AMANCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AMANCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.682.480

Publication

04/09/2013
ÿþ_ ! mod 11.1

" ~

A F'~

*1313 73* tll

Onderrleminq.,rlr : 53? 6g2 YiKD

Benaming tvcquit) : AMANCO

Uittreksel afgeleverd vôór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Erik Celis, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 23 augustus 20'13, dat:

1. Rechtsvorm - naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid, met als naam: "AMANCO".

2. Zetel: 2610 Antwerpen (Wilrijk), Boomsesteenweg 966.

3. Oprichter:

De heer MADHLOOM Hasan A. Hadi A., echtgeschelden, geboren te Najaf (Irak) op 13 januari 1954,

wonende te Howeish 1400254 Najaf (Irak).

4. Kapitaal; 4.890.000,00 euro.

5. Gestorte bedrag: 4,890.000,00 euro.

6. Samenstelling: in natura door inbreng van een onroerend goed.

7. Conclusies verslap bedriifsrevisor: Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte , aansprakelijkheid "A Audit", rechtspersonenregister Antwerpen 0825.713.686, met zetel te 2600 Antwerpen (Berchem), Elisabethlaan 2, vertegenwoordigd door de heer GRARÉ Frank, bedrijfsrevisor, luidt als volgt

"5. CONCLUSIES

De inbreng in natura tot oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AMANCO, bestaat uit een perceel grond (zonder constructies) ten bedrage van 4.890.000,00 ¬ .

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbrer}g in natura en de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te : geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- dat de voor de inbreng door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch'' verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen;

volledigheidshalve dienen we op te merken dat het ingebrachte onroerend goed belast is met een hypothecaire inschrijving. De vennootschap zal deze inschrijvingen moeten dulden, al worden de schulden waarvoor de inschrijvingen als waarborg dienen, niet mee ingebracht;

- op het ingebrachte onroerend goed is er een recht van opstal gevestigd, zoals voormeld.

De vergoeding voor de inbreng in natura ten bedrage van 4.890.000,00 ¬ , bestaat uit 100 aandelen zonder nominale waarde, met elk een fractiewaarde van II10e deel van het kapitaal.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid, en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Wij verklaren onze opdracht in eer en geweten te hebben vervuld.

Antwerpen (Berchem), 23.08.2013

(getekend)

CVBA A Audit

Aansprakelijk vertegen+iroordiger,

der laatste blz. ven Luíl. B vermelden Rcctct Haam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)nien)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegent oordrgcrt

Verso kaam en handtekening

b#C+:rden

aan let

pelgivch 3tda113blad

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neg6e van de

Rechtbank var '.1f67,Alifj.,itteintwereen

op De Griffier

Griffie

Antwerpen.

(verkorf:)

Rechtsvorm

Zetel

(volledig adres)

OndervierPleri) akte :

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Boomsesteenweg 966

2610 Antwerpen (Wilrijk)

OPRICHTING

mod i1.1

Frank Graré"

8. Boeklaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2014.

9. Verdeling van de winst; Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

10. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend knet hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

11. Externe vertegenwoordiging: De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders worden aangesteld, heeft elke statutaire zaakvoerder het vermogen om alleen op te treden voor alle handelingen en om de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, en dient een niet-statutaire zaakvoerder voor alle handelingen en om de vennootschap te vertegenwoordigen steeds samen op te treden met een andere (al dan niet statutaire) zaakvoerder.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

12. Statutaire zaakvoerder: voor de duur van de vennootschap: de heer MADHLOOM Hasan,

voornoemd.

13, Niet-statutaire zaakvoerders: voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar:

11 mevrouw MADHLOOM Sündus, geboren te Sint-Niklaas op 4 december 1982, wonende te 2940

Stabroek, Laageind 83;

2/ mevrouw MADHLOOM Pauline, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op 24 augustus 1994, wonende te

2610 Antwerpen (Wilrijk), Krijgslaan 253.

14. Commissarissen: geen,

15. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren, instandhouden en oordeelkundig uitbouwen van dit patrimonium vooral door beheersdaden.

Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals onder meer:

- alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, met uitzondering van die activiteiten voorbehouden aan Vastgoedmakelaars;

- aankopen van roerende goederen en rechten, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde-elementen, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen alsook alle investerings- en financiële verrichtingen.

Dit alles uitgezonderd fide activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van ' het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen ' en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen , uitoefenen.

16. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd,

heeft plaats de eerste werkdag van de maand juni om tien uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de

vennootschap.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2015,

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van

het stemrecht

17. Volmachten; Nihil.

18. Bijzondere volmacht: Er werd aan;

1/ de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid "J. GOOSSENS", rechtspersonenregister Antwerpen 0447.171.978, met zetel te

2550 Kontich, Pierstraat 273, én haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers;

21 mevrouw MADHLOOxVI Sündus, wonende te 2940 Stabroek, Laageind 83;

G á#3 Ir:atste blz +«n Luik B vermeiden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hc;t:i, var, de perso(o}nden} bevoegd de rechtspersc7an ten aanzeil van derden ie vcrtc.gemvoardiçtwn

3 tere° Naam en handter;ening

I ik

mod 11.1

elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de °B.T.W.", alsook te ' vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsioketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bil de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL_ (ondertekend)

Erik Celis

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, verslag oprichter cfr. art. 219 W.Venn., verslag bedrijfsrevisor cfr. art. 219 W.Venn.

Qp'dri,liatste biz. van Luik B vermelden : Recto

Verwa Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Naam en handtekening

08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 31.08.2015 15569-0067-010

Coordonnées
AMANCO

Adresse
BOOMSESTEENWEG 966 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande