AMBITIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AMBITIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.046.922

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 30.06.2014 14235-0476-008
01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 29.07.2013 13359-0466-008
25/03/2013
ÿþ/L~~I Maa Word 17.1

I i_ Á/~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0840.046.922 Benaming

(voluit) : ambitie

(verkort) :



Voor- J JIIJIJ 11111 J J Iii 1I1J fliii 11111 1JF JJI J1I

behoude, *13097291*

aan het

Beigisci- Staatsbla

1

rQ3rgwtsge r f?r r'efiJ t1+"" 'te Ncliepni

14 Md UV

Griffie

van Kaoplia~-rdL, Atatetpr;n, op

Rechtsvorm ; bvba

Zetel : De Nachtegaal 25 a 2970 's Gravenwezel

(volledig adres)

Onderwerp jkte : buitengewone algemene vergadering dd 29105120/2

Het verplaatsen van de maatschappelijke en de uitbatingszetel naar Victor Frislei 62 2900 Schoten en dit vanaf 0110612012 wordt aanvaard.

Van de Velde Cari

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/10/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11306003*

Neergelegd

07-10-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : AMBITIE

0840046922

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2970 Schilde, De Nachtegaal 25 bus A

Onderwerp akte: Oprichting

Uittreksel uit een akte verleden voor Dick Van Laere, notaris te Antwerpen op 6 oktober 2011, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, waaruit blijkt dat:

1. De heer VAN dE VELDE Carl Maria Georges, geboren te Deurne op 7 augustus 1965, en zijn echtgenote,

2. mevrouw dE la RAMBELJE Maureen Leslie, geboren te Deurne op 1 juli 1967, samen wonende te 2970 Schilde-  s Gravenwezel, De Nachtegaal 25 A.

een handelsvennootschap hebben opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam  AMBITIE .

Zetel.

De vennootschap is gevestigd te 2970 Schilde- s Gravenwezel, De Nachtegaal 25 A.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening:

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap heeft eveneens tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aankoop- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

2. Het aanleggen, het oordeelkundige uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- of verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waarde papieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3. Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of 

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs. Dit alles in de meest ruime zin.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het voorwerp van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitenattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Om haar doel te verwezenlijken, kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Op alle kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door de heer Carl Van de Velde, voornoemd, ten belope van vijfenzeventig (75) aandelen, voor een bedrag van dertienduizend negenhonderd vijftig euro (¬ 13.950,00);

- door mevrouw Maureen de la Rambelje, voornoemd, ten belope van vijfentwintig (25) aandelen, voor een bedrag van vierduizend zeshonderd vijftig euro (¬ 4.650,00);

Het gehele kapitaal is geplaatst en is volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) zoals blijkt uit het bankattest overhandigd aan de notaris.

De aandelen zijn steeds op naam. In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden.

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de aandelen van een vennoot overgedragen onder de levenden of wegens overlijden overeenkomstig de voorschriften terzake van het Wetboek van Vennootschappen.

Reserves, verdeling van de winst:

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Bestuur en de vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte.

De oprichters stellen aan tot niet-statutair zaakvoerder: de heer Carl Van de Velde, voornoemd, en dit voor onbepaalde duur.

Het mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Jaarvergadering

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om 20.00 uur.

De eerste jaarvergadering zal plaats hebben op vrijdag 7 juni 2013.

Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2012.

Niet-benoeming commissaris

Aangezien de voorwaarden niet vervuld zijn, waardoor de aanstelling van één of meerdere commissarissen verplicht is, wordt geen commissaris benoemd.

Volmacht

Een bijzondere volmacht wordt verleend onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Boekhoudkantoor DDC , met maatschappelijke zetel te 2870 Breendonk, Hoogheide 88, evenals haar bedienden, met recht van indeplaatsstelling om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondernemingsloket om daar alle formaliteiten te vervullen van inschrijvingen, latere wijzigingen, en schrappingen van de vennootschap en tevens om alle formaliteiten te vervullen bij de Directe en Indirecte Belastingen en de diensten van de B.T.W..

voor ontledend uittreksel.

(get.) Dick Van Laere, notaris.

tegelijk neergelegd : afschrift akte.

Technische gegevens in verband met e-depot

Datum : tweeduizend elf op zes oktober

Naam oprichter 1 : VAN DE VELDE Carl,

Geboren te Deurne (Ant.) op zeven augustus duizend negenhonderdvijfenzestig

Woonplaats : 2970 Schilde, De Nachtegaal 25

Rijksregisternummer : 650807-387-48

Nationaliteit : Belgische

Naam oprichter 2 : DE LA RAMBELJE Maureen,

Geboren te Deurne (Ant.) op één juli duizend negenhonderdzevenenzestig

Woonplaats : 2970 Schilde, De Nachtegaal 25

Rijksregisternummer : 670701-332-27

Nationaliteit : Nederlandse

Naam vennootschap : AMBITIE

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : 2970 Schilde, De Nachtegaal 25 A

Kapitaal : achttienduizend zeshonderdeuro, achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR)

Duur : een onbeperkte duur

Maand jaarvergadering : juni

Einde boekjaar : eenendertig december

Einde eerste boekjaar: eenendertig december tweeduizend twaalf

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 15.07.2016 16332-0323-008

Coordonnées
AMBITIE

Adresse
VICTOR FRISLEI 62 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande