AMVEST

Divers


Dénomination : AMVEST
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 525.694.171

Publication

12/04/2013
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIjI

IV

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

eergaiegthyr prie eo Rechihenk van gutaprtalsdoj to Antafem, op

0 3 ARR. Mn

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0 5 2 5 e 6 9 4 - 1 7 1

Benaming (voluit) : AMVEST

(verkort):

Rechtsvorm : handelsvennootschap onder de rechtsvorm van een commanditaire vennootschap op

aandelen

Zetel: 2930 Brasschaat Emmalei lA

Uit een akte verleden voor meester Thierry Raes, geassocieerd Notaris te Antwerpen Wilrijk op 28

maart 2013, neergelegd vóór registratie, blijkt dat de handelsvennootschap onder de rechtsvorm van

een commanditaire vennootschap op aandelen "AMVEST" te 2930 Brasschaat, Emmalei lA werd

opgericht door:

1, de heer André Maria Jozef MARTENS, geboren te Merksem op 7 december 1946, echtgenoot van

mevrouw Michelle Van Herck, wonende te 2930 Brasschaat, Alfredlei 35.

2. mevrouw Michelle Octavie Augusta Carola VAN HERCK, geboren te Retie op 27 november 1947, echtgenote van de heer André Martens, wonende te 2930 Brasschaat, Alfredlei 35.

3. de heer Alexander Constant Adrienne Joseph MARTENS, geboren te Brasschaat op 7 juni 1976, ongehuwd, wonende te 2930 Brasschaat, Lage Kaart, 93.

Comparanten sub 1 en 3 nemen deel aan de oprichting als gecommanditeerde vennoten voor de duur van de vennootschap. Zij staan hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk in voor alle verbintenissen van de vennootschap en dragen de oprichtersaansprakelijkheid.

Comparant sub 2 treedt op als commanditaire vennoot, Zij staat slechts in voor de schulden en verliezen van de vennootschap tot beloop van haar inbreng op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur stelt.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt ingeschreven:

Inbreng in natura van aandelen:

De comparant sub 1, de heer André Martens, verklaart bij deze inbreng te doen in de vennootschap - van vijf (5) aandelen van de naamloze vennootschap A. BEHEER & INVEST, met maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Bredabaan 1026, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0425.086.464, met een waarde van vijduizend zeshonderd achtenvijftig euro negenentwintig cent (E 5.658,29);

- van dertienduizend negenhonderd vijfennegentig (13.995) aandelen van de naamloze vennootschap MILLARS TRADING IMPORT, met maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Bredabaan 1026, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0404.654.207, met een waarde van drie miljoen vijfhonderd éénenveertig duizend driehonderd zevenentachtig euro tien cent (E 3.541 .387,10)

De comparant sub 2, mevrouw Michelle Van Herck, verklaart bij deze inbreng te doen in de vennootschap :

- van vijf (5) aandelen van de naamloze vennootschap A. BEHEER & INVEST, met maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Bredabaan 1026, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0425.086.464, met een waarde van vijfduizend zeshonderd achtenvijftig euro negenentwintig cent (E 5.668,29);

- van zesduizend negenhonderd en vijf (6.905) aandelen van de naamloze vennootschap MILLARS TRADING IMPORT, met maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Bredabaan 1026, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0404.654.207, met een waarde van één miljoen zevenhonderd zevenenveertig duizend tweehonderd zesentachtig euro vierenzeventig cent (E 1.747.286, 74).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor- l.u1k B - vervolg

behouden De comparant sub 3, de heer Alexander Martens, verklaart bij deze inbreng te doen in de venncotschap

aan het - van duizend negenhonderd tachtig (1.980) aandelen van de naamloze vennootschap A. BEHEER & INVEST, met maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Bredabaan 1026, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0425.086.464, met een waarde van twee miljoen tweehonderdveertig duizend zeshonderd drieëntachtig euro tweeënveertig cent (¬ 2.240.683,42); - van zevenduizend (7.000) aandelen van de naamloze vennootschap MILLARS TRADING IMPORT, met maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Bredabaan 1026, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0404.654.207, met een waarde van één miljoen zevenhonderd éénenzeventig duizend driehonderd zesentwintig euro zestien cent (¬ 1.771.326,16). Voormelde inbreng in natura is nader beschreven in een verslag de dato 26 maart 2013 van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PARMENTIER GUY", gevestigd te 2900 Schoten, T. Van Cauwenberghlei 12, alhïer vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor.

 riférgiscfi Q'e besluiten van dit verslag luiden als volgt:

Staatsblad "BESLUIT

Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in toepassing van art. 444 W. Venn. bij gelegenheid van de oprichting van de Commanditaire Vennootschap op Aandelen "AMVEST" kan ik verklaren:

1. Dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. Dat de beschrijving van elke inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en volledigheid;

3. Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

4. Dat de als tegenprestatie verstrekte vergoeding onder vorm van ;

12.000 aandelen zonder vermelding van een nominale waarde tenminste overeenkomt met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend niet de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

5, Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting;

Schoten, 26 maart 2013"

Statuten van de vennootschap

Artikel 1 Rechtsvorm  naam  identificatie

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een commanditaire vennootschap op aandelen. De naam van de vennootschap luidt: "AMVEST".

Artikel 2  Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2930 Brasschaat, Emmatei 1A, De maatschappelijke zetel mag niet verplaatst worden zonder de toestemming van de algemene vergadering van de vennoten. Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders mogen bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen of kantoren ingericht worden zowel in België als in het buitenland.

Artikel 3  Doel

De vennootschap heeft tot doel:

- het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

- hef beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert, Deze diensten kunnen worden eleverd krachtens contractuele of statutaire benoemin" en en in de hoedani" heid van externe



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge



Luik B - vervolg

raadgever of orgaan van de cliënt; - het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan-en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkeljken.

Artikel 4

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur,

Artikel 5

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negen miljoen driehonderd en twaalf duizend euro (¬ 9.312.000,00) en wordt vertegenwoordigd door twaalfduizend (12.000) aandelen, elk met een fractiewaarde van 1/12.000ste van het maatschappelijk kapitaal. Het maatschappelijk kapitaal wordt door de verschijners voor zijn volledig bedrag ingeschreven.

Artikel 8

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere beherende venno(o)t(en) die in de vennootschapsakte bij wijze van statutaire bepaling als onafzetbaar zaakvoerder is aangewezen, Artikel 9

De zaakvoerders beschikken ieder afzonderlijk over de maatschappelijke handtekening en zij mogen er gebruik van maken en de vennootschap verbinden voor alle zaken behorende tot het maatschappelijk doel, zoals bepaald in artikel 3.

Artikel 10

De zaakvoerder vervult zijn opdracht voor de duur van de vennootschap. Hij kan ten allen tijde ontslag nemen. Het ontslag van een zaakvoerder heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt. Indien één van de zaakvoerders ontslag neemt, overlijdt, wettelijk onbekwaam of anderszins verhinderd is, zal het bestuur voor de toekomst waargenomen worden door de overblijvende zaakvoerder die alléén alle machten zal uitoefenen. Bij overlijden van de enige zaakvoerder gaan zijn aandelen over op de overblijvende stille vennoten die, in buitengewone vergadering bij statutair beding een door hen ais beherende vennoot aanvaard aandeelhouder als nieuwe zaakvoerder aanstellen. Wordt binnen zestig (60) dagen na het ontslag - door de algemene vergadering der stille vennoten - geen nieuwe statutaire zaakvoerder aangesteld, noch een besluit genomen tot omzetting van de vennootschap in een andere vennootschapsvorm, dan is de vennootschap na het verstrijken van deze termijn van rechtswege ontbonden,

Indien de ontslagnemende enige zaakvoerder geen opvolger heeft, dient hij gedurende de voormelde termijn van zestig (60) dagen zijn opdracht verder te vervullen.

De invereffeningstelling of het faillissement van de enige zaakvoerder die geen opvolger heeft of het verlies van zijn hoedanigheid als vennoot, heeft dezelfde gevolgen als het ontslag.

In geval van ontslag van de enige zaakvoerder die geen opvolger heeft, kan elke aandeelhouder-stille vennoot het initiatief nemen strekkende tot het bijeenroepen van een buitengewone algemene vergadering en inmiddels bij wijze van zaakwaarneming de dringende zaken van beheer verrichten zonder dat hij hierdoor zijn hoedanigheid van stille vennoot verliest, mits hij duidelijk laat blijken dat hij enkel optreedt als voorlopig bewindvoerder.

De opdracht van een -zaakvoerder kan slechts worden herroepen bij unaniem besluit van een buitengewone algemene vergadering.

Artikel 13

De zaakvoerder is bevoe" d om alles te doen wat nodi" is of diensti" kan z om het doel van de

Voorbehouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

vennootschap te realiseren met uitzondering van die verrichtingen of besluiten, waarvoor krachtens de wet/of de statuten alleen de algemene vergadering van aandeelhouders bevoegd is. De zaakvoerder is persoonlijk, onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. Binnen de perken van het vennootschapscontract, dit wil zeggen voor zover zijn handelingen stroken met de doelomschrijving, vervult hij zijn opdracht en bepaalt hij het beleid van de vennootschap zonder dat de algemene vergadering hem terzake richtlijnen kan opleggen.

Stelt hij handelingen namens de vennootschap en gaat hij verbintenissen aan die vallen buiten het doel van de vennootschap, dan is de vennootschap niettemin verbonden, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of, er, gezien de omstandigheden niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Artikel 14

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen en buiten rechte.

Artikel 16 Dageliiks bestuur

De zaakvoerder verzekert tegelijkertijd het dagelijks bestuur. De zaakvoerder kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan een directiecomité of aan één of meer directeuren die geen stille vennoten mogen zijn. Besluit de zaakvoerder tot het aanstellen van één of meer directeurs zonder deze te verenigen in een comité, dan heeft elke directeur afzonderlijk handelend de macht om namens de vennootschap op te treden binnen het kader van het dagelijks bestuur. Binnen de perken van deze bevoegdheidsopdracht is de vennootschap verbonden ten overstaan van derden, zelfs indien de gestelde handelingen buiten het doel liggen van de vennootschap, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was, of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn. De aangestelde directeurs gelast met het dagelijks bestuur (en die geen aandeelhouder zijn) mogen de algemene vergadering bijwonen en er advies uitbrengen over de zaken die hen aanbelangen.

Artikel 17

Zowel de zaakvoerder als de directeur(en) kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd, De vennootschap is niet verbonden door handelingen gesteld door de gevolmachtigden met overschrijding van hun bevoegdheden en buiten de hun verleende opdracht. Ook de stille vennoten kunnen als bijzondere gevolmachtigde namens de vennootschap optreden. Artikel 18

Bij de oprichting zijn aangesteld als zaakvoerders : de heer André Martens en de heer Alexander Martens, beiden voormeld, die aanvaarden, Bij overlijden van één van deze zaakvoerders, wordt de andere voormelde zaakvoerder van rechtswege zaakvoerder-opvolger.

Artikel 23 Jaarvergaderinq

leder jaar wordt de jaarvergadering van de vennoten gehouden de laatste vrijdag van de maand mei om negentien uur in de zetel van de vennootschap, of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien deze vastgestelde dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de

vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Artikel 24 Stemmen

leder aandeel met stemrecht geeft recht op één stem.

Artikel 27 Boekiaar

Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december.

Artikel 29 Winstverdeling

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van alle lasten, algemene onkosten, afschrijvingen en

provisies, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor het vormen van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één tiende van het kapitaal bereikt, maar zij moet wederom ingevoerd worden tot de gehele herstelling van de reserve, indien op een gegeven ogenblik en om welke reden ook van het reservefonds gebruik gemaakt werd.

Het saldo blijft ter beschikking van de algemene vergadering die over de bestemming ervan kan

beslissen naar goeddunken, Artikel 30 Ontbinding

De vennootschap wordt na de ontbinding geacht voort te bestaan voor haar vereffening.

Met het oog op de vereffeningsactiviteiten benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars Zij bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, stelt vast op welke wijze zij de vennootschap kunnen verbinden en vertégénwoordigen, en zij geeft aan hoe de vereffenaars de vereffening tot een goed einde moeten brengen. Worden geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder of zijn de zaakvoerders, die ingevolge de ontbinding automatisch uittredend zijn, van

Voor-

behouden

aan het

f3~e 43ià-6h

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisa

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

rechtswege vereffenaar. Zij handelen dan namens de vennootschap in vereffening op dezelfde wijze als wanneer zij optraden in hun hoedanigheid van zaakvoerders, en hebben de bevoegdheden om de verrichtingen te stellen opgesomd in artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij daartoe een voorafgaande machtiging van de algemene vergadering behoeven,

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op heden en zal worden afgesloten op 31 december 2014. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei 2015 om negentien uur,

Bijzondere volmacht

De oprichters geven aan de vennootschap Van Loey & Patteet, met zetel te 2018 Antwerpen, Karel Oomstraat 47a, alsook hun aangestelden en medewerkers, bijzondere volmacht om de onderhavige vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de ondernemingsloketten, de diensten van het Register van Rechtspersonen, de Kruispuntbank van de Ondernemingen, en eventuele andere administraties teneinde daar de aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen en alle andere administratieve verrichtingen uit te voeren en dit enkel gebaseerd op de verstrekte informatie door de onderhavige vennootschap, als juist beschouwd door de volmachtdrager, in goed vertrouwen handelend in opdracht en onder verantwoordelijkheid van onderhavige vennootschap.

Commissaris

Uit ter goeder trouw verrichte schattingen blijkt volgens de oprichters, dat de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria van artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen. Dientengevolge wordt geen commissaris benoemd.

Voor ontledend uittreksel, samen hiermee neergelegd uitgifte van de oprichtingsakte,

oprichtersverslag en verslag van de bedrijfsrevisor Geassocieerd Notaris Thierry Raes

Coordonnées
AMVEST

Adresse
EMMALEI 1 A 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande