AMMA HOLDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AMMA HOLDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.592.266

Publication

16/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

14-04-2015

Griffie

*15306584*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0628592266

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Amma Holding

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris met standplaats te Malle op 14 april 2015, eerstdaags te registreren, blijkt dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

Oprichter: Mevrouw BACKX Marianne Cornelius Maria, geboren te Turnhout op 30 juni 1981, echtgenote van de heer VAN DYCK Joris Constant Sofie, geboren te Turnhout op 24 juni 1980, wonend te 2960 Brecht, Kloosterstraat 4.

Vorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Naam:  Amma Holding .

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

-Het verlenen van bijstand, advies, management en andere diensten aan bedrijven, privé-personen en instellingen. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande; de diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van extern raadgever of als orgaan van de cliënt.

-Beleggingen en beheer van vermogens, onder andere van onroerende goederen en rechten, roerende goederen en kapitalen, waaronder aandelen, dit alles hetzij voor eigen rekening, het voor rekening van derden of in deelname met derden; deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin.

-Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping , samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak, deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, welke het maatschappelijk voorwerp ook weze.

-het beheer van eigen onroerend goed met name het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

-het verwerven, vervreemden, ruilen, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren, verhuren, doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende transakties en verrichtingen in de breedste zin;

-de expertise, agentuur en leasing inzake onroerende goederen;

-het optreden als ontwikkelaar en/of promotor of het adviseren van derde partijen inzake promotieprojecten, bij het bouwen van woningen of andere onroerende goederen, als verkavelaar van gronden, als orgaan van gemeenschappelijke bestelling en aankoop;

-het nemen of afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen;

-het beheren van onroerende goederen of immobiliënkantoren;

-de commissiehandel van alle hoegenaamde goederen en waren, de import en export, alsook de

Onderwerp akte :

Kloosterstraat 4 2960 Brecht

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

handel onder al haar vormen van alle hoegenaamde goederen en grondstoffen;

-het uitoefenen van amanagement-, consulting-, beheers- en beleggingsaktiviteiten, waaronder begrepen, het uitoefenen van managementfuncties in diverse ondernemingen, het sluiten van consultingovereenkomsten en het uitoefenen van consultingfunkties op onafhankelijke wijze; -het adviseren van derde partijen inzake beleggingsprojekten, de aan- en verkoop van beleggingsgoederen en waardepapieren, het beheer van haar roerend patrimonium.

De vennootschap zal in het algemeen alle burgerlijke, financiële, industriële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. Zij mag door alle middelen belangen nemen in zaken, ondernemingen of vennootschappen met identiek, analoog of samenhangend doel, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen te bezorgen of de afzet van haar producten in de hand te werken, zelfs met hen te fusioneren.

De vennootschap mag zich voor haar bestuurders, aandeelhouders en derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken. Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

Zetel: De werkelijke zetel van de vennootschap werd bij de oprichting gevestigd te 2960 Sint-Lenaarts, Kloosterstraat 4.

Kapitaal: Het onderschreven kapitaal van de vennootschap bedraagt thans ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door HONDERD (100) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde doch elk vertegenwoordigend één/honderdste deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap.

Het kapitaal werd bij de oprichting volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) door inbreng in geld.

Bestuur: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer, al dan niet statutaire zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Gewone zaakvoerders kunnen door de algemene vergadering ten allen tijde worden ontslagen; de opdracht van statutaire zaakvoerders kan, behoudens eenparig akkoord van de vennoten, slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen. Telt de vennootschap slechts één vennoot en is er geen zaakvoerder benoemd dan heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd.

Iedere zaakvoerder alleen optredend bezit de maatschappelijke handtekening. Hij heeft alleen handelend, de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en om alle daden van beheer en van beschikking te stellen of toe te laten die betrekking hebben op het doel van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder alleen handelend vertegenwoordigt de vennootschap in rechte, zowel als eiser, dan als verweerder.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zullen geldig ondertekend worden door een zaakvoerder, alleen optredend, behoudens hetgeen hierna wordt bepaald betreffende bijzondere mandatarissen.

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is gehouden te handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid, zich doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, vennoten of niet, aan wie zij hun machten ten dele mogen opdragen. Zij mogen aan lasthebbers naar keuze, alle bijzondere machtigingen verlenen.

Algemene vergadering: De jaarlijkse algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden telkens op de derde dinsdag van de maand juni om negentien uur.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen door de zaakvoerders of commissarissen worden bijeengeroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

De houders van aandelen op naam alsook de zaakvoerders en eventuele commissaris moeten per aangetekende brief, vijftien dagen vóór de algemene vergadering, worden uitgenodigd. Dit geldt ook voor de eventuele houders van obligaties op naam en van certificaten op naam. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris) alsook aan de ander personen die erom verzoeken. Boekjaar: Het maatschappelijk boekjaar loopt telkens van één januari tot eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

Inventaris-Balans-Winstverdeling: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen maakt de netto-winst uit. Op deze winst wordt vijf ten honderd vooraf genomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer vereist,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

wanneer het reservefonds één/ tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Over de aanwending van het saldo zal worden beslist door de algemene vergadering rekening houdend met de wettelijke bepalingen terzake.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het wetboek vennootschappen.

Overgangsbepalingen: Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op eenendertig december tweeduizend zestien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zeventien.

Zaakvoerder: Tot gewoon en niet-statutair zaakvoerder wordt voor een onbepaalde duur aangesteld, mevrouw Marianne Backx voornoemd, die deze aanstelling aanvaardt na te hebben bevestigd niet te zijn getroffen door enig wettelijk of rechterlijk verbod tot het aanvaarden of het uitoefenen van een dergelijk mandaat.

Dit mandaat van zaakvoeder is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Volmacht:

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigde met macht van indeplaatsstelling, NV Fides, Accountantskantoor, vertegenwoordigd door mevrouw Anna Geerts, Steenweg op Mol 62, 2300 Turnhout, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of stopzetting, van de vennootschap, bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde (B.T.W.), de sociale kas, het sociaal secretariaat en andere overheidsdiensten. Alle verplichtingen te vervullen bij het Ministerie van Financiën, de Administratie van de Directe en Indirecte Belastingen, Registratie en Domeinen, en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

Voor eensluidend uittreksel, afgeleverd voor registratie en uitsluitend bestemd ter neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle .

Samen hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte

19/06/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

10 JUNI 2015

Griffie

Ondernemingsar : 0628592266

Benaming

(voluit) : Amma Holding

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kloosterstraat 4 2960 Brecht

(volledig adres)

i Onderwerp akte : Neerlegging van een uittreksel uit het VOORSTEL TOT PARTIELE SPLITSING

Het voorstel is door onderstaande partijen ondertekend op 31 mei 2015,

Het partieel splitsingsvoorstel betreft volgende partijen :

1) De commanditaire vennootschap op aandelen "BACKX M.V.G.", met maatschappelijke zetel te 2960' Brecht, Kapelakker 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer' 0466,230.302.

Voormelde vennootschap wordt hierna genoemd "de partieel te splitsen vennootschap" of "de inbrengende ven-'nootschap".

2) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO GS", met maatschappelijke zetel te 2960 Sint-Lenaerts, Oostmalsebaan 1B, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met: ondernemingsnurnmer 0604.995.532.

Voormelde vennootschap wordt hierna genoemd "de eerste ovememende vennootschap".

3) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AMMA HOLDING", met maatschappelijke, zetel te 2960 Brecht, Kloosterstraat 4, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met. ondernemingsnummer 0628.592.266.

Voormelde vennootschap wordt hierna genoemd "de tweede overnemende vennootschap".

Voorafgaande uiteenzetting

De bestuursorganen van voornoemde vennootschappen hebben het initiatief genomen ertoe strekkende; een partiële splitsing door te voeren waarbij de hierna beschreven activa en passiva en de daaraan verbonden rechten en verplichtingen, van de inbrengende vennootschap, zonder ontbinding, met toepassing van de bepalingen van de artikelen 677 juncto 728-741 van het Wetboek van Vennootschappen, zullen overgaan enerzijds op de eerste overnemende vennootschap "IMMO GS"r en anderzijds op de tweede overnemende vennootschap "AMMA HOLDING", en dit tegen uitreiking van enerzijds 24.958 nieuwe aandelen in de eerste overnemende vennootschap "IMMO GS" en anderzijds 24.958 nieuwe aandelen in de tweede overnemende vennootschap "AMMA HOLDING", welke aandelen allen worden toegekend aan de aandeelhouders van de' inbrengende vennootschap in verhouding tot hun aandelenbezit.

Daartoe wordt overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen het voorstel van partiële splitsing opgesteld waarvan hierna de tekst volgt:

(a) de rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de partieel te splitsen vennootschap, de eerste overnemende vennootschap en de tweede overnemende vennootschap

1)De commanditaire vennootschap op aandelen "BACKX M.V.G.", met maatschappelijke zetel te 2960. Brecht, Kapelakker 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0466.230.302, hierna genoemd "de partieel te splitsen vennootschap" of "de inbrengende vennootschap", ' waarvan het doel wordt aangehaald.

2)De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO GS", met maatschappelijke zetel te 2960 Sint-Lenaerts, Oostmalsebaan 1B, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0604.995.532, hierna genoemd "de eerste overnemende vennootschap", waarvan het doel wordt aangehaald.

3)De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AMMA HOLDING", met maatschappelijke zetel te 2960 Brecht, Kloosterstraat 4, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0628.592.266, hierna genoemd "de tweede overnemende vennootschap", waarvan het doel wordt aangehaald.

Voor. VIII Yl1M~l IIII

behoud

aan he

Belgisc

Staatsbl

111

11





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

(b) de ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er worden aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap 24.958 (4.642.153,64 /

(18.600,001100)) nieuwe aandelen in de eerste ovememende vennootschap "IMMO GS" uitgereikt.

Er worden aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap 24.958 (4.642.153,64 /

(18.600,00/100)) nieuwe aandelen in de tweede overnemende vennootschap "AMMA HOLDING" uitgereikt.

Er wordt geen opleg in geld betaald.

(c) wijze waarop de aandelen in de eerste ovememende vennootschap "IMMO GS" en de tweede

ovememende vennootschap "AMMA HOLDING" worden uitgereikt

Onmiddellijk na het verlijden van de akte van partiële splitsing tekent het orgaan van bestuur van de eerste

ovememende vennootschap "IMMO GS" respectievelijk de tweede overnemende vennootschap "AMMA

HOLDING" in het register van aandelen de volgende gegevens aan:

- de identiteit van de aandeelhouders van de inbrengende vennootschap;

- het aantal aandelen dat aan de aandeelhouders van de inbrengende vennootschap toekomt;

- de datum van het partieel splitsingsbesluit,

(d) datum vanaf welke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht Voor de vaststelling en toewijzing van de bestanddelen wordt 8 mei 2015 (0.00 uur) als datum weerhouden. De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen "IMMO GS" recht geven te delen in de winst gaat in op de datum van de oprichting van deze vennootschap, De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen "AMMA HOLDING" recht geven te delen in de winst gaat in op de datum van de oprichting van deze vennootschap.

(e) datum vanaf welke de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de eerste overnemende vennootschap "IMMO GS" en de tweede overnemende vennootschap "AMMA HOLDING" De datum vanaf welke de verrichtingen betreffende de respectievelijk ingebrachte vermogensbestanddelen van de inbrengende vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de eerste ovememende vennootschap "IMMO GS" respectievelijk de tweede overnemende vennootschap "AMMA HOLDING" wordt vastgesteld op 8 mei 2015 (0.00 uur).

(f) rechten die de eerste overnemende vennootschap "IMMO GS" en de tweede overnemende vennootschap "AMMA HOLDING" toekennen aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de inbrengende vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan weliswaar geen stemrecht is verbonden maar waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

(g) bezoldiging die wordt toegekend aan de bedrijfsrevisor voor het opstellen van het in artikel 731 Wetboek van Vennootschappen bedoelde verslag Onder toepassing van artikel 734 W.Venn. zal in hoofde van de eerste overnemende vennootschap "IMMO GS" en de tweede overnemende vennootschap "AMMA HOLDING" met unanimiteit van de aandeelhouders geen bijzonder verslag van het bestuursorgaan worden opgemaakt. Onder toepassing van artikel 731, §1, laatste lid W.Venn. zal in hoofde van de eerste overnemende vennootschap "IMMO GS" en de tweede overnemende vennootschap "AMMA HOLDING" met unanimiteit van de aandeelhouders geen revisoraal splitsingsverslag worden opgemaakt. Bijgevolg zal in hoofde van de eerste overnemende vennootschap "IMMO GS" en de tweede overnemende vennootschap "AMMA HOLDING" de verslagprocedure overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek Vennootschappen worden gevolgd.

(h) ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die deelnemen aan de partiële splitsing.

(i) de nauwkeurige beschrijving en verdeling van de aan de eerste overnemende vennootschap "IMMO GS"

en de tweede overnemende vennootschap "AMMA HOLDING" over te dragen delen van de activa en passiva

van het vermogen van de partieel gesplitste vennootschap

De ondergetekenden wensen de inbrengende vennootschap partieel te splitsen bij Wege van inbreng:

-in de eerste overnemende vennootschap "IMMO GS" van volgende activa en passiva met een totale

nettoboekwaarde per 7 mei 2015 van EUR 4.642.153,64:

083.328 aandelen BACKX HOLDING Comm.V

(met ondememingsnummer 0629.806.647) 8.332.800,00 oRIC schuld BACKX NV

(met ondernemingsnummer 0459.230.563) -668.911,38

oRIC schuld IMMO MARE NV

(met ondememingsnummer 0438.678.738) -200.000,00

oLening (schuld) op meer dan één jaar t.a.v. IMMO MARE NV

(met ondememingsnummer 0438.678.738) -2.821.734,98

4.642.153, 64

-in de tweede overnemende vennootschap "AMMA HOLDING" van volgende activa met een totale

nettoboekwaarde per 7 mei 2015 van EUR 4.642.153,64:

o3.245 aandelen BACKX BEHEER Comm.V

(met ondememingsnummer 0629.807.241) 3.245.000,00 oLening (vordering) op meer dan één jaar t.a.v. BACKX NV

(met ondememingsnummer 0459.230.563) 1.397,153,64

4.642.153, 64

(j) Toewijzing van activa en passiva

" a ,

vour\ "

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Iri de mate dat interpretstreïró-'bleMen zouden-ontstaan in verban6'met de toewijzing vande activa en

passiva zal geopteerd worden voor toewijzing aan de partieel te splitsen vennootschap.

(k) Diverse bepalingen

Ingevolge de partiële splitsing zullen boekhoudkundige en statutaire wijzigingen worden doorgevoerd in de

inbrengende vennootschap en in de overnemende vennootschappen consequent conform het afgesplitst

vermogen gebeuren.

(I) de verdeling onder de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap van de aandelen van de

eerste overnemende vennootschap "IMMO GS" en de tweede overnemende vennootschap GAMMA HOLDING"

alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd

De nieuwe aandelen van de eerste overnemende vennootschap "IMMO GS" en de tweede overnemende

vennootschap "AMMA HOLDING worden uitgegeven aan de aandeelhouders van de partieel gesplitste

vennootschap evenredig aan hun rechten in het kapitaal van deze vennootschap

Voor analytisch uittreksel,

De zaakvoerder

Marianne Backx

Op de laatste biz. van t-uifik B vermeiden Retto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AMMA HOLDING

Adresse
KLOOSTERSTRAAT 4 2960 BRECHT

Code postal : 2960
Localité : BRECHT
Commune : BRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande