ANDRE VETS & CO

Divers


Dénomination : ANDRE VETS & CO
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 842.689.676

Publication

10/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 03.07.2013 13273-0050-017
25/01/2012
ÿþBIIIIIIIIb~III~VIN

*12023258*

Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

i 3 . 2012

`JK~A?

KOOPHAM kt TURNHOUT

De griffler

u

N

Ondernemingsnr :

Benaming

(voie) : André Vets & Co

(verkort) :

Rechtsvorm : commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Ginderbuiten 345 - 2400 Mol

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting - aanstelling zaakvoerder

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Paul Van Roosbroeck te Mol op 11 januari 2012, dat er door 1)' de heer VETS Andre Julien Petrus, gekend onder rijksregisternummer. 610623-233-12, wonende te 2400 Mol,. Ginderbuiten 345, als oprichter, 2a) mejuffrouw VETS Stefanie Leonard Mariette, gekend onder; rijksregisternummer: 901111-226-53, wonende te 2400 Mol, Ginderbuiten 345 en 2b) de heer VETS Jef, Josephine Fernand, gekend onder rijksregisternummer: 920216-265-37, wonende te 2400 Mol, Ginderbuiten, 345, beiden als stille vennoten, een commanditaire vennootschap op aandelen werd opgericht waarvan de statuten bij uittreksel luiden als volgt.

1.Beherende en stille vennoten

De heer André Vets neemt deel aan de oprichting als beherende vennoot voor de duur van de vennootschap. Hij staat hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk in voor alle verbintenissen van de vennootschap,. en draagt de oprichtersaansprakelijkheid.

Mevrouw Stefanie Vets en de heer Jef Vets treden op als stille vennoot, aandeelhouder. Zij staan slechts in voor de schulden en verliezen van de vennootschap tot beloop van hun inbreng (of van hetgeen zij beloofd hebben in de vennootschap in te brengen), op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur stellen.

2.Kapitaal- Plaatsing en storting op het kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt dertien miljoen achthonderd. negenendertigduizend zevenhonderd euro (¬ 13.839.700,00) en is verdeeld in honderd achtendertigduizend driehonderd zevenennegentig (138.397) aandelen waarop wordt ingetekend aan pari, zegge voor een waarde. van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel.

De comparanten tekenen in op het volledig kapitaal als volgt:

a)de heer André Vets voor 13.839.500,00 euro hetzij voor honderd achtendertigduizend driehonderd vijfennegentig (138.395) aandelen door inbreng in natura van de volgende eigendom van de volgende aandelen:

-driehonderd vijfenzeventig (375) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Gebroeders Vets-Beheer, met maatschappelijke zetel te 2400 Mof, Voortbeemden 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Turnhout, gekend met ondememingsnummer 0446.997.180.

De inbrengwaarde wordt bepaald op dertien miljoen achthonderd negenendertigduizend vijfhonderd euro (E. 13.839.500,00).

Deze inbreng wordt in het verslag van de heer Stefan Michiels, bedrijfsrevisor, optredend als vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor "Burg. Ven. BVBA Stefan Michiels", met maatschappelijke zetel te B-Heist-op-den Berg (Itegem), Bevelsesteenweg 101C, beschreven als voormeld.

Omtrent de werkelijke waarde van de voormelde inbreng luiden de besluiten van de heer bedrijfsrevisor Stefan Michiels voornoemd, letterlijk als volgt:

"6. CONCLUSIE

Ondergetekende, Burg. Ven. BVBA STEFAN MICHIELS, vertegenwoordigd door de Heer S. Michiels, bedrijfsrevisor, verklaart inzake de inbreng door de heer André Julien Petrus Vets van 375 aandelen van de vennootschap BVBA GEBROEDERS VETS-BEHEER met maatschappelijke zetel te 2400 Mol  Voortbeemden 2, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Turnhout met ondememingsnummer 0446.997.180, voor een inbrengwaarde van 13.839.500,00 EURO waarvan de totaliteit als inbreng in kapitaal wordt beschouwd dat volledig wordt volstort en waarvoor als tegenprestatie 138.395 aandelen zonder vermelding van nominale waarde per aandeel aan de oprichter en inbrenger en beherend vennoot, de heer André Julien Petrus Vets toekomen, dat :

- de beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid; -de toegepaste methoden van waardering van de inbreng bedrijfseconomisch verantwoord zijn;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

- deze waardering leidt tot een waarde die gelijk is aan het aantal en de fractiewaarde van de in tegenprestatie uit te geven aandelen;

-de rechten en plichten van partijen volledig vastgelegd zijn.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat deze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Heist-op-den-Berg, 21 december 2011

Burg. Ven. BVBA STEFAN MICHIELS

(getekend) S. Michiels"

b)mevrouw Stefanie Vets voor 100,00 euro door inbreng in geld, hetzij voor één (1) aandeel;

c)de heer Jef Vets voor 100,00 euro door inbreng in geld, hetzij voor één (1) aandeel.

De voormelde geldsommen zijn bij storting gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer 0016556281-30 bij de BNP Panbas Fortis Bank geopend ten name van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door vernoemde instelling op 26 oktober 2011 dat aan de notaris is overhandigd. Het kapitaal werd volledig volgestort.

Artikel 1.

De vennootschap is opgericht als Commanditaire Vennootschap op Aandelen onder de naam "André Vets & Co'

Artikel 2.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2400 Mol, Ginderbuiten 345.

De zetel kan slechts overgebracht worden naar een andere plaats in België bij besluit van de buitengewone algemene vergadering genomen met inachtneming van de regels gesteld voor een wijziging van de statuten. Artikel 3.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en In eigen naam:

-Het nemen, bevorderen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen, zowel binnenlandse als buitenlandse, alsook het verwerven, door inschrijving of aankoop, voor eigen rekening of voor rekening van derden, van obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen;

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen, verenigingen en / of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen en, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondernemingen;

-Het beheren doch uitsluitend voor eigen rekening van eigen roerende goederen in het algemeen en van portefeuilles in het bijzonder.

-Het uitoefenen van bestuurdersmandaten in vennootschappen;

-Het uitvoeren van deelopdrachten en managementsfuncties ten behoeve van andere vennootschappen, verenigingen en ondernemingen en dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

-Het kopen en verkopen, huren en verhuren, bouwen en verbouwen van alle mogelijke onroerende goederen, zowel bebouwd als onbebouwd, met inbegrip van het aangaan in gelijk welke hoedanigheid van leasing, opstal- en erfpachtcontracten, met inbegrip van beheer van onroerend patrimonium;

-Het ter beschikking stellen aan andere vennootschappen en ondernemingen onder gelijk welke vorm en onder meer onder de vorm van verkoop, verhuur, opstal, vruchtgebruik, leasing van alle bedrijfsmiddelen, met inbegrip van bebouwde en onbebouwde onroerende goederen.

-Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling, of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur;

Zij mag leningen aangaan en leningen verstrekken, haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en zij mag borgtocht verlenen voor

alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden. De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doel en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, eveneens door deelneming in andere vennootschappen of bedrijvigheden onder alle mogelijke vormen.

Artikel 4.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Behoudens door de rechter; kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de wil van de vennoten bij besluit van een buitengewone vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Artikel 5.

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt dertien miljoen achthonderd negenendertigduizend zevenhonderd euro (¬ 13.839.700,00) en is verdeeld in honderd achtendertigduizend driehonderd zevenennegentig (138.397) gelijke aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/ honderd achtendertigduizend driehonderd zevenennegentigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 14.

1) De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerder(s), aandeelhouders van de vennootschap. Stille vennoten of niet-aandeelhouders kunnen niet tot zaakvoerder worden benoemd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Tot statutaire zaakvoerder wordt aangesteld voor onbepaalde duur: de heer André Vets, gekend onder

rijksregisternummer: 610623-233-12, wonende te 2400 Mol, Ginderbuiten 345.

Hij is individueel bevoegd om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

Artikel 19.

1) De zaakvoerder(s) is/zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Aldus hebben de zaakvoerders de macht om, onder meer, en zonder dat deze opsomming beperkend moet worden gelezen:

-alle verbintenissen aan te gaan jegens derden in verband met de activiteiten van de vennootschap, onder meer zowel roerende ais onroerende goederen in huur te nemen en te geven, te verwerven en te vervreemden, kortom alle goederen te verhandelen op alle mogelijke wijzen en alle diensten te verlenen die daarmee gepaard gaan;

-leningen aan te gaan;

-het vermogen van de vennootschap geheel of ten dele in pand te geven of met hypotheek te bezwaren;

-met afstand van hypotheek, voorrecht, en/of vordering tot ontbinding, met of zonder kwijting en ook zonder dat het bewijs van betaling wordt geleverd, vrijstelkling of opheffing te verlenen van hypothecaire en andere inschrijvingen, overschrijvingen, beslag, verzet op de prijs en andere acties die een vrije en onbezwaarde levering van goederen belemmeren;

-over de rechten van de vennootschap dadingen aan te gaan en minnelijke schikkingen te treffen;

-in rechte op te treden namens de vennootschap;

-de besluiten van de algemene vergadering uit te voeren;

de hun verleende macht te delegeren bij wijze van in de tijd en/of in omvang beperkte lastgeving.

2) De zaakvoerders kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Artikel 20  Externe vertegenwoordigingsmacht.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Zo er meerdere zaakvoerders zijn wordt de vennootschap in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd: a)ingeval van één zaakvoerder:

- door een zaakvoerder die alleen optreedt;

b)ingeval er meerdere zaakvoerders zijn:

-door alle zaakvoerders gezamenlijk handelend.

Artikel 26.

De jaarvergadering is deze die jaarlijks moet worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om 17 uur in de plaats aangewezen in de oproeping en die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening en de kwijting aan de zaakvoerders en commissaris. Indien die dag een zaterdag, zondag of wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Artikel 28

1)bevoegdheid en verplichting tot bijeenroeping

De zaakvoeder(s) en iedere eventuele commissaris kunnen zowel een gewone algemene vergadering als een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij de statuten bepaalde dag. De zaakvoeder(s) en de eventuele commissaris zijn verplicht een bijzondere of buitengewone vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer aandeelhouders die alleen of gezamenlijk één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen. Deze bijeenroeping moet geschieden binnen de drie weken na het gedane verzoek.

2) formaliteiten

De oproepingen tot de algemene vergadering geschieden door middel van een gewone brief ten minste vijftien dagen voor de vergadering verzonden naar hun adres, zoals dit in het vennotenregister is genoteerd, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Dit geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam.

3) inhoud

De oproeping tot een algemene vergadering vermeldt de identiteit van de vennootschap, preciseert plaats, dag en uur van de bijeenkomst en geeft de agendapunten weer die zullen worden behandeld, met verwijzing naar de verslagen en bescheiden desgevallend die ter inzage liggen van de vennoten en/of bijgevoegd worden bij de schriftelijke uitnodiging.

ln voorkomend geval worden de vennoten attent gemaakt op de voorwaarden gesteld om deel te nemen aan de vergadering.

leder voorstel dat per aangetekende brief aan de zaakvoerder is verzonden v66rdat de agenda is vastgesteld, en dat bovendien ondertekend is door één of meer vennoten die ten minste één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen, moet in de agenda worden opgenomen.

4) Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 33, 4) van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vÔ6r de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

5) toegang tot de vergadering en aanwezigheidslijst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Om tot de vergadering toegelaten te worden moeten de aandeelhouders uiterlijk drie dagen voor de datum

van de voorgenomen vergadering hun aandelen bij gewone brief richten aan de zetel van de vennootschap en

inlichten over hun voornemen persoonlijk of bij vertegenwoordiging deel te nemen aan de vergadering.

Zij worden tot de algemene vergadering toegelaten op vertoon van hun identiteitsbewijs en van het

ontvangstbewijs van de aangetekende verzonden aanmelding.

Artikel 32.

Elk aandeel geeft recht op één stem;

Artikel 34.

1) Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig decem ber van hetzelfde jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt/maken de zaakvoerder(s) de inventaris op, alsmede de jaarrekening en handelen verder naar het voorschrift van artikel 92 e.v. W.Venn. De zaakvoerder(s) stelt/stellen bovendien een jaarverslag op waarin zij rekenschap geven van hun beleid.

2) Vijftien dagen door de gewone algemene vergadering, die binnen zes maanden na de afsluiting van het boekjaar moet bijeenkomen, mogen de aandeelhouders in de zetel van de vennootschap kennis nemen van de jaarrekening en andere stukken vernield in het W.Venn.

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) en eventuele commissaris te verlenen kwijting.

Artikel 35.

1)Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

2)Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

3)Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld volgens besluit van de algemene vergadering en mits instemming van de aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerder(s) en onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht. Nochtans kan met besluiten dat de winst of een deel ervan wordt gereserveerd.

4)Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is dan het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 W.Venn.

5)De jaarrekening moet binnen de dertig dagen, nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door de zaakvoerder(s) op de plaatselijke zetel van de Nationale Bank van België worden neergelegd, samen met de andere stukken voorgeschreven door artikel 97 e.v. W.Venn.

6)De zaakvoerder/ het college van zaakvoerders heeft/hebben de bevoegdheid om op het resultaat van het boekjaar een interim-dividend uit te keren. Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de gevormde reserves en met inachtneming van de reserves die krachtens een wettelijk of statutaire bepaling moeten worden gevormd. Verder wordt gehandeld naar het voorschrift van artikel 618 W.Venn.

Artikel 40.

De nettowinst van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op een gelijke voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is gestort, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is gestort, tot beloop van het verschil.

Door de voornoemde vennoten-intekenaars, handelend als eerste buitengewone algemene vergadering, werd nog eenparig de volgende beslissing goedgekeurd.

1. Benoeming van de eventuele commissaris

De comparanten-oprichters besluiten geen commissaris aan te stellen aangezien uit de te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap niet zal voldoen aan de wettelijke criteria volgens dewelke een commissaris verplicht dient te worden aangesteld.

2. Eerste gewone Algemene Vergadering  Eerste boekjaar

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni 2013 om 17 uur.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot en met 31 decem ber 2012.

3. Overneming van verbintenissen

De comparanten verklaren bij toepassing van artikel 60 W.Venn. dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 01 december 2011.

Deze overneming zal maar effect sorteren, vanaf zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

4. Volmacht.

Aan BVBA BENILCO met maatschappelijke zetel te 2560 Kessel - Radiostraat 4, ingeschreven in het Rechtspersonenregister met ondememingsnummer 0863.756.789, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Benjamin Aerts wordt volmacht verleend om alle formaliteiten te vervullen ten aanzien van de directe

[ . "

e

° ~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

belastingen, BTW en handelsregister, zowel inschrijving, wijziging als doorhaling. Deze volmacht wordt verleend met recht van indeplaatsstelling voor wat betreft de formaliteiten voor het handelsregister.

4.Aa ndeel houdersovereen kom st.

Aansluitend op de bovenstaande verrichtingen wordt door de vennoten een algemene vergadering gehouden, waarbij met unanimiteit wordt beslist dat de vennootschap een aandeelhoudersovereenkomst dient aan te gaan met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DV Construct" binnen de maand vanaf het ogenblik waarop de vennootschappen rechtspersoonlijkheid bekomen. In deze aandeelhouders overeenkomst zullen de modaliteiten worden bepaald tot overdracht van aandelen, van zowel de vennootschap ' "DV Construct" als de vennootschap "Andre Vets & Co" omtrent de aandelen die zij aanhouden in de vennootschap "Gebroeders Vets Beheer" met ondernemingsnummer 0446.997.180.

De vergadering beslist dat de modaliteiten van overdracht van aandelen zoals deze worden bepaald in deze

" overeenkomst, de uitvoering is van de mogelijkheid die inzake overdracht van aandelen is voorzien in de

statuten onder artikel 6.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Get. notaris Paul Van Roosbroeck.

Wordt hiermede neergelegd:

-afschrift van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ANDRE VETS & CO

Adresse
GINDERBUITEN 345 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande