ALU HOME CREATIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALU HOME CREATIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.338.984

Publication

03/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.06.2012, NGL 24.07.2012 12365-0378-009
10/01/2011
ÿþ MW 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lraergelegd ter griffie van de Rerbtb** ~ goopbaedeol te delirerpo4 op

3 0 BEC.1010

Griffie

33

Ondememingsnr : Benaming

(voluit) : ALU HOME CREATIONS

Rechtsvoren : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Bosweg 60 te 2920 Kalmthout

Onderwerp akte : Oprichting - Benoemingen - Overgangsbepalingen

Uit een akte verleden voor notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 28 december 2010 blijkt dat een; vennootschap werd opgericht met de volgende kenmerken :

1. Rechtsvorm en naam

De vennootschap is een handelsvennootschap In de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam VALU HOME CREATIONS".

2. Zetel

De zetel is gevestigd te 2920 Kalmthout, Bosweg 60.

3. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

4. Vennoten

Mevrouw OLIVIER Caroline Paula Raphaël, geboren te Kortrijk op dertien april negentienhonderd: vijfenzeventig, wonende te 2920 Kalmthout, Bosweg 60, die heeft ingeschreven op honderd zesentachtig (186); aandelen;

5. Kapitaal en volstorting

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO NUL:

" EUROCENT (E 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam: zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig! volstort in geld ten belope van achttienduizend zeshonderd euro nul cent (¬ 18.600,00).

6. Samenstelling kapitaal

Het kapitaal werd volledig onderschreven in geld.

7. Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk kalenderjaar.

8. Reserves en winstverdeling

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van tenminste vijf procent voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting vervalt zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk; kapitaal bedraagt.

De bestemming van het saldo wordt bepaald door de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerder(s). Indien niet alle aandelen in dezelfde mate zijn volgestort, wordt het eventuele dividend waarop; elk aandeel recht geeft berekend in functie van het effectief op elk aandeel gestorte bedrag en niet in functie; van de fractie van het maatschappelijk kapitaal dat door elk aandeel wordt vertegenwoordigd.

Het eventuele bruto-vereffeningssaldo (dit is het Saldo na terugbetaling van alle schulden jegens derden)', wordt bij voorrang aangewend tot terugbetaling van de effectief gestorte inbrengen. Het eventuele netto-vereffeningssaldo (dit is het saldo na terugbetaling van aile effectief gestorte inbrengen) zal worden verdeeld! tussen alle vennoten naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt:! vertegenwoordigd, tenzij indien niet alle aandelen in dezelfde mate zijn volgestort; in deze laatste hypothese zal: het eventuele netto-vereffeningssaldo worden verdeeld in verhouding tot de effectief gestorte inbrengen.

9. Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen ai dan niet: vennoot. Indien er één of twee zaakvoerders zijn, heeft iedere zaakvoerder individueel de volledige; bestuursbevoegdheid. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen zij samen een college dat beraadslaagt; en besluit volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen.

De vennootschap wordt in rechte en in alle akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een! openbaar ambtenaar of een notaris is vereist, geldig vertegenwoordigd door één zaakvoerder of, indien er een: college van zaakvoerders is bestaande uit drie of meer leden, door twee zaakvoerders gezamenlijk handelend.

10. Commissaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso _ Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Uit een te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap tijdens het eerste boekjaar zal kwalificeren als een "kleine vennootschap" zoals gedefinieerd in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, zodat krachtens artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen geen commissaris moet worden benoemd.

11. Doel

De vennootschap heeft tot doel :

1. Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meeste ruime betekenis.

2. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

3. Het optreden als consulent, als adviseur, als expert in andere vennootschappen, verenigingen en

rechtspersonen. Het voeren van onderhandelingen voor rekening van derden, het uitvoeren van

bemiddelingsopdrachten, het verzorgen van onderhandelingsbegeleiding.

4. Het waarnemen van tijdelijke of duurzame beheersopdrachten, kaderfuncties en managementsopdrachten.

5. Het organiseren van vormings-, opleidings- en trainingsprogramma's, seminaries, conferenties, voordrachten en congressen en van al wat ermee kan verband hebben, dit alles in de meest ruime betekenis.

6. De uitbating van een industriële activiteit, een handelsactiviteit en/of een import- en exportbedrijf in menigvuldige goederen, alsook het ontwikkelen van hoog technologische kennis.

7. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerend zakelijke rechten, zoals de aankoop- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. Met uitzondering van de activiteiten als vastgoedmakelaar.

8. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- of verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer van de valorisatie van alle verhandelbare waarde papieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

9. Het verwerven van een aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten industriële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschap en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen van hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

10. De vennootschap mag functies van bestuurders of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij mag deelnemen, participeren, of tussenkomen in andere ondernemingen of vennootschappen of aan deze toestaan tussen te komen, deel te nemen of te participeren in haar bedrijf, wanneer deze ondernemingen of vennootschappen een identiek, analoog, gelijkaardig of aanverwant maatschappelijk doel hebben dan wel van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen. De vennootschap mag alle verrichtingen doen van industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende aard, alsmede verrichtingen op commissieloon, welke hetzij direct, hetzij indirect, verband houden met de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van het maatschappelijk doel der vennootschap. Bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Deze opsomming is niet limitief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsvennootschappen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

12. Jaarvergadering en toelatingsvoorwaarden

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om tien (10) uur, op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrieven vermeld. Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De vennoten worden tot de vergadering toegelaten met het aantal aandelen dat op hun naam is ingeschreven in het aandelenregister op de derde werkdag vóór de vergadering. De zaakvoerder(s) kan evenwel in de oproeping bepalen dat vennoten enkel tot de vergadering worden toegelaten indien zij de vennootschap uiterlijk de derde werkdag vóór de vergadering schriftelijk hebben meegedeeld dat zij aan de vergadering zullen deelnemen, en enkel met het in deze kennisgeving vermelde aantal aandelen.

13.Volstorting kapitaal

Ondergetekende notaris bevestigt dat het volgestorte deel van het kapitaal zoals hoger vermeld werd gedeponeerd op een geblokkeerde rekening die werd geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank.

14. Overgangsbepalingen

a)Het aantal zaakvoerders werd vastgesteld op één en de volgende persoon werd verkozen tot niet-

statutaire zaakvoerder

-mevrouw OLIVIER Caroline, voornoemd, die aanvaardt.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd en de duur ervan onbeperkt.

b)Het eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend en elf.

c)De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar tweeduizend en twaalf.

Ontledend uittreksel dat vóór registratie werd opgemaakt door notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op

29 december 2010 met het oog op het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid.

Bijlage : volledig afschrift

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

beihouden

aap het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 12.07.2016 16315-0084-009

Coordonnées
ALU HOME CREATIONS

Adresse
BOSWEG 60 2920 KALMTHOUT

Code postal : 2920
Localité : KALMTHOUT
Commune : KALMTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande