ontbinden_ Het voorstel tot vrijwillige ontbinding van de vereniging moet uitdrukkelijk op de agenda van de algemene vergadering vermeld worden.

Zijn geen 2/3e van de leden op deze algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd, dan moet een tweede algemene vergadering worden bijeengeroepen die geldig beraadslaagt ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden maar mits een 4/5e meerderheid wordt akkoord gevonden om de vereniging vrijwillig te ontbinden.

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Voor.

,behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan, de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid alsmede de vereffeningsvoorwaarden.

De activa zullen, na aanzuivering van de passiva, worden overgedragen aan een vereniging met een gelijkaardige doelstelling, aangeduid door de algemene vergadering.

De algemene vergadering van 8 maart 2014 heeft kennis genomen van enkele adreswijzigingen van bestuurders. De samenstelling van de raad van bestuur blijft verder ongewijzigd ais volgt:

Beerens Betty, Doelstraat 107, 2590 Beriaar, geboren op 17/10/1961, te Antwerpen Coremans Ronald, Doelstraat 107, 2590 Berlaar, geboren op 03/08/1957, te Merksem Coremans Sjoertje, Doelstraat 129, 2590 Berlaar, geboren op 26/02/1983, te Antwerpen

Alle bevoegdheden die niet uitsluitend aan de algemene vergadering zijn voorbehouden, worden toegekend aan de raad van bestuur.

De raad van bestuur oefent haar bevoegdheden uit als een college.

De raad van bestuur van 8 maart 2014 heeft kennis genomen van enkele adreswijzigingen van bestuurders. De functieverdeling blijft verder ongewijzigd als volgt:

Voorzitter: Coremans Sjoertje, Doelstraat 129, 2590 Berlaar, geboren op 25/02/1983, te Antwerpen Secretaris: Beerens Betty, Doelstraat 107, 2690 Berlaar, geboren op 17/10/1961, te Antwerpen Penningmeester: Coremans Ronald, Doelstraat 107, 2590 Berlaar, geboren op 03/08/1957, te Merksem

Alle documenten voor de vzw moeten ondertekend worden door de voorzitter of de secretaris of de penningmeester van de raad van bestuur.

Te Berlaar, op 8 maart 2014

Coremans Sjoertje

Voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

01/07/2013
ÿþ .t MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter

Ondememingsnr : 0456.192.978

Benaming

(voluit) : Allemaal Andere Kinderen

(verkort) : AAK

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Verbertstraat 125 - 2900 Schoten

Onderwerp akte : Statutenwijziging (zetelwijziging) - ontslag bestuurder - gemachtigden - ambtsbeëindiging dagelijks bestuur

Uittreksel uit de akten:

De algemene vergadering van 22 februari 2013 heeft in haar zitting besloten de maatschappelijke zetel van de vereniging te wijzigen en aldus artikel 2 van de statuten te wijzigen.

Artikel 2 wordt gewijzigd als volgt:

De vereniging is gevestigd te 2590 Bedaar, Doelstraat 129, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Mechelen. De maatschappelijke zetel kan te allen tijde verplaatst worden, om het even waar in België,

De algemene vergadering heeft op 22 februari 2013 kennis genomen van het ontslag als bestuurder van: Heyvaerts Dirk, Doelstraat 129, 2590 Berlaar, geboren op 11/09/1980, te Brasschaat

De huidige samenstelling van de raad van bestuur is hierdoor als volgt:

Beerans Betty, Verberstraat 125, 2900 Schoten, geboren op 17/10/1961, te Antwerpen Coremans Ronald, Verberstraat 125, 2900 Schoten, geboren op 0310811957, te Merksein Corernans Sjoertje, Doelstraat 129, 2590 Bedaar, geboren op 25/02/1983, te Antwerpen

Alle bevoegdheden die niet uitsluitend aan de algemene vergadering zijn voorbehouden, worden toegekend aan de raad van bestuur.

De raad van bestuur oefent haar bevoegdheden uit als een college.

Op de laatste blz. van Luik.._B_ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

~

Voorbehouden ( aan het Belgisch Staatsblad

M0022

Luik B -Vervolg

De raad van bestuur heeft onder zijn leden de volgende functieverdeling herbevestigd:

Voorzitter: Coremans Sjoertje, Doelstraat 129, 2590 Berlaar, geboren op 25/02/1983, te Antwerpen Secretaris: Beerens Betty, Verberstraat 125, 2900 Schoten, geboren op 1711011961, te Antwerpen Penningmeester: Coremans Ronald, Verberstraat 125, 2900 Schoten, geboren op 0310811957, te Merksem

Alle documenten voor de vzw moeten ondertekend worden door de voorzitter of de secretaris of de penningmeester van de raad van bestuur.

De raad van bestuur heeft op 22 februari 2013 besloten niet langer met een dagelijks bestuur te werken. Bijgevolg wordt het ontslag als dagelijks bestuurder verleend aan:

Beerens Betty, Verberstraat 125, 2900 Schoten, geboren op 17/10/1961, te Antwerpen Coremans Ronald, Verberstraat 125, 2900 Schoten, geboren op 03/08/1957, te Merksem Coremans Sjoertje, Doelstraat 129, 2590 Berlaar, geboren op 25/02/1983, te Antwerpen Heyvaerts Dirk, Doelstraat 129, 2590 Berlaar, geboren op 11109/1980, te Brasschaat

Te Berlaar, op 22 februari 2013

Coremans Sjoertje

Voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting ot organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/07/2012
ÿþ MOD 2,2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

4:477\\I



r

in Il 1I 111111 1III I1I

*12128066*

8

RECHTSANK KOOPHANDEL

1 0 -07- 2012

ANclIVVERPEN

Ondernemingsnr : 456.192.978

Benaming

(voluit) : Allemaal andere Kinderen vzw

(verkort) : Aak vzw

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Verbertstraat 125 te 2900 Schoten

Onderwerp akte : Huidige samenstelling Raad van Bestuur  44elosEMaer-t>

Corernans Sjoertje Beerens Betty Coremans Ronald Heyvaerts Dirk Doelstraat 129 te 2590 Berlaar voorzitter Verbertstraat 125 te 2900 Schoten secretaris Verbertstraat 125 te 2900 Schoten penningmeester

Doelstraat 129 te 2590 Berlaar raadslid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/06/2011
ÿþ MOD 2.2

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

+11089878

RECHTBANK KOOPHANDEL

0 3 JUNI 2,011

ANTWAePDEN

Ondernemingsnr : 456.192.978

Benaming

(voluit) : Allemaal Andere Kinderen vzw

(verkort) : Aak vzw

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Verbertstraat 125 te 2900 Schoten

Onderwerp akte : Huidige samenstelling Raad van Bestuur

Coremans Sjoertje Beerens Betty Coremans Ronald Heyvaerts Dirk

Doelstraat 129 te 2590 Berlaar Verbertstraat 125 te 2900 Schoten Verbertstraat 125 te 2900 Schoten Doelstraat 129 te 2590 Berlaar

08/05/2015
ÿþMOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksels uit de aktes :

Wijziging van de benaming

De volgende wijzigingen worden doorgevoerd in de naamgeving van de onderneming/vereniging:

Deze informatie werd al gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad, maar was verkeerd overgenomen in het KBO. Wijzigingen inzake raad van bestuur :

Bij beslissing van 14/03/2015 wordt de stopzetting van de activiteiten van volgende bestuurders aangenomen :

BEERENS Betty, Doelstraat 107, 2590 Berlaar, geboren op 17/10/1961, te Antwerpen (reden : ontslag)

Bij beslissing van 14/03/2015 worden de volgende personen tot bestuurder benoemd :

HEYVAERTS Dirk, Doelstraat 129, 2590 Berlaar, geboren op 11/09/1980, te Brasschaat

De raad van bestuur is bijgevolg als volgt samengesteld :

Coremans Ronald, Doelstraat 107, 2590 Berlaar, geboren op 03/08/1957, te Merksem

Coremans Sjoertje, Doelstraat 129, 2590 Berlaar, geboren op 25/02/1983, te Antwerpen

Heyvaerts Dirk, Doelstraat 129, 2590 Berlaar, geboren op 11/09/1980, te Brasschaat

Nieuwe maatschappelijke benaming in het Nederlands "Allemaal Andere Kinderen". Deze is actief vanaf 25/06/2005.

Nieuwe afgekorte benaming in het Nederlands "AAK". Deze is actief vanaf 25/06/2005.

Ondernemingsnr :

Onderwerp akte : Benaming,Ontslagen, Benoemingen

*15307809*

(afgekort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Luik B

Benaming

(voluit) : ALLEMAAL ANDERE KINDEREN-AAK

Zetel :

0456.192.978

2590

Doelstraat 129

België

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Berlaar

Griffie

Neergelegd

06-05-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Bevoegdheden van de raad van bestuur :

Alle bevoegdheden die niet uitsluitend aan de algemene vergadering zijn voorbehouden, worden toegekend aan de raad van bestuur.

De raad van bestuur oefent haar bevoegdheden uit als een college.

Gemachtigden (bevoegdheden van de gemachtigden en de wijze van uitoefenen ervan) :

De raad van bestuur van 14/03/2015 heeft onder zijn leden volgende functies verdeeld en in functie benoemd :

Voorzitter: Coremans Sjoertje, Doelstraat 129, 2590 Berlaar, geboren op 25/02/1983, te Antwerpen

Secretaris: Heyvaerts Dirk, Doelstraat 129, 2590 Berlaar, geboren op 11/09/1980, te Brasschaat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vereniging wordt in en buiten rechte steeds geldig vertegenwoordigd door het individuele optreden van de voorzitter of de secretaris of de penningmeester van de raad van bestuur.

Te Berlaar, op 14 maart 2015,

Coremans Sjoertje Voorzitter

Penningmeester: Coremans Ronald, Doelstraat 107, 2590 Berlaar, geboren op 03/08/1957, te Merksem

Neergelegd door Malisse Thijs, Lasthebber

15/07/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

iviOD 22

r"f . In de bijlagen bij het Belgisch StikakspilacËT4 ie

na neerlegging van de akte ter grfièl  EQ D

Ondememingsnr : 0456.192.978

Benaming

(voluit) : Allemaal Andere Kinderen vzw

(verkort) : AAK vzw

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Doelstraat 129 te 2590 Beriaar

Onderwerp akte : wijziging raad van bestuur

De algemene vergadering van 30 mei 2015 heeft kennis genomen van het ontslag als bestuurder van: Coremans Ronald, Doelstraat 107, 2590 Berlaar, geboren op 03108/1957, te Merksem

De algemene vergadering heeft op 30 mei 2015 tot nieuwe bestuurder benoemd: Coremans Jielke, Doelstraat 107, 2590 Berlaar, geboren op 17/03/1992, te Borgerhout

De huidige samenstelling van de raad van bestuur is hierdoor als volgt

Coremans Jielke, Doelstraat 107, 2590 Berlaar, geboren op 17/03/1992, te Borgerhout Coremans Sjoertje, Doelstraat 129, 2590 Berlaar, geboren op 25/03/1983, te Antwerpen Heyvaerts Dirk, Doelstraat 129, 2590 Berlaar, geboren op 11/09/1980, te Brasschaat

Aile bevoegdheden die niet uitsluitend aan de algemene vergadering zijn voorbehouden, worden toegekend

aan de raad van bestuur,

De raad van bestuur oefent haar bevoegdheden uit als een college.

De raad van bestuur van 30 mei 2015 heeft kennis genomen van het ontslag van haar penningmeester: Coremans Ronald, Doelstraat 107, 2590 Berlaar, geboren op 03/08/1957, te Merksem

De raad van bestuur heeft in diezelfde zitting een nieuw bestuurslid aangeduid, waardoor de nieuwe functieverdeling onder bestuurders als volgt is:

Voorzitter. Coremans Sjoertje, Doelstraat 129, 2590 Berlaar, geboren op 25/0311983, te Antwerpen Secretaris: Heyvaerts Dirk, Doelstraat 129, 2590 Berlaar, geboren op 11/09/1980, te Brasschaat

Bestuurder: Coremans Jielke, Doelstraat 107, 2590 Berlaar, geboren op 17/03/1992, te Borgerhout

De vereniging wordt in en buiten rechte steeds geldig vertegenwoordigd door het individuele optreden van de voorzitter of de secretaris of de bestuurder van de raad van bestuur

Te Berlaar, op 30 mei 2015

Coremans Sjoertje

Voorzitter

0 B .07- 2015

RECHTBANK van KOOPNANDEt " --" ' ANTWERPEN, afd. MECHELEN

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Coordonnées
ALLEMAAL ANDERE KINDEREN AFGEKORT-AAK

Adresse
DOELSTRAAT 129 2590 BERLAAR

Code postal : 2590
Localité : BERLAAR
Commune : BERLAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande