AMIBRA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AMIBRA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.930.315

Publication

11/02/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0840930315

Benaming

(voluit) : AMIBRA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Paardenmarkt 103A te 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en Benoeming Zaakvoerders - Verplaatsen van de maatschapelijke zetel - overdracht van aandelen

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene vergadering van 15 november 2013 blijkt het volgende

Het ontslag van de heren Amin Ebrahime en Raoui Suleyman als zaakvoerders

wordt goedgekeurd per 15 novemberi 2013

er wordt hem volledige decharge verleend over zijn verlopen mandaat

de benoeming van de heer Poppe Alfred als zaakvoerder

wordt goedgekeurd per

15 nuvember 2013 zijn mandaat is onbezoldigd

De maatschapelijke zetel wordt verplaatst naar de leuvensesteenweg 252 te 1030 Brussel

De aandelen worden overgedragen aan de heer Poppe Alfred

Poppe Alfred

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mette@e ter grlffi8 van h Ralliai van Kaaphandel ia Anitwerpetr4-61

31 JAN. 2014

Griffie

Voor-

behouden

aan het --

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

22/11/2011
ÿþ' Ondermemtngsror : o l?>4O . 9k . '3.c r

Benaming : AMBR

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Paardenmarkt 103A

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :Oprichting

"

Uit een akte verleden voor notaris Luc Rochtus, met standplaats te Antwerpen, op zeven november

,; tweeduizend en elf, blijkt dat een Besloten vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

1. Vennoten:

a. De heer RAOUI Süleyman, geboren te Antwerpen op tien juni negentienhonderd zesentachtig, wonende te 2018 Antwerpen, Wipstraat 31.

b. De heer AMIN Ebrahime, geboren te Antwerpen (Deurne) op elf november negentienhonderd drieëntachtig, wonende te 2018 Antwerpen, Rolwagenstraat 64.

2. Rechtsvorm en naam: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AMIBRA"

3. Zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Paardenmarkt 103A. Hij mag bij beslissing van de zaakvoerder naar elke andere plaats in het land worden overgebracht. De vennootschap kan bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

4. Doel:

Het inrichten en de uitbating van drankgelegenheden, restaurants en amusementslokalen. Het coördineren van deze werkzaamheden voor zover de vennootschap voor een deel van deze werken niet zou beschikken over de nodige vestigingsattesten of vergunningen. De uitbating van en de participatie in: drankgelegenheden, verbruiksalons en tavernes, restaurants, private clubs, dancings, discotheken, hotels en logementhuizen, feestzalen, ontspanningscentra, alle installaties en inrichtingen behorende tot of aansluitend bij de horecasector en de ontspanningswereld. Het inrichten van: vertoningen, concerten en tentoonstellingen, catering, klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels, organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, sport en culturele manifestaties. Verhuring van feestzalen en andere ruimtes, het organiseren van evenementen eetmalen, feesten en vermakelijkheden, de uitbating van gezelschapsspelen, de aan- en verkoop van alle daarmee verband houdende producten en diensten. Uitbating frituur, verbruikerssalon, pita en shoarma. Studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële handels-, fiscale of sociale aangelegenheden. Het leveren van diensten in de breedst mogelijke zin. Zij mag aile handels-, nijverheids-, financiële-, roerende- of onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Ze kan op gelijk welke plaats in het binnen- en buitenland filialen, bijhuizen, burelen, exploitatiezetels, administratieve zetels, verkoopburelen, agentschappen of hoe dan ook genoemd, oprichten, de uit te baten instellingen in huur nemen, aankopen, onderverhuren of doorverhuren. De vennootschap kan door middel van inschrijvingen, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking of op welke wijze ook, betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijke of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Zij mag zich ten gunste van derden borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of ander zekerheden verstrekken;

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten. Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Tussenpersoon in de handel : Omvat de makelaars in goederen, de zelfstandige handelsvertegenwoordigers en de commissionairs.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, roerende of onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig analoog of aanverwant doel nastreven, wier doel van aard is dat van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

ecr 77;710 41G:r Xeopé;adi2.4 i"Seaorpon, 634-)

0 NOV. 2011

Griffie

r~ ~ mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

llI" 1117 oiinimimoMiiivai

5399*

11

nnexes du Moniteur belge

mod 2.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

5. Duur: onbepaalde duur.

6. Boekjaar:

Het boekjaar begint op de eerste oktober en eindigt op de dertigste september van ieder jaar.

leder jaar maken de zaakvoerder(s) een inventaris op, waarin wordt aangegeven: alle onroerende en roerende " waarden en alle activa en passiva van de vennootschap, met in bijlage, een beknopt overzicht van haar verbintenissen, alsook van de schulden der zaakvoerder(s) jegens de vennootschap. Op dezelfde datum wordt de jaarrekening opgesteld, die de balans, de resultaatrekening en de toelichting omvat.

De bruto-opbrengst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, de waardecorrecties, de nodige afschrijvingen en de fiscale voorzieningen maakt het netto-actief uit van het boekjaar. Binnen de perken, voorzien in artikel 319 en 320 van het Wetboek Vennootschappen wordt het netto-actief als volgt verdeeld:

1. ten minste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve tot dat die één/tiende van het kapitaal bedraagt;

2. het saldo mag ter beschikking van de algemene vergadering gesteld worden.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van de akte op de griffie van de Rechtbank van

Koophandel en zal worden afgesloten op dertig september tweeduizend dertien.

7. Kapitaal:

Het kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd

door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal is volledig geplaatst en bij de oprichting voor zesduizend tweehonderd euro volstort.

Op het kapitaal werd in speciën ingeschreven als volgt:

- door comparant sub a.: voor negenduizend driehonderd Euro, zijnde vijftig aandelen;

- door comparant sub b.: voor negenduizend driehonderd Euro, zijnde vijftig aandelen.

Totaal: achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00 EUR) zijnde honderd (100) aandelen

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, vennoot of niet. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tot zolang de algemene vergadering daar niet anders over beslist.

De zaakvoerders hebben ieder afzonderlijk aile macht om uit naam van de vennootschap te handelen, welke de aard en de belangrijkheid van de handelingen ook moge wezen, mits zij tot het doel van de vennootschap behoren. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder.

Op eigen verantwoordelijkheid, mogen de zaakvoerders zich, in hun betrekkingen met derden, laten helpen of vertegenwoordigen door gemachtigden en/of gedelegeerden, op voorwaarde nochtans dat het mandaat of de afvaardiging speciaal en van tijdelijke aard zijn. Het is de zaakvoerder uitdrukkelijk verboden rechtstreeks of onrechtstreeks belangen te hebben in gelijkaardige zaken, welke met de vennootschap zouden kunnen concurreren.

9. Benoeming:

Tot niet-statutaire zaakvoerders worden benoemd: de heer RAOUI Süleyman, en de heer AMIN Ebrahime,

beiden voornoemd, die verklaren deze opdracht te aanvaarden.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tot zolang de algemene vergadering daar niet anders over

beslist.

10. Jaarvergadering:

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de derde donderdag van de maand maart om twintig uur in de zetel van de vennootschap, of in elke andere plaats in België, vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Indien de hierboven bepaalde datum op een feestdag valt, heeft de jaarlijkse algemene vergadering plaats op de eerst volgende werkdag.

11. Volmacht:

Er wordt bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, verleend aan de heer Pascal Vercammen,

wonende te 2275 Lille, Endelenveld 21, kantoorhoudende te 2100 Antwerpen (Deurne), Lakborslei 154 om

- bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank voor ondernemingen aile nodige formaliteiten te vervullen

inzake de inschrijvingen, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen alsook

- de formaliteiten te vervullen inzake BTW-registratie met name de aanvraag van het BTW-nummer, de

aangifte tot wijziging van de registratie en de aangifte tot stopzetting van de werkzaamheid.

Voor uittreksel: notaris Luc Rochtus te Antwerpen;

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AMIBRA

Adresse
PAARDENMAERKT 103 A 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande