ANESTHESIE DR. FRANK VAN DRIESSCHE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANESTHESIE DR. FRANK VAN DRIESSCHE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.976.240

Publication

31/12/2014
ÿþMod Wa:d 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : "Anesthesie Dr. Frank Van Driessche"

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2660 Antwerpen-Hoboken, Sint-Bernardsesteenweg 694. (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Goedele VANDEKERCKHOVE te Antwerpen op vijftien december tweeduizend veertien, neergelegd ter registratie op het eerste registratiekantoor Antwerpen 1, blijkt dat door:

De heer VAN DRIESSCHE Frank Louis Luc, geboren te Brasschaat op 03 oktober 1958, wonende te 2660 Antwerpen-Hoboken, Sint-Bernardsesteenweg 694;

een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennoot-schap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met als naam "Anesthesie Dr. Frank Van Driessche", met maatschappelijke zetel te 2660 Antwerpen-Hoboken, Sint-Bernardsesteenweg 694, voor een onbeperkte duur.

De vennootschap heeft als doel: binnen het grondgebied van de Europese Unie:

- De uitoefening van de anesthesie door de geneesheren-vennoten ln naam en voor rekening van de vennootschap;

- het zetelen in commissies en organen waar het wettelijk diploma van arts of een bijzondere bercepstitel vereist is;

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, welke nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

- het verwerven, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen en transportmiddelen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de arts-venno(o)t(en);

- het aanleggen van reserves, nodig tot het aanschaffen van aile dienstige apparatuur, gebouwen en" transportmiddelen noodzakelijk en bevorderlijk voor het uitoefenen van alle bovenvermelde beroepsactiviteiten;

- het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-venno(o)t(en) toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

- het verstrekken van informatie en/of onderricht, het organiseren van seminaries, colloquia, cursussen, studiereizen en lessencycli in verband met voormelde beroepsactiviteit en dit in de breedste betekenis van het woord; zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend ais bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goederen, deze goederen verwerven en beheren, alsmede alle handelingen stellen die rechtstreeks hiermee in' verband staan, mits dit een beheren is van de roerende en onroerende goederen als een goed huisvader en onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze noch het burgerlijk karakter van de vennootschap noch haar prioritair medisch oogmerk wijzigen en dat deze handelingen geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook, Het beleggen van haar middelen mag bijkomstig gefinancierd worden met leningen. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

De vennootschap kan verder haar doel verwezenlijken door het ter beschikking stellen van (on)roerende' goederen in natura aan de artsen-zaakvoerders als onderdeel van hun bezoldiging of door de verhuur van (on)roerende goederen aan de artsen-zaakvoerders.

De vennootschap mag voor de verwezenlijking van haar doel alle financiële, roerende of onroerende verrichtingen stellen die rechtstreeks in verband staan met dit doel of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, voor zover ze echter niet strijdig zijn met de burgerlijke aard, noch met het prioritair medisch oogmerk van de vennootschap.

Alle uit de ingebrachte medische activiteiten voortvloeiende inkomsten worden rechtstreeks voor en door de vennootschap geïnd, zoals alle uit voormelde medische activiteiten voortvloeiende uitgaven en onkosten door de vennootschap worden vereffend..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

iue [RN II

i1:

fzechti3anicvarr:è7 11 Antwerp,?7'

~~º%`

Leîy

------afdelï RrkrCr

Kijiagen bij liëflingiséli Staatslïlad - M/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

050fi .97ó a 24©

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening.

Zij mag samenwerken met alle verenigingen, associaties en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven, of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel, maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten niet andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van artsen. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van artsen. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde der Artsen.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro, vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder vermelding van nominale waarde, volledig onderschreven en gedeeltelijk volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro, door de heer VAN DRIESSCHE Frank voormeld.

Door ondergetekende notaris is bevestigd dat gemeld bedrag werd gestort op een bijzondere rekening bij BELF1US BANK NV, rekening nummer BE17 0689 0148 8321.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerder(s) word(t)(en) benoemd door de statuten of door de algemene vergadering waarbij:

a.niet-statutaire zaakvoerders te allen tijde door de algemene vergadering kunnen worden afgezet;

b.statutaire zaakvoerders, waarvan het mandaat aan vennoten voorbehouden is, slechts kunnen ontslagen worden met eenparig goedvinden van alle vennoten en hun/haar opdracht wel om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk kan worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging;

c.enkel een arts-vennoot tot statutair zaakvoerder kan worden benoemd en voor niet-medische aangelegenheden ook een niet-arts kan benoemd worden tot niet-statutair zaakvoerder.

De heer Frank Louis Luc VAN DRIESSCHE, arts, specialisatie anesthesie, geboren te Brasschaat op 3 oktober 1958, wonende te 2660 Hoboken, Sint-Bernardsesteenweg 694, werd benoemd tot statutair zaakvoerder, voor de duur van zijn medische activiteiten.

Het mandaat van zaakvoerder is als volgt in de tijd beperkt:

a.de duur van het mandaat van een, al dan niet statutair, zaakvoerder-vennoot is beperkt tot maximaal de duur van diens medische activiteiten, waarbij deze duur wordt herleid tot zes jaar in geval er meerdere vennoten zijn;

b.de duur van het mandaat van een, steeds niet-statutaire, zaakvoerder-niet-vennoot bedraagt maximaal zes jaar; herverkiezing is evenwel mogelijk.

Vergoedingen van de zaakvoerder

Het mandaat van de arts-zaakvoerder is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist. De bezoldiging dient-overeen te stemmen met de werkelijk uitgeoefende bestuursfuncties.

Reis- en andere kosten door de arts zaakvoerder gemaaktin dienst van de vennootschap worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de arts-zaakvoerder voor echt verklaarde staat. Kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten. Voor zijn medische activiteit wordt de arts-vennoot volgens medische gebruiken op een normale manier vergoed.

Zo de enige vennoot-arts de commissaris-functie uitoefent, wordt hij voor die taak niet vergoed, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Tegenstrijdig belang

Wanneer een zaakvoerder rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een verrichting, een reeks verrichtingen of een te nemen beslissing, is hij verplicht artikel 259 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor de tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts genomen worden of de verrichting mag slechts gedaan worden voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

is de zaakvoerder de enige vennoot en is hij voor de tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk waarin tevens de tussen hem en de vennootschap gesloten overeenkomsten dienen opgenomen te worden, en dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit het voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen. Bevoegdheid van de zaakvoerder

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig zijn of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Bijzondere volmachten

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen voor bepaalde of een reeks bepaalde niet-medische rechtshandelingen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde niet-medische rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

Verantwoordelijkheden van de zaakvoerder(s)

De zaakvoerder(s) is (zijn) niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij (ze) is (zijn) verantwoordelijk voor de uitvoering van de hem (hun) opgedragen taak en aansprakelijk voor bestuursfouten, in overeenstemming met het gemeen recht en het Wetboek van Vennootschappen.

Hij (zij) is (zijn) jegens de vennootschap en jegens derden hoofdelijk aansprakelijk voor alle schade die het gevolg is van de overtreding van het Wetboek van Vennootschappen of van de statuten. Professioneel is hij persoonlijk onbeperkt aansprakelijk.

Ten aanzien van overtredingen waaraan hij (zij) geen deel hebben gehad, wordt (worden) hij (zij) van die aansprakelijkheid slechts ontheven indien hem (hun) geen schuld kan verweten worden en hij (zij) die overtredingen heeft (hebben) aangeklaagd op de eerste algemene vergadering nadat hij (zij) er kennis van heeft (hebben) gekregen.

De gewone jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden de derde vrijdag van de maand juni 10.00 uur. Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december,

Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2015 en het vangt aan op de datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, met dien verstande dat de vennootschap alle verrichtingen sedert 01 november 2014 namens haar aangegaan door de oprichter, bekrachtigt en voor haar rekening neemt.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend zestien.

Er werd geen commissaris benoemd.

VOLMACHT werd verleend voor het vervullen van alle formaliteiten inzake het rechtspersonenregister, ' BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale- en diverse administraties, aan M.V.S. en/of Maro Grauwels, gevestigd te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Kernenergiestraat 9, en alle aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

De Notaris,

Goedele VANDEKERCKHOVE.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie, bankattest,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 31.08.2016 16515-0266-011

Coordonnées
ANESTHESIE DR. FRANK VAN DRIESSCHE

Adresse
SINT-BERNARDSESTEENWEG 694 2660 ANTWERPEN (HOBOKEN)

Code postal : 2660
Localité : Hoboken
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande