ANDRIES TRANSPORT

NV


Dénomination : ANDRIES TRANSPORT
Forme juridique : NV
N° entreprise : 844.866.931

Publication

19/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 26.08.2014, NGL 15.09.2014 14586-0209-014
04/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 27.08.2013, NGL 26.10.2013 13643-0452-014
12/04/2012
ÿþaº%` --~. _ _ -

Afad Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : $ (4,1 %(0(o L3)%

Benaming

(voluit) : AN DRIES TRANSPORT

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2860-Sint-Katelijne-Waver, Mechelsesteenweg 208

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - statuten - benoemingen

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Marc VERDONCK te Sint-Katelijne-Waver op 28/03/2012, neergelegd vôór registratie, blijkt dat:

1) De heer ANDRIES Marc Gaston Jozef, bestuurder van vennootschappen, geboren te Duffel op vijftien mei negentienhonderd vijfenzestig, echtgenoot van mevrouw VERMEIREN Ingrid, wonende te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Kleuterstraat 33;

2) Mevrouw VERMEIREN Ingrid Philomena Alfonsina, bestuurster van vennootschappen, geboren te Duffel op vijf januari negentienhonderd zesenzestig, echtgenote van de heer ANDRIES Marc, wonende te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Kleuterstraat 33;

3) De naamloze vennootschap "PALETTEN ANDRIES", met zetel te 2860-Sint-Katelijne-Waver, Mechelsesteenweg 208, met als BTW-nummer BE 432.849.929, ondernemingsnummer 0432.849.929 rechtspersonen register Mechelen;

gen naamloze vennootschap hebben opgericht onder de naam "Andries Transport", met zetel te 2860-Sint-Katelijne-Waver, Mechelsesteenweg 208, en dit als eerste adres. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf 28/03/2012.

Pe vennootschap heeft tot doel:

- Het vervoer van goederen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, en dit zowel nationaal als internationaal;

- Het vervoer van personen met personenwagen, minibus of autocar, zowel privé als zakelijk, al dan niet in eigen beheer of georganiseerd door derden;

- de exploitatie van taxi's;

De consultancy inzake reisplanning zowel in binnen- als in buitenland door openbaar- of privé vervoer; verhuur van voertuigen met of zonder chauffeur;

Het optreden als tussenpersoon met betrekking tot voornoemde activiteiten;

- Het optreden als tussenpersoon in de handel, makelaar in goederen, handelsvertegenwoordiging;

- Het verlenen van management en adviezen in het algemeen, het optreden als bestuurder en vereffenaar van vennootschappen;

- In bijkomende orde de aan- en verkoop, huur en verhuur, het beheren van alle roerende en onroerende goederen.

De vennootschap mag daarenboven alle hoegenaamde handelingen van commerciële, industriële, roerende en onroerende aard uitvoeren en verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het voorwerp van de vennootschap. Zij kan alle bijhuizen en filialen in België oprichten en mag deelnemen door middel van inbrengsten, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op elke andere wijze, aan alle vennootschappen of ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijklopend voorwerp hebben als zijzelf of die van aard zijn de uitbreiding en ontwikkeling ervan te bevorderen.

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestig duizend euro (62.000,00 EUR). Het is verdeeld in zeshonderd twintig (620) gelijke aandelen, met een nominale waarde van honderd euro (100,00 EUR) per aandeel. Het kapitaal is volgestort door inbrengen in geld, zoals verder wordt uiteengezet.

1. De heer Marc Gaston Jozef ANDRIES, sub 1, verklaarde in te schrijven op honderd éénenzeventig (171) aandelen en deze volledig te volstorten, dus voor een bedrag van zeventien duizend honderd euro (17.100,00 EUR);

2. Mevrouw Ingrid Philomena Alfonsina VERMEIREN, sub 2, verklaarde in te schrijven op honderd éénenzeventig (171) aandelen en deze volledig te volstorten, dus voor een bedrag van zeventien duizend honderd euro (17.100,00 EUR);

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

IIIII III II II I II1 1111 1t1 1I

" izo~zaaa"

bel a,

Sta

FrGELEGE)

3 0 -03- 2012

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANDEL te MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

3. De naamloze vennootschap "Paletten Andries", sub 3, verklaarde in te schrijven op tweehonderd achtenzeventig (278) aandelen en deze volledig te volstorten, dus voor een bedrag van zevenentwintig duizend achthonderd euro (27.800,00 EUR).

Bestuur en vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit ten minste drie en ten hoogste zes bestuurders, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap. Wanneer de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de Raad van Bestuur uit slechts twee leden bestaan, tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling dat er opnieuw meer dan twee aandeelhouders zijn.

De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan een of door derden niet worden tegengeworpen. De Raad van Bestuur kan inzonderheid aan één of meer van zijn leden het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen.

Externe vertegenwoordigingsmacht.

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door de afgevaardigde bestuurder, die alleen optreedt.

Vertegenwoordiging van dagelijks bestuur.

De raad van bestuur kan de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen die alleen optreden, en directeur worden genoemd.

Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken.

Bijzondere volmachten.

De Raad van Bestuur of de bestuurders die de vennootschap vertegenwoordigen kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

Algemene vergadering.

a) De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste dinsdag van de maand augustus, om twintig uur (20.00 u.). Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

Om tot de vergadering toegelaten te worden moeten de aandeelhouders hiertoe uiterlijk drie dagen v66r de datum van de voorgenomen vergadering een aangetekende brief richten aan de zetel van de vennootschap. Het stemrecht wordt uitgeoefend zoals bepaald in de wet.

Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één april van ieder jaar en eindigt op eenendertig maart van het daarop volgende jaar.

Bestemming van de winst - Reserve

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht,

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

De Raad van Bestuur heeft de bevoegdheid om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren naar het voorschrift van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ontbinding

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars tenzij de algemene vergadering anders besluit. Zij handelen naar het voorschrift van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit en rekening houdend met de rechten van aandelen zonder stemrecht. Elk jaar stellen de

~

ïI

vereffenaars een jaarrekening op en handelen zoals bepaald in artikel 193 van het Wetboek van

Vennootschappen.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Met eenparigheid van stemmen werden door de oprichters als eerste bestuurders benoemd voor de tijd van

zes (6) jaar met ingang van de neerlegging van het uittreksel op de griffie van de Rechtbank van Koophandel:

1) de heer ANDRIES Marc Gaston Jozef, geboren te Duffel op vijftien mei negentienhonderd vijfenzestig, wonende te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Kleuterstraat 33;

2) mevrouw VERMEIREN Ingrid Philomena Alfonsina, geboren te Duffel op vijf januari negentienhonderd zesenzestig, wonende te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Kleuterstraat 33;

3) de heer VAN CALSTER Steve, geboren te Lier op éénentwintig februari negentienhonderd vierenzeventig, wonende te 2860-Sint-Katelijne-Waver, Lozenhoek 3.

Zij aanvaardden hun opdracht onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door een maatregel die zich hiertegen verzet. De heer Steve Van Calster is daartoe tussengekomen-e i Fn éyerschenen.

Zij vertegenwoordigen de vennootschap als college door de meere,rh e án zijn" leden.

De bestuurders werden benoemd vanaf 28/03/2012, met dien verstane, dat'.zij.vanáf 28/03/2012 tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige opriphtingsakté`'op dè griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, zullen optreden ais volmachtdragers Jan de gezarnertlij4aandeélhouders en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaa van déygnnôotschap in overeenstemming met de bepalingen van de statuten en de wet. Zij hebben de bevoegdheid orxi rèeds;vçdr,de neerlegging over te gaan tot benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur erï,ee ? edelegëei-de_ bestuùrders op de wijze zoals voorzien in de hiervoor vastgelegde statuten, welke benoemingen Ook Wa. e néeriegging zullen blijven gelden voor de rechtspersoon, onder voorbehoud van ontslag overéédkomstig de, stàtotén en de ter zake

geldende wettelijke bepalingen. _ "

Commissaris.

Er werd voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake. Bijeenkomst raad van bestuur - benoemingen - machten.

In hun hoedanigheid van leden van de Raad van Bestuur, verklaarden vernoemde bestuurders met eenparigheid van stemmen te benoemen tot gedelegeerd bestuurder voor de tijd van zes (6) jaar, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

De heer ANDRIES Marc Gaston Jozef, geboren te Duffel op vijftien mei negentienhonderd vijfenzestig, wonende te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Kleuterstraat 33, die deze opdracht aanvaardde;

Hij is in deze hoedanigheid individueel bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen.

Tot voorzitter van de Raad van Bestuur werd benoemd:

De heer ANDRIES Marc Gaston Jozef, geboren te Duffel op vijftien mei negentienhonderd vijfenzestig, wonende te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Kleuterstraat 33, die deze opdracht aanvaardde,

Bezoldiging.

Vanaf één april tweeduizend en twaalf (01/04/2012) wordt de heer Steve Van Calster bezoldigd als bestuurder. Over de bezoldiging van de overige bestuurders en van de gedelegeerd bestuurder werd beslist dat zij voorlopig geen bezoldiging zullen ontvangen, tot andersluidende beslissing van de algemene vergadering, Eerste boekjaar - Eerste Gewone Algemene Vergadering.

Het eerste boekjaar loopt van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen tot éénendertig maart tweeduizend dertien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend dertien.

Volmacht

Volmacht wordt gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Schaekels & Vennoten Accountancy", afgekort "SVA", met zetel te 1731-Zellik, Merelstraat 11, en haar aangestelden, met macht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen voor het bekomen van de inschrijving en alle eventuele wijzigingen en doorhalingen in het Rechtspersonenregister en bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, en voor het bekomen van de inschrijving en alle latere wijzigingen en doorhaling van de vennootschap als belastingplichtige bij het beheer van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

----- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL--- - -

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte.

Marc VERDONCK, geassocieerd notaris.

qi.e- .4e º%





Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad













Op de laatste blz. van Luits B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
ANDRIES TRANSPORT

Adresse
MECHELSESTEENWEG 208 2860 SINT-KATELIJNE-WAVER

Code postal : 2860
Localité : SINT-KATELIJNE-WAVER
Commune : SINT-KATELIJNE-WAVER
Province : Anvers
Région : Région flamande