AMBRAS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AMBRAS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.901.861

Publication

07/06/2013
ÿþ Mad Waal 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i III

*13086053*

ileergelegtl ter griffie Vori de KecfiibanK

Koophandel te Antwerpen, op

van í{oop

Griffie

Op de laatste Oz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0845.901.861

Benaming

(voluit) : AM BRAS

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Appelstraat 27a , 2140 Antwerpen (Borgerhout)

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Bij beslissing van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel verplaatst:

van:

Appelstraat 27a

2140 Antwerpen ( Borgerhout)

naar:

Kronenburgstraat 14-16

2000 Antwerpen

Deze wijziging gaat in vanaf 15 april 2013.

Subtile Comm.V

ow Georges Lieben

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

24/05/2012
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd te gaina vans u if ~~~~Op

" 12093973* 4

bE

E St



Ondernemingsnr : &L/ S 9 M g:61

Benaming (voluit) : Ambras

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Appelstraat 27A

2140 Antwerpen (Borgerhout)

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Benoit Meert op 8 mei 2012, neergelegd voor registratie , dat:

1.- De Heer LIEBEN Georges Jean Pierre Arthur Joseph, geboren te Schaarbeek op achttien juni negentienhonderdeenentachtig, wonend te 2531 Boechout (Vremde), Boomkensstraat 6.

- De Heer VAN DE MAELE Jannes geboren te Antwerpen op zeventien juni negentienhonderddrieëntachtig, wonend te 2140 Antwerpen (Borgerhout), Van Leentstraat 40.

- De Heer DESMET Dieter Luc Jozef Jaak Victor Isidoor, geboren te Borgerhout op negentien mei negentienhonderdtweeëntachtig, wonend te 2140 Antwerpen (Borgerhout), Van Leentstraat 38.

2.-een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming "AMBRAS".

3,-De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2140 Borgerhout - Appelstraat 27 A. De maatschappelijke zetel mag elders overgebracht worden krachtens eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

De vennootschap mag in België of in het buitenland administratieve zetels, bijhuizen, kantoren of agentschappen oprichten door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

4.-De vennootschap heeft tot doel:

- Het beheren, valoriseren en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen. Zo mag de vennootschap ondermeer overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, in erfpacht geven of nemen, opstalrecht verlenen of krijgen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld; zij mag echter haar activiteiten niet zodanig uitoefenen dat zij de hoedanigheid van vastgoedmakelaar krijgt;

- Het uitoefenen van mandaten van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen;

De vennootschap mag alle industriële of financiële, roerende of onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van; het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of. In pand te geven.

De vennootschap kan zich ten gunste van derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

5.-Het kapitaal is vastgesteld op zevenendertigduizend vijfhonderd euro (37.500 ¬ ), vertegenwoordigd door 100 aandelen van gelijke waarde maar zonder aanduiding van nominale waarde.

6.-De aandelen werden in speciën onderschreven als volgt:

- de Heer Georges LIEBEN, voornoemd, namelijk voor twaalfduizend zevenhonderd vijftig euro, waarvoor hem 34 aandelen worden toegekend.

- de Heer Jannes VAN DE MAELE, voornoemd, namelijk voor twaalfduizend driehonderd vijfenzeventig euro, waarvoor hem 33 aandelen worden toegekend.

- de Heer Dieter DESMET, voornoemd, namelijk voor twaalfduizend driehonderd vijfenzeventig euro,,' waarvoor hem 33 aandelen worden toegekend.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat alle aandelen, waarop zij hebben ingeschreven, volstort zijn tot, beloop van dertigduizend euro (30.000,00 ¬ ) en dat de vennootschap uit dien hoofde van heden af beschikt over een bedrag van dertigduizend euro (30.000,00 ¬ ).

Overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, werd het totaal van de inbrengen, hetzij een bedrag van dertigduizend euro (30.000 ¬ ), vôôr de oprichting van de vennootschap gedeponeerd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

i

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

gen-bij-het Betgisrh-Staatshtad - 24/0Si20IZ -Annexes dûMoniféür liëïgë

' door storting op een bijzondere bankrekening nummer BE64 0016 6881 2652 bij de Bnp Paribas Fortis Bank op naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit een bewijs van deponering de dato 2 mei 2012.

7.-De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag der neerlegging der oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel, op welke dag de bedrijvigheid van de vennootschap zal aanvangen.

8.-De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, door de algemene vergadering benoemd, en worden tot niet-statutair zaakvoerders benoemd voor onbepaalde duur:

- de gewone commanditaire vennootschap "SUBTILE" met maatschappelijke zetel te 2531 Vremde, Boomkensstraat 6, RPR Antwerpen, ondernemingsnummer BE0891.128.409; hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de Heer Georges Lieben, voornoemd;

- de gewone commanditaire vennootschap "JANNES VAN DE MAELE", met maatschappelijke zetel te 2140 Antwerpen, Van Leentstraat 33, RPR Antwerpen, ondernemingsnummer BE0816.994.673; Hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Jannes Van de Maele, voornoemd;

- de gewone commanditaire vennootschap "DINGE" met maatschappelijke zetel te 2140 Antwerpen, Dodoensstraat 27, RPR Antwerpen, ondernemingsnummer 13E0817.046.242.; hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de Heer Dieter Desmet, voornoemd;

ledere zaakvoerder, alleen handelend, kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

9.-Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de stichtingsdatum tot éénendertig december tweeduizend en twaalf.

10.-De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de bijeenroeping op derde vrijdag van de maand juni om 19 uur en voor de eerste maal in het jaar tweeduizend dertien. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de lasten, de algemene onkosten, de noodzakelijke afschrijvingen en de fiscale voorzieningen, is de nettowinst van de vennootschap en zal verdeeld worden volgens de beslissing van de algemene vergadering welke kan beslissen een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividenden uit te keren aan de vennoten. De zaakvoerder is bevoegd het tijdstip te bepalen waarop de dividenden betaald worden.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds. Deze voorafneming is niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Bijzondere volmacht.

Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling en macht om afzonderlijk te handelen, wordt verleend aan: De Bo, de Terwangne BVBA onder vaste vertegenwoordiging van de heer VAN HISSENHOVEN Nils, kantoorhoudende te Antwerpen (Berchern), Cogels Osylei 1 teneinde:

a) inschrijving, wijziging en opheffing te vorderen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en ondememingsloketten;

b) inschrijving, wijziging of stopzetting van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij het bestuur van , de Belastingen op de Toegevoegde Waarde.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Benoît MEERT

Samen neergelegd

afschrift akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AMBRAS

Adresse
APPELSTRAAT 27A 2140 ANTWERPEN (BORGERHOUT)

Code postal : 2140
Localité : Borgerhout
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande