ALPHA PHOENIX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALPHA PHOENIX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.183.737

Publication

03/09/2012
ÿþtSotl WaN 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BELGE

,__

~ E,~~ +r~LErGD

NEERGELEGD

`2012 l o. cû, un

i,Q" i SvI_AL ~_,

.

f~1~.Y~

RE.Lii'i~Br',tii~!tq., r" k~EL

,.,

~. I... 1 iJ ~.._..,~.. ~......~, .~.. _...,~.. .

Onderneniingsnr : 1 2, 3.

Benaming "

(voluit) : Alpha Phoenix

(verkort) :

Rechtsvorm ; Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Engelse Wandeling 2H, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

UIT DE AKTE verleden door Meester Bernard Boes, geassocieerd notaris te Kortrijk, ondergetekend op 10 augustus 2012

' BLIJKT DAT een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht werd door

1) de heer HOLLEVOET Christiaan Sylvain, , geboren te Gent op 17 januari 1959, (rijksregisternummer 59.01,17-279.69), wonend te Wielsbeke, Ooigem, Bavikhoofsestraat 36.

2) de heer VANDENDRIESSCHE Cédric Dirk, ongehuwd, geboren te Kortrijk op 18 februari 1983,

(rijksregisternummer 83.02.18-041.12), wonend te Kuurne, Molenstraat 2

Hierna tevens genoemd : "de oprichters".

A. STATUTEN.

NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

ARTIKEL EEN. - De vennootschap heeft de vorm van een besloten ven-nootschap met beperkte;

aansprakelijkheid en draagt de benaming "Alpha Phoenix".

ARTIKEL TWEE, - De zetel van de vennootschap wordt vastgesteld door de zaakvoerder(s), of de:

algemene vergade-'ring.

Deze kan zonder statutenwijziging overgebracht worden naar elke plaats in hetzelfde taalgebied in België bij;

eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s), Deze zorgtlzorgen voor de bekendmaking van dit besluit in de bijlage,

tot het Belgisch Staatsblad.

Exploitatiezetels, bijhuizen, agentschappen of kantoren zullen in België en in het buitenland mogen

gevestigd worden door de vennootschap, mits inachtneming van de taalwetgeving betreffende de

exploitatiezetels.

ARTIKEL DRIE - De vennootschap heeft tot doel:

Drank- en restauratiegelegenheid, fabricatie en handel in verbruiksgcederen en alles wat bij de consumptie;

betrekking heeft, dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

Traiteurdienst, horeca uitbating en aanverwanten

Toelevering aan de horeca en particulieren, groot- en kleinhandel in horecaproducten

Alle tussenkomsten waarvoor geen beperkingen zijn opgelegd bij de wet

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, groot- en kleinhandel,:

nijverheidsverrichtingen, franchising, financiële- roerende- en onroerende verrichtingen, participatie nemen,:

gelijkaardige bedrijven beheren, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn om de,

verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, overal ter wereld,

De vennootschap is bevoegd deel te nemen onder gelijk welke vorm aan de oprichting, uitbreiding,;

omzetting, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige aanverwante of;

aanvullende activiteiten. -

Ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt ondermeer in de vorm van; leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook de wijze van bijstand inzake bestuur en/ of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen, verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen _

Verso : Naam en handtekening.

MONITEU

2 7 -08-

*12149520* BE LG1SCH ST

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering van de vennoten kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden mits zich te schikken naar de wettelijke regels ter zake,

De vennootschap zal bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzondering te verrichten, die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs maar bevorderlijk zijn, Zij zal zelfs deel mogen nemen aan de bedrijvigheid van andere saennoot-ischapgen spet fsetxeffde een gefijkaardg o# easwervtasst chef en dtit door Snbreng, Yerismetting of hoe dan ook.

Zij kan het mandaat als bestuurder of vereffenaar waarnemen in andere vennootschappen, alle roerende en onroerende beleggingen doen tot beheer van haar patrimonium, met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing en bebouwing ervan.

ARTIKEL VIER. - De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL - AANDELEN.

ARTIKEL VIJF. - Het kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door 100 aandelen met een gelijke fractiewaarde.

Bij kapitaalverhoging door geldelijke inbreng, zal rekening dienen gehouden te worden met het wettelijk recht van voorkeur ten gunste van aandeelhouders en bevoorrechte personen, behalve bij éénhoofdigheid van de vennootschap.

Indien het kapitaal niet is volgestort, zullen de zaakvoerders de gehele of gedeeltelijke volstorting van de aandelen kunnen eisen volgens de behoeften van de vennootschap en op de tijdstippen die hen passend voorkomen, Hij mag vervroegde afbetaling van aandelen toelaten. Vervroegde afbetalingen worden niet beschouwd als voorschotten aan de vennootschap.

De aandeelhouder die in gebreke blijft de gevraagde gehele of gedeei-Ste-olijke volstorting van zijn aandelen na te leven, binnen de maand na het tijdstip in het aangetekend schrijven tot opvraging bepaald, zal een interest gelijk aan de wettelijk interestvoet verhoogd met drie procent ten bate van de vennootschap betalen vanaf de dag van de eisbaarheid van de stortingen.

Zolang een aanvraag tot volstorting niet ingewilligd werd, zullen de rechten aan dit aandeel verbonden, geschorst worden.

Bij gebrek aan betaling binnen de zes maand na de aangetekende vraag tot gehele of gedeeltelijke volstorting, kunnen de zaakvoerders tot de verkoop van deze aandelen overgaan, en de volstor-'ting met intresten bij voorrecht verhalen op de verkoopprijs. De zaakvoerder(s) zal de betrokken aandeelhouder echter van deze verkoop één maand voor de tekoopstelling aangetekend verwittigen. Deze betekening houdt voor de zaakvoerders de mogelijkheid in de verkoop desnoods zonder de handtekening van de in gebreke blijvende aandeelhouder in het aandelenboek in te schrijven.

De verkoopprijs zal bepaald worden door een expert aan te duiden door de voorzitter van de recht-bank van koophandel van de zetel van de vennootschap, en dit op aanvraag van de zaakvoerders. De aandelen zullen gewaardeerd worden rekening houdend met de bestaande balans "going concern", met de intrinsieke, de huidige en toekomstige rendements-'waarde. De schattingskosten vallen ten laste van de verkoper.

ARTIKEL ZES. .. De aandelen worden op naam ingeschreven in het register van aandelen, zoals voorgeschreven door de wet.

ARTIKEL ZEVEN. - Indien één of meerdere aandelen aan verschillende eigenaars in onverdeeldheid toebehoren, kunnen aile rechten daaraan verbonden slechts uitgeoefend worden door één persoon, daartoe schriftelijk gemachtigd door de betrokkenen. Zolang niemand gemachtigd werd, kunnen alle rechten aan de aandelen verbonden, opgeschort worden door de zaakvoer-der, Kan geen overeenstemming bereikt worden tussen de betrokkenen, dart kan de meest gerede partij de réchter om de aanstelling van een voorlopig bewindvoerder verzoeken.

Wanneer de eigendom van een aandeel is opgesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik komen de lidmaatschapsrechten, zoals het stemrecht toe aan de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende overeenkomst tussen betrokkenen. Het recht op uitkering van dividenden komt eveneens toe aan de vruchtgebruiker. "

De uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld komt in eerste instantie toe aan de blote eigenaar.

ARTIKEL ACHT. - De erfgenamen of legatarissen van een overleden vennoot mogen onder geen enkel voorwendsel de zegels doen leggen op de goederen, waarden of andere voorwerpen en bezittingen van de vennootschap noch het opmaken van een inventaris vorderen.

Voor de uitoefening van hun rechten, zijn zij gehouden zich te steunen op de rekeningen en inventarissen van de vennoot-schap alsook op de besluiten van de algemene vergadering.

De vennootschap is niet ontbonden door het overlijden, de interdictie, het faillissement of de staat van bekend onvermogen van een vennoot, zelfs als dit de enige vennoot is.

ARTIKEL NEGEN -

I, Ingeval de vennootschap slechts twee leden telt, en zo hieromtrent geen andere schikking genomen werd door de vennoten, moet de vennoot die een of meerdere aandelen wil afstaan, voorkeurrecht tot aankoop

aanbieden aan zijn medevennoot, Hiertoe zal hij zijn voornemen laten kennen bij aange-tekende brief aan zijn

medevennoot, met aanduiding van naam, voornaam, beroep en woonplaats van de voorgestelde overnemers, van het aantal aande-gen dat hij zinnens is af te staan. De medevennoot zal, bij uitoefening van zijn

voorkeurrecht, alle of een deel van de aangeboden aandelen per ,soonlijk mogen aankopen of laten kopen door een door hem gekozen derde persoon, voor wie hij solidair borg staat, en die evenwel moet aanvaard worden door de overdra-iger, indien deze laatste, wanneer hij niet al zijn aandelen af-istaat, deel blijft uitmaken van de vennootschap.

L ~

r Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2012 - Annexes du Moniteur belge Binnen de veertien dagen na toezending van de brief van de eventuele overdrager, moet de andere vennoot hem een aangetekende brief sturen, waarin hij zijn beslissing laat kennen, te weten : ofwel dat hij zijn voorkeurrecht uitoefent of laat uitoefenen door een derde, ofwel dat hij genoemd recht niet uitoefent en met de over-dracht instemt. De reden waarop de beslissing steunt dient niet te worden vermeld. Bij gebreke zijn antwoord binnen de hierboven vastgestelde termijn en op de hierboven voorgeschreven wijze te sturen, wordt de medevennoot geacht in te stemmen met de overdracht. Tenzij overeenkomst tussen beide vennoten, zal de prijs en de betaling ervan bepaald worden zoals hierna uiteengezet in punt Il.

Zo door de voorgestelde overdracht, de overnemer eigenaar kan worden van vijf en twintig procent van de aandelen of meer, zal het voormeld bod de onvoorwaardelijke verbintenis van de kandidaat ovememer inhouden alle of een deel van de overige aandelen tegen dezelfde voorwaarden over te nemen. De aandeelhouder die op het bod van voorkeur niet wenst in te gaan, zal dit binnen de hiervoor gestelde termijn kunnen laten weten en in zijn antwoord meedelen dat hij alle of een deel van zijn aandelen aan de gestelde voorwaarden ook zal overdragen aan de kandidaat overnemer.

ll. Indien de vennootschap meer dan twee leden telt, en zo hieromtrent geen andere schikkingen genomen worden door alle vennoten, zullen de hiernavolgende regelen warden toegepast,

De vennoot die een of meerdere aandelen wil afstaan, moet zijn voornemen aan de vennootschap laten kennen bij aangetekende brief waarin alle inlichtingen worden verstrekt waarvan spraak in het eerste lid van para-'graaf één, Zo door de voorgestelde overdracht, de overnemer eigenaar kan worden van vijf en twintig procent van de aandelen of meer, zal het voormeld bod de onvoorwaardelijke verbintenis van de kandidaat overnemer inhouden alle of een deel van de overige aandelen tegen dezelfde voorwaarden over te nemen.

Op initiatief van de zaakvoerder(s) za! een algemene vergadering gehouden worden binnen de maand na ont-Ivangst van de aanvragen ten einde te besluiten over de voorgestelde afstand of aanbedeling, volgens de meerderheden voorzien in artikel 249 van het Wetboek van vennootschappen .

De vergadering zal er niet toe gehouden zijn de reden van haar besluit bekend te maken. De zaakvoerders zullen dit besluit binnen de week na voormelde algemene vergadering per aangetekend schrijven aan de ondertekenaars van de aanvraag om toe-stemming, mededelen.

Indien de gevraagde toestemming wordt toegestaan, wordt de voorgestelde verkoop als definitief beschouwd en wordt hij ingeschreven in het aandelenregister zoals hierna voorge-+schreven, eventueel mits overname van de aandelen van de aandeelhouders die hiertoe de wens hebben uitgedrukt. Indien de toestemming niet bekomen wordt, zullen de overige aandeelhouders van de overleden of afstand-'doende aandeelhouder een voorkeurrecht en een volgrecht hebben op en voor bedoelde aandelen.

De overnameprijs van de aandelen zal behoudens eensluidend akkoord van aile partijen, bepaald worden door een bedrijfsrevisor of externe accountant aan te duiden door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel op verzoek van de zaakvoerder(s) ingediend binnen de maand na de weigering van overdracht. De aandelen zullen gewaardeerd worden rekening houdend met de bestaande balans "going concern", met de intrinsieke, de huidige en toekomstï-'ge rendementswaarde.

De schattingskosten vallen ten laste van de overlater,

Binnen de week na de aangetekende betekening door de expert, aan de vennootschap van de waarde der aandelen, zullen de zaakvoerders deze waarde per aangetekende brief ter kennis brengen van alle aandeelhouders, met het verzoek binnen de drie weken aan de zaakvoerder(s) te laten weten of zij al dan niet verkopen respectievelijk hun voorkeurrecht geheel of gedeehtelijk wensen uit te voeren aan de voorgestelde voorwaarden.

De aandelen waarop geen proportioneel voorkeurrecht uitgeoefend wordt, zullen proportioneel verdeeld worden onder de aandeelhouders die hiertoe de wens uitgedrukt hebben bij de uitoefening van hun voorkeurrecht. Wat niet per eenheden verdeelbaar is, zal per lottrekking toegewezen worden tussen de aanvragers,

Ingeval binnen de hiervoor bepaalde termijn het voorkeurrecht niet of slechts voor een gedeelte van de over te nemen aandelen zou uitgeoefend worden, zullen de zaakvoerders binnen de vijftien dagen volgend op het eindigen van gemelde termijn, deze overblijvende aandelen kunnen laten afkopen tegen de prijs vastgesteld door de expert, door leder fysische of rechtspersoon door hen aangenomen.

Na het verstrijken van deze vijftien dagen zullen de zaakvoerders onmiddellijk alle aandeelhou-+ders, de erfgenamen of legatarissen van de overleden aandeelhouder en eventueel de andere aangenomen kopers, inlichten over het resultaat van de afkoop van de aandelen. Indien al de te koop gestelde aandelen werden ingekocht zullen de zaakvoerder(s), in gemelde brief, partijen uitnodigen om binnen de maand het aandelenboek te onàertekenen.

De prijs is aan de afstanddoeners of rechthebbenden betaalbaar de dag van de inschrijving van de overdracht.

De schuldig gebleven som, zo de hoofdsom als de intresten, zal van rechtswege eisbaar zijn:

a) in geval van ontbinding van de vennootschap of staking van haar activiteit, indien het een vennootschap is die koopt;

b) in geval van niet-betaling op de vervaldag van een fractie van het kapitaal één maand na een bevel tot betaling dat zonder gevolg gebleven is.

De afgekochte aandelen zijn niet overdraagbaar zolang de prijs niet volledig betaald is,

De in de aanvraag tot aanvaarding bedoelde aandelen zullen gedurende drie maanden vrij mogen afgestaan of overgedragen worden aan de voorge-istel-'de afstandhouders of aanbedeelden, indien de hiervoor bepaalde termijnen niet nageleefd worden of indien het recht van voorkeur niet slaat op alle aandelen,

Bovenstaande bepalingen zijn toepasselijk op alle overdrachten van aandelen, ook dan wanneer zij geschieden bij openbare toewijzing bij opbod, vrijwillig of krachtens een gerechtelijke beslissing. In dit geval,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

wordt het bericht van overdracht uitgangspunt van de hierboven bepaalde termijnen. Bij openbare toewijzing zal vanzelfsprekend de tussenkomst van een expert overbodig zijn.

Bovenstaande bepalingen zijn niet van toepassing op de overdrachten aan voor- of nazaten in rechte lijn, aan vennoten en aan de gezinspartner van een vennoot.

Bovenstaande bepalingen zijn zelfs mutatis mutandis van toepassing bij overlijden van een vennoot. De erfgenamen of legatarissen zullen hiertoe de medevennoot of de zaakvoer-'der(s) moeten aan-ischrijven. BESTUUR EN TOEZICHT,

ARTIKEL TIEN. - De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, aandeelhouders of niet, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht kan herroepen of vernieuwen, Statutaire zaakvoerders kunnen, zelfs met algemeenheid van stemmen, slechts om wettige redenen herroepen worden.

Het mandaat van de zaakvoerder zal bezoldigd of onbezoldigd worden uitgeoefend, volgens beslissing van de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels

van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

ARTIKEL ELF.- Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten de alge-Imene vergade-'ring bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennoot-tschap jegensderden in en buiten rechte.

ARTIKEL TWAALF. - De zaakvoerders mogen zich onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid laten helpen of vertegen`=woordigen, in hun betrekkingen met derden, door gevolmachtigden op voorwaarde nochtans dat het mandaat speciaal en van tijdelijke aard is.

Iedere algemene opdracht van bevoegdheid is echter verboden.

ARTIKEL DERTIEN, - Een commissaris zal aangesteld worden door de algemene vergadering zo de wet het oplegt of indien de algemene vergadering vrijwillig besluit één of meer commissarissen aan te stellen. ALGEMENE VERGADERING.

ARTIKEL VEERTIEN. - De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt al de vennoten.

Haar besluiten worden getroffen bij meerderheid van stemmen telkens wanneer de wet of deze statuten er niet anders over beschikken.

ARTIKEL VIJFTIEN. - Elk aandeel geeft recht op één stem.

De vennoten kunnen zich laten vertegenwoordigen door een mandataris, of zelfs schriftelijk stemmen. De volmacht kan hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager aan het bureau overgemaakt worden. Bij éénhoofdigheid van de vennootschap kan de enige vennoot de bevoegdheden die aan de algemene vergadering toekomen, niet overdragen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten indien de uitnodiging het vermeldt. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor vergadering op de zetel toekomen.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerders een oproeping, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar aile vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn ondertekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in de oproeping vermeld. Deze oproeping bevat eveneens een afschrift van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

ARTIKEL ZESTIEN. -

§1. Iedere vennoot heeft de mogelijkheid langs elektronische weg op afstand te stemmen véôr de algemene vergadering.

Deze stemming dient te gebeuren bij middel van een formulier dat door de zaakvoerder ter beschikking wordt gesteld en dat tenminste de volgende vermeldingen bevat:

.de naam van de aandeelhouder en zijn woonplaats of maatschappelijke zetel;

" het aantal stemmen dat de aandeelhouder tijdens de algemene vergadering wenst uit te brengen;

.de vorm van de aandelen;

" de agenda van de vergadering, inclusief de voorstellen tot besluit;

" de termijn waarbinnen de vennootschap het formulier voor het stemmen op afstand dient te ontvangen;

~ n Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2012 - Annexes du Moniteur belge 'de handtekening van de aandeelhouder, in voorkomend geval, met een elektronische handtekening die

voldoet aan de voorwaarden van artikel 1322 van het Burgerlijk Wetboek.

Er kan elektronisch worden gestemd tot de dag voór de vergadering.

§2. Vanaf de mededeling van de oproeping tot de algemene vergadering kunnen de vennoten schriftelijk vragen stellen aan de zaakvoerders en aan de commissarissen, die tijdens de vergadering zullen worden

beantwoord, voor zover die vennoten voldoen aan de formaliteiten die vervuld moeten worden om tot de vergadering te worden toegelaten. Die vragen kunnen langs elektronische weg tot de vennootschap worden

gericht via het in de oproeping tot de vergadering vermelde adres.

De vennootschap dient die schriftelijke vragen uiterlijk op de vijfde dag vôór de dag van de algemene vergadering te ontvangen.

§3. De vennoten kunnen op afstand deelnemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de vennoten die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

De hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die aan de stemming, vraagstelling of de vergadering wenst deel te nemen, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de zaakvoerder. Dit reglement bepaalt tevens de wijze waarop wordt vastgesteld dat een vennoot via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

Om de veiligheid van het elektronische communicatiemiddel te waarborgen, kan het intern reglement voorwaarden stellen aan het gebruik van het elektronische communicatiemiddel.

Het bureau van de algemene vergadering is als enige bevoegd om de eerbiediging van de voorwaarden die zijn bepaald door de wet, de statuten en het intern reglement te controleren en vast te stellen of een vennoot op geldige wijze via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

Het door de vennootschap ter beschikking gestelde elektronische communicatiemiddel moet hem ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken.

De vorige paragrafen zijn van toepassing op de houders van obligaties en certificaten die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, rekening houdend met de hun toegekende rechten.

ARTIKEL ZEVENTIEN. - De jaarvergadering wordt van rechtswege gehouden de laatste zaterdag van de maand maart om 11 uur, op de zetel of in iedere andere plaats bepaald in de oproeping

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt ze gehouden op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

ARTIKEL ACHTTIEN. - Het bureau wordt gevormd door de zaakvoerders en voorgezeten door de oudste ervan. Deze duidt een secretaris aan. De vergadering kiest twee stemopnemers. Met eenparigheid van stemmen kan de vergadering afzien een secretaris of stemopnemers te kiezen.

Elke jaarvergadering of buitengewone algemene vergadering mag, staande de zitting, op drie weken worden uitgesteld door het bureau, ook indien het niet gaat om de goedkeuring van de jaarrekening.

JAARREKENING - WINSTVERDELING.

ARTIKEL NEGENTIEN. - Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van het jaar erna, ARTIKEL TWINTIG. - Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en zal het bestuur inventaris en jaarrekening moeten opmaken overeenkomstig de wet.

in de jaarvergadering zullen deze bescheiden besproken worden en na aanneming, decharge gegeven worden aan de zaakvoerders.

ARTIKEL EENENTWINTIG. - Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat aile lasten, algemene kosten en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

. Na de voorgeschreven voorafneming ten bate van de wettelijke reserve, wordt over de aanwending van het

overschot van de winst besloten door de jaarver-'gadering. Het wordt eenvoudig naar het volgende boekjaar overgedragen, wanneer geen besluit kan getroffen worden.

ONTBINDING - VEREFFENING.

ARTIKEL TWEE EN TWINTIG. - De vennootschap zal op ieder ogenblik kunnen ontbonden worden bil besluit van de algemene vergadering statuerend als voor statutenwijziging.

ARTIKEL DRIE EN TWINTIG, - Bij ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, wordt de vennootschap vereffend door de zaakvoerders, tenzij de algemene vergadering andere vereffenaars aanduidt.

De vereffenaars zullen, behoudens andere bepaling van de algemene vergadering de meeste machten hebben voorzien door de wet en onder meer deze voorzien door artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen

ARTIKEL VIER EN TWINTIG. - Het batig saldo van de vereffening zal uiteindelijk onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van hun weder-'zijds aantal aandelen, na gelijkstelling ervan inzake volstorting.

DIVERSE BEPALINGEN

ARTIKEL VIJF EN TWINTIG. - Alles wat in deze statuten niet voorzien is, zal beheerst worden door het wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL ZES EN TWINTIG. - Indien enig geschil oprijst tussen aandeelhouders en de vennootschap of tussen de aandeelhouders onderling omtrent de toepassing van deze statuten of omtrent de toepassing van de vennootschapswet op deze statuten of op de werking van deze vennootschap, zal dit geschil door arbitrage

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

beslecht worden. Partijen zullen in gemeen overleg één enkele arbiter aanduiden. Indien zij omtrent die keuze geen eensgezindheid bereiken dan zal de meest gerede partij zich wenden tot de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het arrondissement van de zetel van de vennootschap, die de arbiter zal aanduiden.

De regeling van de arbitrale procedure wordt aan de arbiter zelf overgelaten. Wel wordt bepaald dat deze zal oordelen op basis van geschreven nota's van partijen en door hen voorgebrachte stukken. Behoudens uitdruk-'kelijk verzoek van de arbiter zelf dienen geen mondelinge uiteenzet-'tingen te worden gehouden.

" Bij de aanvaarding van zijn opdracht zal de arbiter er zich toe verbinden zijn arbitrale uitspraak te vellen

binnen de drie maanden. Tegen de arbitrale uitspraak staat geen beroep open,

B. OVERGANGSBEPALINGEN,

1, Kosten. - Comparanten verklaren dat het bedrag van kosten, vergoe-dingen en lasten die voor rekening van de vennootschap worden gebracht wegens haar oprichting bij benadering de som bedraagt van 1.300,-euro.

2, Inschrijving. - Op de 100 aandelen wordt als volgt ingeschreven

1. Door de heer Cédric Vandendriessche op 99 aandelen 99

2, Door de heer Christiaan Hollevoet op 1 aandeel 1

Samen als aandelen: 100

De tegenwaarde hiervan zij 6.200 euro vertegenwoordigt geheel het kapitaal, dat aldus geheel

onderschreven is.

3. Afbetaling, - De intekenaars hebben elk aandeel volgestort, tot beloop van één derde, zodat de vennootschap heden beschikt over een bedrag van 6.200 euro.

Deze som werd geplaatst op een bijzondere rekening op naam van de vennoot-schap in oprichting bij de Belfius Bank, zetel Brussel, Het attest van deze storting wordt aan de notaris ter bewaring overhandigd.

4. Vennootschapszetel. - De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te Kortrijk, Engelse Wandeling 2 H.

5. Sluiting van het eerste boekjaar - De sluiting van het eerste boek-jaar wordt vastgesteld op 30 september 2013. De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden in 2014.

6. Financieel Plan. - De comparanten-oprichters verklaren

- dat de werkende notaris hen heeft gewezen op artikel 215 van het Wetboek van vennootschappen aangaande het opmaken van een finan-cieel plan, waarin het bedrag van het kapitaal van de op te richten vennootschap verantwoord moet worden door de oprich-ders-vennoten en op de hoofdelijke aansprakelijk-heil van deze laatsten, voorzien bij artikel 229 van zelfde wetboek,

Zij hebben ons, notaris, een door hen ondertekend financieel plan ter bewaring overhandigd.

7. Quasi-inbreng Tenslotte wijst de ondergetekende notaris de verschijners op de bepa-lingen opgenomen in artikel 220 en volgende van het Wetboek van vennootschappen betreffende de quasi-inbreng, waarbij binnen de twee jaar na de oprichting, oprichters, vennoten of zaakvoerders geen vermo-gensbe-standde-len kunnen verkopen aan de vennootschap dan volgens de formaliteiten voorzien in voormeld artikel.

8. Niet-statutaire zaakvoerders. - Onmiddellijk beslissen de verschijners voor de duur van de vennootschap ais niet-statutaire zaakvoerder te benoemen: de heer VANDENDRIESSCHE Cédric, voornoemd,

Zijn opdracht zal niet vergoed worden, tenzij een algemene vergadering er anders over beslist.

9, Promotorsovereenkomst. - Onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van de rechtspersoonlijk-+heid door de vennootschap, worden alle verplichtingen opgenomen door de oprichters in naam van de vennootschap in oprichting bevestigd sedert 1 juli 2012

10. Ondernemersloket - Belastingsadministraties. - Ter voldoening van alle verplichtingen tegenover het ondernemersloket en de BTW- en belastingsadministraties naar aanleiding van deze oprichting, wordt volmacht gegeven met macht van indeplaatsstelling aan de vennootschap Servio Partners te Kortrijk, lepersestraat 10213,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

" getekend door notaris Bernard Boes, geassocieerd notaris te Kortrijk

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte oprichting de dato 10 augustus

2012

13/05/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
16/11/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
03/07/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ALPHA PHOENIX

Adresse
TABAKSVEST 67 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande