ANAISKE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ANAISKE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 632.578.966

Publication

30/06/2015
ÿþ MM Won111.1

~ ~: 'r. ~f~ " In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



k m

s







-~ ,

,f r-

''

+L..,,._.





19 2015

,

~~~, i,i,s " ~ _' -'

~---.-.~....., .. _~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming (031 5-/$ 9(c:Jo

(voluit) : (verkort) ANAISKE

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Breendonkstraat 152, 2830 Willebroek

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Op datum van 6 juni werd opgericht door: mevrouw DIERCKX Ilse, geboren op 30/10/1974 en wonende te 2520 Ranst, Broddestraat 35, en de heer VAN LAER Ive, geboren op 01/03/1973, en wonende te 2520 Ranst, Broddestraat 35, een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een vennootschap onder firma heeft aangenomen, met de maatschappelijke naam : ANAISKE .

ARTIKEL 1 DOEL VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

-de vennootschap heeft tot doel de uitbating van drank-en eetgelegenheden, dit alles in de meest ruime zin: de uitbating van traiteurbedrijven, restaurants, verbruiksalons, drankgelegenheden, inrichten van feestelijkheden, tentoonstellingen vermakelijkheden en dergelijke, de verhuring van feestzalen, de bereiding en verkoop van alle soorten gerechten, dranken en rookwaren, zowel rechtstreeks als in hoedanigheid van restauranthouder en traiteur, de uitbating van horecazaken.

-de in-en uitvoer, groot-en kleinhandel van alle voedingswaren en dranken.

-het organiseren en ondersteunen van activiteiten met betrekking tot cultuur en andere sociale aangelegenheden,

-het optreden ais tussenpersoon in de handel.

ARTIKEL 2 VORM, MAATSCHAPPELIJKE NAAM

De vennootschap neemt de vorm aan van een vennootschap onder firma. De vennootschap heeft geen andere naam dan die welke hiervoor werd vermeld : Anaiske

ARTIKEL 3 MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2830 Willebroek, Breendonkstraat 152.

ARTIKEL 4 DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur die een aanvang neemt van heden.

ARTIKEL 5 MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL EN INBRENGEN

1° Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 25.000 euro, en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen van telkens 250 euro. Het wordt als volgt omschreven : Mevrouw Dierckx Ilse, ten belope van 12.500 euro, wat 50 aandelen vertegenwoordigt. De heer Van Laer Ive, ten belope van 12.500 euro, wat 50 aandelen vertegenwoordigt,

2° Inbrengen

Inbreng in geld Mevrouw Dierckx Ilse doet een inbreng in geld van 12.500 euro. Ter vergoeding van deze inbreng ontvangt zij 50 aandelen. De heer Van Laer Ive doet een inbreng in geld van 12.500 euro. Ter vergoeding van deze inbreng ontvangt hij 50 aandelen. Inbreng in nijverheid; elke vennoot doet een inbreng ïn de vennoctschap van zijn arbeid en zijn goede zorgen. De inbrengen worden aanvaard door de vennoten.

3° Vaststelling van de volstorting

De vennoten stellen vast dat de aandelen die elk van hen heeft onderschreven, geheel volstort zijn.

4° De aandelen die het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen, zijn voor overdracht vatbaar, mits éénparig akkoord van alle vennoten, verenigd in algemene vergadering. Deze overdracht die verplicht zal worden gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch staatsblad, zal gebeuren aan de intrinsieke waarde van elk aandeel, rekening houdend met de eventuele meer-en minderwaarden. Er zal rekening worden gehouden, vcor de berekening van de intrinsieke waarde, met de referentiewaarde vastgesteld door de eindemandaatsvergoeding, berekend door de lastgever voor de vennootschap, op het ogenblik van de overdracht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

5° De overnemer van de aandelen wordt titularis ten overstaan van de vennootschap van de rechten en plichten die eraan verbonden zijn.

ARTIKEL 6 WIJZIGING VAN HET KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal kan worden verhoogd of worden verminderd, in één of meerdere keren, mits éénparige beslissing van elke vennoten verenigd in algemene vergadering. Elke wijziging van het kapitaal zal verplicht gepubliceerd worden in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 7 AANSPRAKELIJKHEID VAN DE VENNOTEN

Te rekenen vanaf heden zijn de vennoten tegenover derden persoonlijk en hoofdelijk gehouden tot het maatschappelijk passief.

ARTIKEL 8 EXCLUSIEF KARAKTER VAN DE ACTIVITEIT DER VENNOTEN

In het algemeen is elke vennoot gehouden tot een verbintenis van beroepsdiscretie en moet hij of zij zicht onthouden van iedere daad en bedrijvigheid die rechtstreeks of onrechtstreeks de belangen zou schaden van de lastgever of die onverenigbaar zou zijn met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

ARTIKEL 9 AANTAL, TOELATING, UITTREDING EN OVERLIJDEN DER VENNOTEN

1° Het aantal vennoten mag niet lager zijn dan twee.

2' Tot de eventuele toelating van een nieuwe vennoot, kan worden beslist bij éénparigheid van stemmen der vennoten, verenigd in algemene vergadering. Deze beslissing zal worden gepubliceerd in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad. De nieuwe vennoot zef slechts over rechten en plichten ten aanzien van de vennootschap beschikken vanaf zijn intrede in de vennootschap. Hij zal tegenover derden gehouden zijn tot de maatschappelijke schulden die ontstaan zijn na publicatie van zijn toetreding.

3° Eike vennoot heeft het recht zich terug te trekken, zonder het akkoord van de andere vennoten, mits een opzegging van zes maanden. Deze zal bij aangetekend schrijven ter kennis worden gebracht van de vennootschap en van elk der andere vennoten. De eventuele uittreding van een vennoot zal slechts uitwerking hebben, zowel ten overstaan van de vennootschap als ten overstaan van derden, vanaf de vijftiende dag die volgt op de publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de wijziging der statuten en de overdracht van zijn aandelen. De vennoot die ophoudt deel uit te maken van de vennootschap blijft onder meer gehouden tot de maatschappelijke schulden die ontstaan zijn voor de vijftiende dag volgend op de publicatie van zijn vertrek.

ARTIKEL 10 BEVOEGDHEDEN DER VENNOTEN

De vennoten delegeren alle beheersbevoegdheden van de vennootschap aan één onder hen, die de zaakvoerder wordt van de vennootschap, De vennoten - niet zaakvoerder hebben evenwel het recht om, samen of individueel, daden van controle en toezicht te stellen, onder meer voor wat betreft de jaarrekeningen en maatschappelijke bescheiden.

ARTIKEL 11 AANDUIDING EN HERROEPING VAN DE ZAAKVOERDER

De heer Van Laer Ive wordt benoemd tot onbezoldigd zaakvoerder van de vennootschap. Het mandaat van de zaakvoerder is , in principe, onherroepelijk, behoudens in geval van vrijwillig ontslag of herroeping om wettige reden, ln geval van herroeping van de zaakvoerder bij gerechtelijke beslissing die in kracht van gewijsde is getreden, verliest deze automatisch zijn hoedanigheid van vennoot van de vennootschap. In geval van ontslag, herroeping of overlijden van de vennoot-zaakvoerder, zullen de vennoten, verenigd in algemene vergadering, overgaan tot de aanduiding, bij éénparigheid, van een nieuwe zaakvoerder, door middel van een wijziging van de statuten in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 12 BEVOEGDHEDEN VAN DE ZAAKVOERDER

De zaakvoerder wordt belast met het beheer van de vennootschap, met uitsluiting van de andere vennoten, binnen de perken van het maatschappelijk doel, zoals het is vastgesteld in artikel 1 van onderhavige statuten. De zaakvoerder is bevoegd om alle daden van beheer en van beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap. Hij mag zonder dat deze opsomming limitatief is, personeel aanwerven en afdanken, materiaal aankopen, de schuldvorderingen innen, handelseffecten aanvaarden, elke verzekeringspolis tekenen, rechtsvorderingen instellen, enz.

ARTIKEL 13 BEZOLDIGING DER VENNOTEN

Elke vennoot heeft recht op een bezoldiging waarvan het bedrag en de wijze van betaling zullen bepaald worden door de vennoten verenigd in algemene vergadering,

ARTIKEL 14 JAARREKENING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap is ertoe gehouden een boekhouding te voeren in overeenstemming met de wet met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekeningen van de ondernemingen en de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen. De maatschappelijke bescheiden worden ieder jaar op 31 december afgesloten. De zaakvoerder maakt de inventaris, de balansen de winst -en verliesrekening op. De jaarrekeningen van de vennootschap worden goedgekeurd, op definitieve wijze, door de vennoten, verenigd in algemene vergadering, ten laatste op de laatste vrijdag van de maand juni van het jaar dat volgt op de afsluiting van het boekjaar. Voor het opmaken van de jaarrekeningen, begint het boekjaar op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Ten uitzonderlijke titel zal het eerste boekjaar de periode omvatten die locpt vanaf de eerste dag van de aanvang van de activiteit van de vennootschap tot 31 december 2016.

ARTIKEL 15 VERDELING VAN DE WINSTEN EN VERLIEZEN VAN DE VENNOOTSCHAP

1° Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst uit van de vennootschap,

2° De vennoten, verenigd in algemene vergadering ten laatste op de laatste vrijdag van elk jaar zullen bij éénparigheid beslissen: over de bestemming van de winsten en/of de bestemming van een deel van de nettowinst naar een reservefonds,

ARTIKEL 16 ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP

"

r

Voorbehouden

" aari het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt van rechtswege ontbonden, in geval van beëindiging, om welke reden ook met

éénparigheid van stemmen van de vennoten.

ARTIKEL17 VEREFFENING

De liquidatieboni en de eventuele verliezen worden verdeeld onder de vennoten in verhouding tot hun

aandeel in het maatschappelijk kapitaal.

Opgemaakt te Willebroek, op 6 juni 2015, in 5 exemplaren,

getekend: Dierckx Ilse vennoot

Van Laer Ive vennoot-zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2015
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod Wald 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

INLMbL1)

16 JULI 20

RECHTBANK van KOOPT IANDEL ANTWERPEN, GfiffezIECHELEN



Ondernemingsnr : S î ? c7 (ce

Benaming

(voluit) : ANAISKE

(verkort)

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Breendonkstraat 152, 2830 Willebroek

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming zaakvoerder

uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap op 01/07/2015 blijkt dat de volgende beslissing werd genomen:

Op datum van 01 juli 2015 werd beslist om Ilse Dierckx, wonende te Broddestraat 35, 2520 Ranst, aan te stellen als zaakvoerder van de onderneming ANAISKE . Deze benoeming is bezoldigd,

Van Laer Ive

zaakvoerder

Uh1Imoa1ïn11,11d

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oyn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/04/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ANAISKE

Adresse
BREENDONKSTRAAT 152 2830 WILLEBROEK

Code postal : 2830
Localité : WILLEBROEK
Commune : WILLEBROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande