ALLURETHANE BENELUX

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ALLURETHANE BENELUX
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 506.670.095

Publication

11/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

09-12-2014

Griffie

*14312212*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0506670095

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Allurethane Benelux

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden op 5 december 2014 voor notaris Anne Cartuyvels, met standplaats te Antwerpen, eerstdaags te registreren dat een naamloze vennootschap werd opgericht door De heer TANG Zheng, van Chinese nationaliteit, wonende te Antwerpen, Belgiëlei 167/001, en Mevrouw NIE Zhen, van Chinese nationaliteit, wonende te Antwerpen, Belgiëlei 167/001.

Naam: ALLURETHANE BENELUX.

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: 2018 Antwerpen, Belgiëlei 167/001

Maatschappelijk kapitaal en samenstelling: TWEEENZESTIGDUIZEND EURO (¬ 62.000,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderd (100)ste van het kapitaal vertegenwoordigen. Op het kapitaal werd ingeschreven in geld en het kapitaal werd volgestort ten belope van 62.000 euro door de oprichters, door middel van overschrijving door de inschrijvers op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank, zoals blijkt uit het bewijsstuk met rekeningnummer BE56 7380 4254 1188 afgeleverd op 3 december 2014. Het bewijs van deponering werd aan de instrumenterende notaris overhandigd.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

1. De heer TANG Zheng, wonende te 2660 Antwerpen (Hoboken), Jan Van Canlaan 14/A, titularis van 51 aandelen

2. Mevrouw NIE Zhen, wonende te 2660 Antwerpen (Hoboken), Jan Van Canlaan 14/A, titularis van 49 aandelen

Doel: De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de productie, het verhandelen, het bewerken en het verdelen van alle chemische producten met inbegrip van (doch geenszins beperkt tot):

- handel, bewerken en verdelen van producten van de scheikundige nijverheid,

- handel, bewerken en verdelen van producten van de nijverheid van petroleum- en steenkoolderivaten,

- handel, bewerken en verdelen van alle chemische producten, van hun derivaten en van alle vervangingsproducten evenals van alle andere producten die bekomen worden door deze productie; - handel, bewerken en verdelen van plantaardige, dierlijke en minerale oliën en vetten, van hun derivaten en van alle vervangingsproducten, evenals van alle andere stoffen bekomen door gisting, door psychische of scheikundige extractie of omvorming van natuurlijke organische producten. - handel, bewerken en verdelen van voedseladditieven

- handel, bewerken en verdelen van veevoeders en voeders voor kleine huisdieren,

- handel, bewerken en verdelen van chemische producten voor het onderhoud van zwembaden en vuurwerende chemische producten.

De vennootschap zal haar maatschappelijk doel kunnen realiseren op alle mogelijke wijzen welke haar het meest geschikt of nuttig lijken.

-polyurethaan ruwe producten, verwerking en distributie ervan en andere chemische producten,

Onderwerp akte :

Belgiëlei 167 Bus 001 2018 Antwerpen

Oprichting

Naamloze vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

consulting in chemische producten

-distributie

Zij kan alle hoegenaamde burgerlijke-, commerciële-, industriële, financiële-, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking daarvan te bevorderen, zowel in het binnenland als in het buitenland, zelfs in voordeel of voor rekening van derden-opdrachtgevers.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar onroerende goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en zij mag zich borgstellen of aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen, en alle andere verbintenissen, zowel van haar zelf als deze van alle derden.

Zij kan ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft voorschotten toestaan en kredieten verlenen en alle hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap handelt voor eigen rekening in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap kan bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland.

Zij kan tevens de functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Al het voorgaande is niet beperkend doch enkel aanduidend, zodat al het bovenstaande dient geïnterpreteerd te worden in de meest ruime zin.

Duur: de vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Boekjaar: van 1 januari tot 31 december

Reserves en winstverdeling: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vor¬ming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Verdeling overblijvend saldo na vereffening:

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van de aandeelhouders. Zij mogen herbenoemd worden.

Hun opdracht kan te allen tijde worden herroepen.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de verte-genwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, overdragen aan één of meer van zijn leden, aandeelhouders of niet, en hun de titel van gedelegeerd bestuurder toekennen. De raad van bestuur mag één of meer directeurs en volmachtdragers benoe¬men en hun bevoegdheden vaststellen. Jaarvergadering: De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om achttien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 19bis van de statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vóór de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld. De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda. De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden

Staatsblad

Voorbehouden

aan het Belgisch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B

uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief. Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten ver¬tegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden «aanvaard» of «verworpen», gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Overgangsbepalingen:

a/ Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie en zal worden afgesloten op 31 december 2015. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend zestien.

b/ In aansluiting met de oprichting van de vennootschap, zijn alle voornoemde aandeelhou¬ders samengekomen in buitengewone algemene vergadering.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het aantal be¬stuurders vast te stellen op twee.

Tot deze functie worden benoemd :

1. De heer TANG Zheng, wonende te 2018 Antwerpen, Belgiëlei 167/001.

2. Mevrouw NIE Zhen, wonende te 2018 Antwerpen, Belgiëlei 167/001.

  Die hier allemaal uitdrukkelijk hun mandaat aanvaarden.

De mandaten van de bestuurders zijn kosteloos, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering. De mandaten gelden voor een duur van zes opeenvolgende jaren.

De bestuurders komen onmiddellijk in raad van bestuur bijeen, en nemen met eenparig¬heid van

stemmen volgende besluiten :

Wordt benoemd als gedelegeerd bestuurder: de heer TANG Zheng.

 Eerste jaarvergadering

 De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend zestien, overeenkomstig de statuten

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. (get.) Anne CARTUYVELS, notaris te Antwerpen.

- vervolg

Mod PDF 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/06/2015
ÿþOndérneminganr 0506J670J095

Benaming

(voUuit): ALLURETHANE BENELUX

(verkort) :

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel : Bo|Q|ë|oi 187Y001. 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalsverhoging

Er blijkt uit een akte de dato éenentwintig mei tweeduizend vijftien opgesteld door notaris Anne Cartuyvels niet standplaats te Antwerpen, ter registratie neergelegd dat de buitengewone algemen vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap Allurethane Benelux met zetel te 2018 Amtwerpnn, Belgiëlei 167/001, ondememingsnummer 0506.670.095 de volgende beslissingen heeft genomen.

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van tweehonderd achtendertigduizend achthonderd achtenvijftig euro zevenentachtig cent (E 238.858,87) om het van tweeënzestigduizend euro (E 62.000,00) te brengen naar driehonderd duizend achthonderd achtenvijftig euro zevenentachtig cent (E 300.858,87), zonder de creatie van bijkomende aandelen, maar met de verhoging van de fractiewaarde. Hiertoe leggen de comparanten een bankattest voor afgeleverd door BNP PARIBAS Fortis de dato 19 mei 2015 en waaruit blijkt dat de volgende stortingen respectievelijk werden uitgevoerd van de volgende bedragen, zijnde een bedrag van dertigduizend zeshonderd euro (30.600,00), een bedrag van negenentwintigduizend vierhonderd euro (¬ 29.400,00), een bedrag van honderd en tweeduizend USD (102.000 USE)) of omgerekend een bedrag van éénennegentigduizend tweehonderd achttien euro nul twee cent (E 91.218,02) en een bedrag van achtennegentigduizend USD (98.000,00 USD) ofwel omgerekend een bedrag van zevenentachtigduizend zeshonderd veertig euro vijfentachtig cent (E 87.640,85). Voormelde tegoeden werden geplaatst op een rekening bij BNP PARIBAS Fortis met nummer BE43 0017 5668 9501.

In overeenstemming het hierboven geakteerde besluit beslist de vergadering om artikel 5 van de

statuten als volgt te wijzigen:

Artikel 5: de tekst van dit artikel wordt als volgt vervangen:

«Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd duizend achthonderd achtenvijftig euro zevenentachtig

cent (E 300.858,87) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, elk met een fractiewaarde van

één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal.»

voor ontledend uittreksel

Anne cartuyvels, notaris te Antwerpen

Samen hiermee neergelegd : afschrift van de notariële akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

~~

L

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

pm Won, m

111111111111(1110)11,1,1,11

Le61-e i'ary;rikeeephandet

AMveroen

0 °°^ 205 tirdellnieterpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ALLURETHANE BENELUX

Adresse
BELGIELEI 167, BUS 001 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande