AMNC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AMNC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.883.570

Publication

26/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 19.08.2013 13442-0561-010
28/01/2011
ÿþ Mod 20

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



iu~~i~~u~u~uuuunww

" 11015A99"

Ondememingsnr : d$ g` g e S

Benaming :

(voluit) : AM NC

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Valkenlaan 6 - 2900 Schoten (België)

Onderwerp akte : OPRICHTING.

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Jean Jacques LEGLEF, Notaris met standplaats te Antwerpen,

op 11 januari 2011, "Geregistreerd negen blad, geen verzending, te Antwerpen, REGISTRATIE 5, de 12 JAN.2011, Boek 190, blad 62, vak 19, ontvangen : vijfentwintig euro, de Ontvanger ai. (getekend) H.Huberland", dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met de naam "AMNC" en met: maatschappelijke zetel voor het eerst gevestigd te 2900 Schoten, Valkenlaan 6, door

1).De heer MAHIEU, Arthur Jozef Johanna, geboren te Antwerpen, op twaalf mei negentienhonderd zevenenzestig, rijksregistemummer 67.05.12 577-20, wonende te 2900 Schoten, Valkenlaan 6 ;

2).Mevrouw GALLE, Nathalie Luc Rita, geboren te Sint-Niklaas op achtentwintig oktober negentienhonderd zevenenzeventig, rijksregistemummer 77.10.28 270-92, wonende te 2900 Schoten, Valkenlaan 6. RECHTSVORM NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "AMNC".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2900 Schoten, Valkenlaan 6.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, nuts inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel :

1).Alle taken in de ruime zin van het woord in België of in het buitenland voor eigén rekening of voor rekening van derden die samengaan met de titel van "vervoerscommissionair".

2).Alle taken die toebehoren aan de surveyorltoezichter/opvolger en dit in de ruime zin van het woord, voor eigen rekening of voor rekening van derden in België of in het buitenland.

3).Goederenbehandeling, in de ruimste zin van het woord, dewelke betrekking hebben op de titel van "vervoerscommissionair en/of surveyor / toezichter / opvolger". Dit omvat ondermeer het laden / lossen I stockeren I transporteren van goederen. Deze vermeldingen zijn opsommend en niet beperkend.

4).Technisch, verkoop, marketing, pers en communicatie advies alsook studies en uitvoerende taken in de ruime zin van het woord, voor eigen rekening of voor rekening van derden in België of in het buitenland.

5).Verhuur, aan- en verkoop van roerende en onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden in België of in het buitenland.

6).Projectopvolging met betrekking tot diensten, roerende en  onroerende goederen in de ruimste zin van het woord, voor eigen rekening of voor rekening van derden in België of in het buitenland.

7).Advies en uitvoerende taken met betrekking tot administratieve werkzaamheden en dit in de ruime zin van het woord in België of in het buitenland voor eigen rekening of voor rekening van derden.

8).Advies en uitvoerende taken met betrekking tot financiële zaken die niet specifiek en wettelijk zijn toegewezen aan bepaalde beroepstitels in België of in het buitenland voor eigen rekening of voor rekening van: derden.

9).Advies en uitvoerende taken met betrekking tot continuïteit- en crisismanagement in België of in het buitenland voor eigen rekening of voor rekening van derden.

10).Leveren van audio- en visuele diensten zowel in België als in het buitenland voor eigen rekening of voor rekening van derden.

11).Vertegenwoordigingsactiviteiten zowel in België als in het buitenland voor eigen rekening of voor rekening van derden.

12).De vennootschap mag in het kader van haar werkzaamheden, voor zover dit niet in strijd is met haar

doelstelling, _.alle__roerende_ en. _onroerende,_ _financiëfe,_.burgerüjke,_.handels- _en _nijverheidsverrichtingen _ doen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophanaej te Antiwerper, op

Grime 1 8 JAN. 7_Q11

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2011- Annexes du Moniteur belge

welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, fusie, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst, het opnemen van een bestuursmandaat of om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen, waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die van aard zijn haar activiteiten te bevorderen.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 E).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen op naam zonder nominale waarde die ieder één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

a).door de heer Mahieu, Arthur, ondergetekende sub 1) op vijfenzeventig aandelen, hetzij dertienduizend negenhonderd vijftig euro (13.950,00 E) ;

b).door mevrouw Celle, Nathalie, ondergetekende sub 2) op vijfentwintig aandelen, hetzij vierduizend zeshonderd vijftig euro (4.650,00 E).

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hem werd ingeschreven is volgestort ten belope van één/derde.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 E). JAARVERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand mei om zeventien uur op de maatschappelijke zetel.

Indien deze dag een wettelijke feestdag Is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats zelfde uur. BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wordt benoemd als statutaire zaakvoerder voor een onbepaalde termijn : de heer MAHIEU, Arthur Jozef Johanna, geboren te Antwerpen, op twaalf mei negentienhonderd zevenenzestig, rijksregistemummer 67.05.12 577-20, wonende te 2900 Schoten, Valkenlaan 6.

BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezeniijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

CONTROLE.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hem ieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2 ° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan Iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

BOEKJAAR JAARREKENING JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2011- Annexes du Moniteur belge

WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve

één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de nettowinst.

SLOT EN OVERGANGSBEPALINGEN

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen

rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige'

oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het

Wetboek van vennootschappen.

BENOEMING VAN ZAAKVOERDERS.

Worden benoemd:

a).als statutaire zaakvoerder: de heer MAHIEU, Arthur Jozef Johanna, geboren te Antwerpen, op twaalf mei

negentienhonderd zevenenzestig, rijksregisternummer 67.05.12 577-20, wonende te 2900 Schoten, Valkenlaan

6. Zijn mandaat is bezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

b).als niet-statutaire zaakvoerder. Mevrouw CALLE, Nathalie Luc Rita, geboren te Sint-Niklaas op

achtentwintig oktober negentienhonderd zevenenzeventig, rijksregisternummer 77.10.28 270-92, wonende te

2900 Schoten, Valkenlaan 6. Haar mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerder mogelijk persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen

zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de

periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij

de vennootschap deze verbintenissen bekrachtigd, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door

artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van neerlegging van de oprichtingsakte en zal worden

afgesloten op éénendertig december tweeduizend en elf.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en twaalf.

VOLMACHT.

De

oprichters geven bij deze voim acht aan Mevrouw CALLE, Nathalie Luc Rita, geboren te Sint-Niklaas op

achtentwintig oktober negentienhonderd zevenenzeventig, rijksregisternummer 77.10.28 270-92, wonende te

2900 Schoten, Valkenlaan 6, met macht van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen

betreffende neerleggingen en/of verklaringen bij het ondememingsloket en/of op de griffie en/of Kamer van

Ambachten en Neringen en/of alle administratieve autoriteiten en bij alle BTW-diensten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere'

formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

DE NOTARIS.

(getekend) Jean Jacques LECLEF.

Antwerpen, 14 januari 2011.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- uitgifte oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AMNC

Adresse
VALKENLAAN 6 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande