ALTIJD VERS T & R

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALTIJD VERS T & R
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.511.575

Publication

21/06/2012
ÿþ Nad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

12 JUNI 2012

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANDE etiffiL MECHELEN

I 1111111111 IV

*12110094*

be a B1 stz

Ondernemingsnr : '$ Ll 5 l l " S

Benaming

(voluit) : Altijd Vers T&R

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2860-Sint-Katelijne-Waver, Wilsonstraat 62

(volledig adres)

Onde erp akte : Oprichting - statuten - benoemingen

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Marc VERDONCK te Sint-Katelijne-Waver op 31/05/2012, neergelegd vâ6r registratie, blijkt dat:

1. De heer DE WINTER Tom, bediende, geboren te Duffel op vijftien januari negentienhonderd negenentachtig, wonende te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Wilsonstraat 62. Ongehuwd;

2. De heer DE WINTER Roei, student, geboren te Duffel op vijftien juni negentienhonderd éénennegentig, wonende te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Wilsonstraat 62. Ongehuwd;

3. Mevrouw BERTELS Diana Elisabeth Alphonsius, helpster-tuinierster, geboren te Wommelgem op tien november negentienhonderd eenenzestig, wonende te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Wilsonstraat 62. Echtgenote van de heer Erik Louis Leo De Winter;

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "Altijd Vers T&R", met zetel te 2860-Sint-Katelijne-Waver, Wilsonstraat 62, en dit ais eerste adres. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf 31/05/2012.

De vennootschap heeft tot doel:

- alle aan- en verkoop, in het groot en in het klein, het kweken van groenten en fruit, bloemen en planten, en alle landbouwproducten, veevoeders en meststoffen, in binnen- en buitenland;

- import en export, commissionair, opslag en verwerking van alle voormelde producten;

- voorverpakking, verbeteren en- conditioneren van land- en tuinbouwproducten; dit alles zowel voor eigen' rekening als voor rekening van derden of bij deelneming;

- het verrichten van alle vervoer van zaken tegen vergoeding voor rekening van anderen of het vervoer voor

eigen rekening van bovenvermelde goederen, zowel in binnen- ais in buitenland;

het verhuren en het huren van onroerende en roerende goederen;

- de inrichting en uitbating van een drank- en eetgelegenheid omvattende de bereiding, de verkoop en de

bedeling van warme en koude bereide schotels, evenals de verkoop van warme en koude dranken; de uitbating

van een restaurant en cafetaria;

- het verzorgen van traiteurdiensten; het organiseren van allerhande feesten, banketten en bijeenkomsten;

- het maken van foto's voor commerciële en dienstverlenende bedrijven alsook voor particulieren, met

uitzondering van de activiteiten van zelfstandig persfotograaf;

- de verwerking van films die niet bestemd zijn voor de filmindustrie of de televisie;

- holdingmaatschappij; onder eender welke vorm participaties te verwerven en/of aan te houden in

bestaande en nog op te richten maatschappijen;

- alle daden van beheer, bijstand en management van industriële en handelsvennootschappen, zowel door rechtstreekse deelname aan het bestuur als bij wijze van managementovereenkomst, zonder dat deze opsomming beperkend is;

- het verlenen van diensten in de meest ruime zin aan bedrijven, ondernemingen en overheidsorganisaties in verband met de organisatie, management en ontwikkeling van hun beroepsactiviteiten; het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, het doen

bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest ruime zin;

het verrichten van geldleningen en het stellen van waarborgen voor derden;

- tussenpersoon in de handel.

Deze opsomming is voorbeeldgevend en geenszins beperkend. Daarom is de vennootschap gerechtigd, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, alle handelingen en verhandelingen te verrichten van welke aard ook, die rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel strekken.

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

1 , 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ze mag verder aile verrichtingen doen die met het voorgaande in verband staan, met inbegrip van deelname in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnen- als in het buitenland.

De vennootschap mag in België en in het buitenland aile commerciële, financiële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doet en die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar maatschappelijk doel.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven in België of het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen, zelfs indien zulks de uitbreiding van de maatschappelijke werkzaamheden, de afzet van producten of de bevoorrading van grondstoffen moet inhouden.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt twintig duizend euro (20.000,00 EUR). Het is verdeeld in tweehonderd (200) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder ééntweehonderdste (11200-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volgestort door inbrengen in geld, zoals verder wordt uiteengezet.

1. De heer Tom De Winter, sub 1, verklaarde in te schrijven op achtennegentig (98) aandelen en op ieder aandeel volledig te volstorten, dus voor een totaal bedrag van negenduizend achthonderd euro (9.800,00 EUR);

2. De heer Roel De Winter, sub 2, verklaarde in te schrijven op achtennegentig (98) aandelen en op ieder aandeel volledig te volstorten, dus voor een totaal bedrag van negenduizend achthonderd euro (9.800,00 EUR); 3, Mevrouw Diana Bertels, sub 3, verklaarde in te schrijven op vier (4) aandelen en op ieder aandeel volledig te volstorten, dus voor een totaal bedrag van vierhonderd euro (400,00 EUR).

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen, Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

In afwijking van artikel 257 van het Wetboek van Vennootschappen, dienen de zaakvoerders steeds gezamenlijk op te treden voor rechtshandelingen die verband houden met de aan- of verkoop van onroerende goederen van de vennootschap en/of de vestiging van een hypotheek. Voor alle investeringen, contracten, betalingen, handelingen en/of beslissingen boven de som van zeventienduizend vijfhonderd euro (17.500,00 EUR) vertegenwoordigen de zaakvoerders de vennootschap in en buiten rechte als college, en dienen zij dus te handelen door de meerderheid van de zaakvoerders. ingeval en zolang er slechts twee zaakvoerders zijn benoemd, wordt de vennootschap in en buiten rechte, voor de bedoelde investeringen, contracten, betalingen, handelingen en/of beslissingen boven gezegde som van zeventienduizend vijfhonderd euro (17.500,00 EUR), vertegenwoordigd door de twee zaakvoerders die gezamenlijk optreden.

De voormelde som van zeventien duizend vijfhonderd euro (17.500,00 EUR) wordt jaarlijks op één januari aangepast aan het indexcijfer der kleinhandelsprijzen van de verbruiksgoederen, volgens de wiskundige regel van drie, met als aanvangsindexcijfer dit van de maand mei tweeduizend en twaalf, en als nieuw indexcijfer telkenmale dit van de maand november van elk jaar.

De voormelde bevicegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

Iedere zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Zolang de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelbedragen, vermeld in de wet en KB op de jaarrekening niet overschrijdt is de vennootschap niet verplicht 1 of meer commissarissen te benoemen. Worden deze drempelbedragen wel overschreden, dan worden een of meer commissarissen benoemd, onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om twintig uur (20.00 u.). Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

De voorwaarden tot toelating tot de vergadering en de uitoefening van het stemrecht geschieden als wettelijk voorzien.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst geschieden als wettelijk voorzien.

Het eerste boekjaar loopt van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en tot eenendertig december tweeduizend dertien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend veertien.

Tot gewone, niet-statutaire zaakvoerders werden benoemd voor onbeperkte duur:

1) De heer DE WINTER Tom, geboren te Duffel op vijftien januari negentienhonderd negenentachtig, wonende te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Wilsonstraat 62.

2) De heer DE WINTER Roel, geboren te Duffel op vijftien juni negentienhonderd éénennegentig, wonende te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Wilsonstraat 62.

Deze aanvaardden beiden hun opdracht, onder de bevestiging dat zij niet werden getroffen door enige maatregel die zich daartegen verzet.

Volgens artikel 15 van de statuten zijn beide zaakvoerders individueel bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Over de bezoldiging van de niet-statutair benoemde zaakvoerder werd beslist dat over het bedrag en de samenstelling van bedoelde bezoldiging bij latere afzonderlijke bijzondere algemene vergadering nog een beslissing zal worden genomen.

Volmacht wordt gegeven aan de gewone commanditaire vennootschap "Accountantskantoor Corhout Michel & Partners", kantoorhoudende te 2222-Heist-op-den-Berg (Wiekevorst), Lage Dreef 25, vertegenwoordigd door de heer Michel Corhout, en zijn aangestelden, met macht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen voor het bekomen van de inschrijving en aile eventuefe, wijzigingen en doorhalingen in het Rechtspersonenregister en bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, en voor het bekomen van de inschrijving en alle latere wijzigingen en doorhaling van de vennootschap als belastingplichtige bij het beheer van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte.

Marc VERDONCK, geassocieerd notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

"

4 tVoor-behouden aan het Belgisch Staatsblad



Op de laatste biz van !g 8 vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 14.07.2016 16325-0496-011

Coordonnées
ALTIJD VERS T & R

Adresse
WILSONSTRAAT 62 2860 SINT-KATELIJNE-WAVER

Code postal : 2860
Localité : SINT-KATELIJNE-WAVER
Commune : SINT-KATELIJNE-WAVER
Province : Anvers
Région : Région flamande