ALLSEAS GLOBAL LOGISTICS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ALLSEAS GLOBAL LOGISTICS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 893.554.201

Publication

18/10/2012 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
22/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.06.2011, NGL 20.07.2011 11309-0343-010
28/01/2011
ÿþ Moe z. 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIlI lII 11h IlI II 11111 fl11 11lI flI 111

*11015381'

Xeergelegd ter griffie van de Redellit ran Koopheds1 te AEIre: pen,

1 JAN. 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0893.554.201.

Benaming

(voluit) : ALLSEAS CARGO

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2060 Antwerpen, Bredastraat 123

Onderwerp akte : NAAMSWIJZIGING - ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDER EN

GEDELEGEERD BESTUURDER - STATUTENWIJZIGING.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op achtentwintig december twee duizend en tien, geregistreerd twee bladen geen verzendingen te Herentals, Registratie op vier januari twee duizend en elf, boek 51154 blad 12 vak 10, ontvangen vijfentwintig euro, voor de ontvanger getekend mevrouw P. Bernar, dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap ALLSEAS CARGO gevestigd te 2060 Antwerpen, Bredastraat 123, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op veertien november twee duizend en zeven, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negenentwintig november daarna onder het (referte)nummer 07171178, beslist heeft hetgeen volgt :

EERSTE BESLISSING. NAAMSWIJZIGING.

1. De vergadering beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen in ALLSEAS GLOBAL LOGISTICS. Bijgevolg wordt de tekst van artikel 1 van de statuten vervangen als volgt:

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap waarvan de naam luidt: ALLSEAS GLOBAL LOGISTICS.

Alle documenten die van de vennootschap uitgaan zullen deze naam moeten vermelden of bevatten, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de vermelding "naamloze vennootschap" of de initialen "NV", leesbaar weergegeven.

2. De vergadering beslist verder om voormelde nieuwe benaming "Allseas Global Logistics" eveneens als

handels- of exploitatiebenaming van de vennootschap aan te nemen.

TWEEDE BESLISSING. ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDER. BENOEMING GEDELEGEERD

BESTUURDER.

Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering het volgende:

- te rekenen vanaf zeven december tweeduizend en tien, voor een termijn tot na de ge-wone algemene

vergadering van het jaar 2016:

a) Aanvaarding van het ontslag van de heer Benedictus VERBERCHT voornoemd als bestuurder en gedelegeerd bestuurder van de vennootschap;

De goedkeuring van de eerstkomende jaarrekening zal automatisch décharge inhouden van het door hem gevoerde bestuur.

b) Benoeming als nieuwe bestuurder van de vennootschap:

de gewone commanditaire vennootschap VERBE met zetel te 2280 Grobbendonk, Den-nenlaan 8 en met ondernemingsnummer (BE) 0831.690.371 RPR Turnhout als nieuwe bestuurder.

De algemene vergadering neemt kennis van de aanstelling van de heer Benedictus VERBERCHT als vaste' vertegenwoordiger zoals gepubliceerd in de bijlage tot het Bel-gisch Staatsblad van zestien december tweeduizend en tien onder het refertenummer 10182593.

- te rekenen vanaf één januari tweeduizend en elf, voor een termijn tot na de gewone al-gemene: vergadering van het jaar 2016:

Benoeming als nieuwe bestuurder van de vennootschap: de heer MORRIS Andrew Tho-mas, geboren te' Johnstone op eenentwintig april negentienhonderd vierenzestig, wonen-de te 4 Crees Lane, Newark, Notts" NG24 4TJ (Groot-Brittannië).

De algemene vergadering neemt dienaangaande kennis van het schriftelijk aanbod de dato drieëntwintig december laatstleden dat hier aangehecht blijft, en welk aanbod met eenparigheid van stemmen wordt.

" aanvaard, uitgaande van de heer Andrew Thomas MORRIS voornoemd, om het ambt van bestuurder in onderhavige vennootschap uit te oefenen vanaf één januari tweeduizend en elf en van zijn bevestiging niet' getroffen te zijn.door een-maatregel die zich hiertegen_ verzet en, van. hun verklaring dat de uitoefening van deze Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2011- Annexes du Moniteur belge

functie hen niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober

negentienhonderd vierendertig. "

Hij zal dit mandaat onbezoldigd uitoefenen zolang een algemene vergadering hen voor het toekomende geen bezoldiging zal hebben toegekend.

VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

Vervolgens is de op heden voltallige raad van bestuur, bestaande uit

E- voormelde gewone commanditaire vennootschap VERBE met zetel te 2280 Grobben-donk, Dennenlaan 8 " ' en met ondememingsnummer 0831.690.371, vast vertegenwoordigd door de heer VERBERCHT voornoemd; " - voornoemde heer Darren Christopher WRIGHT, hier vertegenwoordigd zoals voormeld,

samengekomen in vergadering en werd met eenparigheid van stemmen aangesteld als voorzitter van de raad van bestuur en als gedelegeerd bestuurder, te rekenen vanaf zeven december tweeduizend en tien:

de voormelde gewone commanditaire vennootschap VERBE met zetel te 2280 Grobben-donk, Dennenlaan 8 en met ondernemingsnummer (BE) 0831.690.371 RPR Turnhout, hier vertegenwoordigd door de heer Benedictus VERBERCHT voornoemd als vaste ver-tegenwoordiger, die verklaart dat de uitoefening van deze functie haar niet verboden is en die verklaart het haar toegekende mandaat te aanvaarden.

Zij kan in haar hoedanigheid van gedelegeerd bestuurder de vennootschap bij alle rechts-handelingen ten overstaan van derden, voor het gerecht (als eiser of als verweerder) en in alle akten met inbegrip van deze voor dewelke een tussenkomst van een openbaar ambte-naar of een notaris vereist is, rechtsgeldig kan vertegenwoordigen zoals bepaald in artikel 16,a van de statuten.

Het mandaat van gedelegeerd bestuurder is onbezoldigd.

LAATSTE BESLISSING. VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

1. De algemene vergadering verleent alle machten aan de raad van bestuur voor de uitvoering van de beslissing(en) genomen omtrent voorgaand(e) agendapunt(en) en aan ondergetekende notaris voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

2. Volmacht wordt in het bijzonder gegeven aan de naamloze vennootschap OPTIFISK, gevestigd te 2200 Herentals, Grote Markt 7, evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om elk afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om namens en voor rekening van de vennootschap, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde (aangifte van aanvang activiteit) en in voorkomend geval bij de Registratiecommissie ' voor de aanvraag tot registratie als aannemer.

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening,

voorwerp van voorgaande volmacht.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte naamswijziging, ontslag en benoeming bestuurder en

gedelegeerd bestuurder, statutenwijziging - volmachten - historiek met coördinatie der statuten.

VVor-,behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.06.2010, NGL 29.07.2010 10351-0547-009
30/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.06.2009, NGL 29.07.2009 09486-0109-008

Coordonnées
ALLSEAS GLOBAL LOGISTICS

Adresse
BREDASTRAAT 123 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande