ANDRIES & CLEMENS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANDRIES & CLEMENS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 427.901.246

Publication

02/10/2014
ÿþ Mod 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

~

Ondernemingsnr :0427.901,246

Benaming (voluit) :ANDRIES & CLEMENS

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :Pastoor Coolsstraat 15, 2382 Poppel, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : INVEREFFENINGSTELLING

Het blijkt uit een akte op 1 september 2014 verleden voor Mia Willemsen, notaris met standplaats te Retie, dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ANDRIES & CLEMENS", met zetel te 2382 Poppel, Pastoor Coolsstraat 15, Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, Afdeling Turnhout, Rechtspersonenregister 0427.901246, onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

1-- Kennisname en goedkeuring van de tussentijdse staat per 30 juni 2014.

2  Regulariseren van ontslagen en benoemingen van zaakvoerders in het verleden.

3 -- Verlenen van kwijting aan de zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat gedurende de periode vanaf 1 januari 2014.

4  Kennisname en goedkeuring van het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 18 augustus 2014 tot vervroegde ontbinding van de vennootschap. Dit verslag werd opgemaakt in uitvoering van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen en blijft aan deze akte gehecht.

5  Kennisname van goedkeuring van het verslag van de bedrijfsrevisor opgemaakt op 20 augustus 2014 in toepassing van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen in verband met de staat van activa en passiva per 30 juni 2014, opgesteld door BB&B Bedrijfsrevisoren BVBA kantoor houdende te 3020 Herent, Half Daghmael 11 bus 1. Dit verslag werd opgemaakt in uitvoering van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het besluit van de bedrijfsrevisor betreffende de voorgestelde ontbinding en invereffeningstelling luidt als volgt:

"VI. Besluiten

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen met betrekking tot de staat van activa en passiva afgesloten per 30 juni 2014, opgesteld door het bestuursorgaan in het kader van de procedure tot vroegtijdige ontbinding en invereffeningstelling van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «ANDRIES & CLEMENS», verklaart ondergetekende, de heer Frank BLOEMEN, bedrijfsrevisor, optredend als permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor «BB&B Bedrijfsrevisoren», met maatschappelijke zetel te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, dat:

De staat van activa en passiva per 30 juni 2014, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, en die een balanstotaal opgeeft van 242.821,58 EUR en afsluit met een eigen vermogen van 228.297,19 EUR, de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft, dit in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan gerealiseerd zullen worden door het bestuursorgaan of een vereffenaar.

In deze staat geen rekening wordt gehouden met de latente verplichtingen inzake fiscale en sociale wetgeving (bv. eventuele navorderingen ingevolge controle BTW, RSZ, vennootschapsbelasting, e.d.). Bijgevolg dienen wij voor deze elementen een voorbehoud te maken.

Deze staat is opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van de wet van 17 juli 1975 met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekening van de onderneming, inzonderheid wat betreft het niet verder zetten van de activiteit van de onderneming,

1111

"16179663*

Neergelegd ter griffie van Cit.`j RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 3 SU. 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT De GriffierGriffie

~

02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor- i"

behouden aan het l-eTgisCFi

Staatsblad

02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

zoals verder omschreven in artikel 28, §2 van het Koninklijk Besluit van 30 januar12001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen, onder voorbehoud van wat hierboven werd gesteld.

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en is bestemd voor de Buitengewone Algemene Vergadering van de BVBA «ANDRIES & CLEMENS» en kan enkel gebruikt worden voor de doeleinden van de geplande vereffening die het voorwerp uitmaakt van dit verslag.

Opgemaakt ter goeder trouw,

Herent, 20 augustus 2014

(Volgt de handtekening)

BB&B Bedrijfsrevisoren

Burg. Venn. o.v.v.e. BVBA

Vertegenwoordigd door Frank BLOEMEN"

De vergadering beslist eenparig dit verslag te aanvaarden en goed te keuren.

6  Beslissing door de vergadering van vroegtijdige ontbinding van de vennootschap vanaf heden.

7  Beslissing door de vergadering van ontslag aan de zaakvoerder, aan wie kwijting over zijn

mandaat wordt verleend.

8  Benoemen van de heer Andries, Luc, als vereffenaar, en beslissing van de vergadering volmacht te verlenen aan de vereffenaar om namens de vennootschap over te gaan tot neerlegging van het verzoekschrift op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen afdeling Turnhout houdende bevestiging van zijn aanstelling tot vereffenaar.

9 -- Beslissing door de vergadering de vereffenaar de meest uitgebreide machten toe te kennen, voorzien onder artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen en vaststelling van zijn bezoldiging.

Bij Beschikking van Rechtbank van Koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout, de dato 5 september 2014, werd de benoeming van de heer Andries Luc als vereffenaar van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ANDRIES & CLEMENS", met zetel te 2382 Poppel, Pastoor Coolsstraat 15, Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, Afdeling Turnhout, Rechtspersonenregister 0427.901.246,bevestigt.

Voor eensluidend ontledend uittreksel.

Mia Willemsen, notaris.

Mededeling van neerlegging:

- Afschrift van de akte de dato 1 september 2014 met aangehechte verslagen.

i

12/09/2014 : TUT000034
20/10/2014
ÿþ Mad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Vat:'N II URM 1111

behoud

aan hE

Belgisc

Staatsbl







erge egd ter griffie van de

RECHTBANK 17AN KOOPHANDEL

Os OKT. 2014

ANTIVERPL.vktieIing TURNHOUT

DAIM

Ondernemingsnr :0427.901.246

Benaming (voluit) :ANDRIES & CLEMENS

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :Pastoor Coolsstraat 15, 2382 Poppel, België

Onderwerp(en) akte: SLUITING VEREFFENING

Het blijkt uit een akte op 30 september 2014 verleden voor Mia Willemsen, notaris met standplaats te Retie dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid "ANDRIES & CLEMENS", met zetel te 2382 Poppel, Pastoor Coolsstraat 15, Rechtbank van Koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout, Rechtspersonenregister (RPR): 0427.901.246, in ontbinding en vereffening gesteld ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering, zoals blijkt uit het proces-verbaal opgemaakt door Mia Willemsen, notaris te Retie, op 1 september 2014 , bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 12 september 2014 onder nummer 14169008, volgende beslissingen heeft genomen:

1 - Goedkeuring van het vereffeningsplan opgesteld door de vereffenaar op 23 september 2014, met welk vereffeningsplan de Vereffeningskamer van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Turnhout in zitting van 25 september 2014 haar akkoord heeft verleend.

2 Verlenen van volledige en algehele kwijting aan de vereffenaar zonder enig voorbehoud of

beperking voor zijn beheer als vereffenaar van de vennootschap.

3 - Afsluiting van de vereffening uit en vaststelling dat de vennootschap BVBA "ANDRIES & CLEMENS" definitief heeft opgehouden te bestaan.

Beslissing de vereffening van de BVBA "ANDRIES & CLEMENS" af te sluiten door tcebedeling van het resterend actief aan de vennoten, in onverdeeldheid en in verhouding tot hun voormeld aandelenbezit.

De vennoten ontvangen als enige aandeelhouders docr de rechten verbonden aan de eigendom van alle aandelen het hele vermogen van de vennootschap in onverdeeldheid in verhouding tot hun voormeld aandelenbezit, daarin begrepen de rechten van de vennootschap op volgende onroerende goederen:

I - Gemeente RAVELS  derde afdeling POPPEL:

Volgend goed in erfpacht:

Woonhuis opgericht in erfpacht op een perceel grond, gelegen Pastoor Coolsstraat 15,

gekadastreerd volgens titel wijk D delen van de nummers 67/A en 67/C voor een oppervlakte van 24 are

92 centiare, thans gekadastreerd wijk D nummer 67N voor eenzelfde oppervlakte.

II  Gemeente BAARLE- HERTOG:

Woonhuis (thans praktijkruimte) op en met grond, gelegen Don kerstraat 4, gekadastreerd volgens titel wijk C deel van nummer 68/N voor een oppervlakte van 12 are 09 centiare, thans gekadastreerd wijk C nummer 68/S, voor eenzelfde oppervlakte.

Vaststelling dat de vereffening als beëindigd wordt beschouwd en wordt afgesloten, dat de vennootschap ophoudt te bestaan met ingang van dertig september 2014 en dat de boeken en bescheiden van gemelde vennootschap gedurende vijf jaar zullen neergelegd en bewaard worden te 2382 Poppel, Pastoor Coolsstraat 15.

Voor eensluidend ontledend uittreksel.

Mia Willemsen, notaris te Retie.

Mededeling van neerlegging:

Afschrift van de akte dd. 30 september 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

07/11/2012 : TUT000034
27/12/2011 : TUT000034
16/11/2011 : TUT000034
04/03/2011 : TUT000034
02/10/2009 : TUT000034
21/10/2008 : TUT000034
03/12/2007 : TUT000034
04/09/2006 : TUT000034
15/07/2005 : TUT000034
18/03/2005 : TUT000034
28/02/2005 : TUT000034
29/10/2003 : TUT000034
21/10/2002 : TUT000034
07/11/2001 : TUT000034
31/10/2000 : TUT000034
25/06/1999 : TUT000034

Coordonnées
ANDRIES & CLEMENS

Adresse
PASTOOR COOLSSTRAAT 15 2382 POPPEL

Code postal : 2382
Localité : Poppel
Commune : RAVELS
Province : Anvers
Région : Région flamande