ANGLO-PARTS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ANGLO-PARTS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 445.926.123

Publication

12/06/2014
ÿþy

Vc

behc

aar

Belç

Staal

mod 11.1

Rte ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

IMJI3H,V1

IR

NEE~+`.~i'"~- ~) t,~., ..

,....-.~ 2 $ MD 2gi4

RECHTBAM vu KOOPHANDEL

MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0445.926.123

Benaming (voluit) : ANGLO-PARTS

(verkort)

Rechtsvorm ; naamloze vennootschap

Zetel : Brusselsesteenweg 245

2800 Mechelen

Onderwerp akte :Statutenwijziging NV

KAPITAALVERMINDERING DOOR TERUGBETALING

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de NV ANGLO-PARTS, te Mechelen, Brusselsesteenweg 245, verleden door Meester Filip Huygens, notaris te Mechelen, op 26 mei 2014, ter registratie aangeboden. De volgende besluiten werden goedgekeurd:

X° Sap itaalvermindering

Vermindering van het maatschappelijk kapitaal met een miljoen tweehonderdnegenentachtigduizend vijfhonderdnegentien euro zeventig cent (E 1.289.519,70) om het van een miljoen driehonderdeenenvijligduizend negentien euro zeventig cent (6 1351.019,70) terug te brengen op eenenzestigduizend vijfhonderd euro (B 61.500,00), door terugbetaling in geld aan de aandeelhouders naar evenredigheid van hun deelneming in het kapitaal. De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

Deze kapitaalvermindering geschiedde door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

2° Wijziging van de statuten

Vervanging van het artikel 5 van de statuten door volgende tekst:

«Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt eenenzestigduizend vijihonderd euro (E 61.500,00). Het is verdeeld in vierenvijftigduizend vijfhonderd (54.500) aandelen op naam zonder nominale waarde.

Voor zover deze vennootschap geen publiek beroep op het spaarwezen doet, wordt aan de Raad van Bestuur evenwel de bevoegdheid toegekend in één of meer malen het kapitaal van de vennootschap tot een bedrag van vermiljoen te verhogen

Deze verhoging kan ook-geschieden door omzetting van reserves; Verder zal gehandeld worden zoals in de wet is voorzien.

De Raad van Bestuur kan deze bevoegdheid uitoefenen gedurende vijfjaar te rekenen vanaf de bekendmaking van de oprichtingsakte of van de akte inhoudende statutenwijziging.

De raad kan overeenkomsten afsluiten met het oog op de volstorting van de kapitaalverhoging waartoe hij besluit over te gaan.

Bij dergelijke kapitaalverhoging zullen alle wettelijke bepalingen inzake inschrijving en inbreng, van toepassing zijn alsmede deze inzake het voorkeurrecht van de bestaande vennoten dat hierna uitdrukkelijk wordt behandeld"

3° Volmacht

Volmacht werd verleend aan VAN DEN BERGHEN Burgerlijke Maatschap van Accountants te 2800 Mechelen, Frederik de Merodestraat 98, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(get.) Filip Huygens

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Expeditie van de akte

-

Coördinatie van de statuten

Voor-w. behouden abn het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

4».

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/06/2014
ÿþte\ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111JE11111%mn



NEERGELEGD

11 JUNI 2014

RECHT EAMergiROOPHANDEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0445.926.123

Benaming

(voluit) : Anglo-parts

(verkort) :

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel Brusselsesteenweg 245, 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslag en benoeming bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering d.d. 28 mei 2014:

"1. ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS

(i)Vrijwiffig ontslag

De enige aandeelhouder neemt kennis van het vrijwillige ontslag van de volgende bestuurders van de Vennootschap met onmiddellijke ingang:

1.De heer Christiaan Van Gestel

2.De heer Bruno Van Gestel

3.0e heer Koenraad Van Gestel

4.Gifson's NV, met als vaste vertegenwoordiger de heer Bruno Van Gestel

(ii) Benoeming bestuurders

De enige aandeelhouder beslist om de volgende personen te benoemen tot bestuurder van de Vennootschap, en dit niet onmiddellijke ingang:

1, Sufina Management NV, met maatschappelijke zetel gelegen te Ferdinand Lousbergskaai 103/3, 9000 Gent (België), ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0842,129.254 (RPR Gent)

Sufina Management NV heeft meegedeeld Jochen Moortgat, niet woonplaats te Eeuwhoek (E.) 1, 9790 Wortegem-Petegem (België) aan te duiden als haar vaste vertegenwoordiger.

2. Bemacx BVBA, met maatschappelijke zetel te Roodebeeksteenweg 365 bus 04, 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe (België), ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0866.366.485 (RPR Brussel)

Bemacx BVBA heeft meegedeeld de heer Bert Godefroid, met woonplaats te Roodebeeksteenweg 365, bus 04, 1200 Brussel (België) aan te duiden als haar vaste vertegenwoordiger.

3. De heer Marc van de Vijver, met woonplaats te Berkendreef 10,2920 Kalmthout (België)

De enige aandeelhouder beslist dat de duur van het mandaat van deze bestuurders gelijk is aan zes (6) jaar.

(iii) Huidige samenstelling raad van bestuur

Gelet op de voorgaande besluiten is de raad van bestuur van de Vennootschap vanaf vandaag als volg samengesteld:

1. Sufina Management NV, met als vaste vertegenwoordiger de heer Jochen Moortgat

2. Bemacx BVBA, met ais vaste vertegenwoordiger de heer Bert Godefroid

3. De heer Marc van de Vijver

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op grond van artikel 19 van de statuten vertegenwoordigt de raad van bestuur de Vennootschap als college in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

2. VOLMACHT

Gelet op de voorgaande besluiten beslist de enige aandeelhouder om volmacht te verlenen aan de heer Joris DE WOLF en de heer Peter VANDENDRIESSCHE (advocaten, met kantoor te 1050 Brussel, Louizalaan 99), elk van hen alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, alsmede, meer algemeen, aan alle advocaten van Eubelius CVBA, om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de vervulling van de formaliteiten (met inbegrip van, maar niet beperkt tot de opstelling en ondertekening van alle nodige documenten en formulieren) met het oog op (i) de neerlegging van deze akte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, (ii) de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en (iii) desgevallend, de inschrijving/aanpassing van de gegevens ln de Kruispuntbank van Ondememingee

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur d.d. 28 mei 2014:

"1. ONTSLAG EN BENOEMING DAGELIJKS BESTUURDERS

(i) Vrijwillig ontslag

De raad van bestuur neemt kennis van het vrijwillige ontslag van de volgende dagelijks bestuurders van de Vennootschap met onmiddellijke ingang:

1. De heer Christiaan Van Gestel

2. De heer Bruno Van Gestel

(ii) Benoeming dagelijks bestuurders

De raad van bestuur beslist om de heer Marc van de Vijver, met woonplaats te Berkendreef 10, 2920 Kalmthout (België) te benoemen tot dagelijks bestuurder van de Vennootschap [..] en dit met onmiddellijke ingang.

2. VOLMACHT

De raad van bestuur beslist om volmacht te verlenen aan de heer Joris DE WOLF en de heer Peter VANDENDRIESSCHE (advocaten, met kantoor te 1050 Brussel, Loulzalaan 99) en de bestuurders van de Vennootschap, elk van hen alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de uitvoering van de door de raad van bestuur genomen besluiten en voor de vervulling van de formaliteiten (met inbegrip van, maar niet beperkt tot de opstelling en ondertekening van alle nodige documenten en formulieren) met het oog op (i) de neerlegging van deze akte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, (ii) de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en (Ili) desgevallend, de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen."

Joris De Wolf

Lasthebber

k

Ver-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/06/2014
ÿþ"41

_BijlogPn_biihet_Belgisch_Staatsblad

ModWorc111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N1-iUb.L1-.:.(3L)



18 JUNI 2014

RECHTBANK,,vaa.1(00PHANDEL ANTWERPENI!.YE. MECHELEN

Ondernemingsnr 0445.926.123

Benaming

(vote) ANGLO-P ARTS

(verkort)

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: 2800 Mechelen, Brusselsesteenweg 245

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders en gedelegeerde bestuurders

Op de Bijzondere Algemene Vergadering die op plaats vond 28 mei 2014, hebben de aandeelhouders unaniem beslist dat

1) de mandaten als bestuurder van de volgende (rechts)personen een einde nemen na alloop van deze Bijzondere Algemene Vergadering:

- Koenraad Van Gestel, wonende te 2800 Mechelen, Schoutestraat 4.

- Bruno Van Gestel, wonende te 1880 Kapelle op den Bos, Mechelseweg 67

- Christiaan Van Gestel, wonende te 2820 Bonheiden, Cassenbroek 2 a.

- Gilson's NV (BE0422.491.220), gevestigd te 2800 Mechelen, Brusselsesteenweg 245, vertegenwoordigd

door diens vaste vertegenwoordiger Bruno Van Gestel491.220), vertegenwoordigd door diens vaste

vertegenwoordiger Bruno Van Gestel

2) de mandaten ais gedelegeerde bestuurders van Bruno Van Gestel en Christiaan Van Gestel een einde nemen na afloop van deze Bijzondere Algemene Vergadering.

3) de volgende (rechts)personen als bestuurder met een onbezoldigd mandaat goed voor een periode van 6 jaar worden aangesteld met ingang na afloop van deze Bijzondere Algemene Vergadering. Het mandaat loopt. ten einde na de jaarvergadering over boekjaar 2019 te houden ln het jaar 2020.

- Marc van de Vijver, wonende te 2920 Kalmthout, Berkendreel 10.

- Bemacx BVBA (BE0866.366.485), gevestigd te 1200 Brussel, Roodebeeksteenweg 365, bus 04, vertegenwoordigd door diens zaakvoerder Bert Godefroid.

Sufina Management NV (8E0842.129.254), gevestigd te 9000 Gent, Ferdinand Lousbergskaai 103/3, vertegenwoordigd door diens gedelegeerd bestuurder Sukaf NV (BE0452.681.974) op haar beurt vertegenwoordigd door diens vaste vertegenwoordiger Jochen Moortgat

Getekend,

Marc van de Vijver,

Bestuurder

Bemacx BVBA, vertegenwoordigd door zaakvoerder Bert Godefroid,

Bestuurder

Sufina Management NV, vertegenwoordigd door gedelegeerd bestuurder Sukaf NV op har beurt

vertegenwoordigd door diens vaste vertegenwoordiger Jochen Moortgat,

Bestuurder



111111



*14126162*





Op de laatste blz. van Ltrik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

22/05/2013 : ME071285
27/01/2015 : ME071285
19/07/2012 : ME071285
06/07/2011 : ME071285
13/04/2011 : ME071285
09/06/2010 : ME071285
22/01/2010 : ME071285
10/06/2009 : ME071285
26/06/2008 : ME071285
07/06/2007 : ME071285
08/06/2005 : ME071285
08/06/2004 : ME071285
01/03/2004 : ME071285
31/12/2003 : ME071285
13/11/2003 : ME071285
20/06/2003 : ME071285
10/02/2001 : ME071285
10/02/2001 : ME071285
22/11/2000 : ME071285
01/06/2000 : ME071285
18/05/2000 : ME071285
08/04/2000 : ME071285
11/06/1999 : ME071285
21/12/2015 : ME071285
11/03/1998 : ME71285
12/07/1997 : ME71285
01/01/1996 : ME71285
01/01/1995 : ME71285
28/12/1991 : MEA6213
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 30.11.2015, GGK 31.05.2016, NGL 15.07.2016 16323-0199-022
17/07/2017 : ME. - JAARREKENING 31.12.2016, GGK 11.05.2017, NGL 12.07.2017 17302-0278-028

Coordonnées
ANGLO-PARTS

Adresse
ZANDVOORTSTRAAT 53 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande