AMW INDUSTRY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AMW INDUSTRY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 865.467.751

Publication

04/06/2014
ÿþOndernerningsnr BE0865.467.751

Benaming (voluit) : AMW Inclustry

(verkort)

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Elzasweg 12

2030 Antwerpen

Onderwerp_cte :Kapitaalvermindering - Vaststelling nieuwe statuten

1..Tit een akte verleden voor geassocieerd notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 19 mei 2014 blijkt dat de algemene vergadering de volgende besluiten heeft genomen:

Kapitaalvermindering door terugbetaling in speciën

; De enige vennoot heeft besloten om het kapitaal van de vennootschap te verminderen met honderdduizend euro nul cent (¬ 100.000,00), om het te brengen van honderd achttienduizend zeshonderd euro nul cent (¬ 118.600,00) op achttienduizend zeshonderd euro nul cent (¬ 18.600,00).

De kapitaalvermindering gebeurt door de gedeeltelijke terugbetaling in speciën van alle aandelen ten belope van (afgerond) vierentachtig komma drie één zeven euro (¬ 84,317). Als gevolg van deze kapitaalvermindering wordt de fractiewaarde, die voor aile aandelen gelijk is, verminderd van honderd euro nul cent (¬ 100,00) per aandeel tot (afgerond) vijftien komma zes acht drie euro (E 15,683) per aandeel.

De gedeeltelijk terugbetaling van hogervermelde aandelen ter gelegenheid van deze kapitaalvermindering zal slechts effectief worden uitgevoerd na het verstrijken van een termijn van twee maanden te rekenen vanaf de publicatie van deze kapitaal-vermindering in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad en op voorwaarde dat, indien de één of meerdere schuldeisers van de vennootschap wier vordering is ontstaan. v66r de bekendmaking van deze kapitaalvermindering in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad binnen deze periode van twee maanden zekerheid zouden hebben geëist voor hun op het ogenblik van de bekendmaking nog niet vervallen schuldvorderingen, deze schuldeisers voldoening hebben gekregen, tenzij hun eis om zekerheid te verkrijgen is afgewezen bij uitvoerbare rechterlijke beslissing, dit alles zoals bepaald in artikel 317 van het Wetboek van Vennootschappen.

De enige vennoot verklaart dat hogervermelde kapitaalvermindering dient te worden aangerekend op het werkelijk gestort kapitaal zoals bedoeld in artikel 184, eerste lid van het Wetboek 1 Inkomstenbelasting 1992.

Statutenwilziging

De enige vennoot heeft besloten om het eerste lid van artikel 5 van de statuten in zijn geheel te vervangen door de volgende tekst

Het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro nul cent (e 18.600,00)." VaststelIing nieuwe statuten om ze in overeenstemming te brengen met de huidige wetgeving

De enige vennoot heeft besloten, met inachtneming van voormelde beslissingen, om de statuten integraal te vervangen door de hierna volgende bepalingen

Artikel 18- Externe vertegenwoordigingsmacht

De vennootschap wordt in rechte en in alle akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris is vereist, geldig vertegenwoordigd door één zaakvoerder alleen handelend, of indien er een college van zaakvoerders is bestaande uit drie of meer leden, door twee zaakvoerders gezamenlijk handelend.

De zaakvoerder(s) kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de aansprakelijkheid van de zaakvoerder(s) ingeval van overdreven volmacht.

Artikel 2 - Toelatinsvoorwaarden

: , _ _

Op de laatste blz. van Lulle. B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11111 %MM

Rechtbank van koophandel Antwerpen

22 MEI 20111

afdeling Aieffiecn

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennoten worden tot de vergadering toegelaten met het aantal aandelen dat op hun naam is ingeschreven' in het aandelenregister op de derde werkdag vóór de vergadering. De zaakvoerder(s) kan evenwel in de oproeping bepalen dat vennoten enkel tot de vergadering worden toegelaten indien zij de vennootschap uiterlijk de derde werkdag vePór de vergadering schriftelijk hebben meegedeeld dat zij aan de vergadering zullen deelnemen, en enkel met het in deze kennisgeving vermelde aantal aandelen. Onder werkdag wordt verstaan alle dagen met uitzondering van zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen.

De houders van obligaties of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem,

Machtigingen en volmachten

De enige vennoot heeft besfoten om de hierna vermelde machtigingen en volmachten te verlenen met het oog op de uitvoering van de in onderhavige akte vastgestelde beslissingen:

a) Mevrouw VAN LINDEN Annick, wonende te 2500 Lier, Lintsesteenweg 29 bus 7 evenals alle medewerkers van accountantskantoor Verscheiden  Walkiers & Co te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3, worden gemachtigd, elk met de bevoegdheid om alleen te handelen en met recht van indeplaatsstelling, om de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen alsook haar registratie bij de BTW-administratie aan te passen in functie van de besluiten vastgesteld in deze akte, en om in dit verband alle verklaringen af te leggen en alle documenten in te vullen en te ondertekenen in naam en voor rekening van de vennootschap, haar vennoten, zaakvoerders en/of vereffenaars, dit alles onverminderd de bevoegdheid van ondergetekende notaris om de formulieren I en 11 in te vullen en te ondertekenen voor zover vereist in uitvoering van de besluiten vastgesteld in deze akte;

b) de zaakvoerder wordt gemachtigd, te weten de heer VERS CHUUR Peter, voornoemd, om de beslissing tot kapitaalvermindering uit te voeren, alle praktische schilddngen te treffen met het oog op de eventuele terugbetaling van de aandeelhouders en de eventuele aanpassing van het aantal en de nominale of fractiewaarde van de uitstaande aandelen, en om het aandelenregister aan te passen aan de

kapitaalvermindering vastgesteld in onderhavige akte; "

c) de instrumenterende notaris wordt gemachtigd om de statuten van de vennootschap te coördineren en een afschrift daarvan te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Ontledend uittreksel opgemaakt door geassocieerd notaris Eric De Bie te Antwerpen Ekeren op 20 mei 2014. pjjg: volledig afschrift

Vor-

cn

aan het Beigisch staatsbi ad

Op de laatste blz. van Loik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

26/09/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vo beho aan Belg Staat 111111111).111,I1 J111(1,11,11111

Ondememingsnr 0865.467.751

Benaming

(voluit) : AMW INDUSTRY

(verkort) :

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: ELZASVVEG 12 - 2030 AN1VVERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER - INTREKKING VOLMACHTEN

(uittreksel uit de eenparige en schriftelijke besluiten van de enige vennoot van 12 september 2014 overeenkomstig artikel 268§2 van het wetboek van vennootschappen)

1. De algemene vergadering neemt kennis van en aanvaardt, voor zoveel als nodig, met onmiddellijke ingang het ontslag van de heer Peter Verschuur als zaakvoerder van de Vennootschap, (.,.)

2. De algemene vergadering benoemt als nieuwe zaakvoerder van de Vennootschap:

e

L. Belis BVBA, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht, riet

maatschappelijke zetel te Bergsebaan 18, 2960 Brecht en met ondernemingsnummer BTW BE 0840.518.163 (RPR Antwerpen), vast vertegenwoordigd door de heer Luc Belis, wonende te Bergsebaan 18, 2960 Brecht.

De zaakvoerder zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

3. De algemene vergadering verleent volmacht aan Davy Gorselé en Ine Jordens, advocaten met vestiging te Uitbreidingstraat 42-46 bus 5, 2600 Antwerpen-Berchem, alsook elke andere advocaat van Minerve Advocaten en aan Ad-Ministerie BVBA, vertegenwoordigd door Adriaan de Leeuw, met maatschappelijke zetel te Brusselsesteenweg 70A, 1860 Meise, RPR Brussel 0474.966.438, ieder individueel handelend, met recht van indeplaatststelling, om alle vereiste handelingen te verrichten met het oog op de publicatie van de belissingen van de vergadering in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, daartoe aile administratieve formaliteiten te vervullen en de vennootschap onder meer te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze van de lasthebber en de griffie van de Rechtbank van Koophandel, en te dien einde, al het nodige te doen.

(uittreksel uit het besluit van de enige zaakvoerder op 12 september 2014)

De zaakvoerder besluit om alle machten die door de Vennootschap werden toegekend aan mevr. Suzanne Leemans (waaronder de machten die werden bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 21 december 2004 onder nummer 04175117) met onmiddellijke ingang in te trekken.

De zaakvoerder verleent volmacht aan Davy Gorselé en Ine Jordens, advocaten met vestiging te Uitbreidingstraat 42-46 bus 5, 2600 Antwerpen-Berchem, alsook elke andere advocaat van Minerve Advocaten en aan Ad-Ministerie BVBA, vertegenwoordigd door Adriaan de Leeuw, met maatschappelijke zetel te Brussefsesteenweg 70A, 1860 Meise, België, RPR Brussel 0474.966,438, ieder individueel handelend, met recht op indeplaatststelling, om alle vereiste handelingen te verrichten met het oog op de publicatie van deze beslissing in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, daartoe aile administratieve formaliteiten te vervullen en de vennootschap onder meer te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze van de lasthebber en de griffie van de Rechtbank van Koophandel, en te dien einde, al het nodige te doen.

Ad-Ministerie BVBA

vertegenwoordigd door

Adriaan de Leeuw

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

26/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.01.2013, GGK 12.07.2013, NGL 16.07.2013 13331-0223-014
20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.01.2012, GGK 13.07.2012, NGL 16.07.2012 12304-0478-015
25/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.01.2011, GGK 08.07.2011, NGL 13.07.2011 11311-0202-014
30/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.01.2010, GGK 09.07.2010, NGL 19.07.2010 10340-0337-014
17/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.01.2009, GGK 10.07.2009, NGL 10.07.2009 09406-0075-014
24/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.01.2008, GGK 11.07.2008, NGL 15.07.2008 08403-0047-016
21/05/2015
ÿþ M°dYVatd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Agi Mui



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

1 1 MEI 2015

9geg Antwerpen

Onderrterningsnr : BE 0866.467.761

Benaming

(voluit) : AMW INDUSTRY

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Elzasweg 12, 2030 Antwerpen

(volledig adres)

; Onderwerp akte : Fusievoorstel

FUSIEVOORSTEL

opgemaakt door

de Bestuursorganen

van de vennootschappen

AMW INDUSTRY

en

"ANTWERPSE MOTORENWERKE" afgekort"A.M.W."

in toepassing van art. 693 W. Venn.

Geachte Darnes en Heren,

Op datum van 10 april 2015 is overeenkomstig art. 693 W. Venn. door de Bestuursorganen van de: . nagemelde vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel van fusie door overneming opgesteld waarvan de tekst hierna volgt

Artikel 693 W.Venn. :

"De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen stellen bij authentieke of bij onderhandse akte

een fusievoorstel op. In het fusievoorstel worden ten minste vermeld

1°de rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen;

2°de ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg;

3°de wijze waarop de aandelen in de ovememende vennootschap worden uitgereikt;

4°de datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling

betreffende dit recht;

5°de datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht.

worden te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap;

6°de rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen'

vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of'

de jegens hen voorgestelde maatregelen;

7°de bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe:

accountants voor het opstellen van het in artikel 695 bedoelde verslag;

8°ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren

vennootschappen. Het fusievoorstel moet door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is uiterlijk zes

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

"

weken voor de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel worden neergelegd."

Artikel 694 W.Venn.

"In elke vennootschap stelt het bestuursorgaan een omstandig schriftelijk verslag op waarin de stand van het vermogen van de te fuseren vennootschappen wordt uiteengezet en waarin tevens uit een juridisch en economisch oogpunt worden toegelicht en verantwoord : de wenselijkheid van de fusie, de voorwaarden en de wijze waarop ze zal geschieden en de gevolgen ervan, de methoden volgens welke de ruilverhouding van de aandelen is vastgesteld, het betrekkelijk gewicht dat aan deze methoden wordt gehecht, de waardering waartoe elke methode komt, de moeilijkheden die zich eventueel hebben voorgedaan en de voorgestelde ruilverhouding.'

1.COÜRDINATEN VAN DE VENNOOTSCHAPPEN

A. De vennootschap AMW Industry:

Naam AMW Industry

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid

Doel . - het uitbaten van een zelfstandige werkplaats

voor de algemene mechaniek waaronder het machinaal bewerken en vervaardigen van mechanische

onderdelen zowel in ferro als nonferro materiaal,

- het herstellen van mechanische machines;

- het aanbrengen van deklagen;

- de handel In het algemeen;

-het waarnemen van alle bestuursopdrachten,

het uitoefenen van mandaten en functies in

andere vennootschappen en ondernemingen

Bovenvermelde opsomming is met beperkend

zodat de vennootschap alle handelingen kan

stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of

onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de

verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen

rekening als voorrekening van derden, en op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Maatschappelijke zetel: Elzasweg 12, 2030 Antwerpen

Ondernemingsnummer: BE 0865.467.751

B. De vennootschap Antwerpse Motorenwerke

Naam Antwerpse Motorenwerke

Afgekort "A.M.W."

Rechtsvorm . Naamloze Vennootschap

Doel De vennootschap heeft voor doel de handel in het algemeen, de vertegenwoordiging, het bouwen, verbouwen en herstellen van alle boten en schepen en inzonderheid van alle scheepsmotoren en scheepsuitrusting. De vennootschap heeft eveneens tot doel de fabricatie en de herstelling van raderwerken, tandwielkasten en transmissieonderdelen; het mechanisch bewerken en de fabricatie van onderdelen voor motoren, omkeerkoppelingen en machines. Het herstellen van schroeven en het uitbaten van een zelfstandige werkplaats voor algemene mechaniek en metaalbewerking. De vennootschap zal alle bewerkingen mogen doen industriële, commerciële of financiële, roerende of onroerende aard die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar maatschappelijk doel. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

Maatschappelijke zetel: Elzasweg 12, 2030 Antwerpen

Ondernemingsnummer: BE 0404.536.916

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

s.

De fusie zal als volgt doorgevoerd worden :

De vennootschap AMW lndustry zal als overnemende vennootschap het gehele vermogen verkrijgen van de vennootschap Antwerpse Motorenwerke, die de overgenomen vennootschap is.

2.DE RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN

De ruilverhouding werd vastgelegd als volgt:

De ruilverhouding bedraagt derhalve

De 1.500 aandelen Antwerpse Motorenwerke stemt overeen met 360 aandelen AMW Industry, zijnde een

ruilverhouding van afgerond 1 aandeel Antwerpse Motorenwerke voor 0,24 nieuwe aandelen AMW Industry.

4.DATUM VANAF DEWELKE DEZE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST

De aandelen geven recht te delen in de winst vanaf 1 februari 2015

Er wordt geen bijzondere regeling voorzien betreffende dit recht.

5.DATUM VANAF DEWELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP VANUIT BOEKHOUDKUNDIG STANDPUNT GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Vanaf 1 februari 2015 zullen de handelingen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

6.BIJZONDERE RECHTEN

Er worden geen bijzondere rechten toegekend aan de vennoten van de over te nemen vennootschap.

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen vennoten die bijzondere rechten hebben noch houders van

andere effecten dan aandelen.

7.BEZOLD1GINGEN

!n toepassing van art. 695 W.Venn. dient een controleverslag opgemaakt te worden over de aangewende ruilverhouding.

Mits unaniem akkoord door alle aandeelhouders, kan afgeweken worden van deze procedure en dient het genoemd controleverslag niet opgemaakt te worden. In voorkomend geval dient wel een verslag van inbreng in natura opgemaakt te worden.

De Raden van Bestuur steilen voor om af te zien van het controleverslag en stellen bijgevolg voor om een verslag van inbreng in natura op te maken.

De nodige verslagen in het kader van deze fusie zullen opgemaakt worden door de heer Guy Parmentier,

" bedrijfsrevisor.

Er werd geen andere bedrijfsrevisor of accountant benaderd met betrekking tot het opstellen van dit verslag.

B.BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN HET BESTUURSORGAAN Er worden geen bijzondere voordelen toegekend.

9.BIJZONDERHEDEN

De Over Te Nemen Vennootschap is eigenaar van volgende gebouwen :

" Omschrijving Een handelspand

Voor-

beho den aangiet Belgisch

Staatsblad

" Ligging" Elzasweg 12 te 2030 Antwerpen

" Kadastrale gegevens : Antwerpen 7 AFD 11807 Sectie G 1436119, Sectie G 1534/A/02 en Sectie G 1543/W 2

De aanschaffingswaarde van de gebouwen is 1.197.691,56 EUR en zijn volledig afgeschreven.

De terreinen zijn in eigendom van Stad Antwerpen en Antwerpse Motorenwerke is concessiehouder. Het bestaande concessiecontract loopt af op 31 december 2015. Momenteel zijn nog geen stappen ondernomen om dit contract te verlengen.

Ingevolge de fusie zal dit onroerend goed overgaan naar de Overnemende Vennootschap onder opschortende voorwaarde van het bekomen van het OVAM-attest.

Het fusievoorstel moet door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is, uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de Rechtbank van Koophandel worden neergelegd.

Gedaan te Antwerpen op datum van 10 april 2015,

voor de vennootschap AMW Industry

voor de vennootschap Antwerpse Motorenwerke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

09/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.01.2007, GGK 13.07.2007, NGL 01.08.2007 07515-0213-016
19/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.01.2006, GGK 14.07.2006, NGL 17.07.2006 06480-3460-014
03/08/2005 : ME. - JAARREKENING 31.01.2005, GGK 08.07.2005, NGL 29.07.2005 05620-0442-014

Coordonnées
AMW INDUSTRY

Adresse
ELZASWEG 12 2030 ANTWERPEN 3

Code postal : 2030
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande