ALLSEAS MARINE SERVICES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ALLSEAS MARINE SERVICES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 440.764.733

Publication

08/07/2014
ÿþ Mod Wied 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111R1111111p118



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

27 JUN1 2014

atdelinatifinerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0440.764.733

Benaming

(voluit) : ALLSEAS MARINE SERVICES

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Stationsstraat 180, 2910 Essen

(volledig adres)

Onderwerp akte: Neerlegging van een voorstel tot partiële splitsing overeenkomstig artikelen 673 juncto 677 en 728 en volgende van het Wetboek van vennootschappen

Uittreksel uit het gezamenlijke voorstel van de bestuursorganen tot partiële splitsing d.d.23 juni 2014:

De raad van bestuur van de naamloze vennootschap ALLSEAS MARINE SERVICES (hierna "AMS" of de "Partieel Gesplitste Vennootschap") en de enige statutaire zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap ARGENTUM CEDIT VIRTUTI (hierna "ACV" of de "Verkijgende Vennootschap") hebben, in onderlinge overeenstemming, besloten om dit splitsingsvoorstel op te stellen overeenkomstig de bepalingen van artikel 728 van het Wetboek van vennootschappen,

Dit splitsingsvoorstel zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van AMS en aan de buitengewone algemene vergadering van vennoten van ACV. Dit splitsingsvoorstel zal minsten zes weken voor de datum van deze algemene vergaderingen door respectievelijk AMS en ACV ter griffe van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen worden neergelegd en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, overeenkomstig artikel 728, laatste lid van het Wetboek van vennootschappen.

I.BESCHRIJVING VAN DE OPERATIE VAN DE SPLITSING

AMS overweegt om een partiële splitsing te verwezenlijken overeenkomstig de artikelen 673 juncto 677 en 728 en volgende van het Wetboek van vennootschappen waardoor AMS, een deel van haar vermogen bestaande uit liquiditeiten ten belope van een bedrag van 10.000 EUR en het "P&O Vesse' Team", met name de 17 werknemers van AMS die zijn verbonden aan haar activiteit van organisatie van de bemanning van de Alfseas schepen en de hiermee verband houdende rechten en verplichtingen zoals gespecifieerd in artikel 9, 2 van deel H van dit splitsingsvoorstel) zef overgaan (hierna het "Afgesplitste Vermogen"), zonder ontbonden te worden of zonder ophouden te bestaan, op de bestaande vennootschap ACV,, tegen disproportionele uitkering aan de aandeelhouders van AMS van de nieuwe aandelen die door ACV zullen uitgegeven worden.

II,BEPALINGEN VOORZIEN DOOR ARTIKELEN 728 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

1.RECHTSVORM, BENAMING, MAATSCHAPPELIJK DOEL EN MAATSCHAPPELIJKE ZETEL VAN DE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN (ARTIKEL 728,1° VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN)

1.1.DE PARTIEEL GESPLITSTE VENNOOTSCHAP

De Partieel Gesplitste Vennootschap is de naamloze vennootschap naar Belgisch recht "ALLSEAS MARINE' SERVICES", met maatschappelijke zetel te 2910 Essen, Stationsstraat 180. De vennootschap is ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (Rechtspersonenregister van Antwerpen) onder het nummer' 0440,764.733

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Volgens artikel 3 van haar statuten luidt het maatschappelijk doel van ANIS als volgt Artikel 3:

°De vennootschap heeft tot doel: Het verlenen van diensten in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven actief in de exploratie en exploitatie van de zeebodem.

De vennootschap kan aile verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen"

1.2.0E VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

De in het kader van deze partiële splitsing Verkrijgende Vennootschap is de bestaande gewone

commanditaire vennootschap "ARGENTUM CED1T met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen,

Henri Van Heurckstraat 15, De vennootschap is ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen (Rechtspersonen register van Antwerpen) onder het ondememingsnummer 0837.348.342.

Volgens artikel 3 van haar statuten luidt het maatschappelijk doel van ACV als volgt:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

1.het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi-) publiekrechtelijk statuut;

2.het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan. De vennootschap mag mandaten opnemen als bestuurders, vereffenaars of andere organen van de vennootschap of andere organen van de vennootschap of iedere andere entiteit;

3.het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan elfe verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit of ten behoeve van derden, alsmede het waarborgen van aile verbintenissen van zelfde ondernemingen of ten behoeve van derden;

4.het verlenen van aile soorten van diensten in de meest ruime zin van het woord, waaronder onder andere het verlenen van aile soorten diensten aan bedrijven actief in de exploratie en exploitatie van de zeebodem.

De vennootschap kan ook elle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel. Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door gereglementeerde wetgeving,

2.0E RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN EN, IN VOORKOMEND GEVAL, HET BEDRAG VAN DE OPLEG (ARTIKEL 728,2° VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN)

De bedoeling van deze partiële splitsingsoperatie is een deel van het vermogen van AMS af te splitsen, ten gunste van de bestaande vennootschap ACV waarbij de nieuwe aandelen uitgegeven door ACV in het kader van de partiële splitsing op disproportionele wijze in handen zullen komen van de aandeelhouders van AMS, met name de vennootschap naar Zwitsers recht Allseas Services Holdings SA en de vennootschap naar Zwiters recht, Allseas Marine Contractera SA.

De vennootschap naar Zwitsers recht, Allseas Services Holdings SA bezit 19.999 aandelen in AMS en de vennootschap naar Zwiters recht, Allseas Marine Contractors SA bezit 1 aandeel in AMS.

Het maatschappelijk kapitaal van ACV bedraagt 2.260.658.694,66 EUR en is vertegenwoordigd door 70.001 aandelen zonder nominale waarde. Elk ACV aandeel heeft dan een fractiewaarde van (afgerond) 32.294,66 EUR.

Daar op het ogenblik van de partiële splitsing al de aandelen van de vennootschappen betrokken bij de partiële splitsing in handen van dezelfde groep zullen zijn, met name de Allseas Groep, hebben de bestuursorganen van de vennootschappen betrokken bij de partiële splitsing in onderlinge overeenstemming besloten om de ruilverhouding conventioneel te bepalen op basis van een conventionele waarde van het Afgesplitste Vermogen van 65.000 EUR. In ruil voor het Afgesplitste Vermogen zullen er dus conventioneel in totaal 2 (afgerond) aandelen uitgegeven worden door ACV aan de aandeelhouders van AMS waarvan 1 op disproportionele wijze aan AlIseas Services Holdings SA zal toegekend worden en 1 op disproportionele wijze aan Allseas Marine Contractors SA zal toegekend worden.

 ,1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Dit betekent dat Allseas Marine Contractors SA ais houdster van 1 AMS aandeel 1 ACV aandeel zal ontvangen en Allseas Services Holdings SA als houdster van 19.999 AMS aandelen 1 ACV aandeel zal ontvangen.

In het kader van deze operatie zal er geen opleg in geld toegekend worden.

3.DE WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT (ARTIKEL 728,3° VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN)

De verdeling van de nieuw uit te geven aandelen door de Verkrijgende Vennootschap over de aandeelhouders van ANIS zal niet naar evenredigheid met hun respectieve rechten in het kapitaal van AMS geschieden. Deze beslissing zal conform artikel 736 van het Wetboek van Vennootschappen met unanimiteit worden genomen.

Zoals reeds vermeld zal 1 van de 2 nieuw uit te geven ACV-aandelen worden uitgekeerd aan Allseas Services Holdings SA en 1 van de 2 nieuw uit te geven ACV-aandelen worden uitgekeerd aan Allseas Marine Contractors SA terwijl Aliseas Services Holdings SA 19.999 aandelen in AMS bezit en Allseas Marine Contractors SA maar 1 aandeel in AMS bezit. Dit betekent dat Allseas Marine Contractors SA ais houdster van 1 AMS aandeel 1 ACV aandeel zal ontvangen en Allseas Services Holdings SA ais houdster van 19.999 AMS aandelen 1 ACV aandeel zal ontvangen.

De door de Verkrijgende Vennootschap nieuw uit te geven aandelen in het kader van de partiële splitsing zullen volledig volstort zijn, op naam en zonder aanduiding van nominale waarde. De aan de nieuw uitgegeven aandelen verbonden rechten en verplichtingen zullen dezelfde zijn als degene die verbonden zijn in de statuten van ACV aan de aandelen aangehouden door de bestaande stille vennoten van de Verkrijgende Vennootschap. De aandeelhouders van AMS zullen inderdaad stille vennoot worden van ACV.

De nieuw uit te geven aandelen op naam zullen na de partiële splitsing worden ingeschreven in het aandeelhoudersregister van de Verkrijgende Vennootschap.

4.DATUM VANAF WELKE DEZE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST ALSMEDE ELKE BIJZONDER REGELING BETREFFENDE DIT RECHT (ARTIKEL 728, 40 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN)

De nieuwe aandelen die zullen uitgegeven worden door ACV zullen deelnemen in aile bedrijfsresultaten en recht geven op alle uit te keren dividenden vanaf de datum van de partiële

Er wordt in geen enkele bijzondere modaliteit voorzien aangaande dit recht.

5.DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE PARTIEEL TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP (ARTIKEL 728,50 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN)

De handelingen van de Partieel Gesplitste Vennootschap zullen vanuit boekhoudkundig oogpunt geachte te zijn verricht voor rekening van de Verkrijgende Vennootschap ten aanzien van het Afgesplitste Vermogen vanaf 1 januari 2014.

6.RECHTEN DIE DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT MN DE AANDEELHOUDERS VAN DE TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN EN MN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN (ARTIKEL 728,6° VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN)

Aile aandelen van AMS zijn gewone aandelen, zonder nominale waarde en zonder onderscheid in categorieën. AMS heeft bovendien geen andere effecten dan gewone aandelen uitgegeven.

Er zullen door de Verkrijgende Vennootschap geen bijzondere rechten toegekend worden aan de aandeelhouders van AMS in het kader van huidige verrichting maar aangezien de Verkrijgende Vennootschap een gewone commanditaire venncotschap is, de aandeelhouders van AMS zullen stille vennoot van ACV worden en dus aandelen verkrijgen waarvan de rechten en verplichtingen dezelfde zullen zijn als degene die verbonden zijn in de statuten van ACV aan de aandelen aangehouden door de bestaande stille vennoten van de Verkrijgende Vennootschap.

7,BEZOLDIGING DIE IN VOORKOMEND GEVAL WORDT TOEGEKEND MN DE COMMISSARISSEN, BEDRIJFSREVISOREN OF EXTERNE ACCOUNTANT DIE BELAST ZIJN MET HET OPSTELLEN VAN HET VERSLAG BEDOELD IN ARTIKELEN 731 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN (ARTIKEL 728, 70 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN)

De raad van bestuur van AMS en de enige statutaire zaakvoerder van ACV stellen voor aan respectievelijk de aandeelhouders en de vennoten, overeenkomstig artikel 731, §1 in fine van het Wetboek van vennootschappen, af te zien van het opstellen van de verslagen bedoeld in artikel 731 van het Wetboek van vennootschappen. Er dient bijgevolg geen bedrijfsrevisor aangesteld te worden door ACV en geen verslag door

..

r,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

hem opgesteld worden in het kader van artikel 731 van het Wetboek van vennootschappen (en ook geen bezoldiging aan een bedrijfsrevisor toegekend worden). De commissaris van AMS dient bijgevolg ook geen verslag op te stellen in het kader van artikel 731 van het Wetboek van vennootschappen en zal dus ook geen bezoldiging ontvangen. Aangezien ACV een gewone commanditaire vennootschap is, zal er in het kader van de voorgenomen partiële splitsing ook geen verslag over de inbreng in nature opgesteld worden noch door de enige statutaire zaakvoerder, noch een bedrijfsrevisor aangesteld worden door ACV om zulks verslag op te stellen,

8.BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND MN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE DEELNEMEN MN DE PARTIËLE SPLITSING (ARTIKEL 728, 8° VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN)

In het kader van de partiële splitsing worden er geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen,

9.NAUWKEURIGE BESCHRIJVING EN VERDELING VAN DE MN DE BEGUNSTIGDE VENNOOTSCHAP OVER TE DRAGEN ACTIVA EN PASSIVA VAN HET VERMOGEN (ARTIKEL 728, 9° VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN)

Het Afgesplitste Vermogen bestaat uit

1) liquide middelen van AMS ten belope van een bedrag van 10.000 EUR zoals dit blijkt uit de jaarrekening van AMS per 31 december 2013;

2) de arbeidsovereenkomsten van de 17 werknemers (16,63 PTE) van het "P&O Vessel Team" van AMS die zijn verbonden aan haar activiteit van organisatie van de bemanning van de Allseas schepen alsmede aile rechten en verplichtingen die voortvloeien uit de individuele en collectieve arbeidsovereenkomsten waardoor AMS gebonden is met betrekking tot deze 17 werknemers (16,63 FTE), Van deze 17 werknemers werken 12 werknemers op salary split basis en zijn onderworpen aan de Nederlandse sociale zekerheid. De 5 overige werknemers zijn voor 100% werkzaam in België en bijgevolg onderworpen aan de Belgische sociale zekerheid. Met toepassing van CA032bis zullen de bestaande arbeidsvoorwaarden worden geëerbiedigd door de Verkrijgende Vennootschap, Na de partiële splitsing zullen de werknemers, onder meer, op het zelfde adres blijven werken aangezien na de splitsing ACV een exploitatiezetel zal hebben op het huidig adres van de maatschappelijke zetel van AMS.

Er zullen geen andere activa of passiva bestanddelen van AMS worden overgedragen..

IODE VERDELING ONDER DE AANDEELHOUDERS VAN DE GESPLITSTE VENNOOTSCHAP VAN DE AANDELEN VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP ALSMEDE HET CRITERIUM WAAROP DEZE VERDELING IS GEBASEERD (ARTIKEL 728, 10° VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN)

Zoals reeds vermeld is het de bedoeling van deze partiële splitsingsoperatie om een deel van het vermogen van AMS af te splitsen, ten gunste van de bestaande vennootschap ACV waarbij de nieuwe aandelen uitgegeven door ACV in het kader van de partiële splitsing op disproportionele wijze in handen zullen komen van de aandeelhouders van AMS, met name de vennootschap naar Zwitsers recht Allseas Services Holdings SA, en de vennootschap naar Zwiters recht, Allseas Marine Contractors SA.

De vennootschap naar Zwitsers recht, Allseas Services Holdings SA bezit 19.999 aandelen in AMS en de vennootschap naar Zwiters recht, Allseas Marine Contractors SA bezit 1aandeel in AMS.

Het maatschappelijk kapitaal van ACV bedraagt 2.260.658.694,66 EUR en is vertegenwoordigd door 70.001 aandelen zonder nominale waarde. Elk ACV aandeel heeft dan een fractiewaarde van (afgerond) 32.294,66 EUR,

Dit betekent dat Allseas Marine Contractors SA als houdster van 1 AMS aandeel conventioneel I ACV aandeel zal ontvangen en Allseas Services Holdings SA ais houdster van 19.999 AMS aandelen conventioneel 1 ACV aandeel zal ontvangen en dit teneinde te vermijden dat een aandeelhouder geen aandeel verkrijgt in het kader van huidig operatie,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

lu. VOLMACHT

De vennootschap AMS en de vennootschap ACV geven volmacht aan Meester Christoph Michiels en Meester Lare Trawinski van het advocatenkantoor Laga, met maatschappelijke zetel te Berkenlaan 8 A, 1831 Diegem, met bevoegdheid om afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, om het formulier op te stellen en te ondertekenen met het oog op de neerlegging en bekendmaking in het Belgisch Staatsblad van huidig splitsingsvoorstel alsmede cm het huidig splitsingsvoorstel neer te leggen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Voor eensluidend uittreksel,

Lare Trawinski

Bijzonder volmachthouder

Worden hiermee neergelegd:

Voorstel tot partiële splitsing dat 23 juni 2014;

- Proces-verbaal van de raad van bestuur houdende volmacht d.d. 23 juni 2014.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

09/10/2014
ÿþ16 83958*

mod 11.1

í~P In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ ``~----'-_--_

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

3 0 SEP. 2014

afdeling eISxfizten

ni

Ondernemingsnr : 0440.764.733

Benaming (voluit) :ALLSEAS MARINE SERVICES

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Stationsstraat 180

2910 ESSEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte :PARTIËLE SPLITSING VAN ALLSEAS MARINE SERVICES DOOR INBRENG

IN ARGENTUM CEDIT VIRTUTI - KAPITAALVERMINDERING - STATUTENWIJZIGING - PROCES-VERBAAL VAN DE PARTIEL TE

SPLITSEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op achttien september tweeduizend veertien, door Meester Peter. VAN MELKEBEKE, Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap ALLSEAS MARINE SERVICES waarvan de zetel gevestigd is te 2910 Essen, Stationsstraat 180, hierna "de Vennootschap" of "de Partieel te Splitsen Vennootschap",

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Partiële splitsing van de Vennootschap, conform de modaliteiten en de voorwaarden uiteengezet in dat voorstel tot partiële splitsing, door overgang overeenkomstig de artikelen 677 juncto 728 en volgende van het Wetboek van vennootschappen - van bepaalde bestanddelen van haar patrimonium en hierna uitvoerig: beschreven van de Partieel te Splitsen Vennootschap naar de Verkrijgende Vennootschap, zijnde de gewone commanditaire vennootschap "Argentum Cedit Virtuti", waarvan de zetel gevestigd is te 2000 Antwerpen, Henri Van Heurckstraat 15,.

De hierna genoemde bestanddelen van het patrimonium van de Partieel te Splitsen Vennootschap zullen: overgaan naar de Verkrijgende Vennootschap volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het voorstel: tot partiële splitsing.

VASTSTELLING EN BESCHRIJVING VAN HET OVERGEDRAGEN VERMOGEN

De toe te bedelen vermogensbestanddelen van de Partieel te Splitsen Vennootschap aan de Verkrijgende Vennootschap bestaan uit bepaalde bestanddelen van het patrimonium zoals hierna omschreven:

1) liquide middelen van AMS ten belope van een bedrag van 10.000 EUR zoals dit blijkt uit de jaarrekening van AMS per 31 december 2013;

2) de arbeidsovereenkomsten van de 17 werknemers (16,63 FTE) van het "P&O Vessel Team" van AMS:

die zijn verbonden aan haar activiteit van organisatie van de bemanning van de Allseas schepen alsmede alle; rechten en verplichtingen die voortvloeien uit de individuele en collectieve arbeidsovereenkomsten waardoor:; AMS gebonden is met betrekking tot deze 17 werknemers (16,63 FTE). De 17 werknemers zijn onderworpene; aan de Belgische of Nederlandse sociale zekerheid. Wat de werknemers betreft die onder de toepassing van dei: Belgische sociale zekerheid vallen zullen de bestaande arbeidsvoorwaarden worden geëerbiedigd door de,; Verkrijgende Vennootschap met toepassing van CAO 32bis. Na de partiële splitsing zullen de werknemers,,; onder meer, op hetzelfde adres blijven werken aangezien na de splitsing ACV een exploitatiezetel zal hebben, op het huidig adres van de maatschappelijke zetel van AMS.

Er zullen geen andere activa of passiva bestanddelen van AMS worden overgedragen.

Hierna genaamd `het Afgesplitst Vermogen.

Eigendomsoverganq-- andere elementen van het overgedragen vermogen

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat, teneinde betwistingen te vermijden' over de toewijzing van bepaalde vermogensbestanddelen van de Partieel te Splitsen Vennootschap, ingeval de;' hierboven weergegeven toewijzing geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat de verrichte toewijzing voor interpretatie: vatbaar zou zijn, hetzij omdat het vermogensbestanddelen zou betreffen die bij onachtzaamheid, vergetelheid off: onwetendheid niet opgenomen waren in de opgave van de toegescheiden vermogens, uitdrukkelijk bedongen;'. wordt dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld of zij aan de Partieel te:: Splitsen Vennootschap dan wel aan de Verkrijgende Vennootschap verblijven, toekomen aan de Partieel te Splitsen Vennootschap tenzij anders overeengekomen door de Partieel te splitsen Vennootschap en de:: Verkrijgende Vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

TOEKENNING VAN NIEUWE AANDELEN IN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

De verdeling van de nieuw uit te geven aandelen door de Verkrijgende Vennootschap over de aandeelhouders van de Partieel te ',Splitsen Vennootschap geschiedt niet naar evenredigheid met hun respectieve rechten in het kapitaal van de Partieel te Splitsen Vennootschap.

De door de Verkrijgende Vennootschap nieuw uit te geven, aandelen in het kader van de partiële splitsing zijn volledig volstort, op naam en zonder aanduiding van nominale waarde. De aan de nieuw uitgegeven aandelen verbonden rechten en verplichtingen zullen dezelfde zijn als degene die verbonden zijn in de statuten van de Verkrijgende Vennootschap aan de aandelen aangehouden door de bestaande stille vennoten van de Verkrijgende Vennootschap. De aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap ontvangen binnen de Verkrijgende Vennootschap de hoedanigheid van stille vennoot,

De nieuw uit te geven aandelen op naam zulten na de partiële splitsing worden ingeschreven in het aandeelhoudersregister van de Verkrijgende Vennootschap.

Deelname in de winst en bijzondere rechten inzake winstdeelname

De nieuwe aandelen die zullen uitgegeven worden door de Verkrijgende Vennootschap zullen deelnemen in alle bedrijfsresultaten en recht geven op alle uit te keren dividenden vanaf 18 september 2014. Er wordt in geen enkele bijzondere modaliteit voorzien aangaande dit recht.

Boekhoudkundige, en fiscale datum

De handelingen van de Partieel te Splitsen Vennootschap zullen vanuit boekhoudkundig en fiscaal oogpunt geachte te zijn verricht voor rekening van de Verkrijgende Vennootschap ten aanzien van het Afgesplitste Vermogen vanaf 1 januari 2014.

JURIDISCHE INWERKINGTREDING

Voor zoveel als nodig bevestigen de aandeelhouders, vertegenwoordigd als voormeld, uitdrukkelijk dat de huidige partiële splitsing juridisch inwerking treedt vanaf 18 september 2014.

2° In het kader van voormelde partiële splitsing door overneming, vermindering van het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap met een bedrag van vierduizend vierhonderdvierendertig euro (4.434,00 EUR) zodat het kapitaal wordt teruggebracht op vierhonderdvierendertigduizend zesenzestig euro (434.066,00 EUR) zonder vernietiging van aandelen.

Daarnaast, werden ook enkele andere balansposten verminderd zodat het totale bedrag van tienduizend euro (10.000 EUR) zijnde de boekhoudkundige netto-actiefwaarde van de overgedragen bestanddelen, als volgt werd afgeboekt;

a) op de post 'Wettelijke Reserves" ten bedrage van vierhonderd drieënveertig euro (443,00 EUR);

b) op de post "Beschikbare Reserves" ten bedrage van vijfduizend honderddrieëntwintig euro (5.123,00 EUR).

3° Vervanging van artikel 5 van de statuten door de hierna volgende tekst om deze in overeenstemming te brengen met de beslissing hiervoor:

Artikel 5.- Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderdvierendertigduizend zesenzestig euro (434.066, 00 EUR).

Het is verdeeld in twintig duizend (20.000) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

4° Bijzondere volmacht werd verleend aan Meester Christoph Michiels en Meester Lara Trawinski, die ten dien einde woonstkeuze gedaan hebben te 1831 Diegem, Berkenlaan 8a, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en andere diensten te verzekeren,

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de

gecoördineerde tekst van de statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd vôôr registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten

Peter VAN MELKEBEKE

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

01/12/2014 : AN277230
11/10/2013 : AN277230
02/10/2013 : AN277230
08/11/2012 : AN277230
31/10/2012 : AN277230
20/06/2012 : AN277230
06/03/2012 : AN277230
10/02/2012 : AN277230
08/07/2011 : AN277230
16/06/2011 : AN277230
03/03/2011 : AN277230
23/06/2010 : AN277230
09/06/2010 : AN277230
27/10/2009 : AN277230
03/06/2009 : AN277230
06/06/2008 : AN277230
23/07/2007 : AN277230
21/06/2007 : AN277230
01/03/2007 : AN277230
26/01/2007 : AN277230
08/03/2006 : AN277230
23/06/2005 : AN277230
06/06/2005 : AN277230
19/10/2004 : AN277230
04/08/2004 : AN277230
14/06/2004 : AN277230
12/03/2004 : AN277230
02/07/2003 : AN277230
04/11/2015 : AN277230
15/06/2002 : AN277230
06/06/2001 : AN277230
15/06/2000 : AN277230
07/07/1999 : AN277230
19/11/1998 : AN277230
19/11/1998 : AN277230
05/08/1997 : AN277230
07/01/2016 : AN277230
19/09/1996 : AN277230
01/01/1995 : AN277230
01/01/1992 : AN277230
25/09/1991 : AN277230
12/06/1990 : AN277230
16/06/2016 : AN277230
23/08/2016 : AN277230
01/09/2017 : AN277230

Coordonnées
ALLSEAS MARINE SERVICES

Adresse
STATIONSSTRAAT 180 2910 ESSEN

Code postal : 2910
Localité : ESSEN
Commune : ESSEN
Province : Anvers
Région : Région flamande