AMFORA B.V.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AMFORA B.V.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.345.676

Publication

11/01/2013
ÿþmod 11.1

Ondernemingsnr: BE0847.345.676

Benaming (voluit) :Amfora B.V.

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Visserij 14

2910 Essen

Onderwerp akte :BVBA: vereffening

Uit een akte op 26 november 2012 verleden voor Luc Dejongh, geassocieerd notaris te Kalmthout, geregistreerd twee bladen nul verzendingen te Brasschaat; Registratie II de 30 november 2012; Boek 190, blad 72 vak 15; Ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR); De wn eerstaanwezend Inspecteur, J. Rombouts, BLIJKT DAT:

De vergadering kennis nam van het verslag van de zaakvoerder opgemaakt op 4 september 2012, dat het voorstel tot ontbinding toelicht, op basis van een staat van activa en passiva afgesloten op 31 augustus 2012.

Zij nam tevens kennis van het verslag van de heer Frank Graré bedrijfsrevisor ten kantore van A' Audit CVBA over deze staat van activa en passiva, en ontslaat de voorzitter van de voorlezing in extenso van deze verslagen. De vergadering sloot zich aan bij de conclusies die in de verslagen; vervat zijn.

De besluiten van dit laatste verslag luiden als volgt:

ln het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van AMFORA B.V, BVBA met maatschappelijke zetel te 2910 Essen, Visserij 14, een; boekhoudkundige staat afgesloten op 31 augustus 2012  zijnde minder dan drie maanden voordien;  opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 268.547,12. Het netto-actief bedraagt ¬ 263.949,12.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben ulgevoerd overeenkomstig de toepasselijke: professionele normen van een beperkt nazicht, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder! met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders onontbeerlijk achten. De vergadering besloot met ingang vanaf heden de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen.

Zij stelde vast dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit alsmede dat uit: voorafgaandelijk staat van activa en passiva blijkt dat er geen passief meeris.

De vergadering besloot dat de vereffening meteen gesloten wordt daar de aandeelhouders, verklaren:

- in verhouding tot hun aandelenbezit alle activa van de vennootschap in hun vermogen op te nemen;

- dat de vennootschap thans geen schulden heeft, en in de mate dat er nog zouden blijken dat deze schulden docr de comparanten in verhouding tot hun aandelenbezit integraal ten laste genomen; worden en zij zich verbinden deze aan te zuiveren met hun vermogen;

- dat de boeken en bescheiden van de vennootschap met ingang van heden ten minste vijf

(5) jaar bewaard zullen blijven in de woning van de heer Peter MATER thans te 2910 Essen, Visserij;

14.

Alle resoluties werden met algemeenheid van stemmen aangenomen,

!I Voor beknopt uittreksel,

Samen hiermee neergelegd: uitgifte met historiek en verslagen.

De notaris, Luc Dejongh (Q's. SKltiil)_^:__:~____________

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

IrLefef~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGE

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank 0 3 -01- [UT3 van Koophandel te Antwerpen, op

LGISCH STAATSBLAD 2 0 DEC. 2012

Griffie

*13007775*

BE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

23/07/2012
ÿþmod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tkorgelagd tar ;." iffio van à Retidbeg van Keapbana',r! la AieM13n. ~

Griffie 1 2 JULI 2012

" iaiasaos*

\f II

beha

aai

Bel Staa





A







Ondernemingsnr : O '312 7-, e3 4 S . ~ ~6

Benaming (voluit) :Amfora B.V.

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Visserij 14

2910 Essen



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2012 - Annexes du Moniteur belge Onderwerp akte ; BVBA: VESTIGING ZETEL VAN WERKELIJKE LEIDING

Uit een akte op 28 juni 2012 verleden voor Luc Dejongh, geassocieerd notaris te Kalmthout, geregistreerd twee; bladen één verzendingen te Brasschaat; Registratie II de 3 juli 2012; Boek 187, blad 99 vak 20; Ontvangen;; vijfentwintig euro (¬ 25); De eerstaanwezend Inspecteur, a.i, Goris M, BLIJKT DAT de voorzitter letterlijk het; volgende uit een heeft gezet en vastgesteld:

{ - Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap de dato 28 juni 2012 werd besloten de zetel van werkelijke leiding van de vennootschap per 1 juli 2012 over te brengen naar 2910 Essen: (België), Visserij 14.

- De vergadering, voor zoveel als nodig, deze internationale zetelverplaatsing bekraohtigt.

- Overeenkomstig de Nederlandse wetgeving de overbrenging van de zetel van werkelijke leiding naar België;; niet haar ontbinding tot gevolg heeft.

- De vennootschap door de overbrenging van haar zetel van werkelijke leiding naar België onderworpen is aan;' de Belgische wet,

- De vennootschap zich onderwerpt aan de regels betreffende de besloten vennootschap met beperkte aan-;= sprakelijkheid naar Belgisch recht daar de vorm van de Nederlandse vennootschap het dichtst aanleunt bij deze; van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht. De bepalingen van de; statuten van de vennootschap, in de mate ze strijdig zijn met de Belgische wetgeving worden voor niet geschreven gehouden.

- De vennootschap een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is onder de benaming "Amfora' B.V.", statutair gevestigd te Rotterdam (Nederland) en met zetel van werkelijke leiding te 2910 Essen (België),, Visserij 14,

- Het doel van de vennootschap luidt, met dien verstande evenwel dat de werking van de vennootschap buiten; de toepassing van de wet over de financiële verrichtingen en de financiële markten en andere bijzonder, gereglementeerde beroepen of activiteiten blijft: Het uitoefenen van het beroep van organisatie-adviseur, zomede al hetgeen met het vorenstaande verband, houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn en voorts het deelnemen in, het voeren van beheer over en het, financieren van andere ondernemingen met een gelijksoortig of aanverwant doel.

- De vergadering besluit verder het kapitaal van de vennootschap te verhogen met driehonderd achtennegentig; euro negenenzeventig cent (¬ 398,79), om het te brengen van 18.151,21 euro naar 18.550,- euro, door; incorporatie van reserves en afboeking van de post "winstreserves", zonder uitgifte van nieuwe aandelen. - Het geplaatst en gestort kapitaal thans derhalve ¬ 18.550,- bedraagt verdeeld in 400 aandelen.

- De vennootschap bestuurd wordt door één zaakvoerder (ook directeur genaamd), en krachtens artikel 21 van; de statuten de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd wordt door zelfde zaakvoerder.

- Er in België geen commissaris werd benoemd.

- Het boekjaar samen valt met het kalenderjaar,

- De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

- Het lopende boekjaar afgesloten zal worden op 31 december 2012,

- Besloten wordt de jaarlijkse algemene vergadering te houden op de laatste vrijdag van de maand mei om: 17.00 uur,

- Het mandaat van de heer Peter Cornelis Marie MATER, geboren te Maastricht (Nederland) op 15 juli 1941,; wonende te 2910 Essen (België), Visserij 14 als zaakvoerder bevestigd wordt, De opdracht, die niet bezoldigd; is, geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn.

Krachtens de statuten is aan hem volledige individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om: namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

- De statuten bevatten geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergadering.

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste

mod 11,1

' Elk aandeel heeft recht op één stem.

- De uitkering van de winst geschiedt na de vaststelling van de jaarrekening waaruit blijkt dat zij geoorloofd is. Dividenden worden betaalbaar gesteld vier weken na vaststelling, tenzij de algemene vergadering daartoe op voorstel van de directeur een andere datum bepaalt.

Dividenden welke binnen vijf jaren, nadat zij opeisbaar zijn geworden, niet in ontvangst zijn genomen, vervallen aan de vennootschap.

Onverminderd het bepaalde in lid 5 wordt, indien de algemene vergadering op voorstel van de directeur zulks bepaalt, een interim-dividend uitgekeerd, daaronder begrepen een tussentijdse uitkering van reserves.

De algemene vergadering kan besluiten dat dividenden geheel of gedeeltelijk in een andere vorm dan in contanten zullen worden uitgekeerd.

Winstuitkeringen vinden alleen plaats voorzover het eigen vermogen van de vennootschap groter is dan het geplaatste deel van het kapitaal, vermeerderd met de reserves die krachtens de wet moeten worden aangehouden.

Ten laste van de door de wet voorgeschreven reserves mag een tekort slechts worden gedelgd voorzover de wet dat toestaat.

- Indien de vennootschap wordt ontbonden ingevolge een besluit van de algemene vergadering, geschiedt de vereffening door de zaakvoerder, indien en voorzover niet de algemene vergadering anders bepaalt.

De algemene vergadering stelt de beloning van de vereffenaars vast.

De vereffening geschiedt met inachtneming van de wettelijke bepalingen. Tijdens de vereffening blijven deze statuten voorzover mogelijk van kracht.

Hetgeen na voldoening van alle schulden van het vermogen der vennootschap is overgebleven, wordt tussen de aandeelhouders verdeeld in verhouding van het nominaal bedrag van hun aandelenbezit.

Na afloop van de vereffening blijven de boeken en bescheiden der vennootschap gedurende de daartoe door de wet voorgeschreven termijn berusten onder degene die daartoe door de algemene vergadering zijn aangewezen.

Voor beknopt uittreksel,

Samen hiermee neergelegd met uitgifte.

De notaris, Luc Dejongh (Ds. SKM)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
AMFORA B.V.

Adresse
VISSERIJ 14 2910 ESSEN

Code postal : 2910
Localité : ESSEN
Commune : ESSEN
Province : Anvers
Région : Région flamande