AMK

Société en commandite simple


Dénomination : AMK
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 563.861.295

Publication

21/10/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111t 111111111111 1111

E si

Neergelegd ter griffie van de

RECIITBANK VAN KOOPHANDEL

1 0 OKT. 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

Wal9fter

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : AMK (verkort) :

o53. . 295

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel 2360 Oud-Turnhout, Dorp 6 bus 3

(volledig adres)

Onderwerp akte: Oprichting

Blijkens onderhandse akte de dato 29 september 2014 opgemaakt te Turnhout blijkt dat: Een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht als volgt:

Vorm  naam

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire

vennootschap.

De naam van de vennootschap luidt "AMK".

De vennootschap moet telkens wanneer zij haar naam gebruikt, deze laten voorafgaan of volgen door de

melding van haar rechtsvorm, ofwel voluit geschreven "gewone commanditaire vennootschap" ofwel de

afkorting "Comm. V".

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2360 Oud-Turnhout, Dorp 6 bus 3.

De zetel kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) overgebracht worden naar een andere plaats

in het Vlaamse Gewest of in het Brusselse Gewest.

De zaakvoerder(s) dient/dienen aan de stille vennoten bij brief meiding te maken over de zetelverplaatsing.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en

stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

Doel

De vennootschap heeft als doel:

P,/ Het verlenen van diensten, advies, hulp en bijstand op het vlak van de dagelijkse leiding van ondernemingen, het management van ondernemingen op nationaal en internationaal vlak, het financieel management, het cliënteelmanagement, het commercieel management en het operationeel management, alsook op het vlak van administratie, communicatie, marketing, productie en algemeen bestuur; dit alles in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen.

B/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

C/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

D/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

E/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest mime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

F/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

l-1/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Ftecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r:" 1

une

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

I/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

J/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Hoofdelijk aansprakelijke vennoot

De heer Bart Maerien, wonende te 2360 Oud-Turnhout, Dorp 6 bus 3, neemt deel aan de oprichting als gecommanditeerde vennoot voor de duur van de vennootschap. Hij staat hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk in voor aile verbintenissen van de vennootschap.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfhonderd euro (¬ 500,00) en is vertegenwoordigd door honderd

(100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk deel in het kapitaal

vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

Het kapitaal van de vennootschap is volledig geplaatst en volstort

Boekjaar

Het boekjaar gaat in op één januari van elk jaar en eindigt op eenendertig december van het daarop

volgende jaar.

Inventaris  Jaarrekening -Winstverdeling

Op het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder(s) een inventaris van het vermogen van de vennootschap opgesteld.

Zo de wet dit vereist, dient door de zaakvoerder(s) tevens een jaarrekening en/of jaarverslag opgemaakt te worden.

De jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel. Deze stukken worden opgemaakt conform de wettelijke bepalingen terzake.

De zuivere winst blijkt uit de boekhoudkundige bescheiden, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

Over de winstverdeling en reservevorrning zal beslist worden door de algemene vergadering. Indien overgegaan wordt tot winstverdeling zal deze onder de vennoten verdeeld worden naar evenredigheid van het aantal aandelen dat ieder bezit.

De vergadering van de vennoten kan evenwel een tantième toekennen aan de beherende vennoten.

De vennoten mogen echter bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Ontbinding Vereffening

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorg en van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

Voor-

behouden aa i het Belgisch

Staatsblad

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd. Zo de voorzitter van de rechtbank van koophandel weigert over te gaan tot bevestiging van hun benoeming, wijst hij zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het Liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder ai de aandelen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten leste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigdheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Gewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de derde maandag van de maand juni om 19.00 uur.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in de maand juni van het jaar tweeduizend zestien.

Bestuur en vertegenwoordiging van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al of niet vennoten.

Benoeming  ontslag van de zaakvoerders

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht

bepaalt.

Een statutair zaakvoerder kan niet zonder wettige reden ontslagen worden, en enkel door een besluit van de

algemene vergadering genomen met inachtname van de regels voor statutenwijziging.

Een niet statutaire zaakvoerder is ad nutum afzetbaar met een gewone meerderheid van de uitgebrachte

stemmen op een algemene vergadering.

Statutaire zaakvoerder

De heer Bart Maerien, wonende te wonende te 2360 Oud-Turnhout, Dorp 6 bus 3, is als enige statutaire

zaakvoerder van de vennootschap benoemd.

Bevoegdheid

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en

bestuur, die de vennootschap aanbeiangen, te stellen in het kader van het doel van de vennootschap.

Vertegenwoordiging

Elke zaakvoerder afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap in en buiten rechte te

vertegenwoordigen.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekenlng van

de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd

door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens welke zij optreden.

Volmacht

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, van wie de volmachten beperkt zijn tot één

of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

Een stille vennoot mag geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht.

De heer Bart Maerien

Statutair zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/07/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van deatè '

*15099 ijloo I I 1







Ondernemingsnr : 0563.861.295 Benaming

(voluit) : AMK (verkort)

lYL's~LZ'!`L'l'.liS:i'f S " ''_i%.: F~í!1i:á d.

2 ~

JUNI 2015

a3vTWERPEra aPzussu .e s1.i;.eHotrT Do Ctriîfin.

Griffie

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Dorp 6 b 3 - 2360 Oud Turnhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Tijdens de bijzondere algemene vergadering van 01 juni 2015, gehouden op de maatschappelijke zetel werd besloten te benoemen tot zaakvoerder met ingang van 01 juni 2015

Mevrouw Katty Aerts - Dorp 6 bus 3 te Oud-Turnhout

Het mandaat van mevrouw Katty Aerts zal onbezoldigd worden uitgeoefend, behoudens andersluidende bepaling van de algemene vergadering.

voor eensluidend uittreksel

Bart Maërien

statutair zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Coordonnées
AMK

Adresse
DORP 6, BUS 3 2360 OUD-TURNHOUT

Code postal : 2360
Localité : OUD-TURNHOUT
Commune : OUD-TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande