ANN COENEGRACHTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANN COENEGRACHTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 474.244.381

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 30.07.2014 14360-0555-012
01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.06.2013, NGL 30.07.2013 13361-0237-012
28/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 26.06.2012 12205-0379-012
11/07/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

I UI II IIUI 111fl

*11104673*







,----------------------------------------------------- Ondernemingsnr : 0474.244.381

berge/ego' ter griffie vair de Rewtáº%igal van Koopftondef AnieerpeR, op

29 JUNI 20tt

Griffie

Benaming : (voluit) Ann Coenegrachts

Rechtsvorm burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Wanninckhove 14

2540 Hove

Onderwerp akte : BVBA: wijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt voor notaris Vincent Lesseliers met standplaats te Beveren op 17 juni 2011 "Geboekt 5 blad geen verzending te Beveren de 22 JUNI 2011. Boek 450 blad 44 vak 7. Ontvangen vijfentwintig euro. Vr de ontvanger, (getekend) Guido Vercruyssen, fiscaal deskundige" dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ann Coenegrachts" met zetel te 2540 Hove, Wanninckhove, 14 (de vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Johan Lesseliers met standplaats Beveren-Waas op 27 februari 2001, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 14 maart 2001, onder nummer 200103146, statuten sedertdien ongewijzigd), ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Antwerpen, met ondernemingsnummer 0474.244.381, met éénparigheid van stemmen, ondermeer volgende besluiten heeft genomen:

Eerste besluit  Schrapping burgerlijk karakter

a) De vergadering beslist m.b.t. de gekozen rechtsvorm de woorden "burgerlijke

;; vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van" te schrappen, en dit ingevolge de geplande doelswijziging, zodat de vennootschap thans een gewone handelsvennootschap is onder de vorm van een B.V.B.A..

b) De vergadering beslist tot schrapping van de bepalingen in artikel 1 die betrekking hebben :; op een eenpersoonsvennootschap.

c) De vergadering beslist dat artikel 1 voortaan luidt als volgt:

I! "Artikel 1 - Naam

"De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de

, naam: "Ann Coenegrachts".

il Tweede besluit  Wiizigind doel

a) In verband met de voorgenomen doelsuitbreiding geeft de voorzitter de vergadering kennis van hogervermeld verslag van de zaakvoerder met eraan toegevoegd de staat van actief en passief van de vennootschap. Iedere aanwezige vennoot erkent kennis genomen te hebben van dit ;; !: verslag. De vergadering ontslaat de voorzitter ervan hiervan lezing te geven.

Het verslag zal na de elektronische neerlegging van deze akte afzonderlijk neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van Koophandel.

b) De vergadering beslist om het doel te wijzigen zoals in de agenda voorgesteld.

c) De vergadering beslist dat artikel vier van de statuten voortaan luidt als volgt:

:, "Artikel 4  Doel

:: "Het verlenen van diensten - zowel consultancy als implementatie - aan derden, op "het vlak van bedrijfsbeleid, sales en marketing:

ii

"a) professioneel advies aan bedrijven in binnen- en buitenland op strategisch en

"operationeel vlak;

"b) juridisch advies aan bedrijven in binnen- en buitenland;

"c) begeleiden van bedrijven in de opmaak van het bedrijfsplan, het marketingplan, "het financieel plan en dies meer;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

" Voor-

bbhouden,

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 2.1



"d) adviesverlening rond product- en dienstenbeheer, prijsbepaling en keuze van "distributiekanalen;

"e) adviesverlening rond marketing communicatie: merkenadvies, opmaak "persberichten, persconferenties, supporteren van nationale en internationale beurzen, "website communicatie, direct mailing activiteiten, tele-marketing activiteiten, interne "communicatie, copywriting en layouting van brochures en ander documentatie-materiaal, "begeleiden en creëren van reclamecampagnes, speciale evenementen, sponsoring;

"f) adviesverlening rond recrutering en selectie van sales en marketing profielen;

"g) opzetten en commercialiseren van commerciële ad resbestanden;

"h) het geven van sales en marketing opleidingen.

"Het beheer en de uitbreiding voor eigen rekening van een patrimonium bestaande uit

"roerende en onroerende goederen zowel in het binnenland als in het buitenland alsmede alle "handelingen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee houden of die van aard zijn "de opbrengst van haar goederen te bevorderen, zoals de aankoop en de verkoop, huur en "verhuur, de ruiling of in het algemeen de verwerving of de overdracht van goederen zo "roerende als onroerende, het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van "goederen, met uitzondering van die verrichtingen die verband houden met de normale "activiteiten uitgeoefend door vastgoedmakelaars;

"Zij zal zich eveneens borg mogen stellen voor de goede afloop van verbintenissen "door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen "en aan deze personen leningen toestaan, zij zal tevens het bestuur mogen waarnemen en "toezicht uitoefenen op alle vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of "verwant doel nastreven; de vennootschap zal bevoegd zijn alle handelingen te stellen zonder "uitzondering te stellen of verrichten die daartoe noodzakelijk, nuttig of alleen maar "bevorderlijk zijn.

"De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle "commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of "verrichtingen stellen, die haar nuttig voorkomen om rechtstreeks of onrechtstreeks haar "maatschappelijk doel te realiseren of de realisatie ervan te bevorderen of te "vergemakkelijken.

"De vennootschap mag, onder om het even welke vorm, samenwerken met of "participeren in, zowel in België als in het buitenland, fysische en rechtspersonen, waarvan de "activiteit of het doel gelijkaardig of verwant is of van aard de realisatie van het eigen doel te "bevorderen of te vergemakkelijken.

"De vennootschap kan zich ten gunste van derden borg stellen of hen aval verlenen, "hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

"De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder in andere "vennootschappen waarnemen."

Derde besluit  Overdracht van aandelen onder levenden

De vergadering beslist volgende overdrachtsregeling onder levenden goed te keuren en artikel 9 in die zin aan te passen:

"Artikel 9 - Overdracht van aandelen onder levenden

"a.- De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden "overgedragen onder de levenden, dan met instemming van alle vennoten.

"In afwijking van artikel 249 Wetboek van Vennootschappen, is deze instemming "eveneens vereist wanneer de aandelen overgedragen worden aan een vennoot, aan de "echtgenoot van de overdrager of aan bloedverwanten in de rechte lijn van de overdrager.

"De bepalingen van dit artikel zijn van toepassing op elke overdracht onder "levenden, zowel ten bezwarende titel als ten kosteloze titel, zowel vrijwillig als "gedwongen (uitsluiting en uittreding) zowel in vruchtgebruik, blote eigendom als volle "eigendom, van aandelen of enige andere effecten die recht geven op de verwerving van "aandelen.

"b.- De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen, moet van zijn voornemen "aan de andere vennoten kennis geven, bij een aangetekende brief of bij voor ontvangst "getekende brief, waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de "voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, "en de daarvoor geboden prijs.

"Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het "verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun toegezonden bij aangetekende brief of bij "voor ontvangst getekende brief, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de "overdracht.

"c.- Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep bij de rechter open.

"Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, "zijn de weigerende vennoten verplicht binnen drie maanden, hetzij de aandelen zelf te "kopen, hetzij er een koper voor te vinden. Indien de weigerende vennoten de aandelen "zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstig toepassing.

"Indien de vennoot geen kandidaat-overnemer kan voorstellen en zijn aandelen toch "wenst over te dragen zijn de andere vennoten verplicht de aandelen over te nemen "rekening houdend met het recht van voorkeur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 2.1

"d.- De verkoopprijs zal gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de "overdracht. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen, zal de werkelijke waarde "worden vastgesteld door een deskundige. Deze deskundige wordt in gemeen overleg "aangewezen of, bij gebrek aan akkoord, door de voorzitter van de rechtbank van "koophandel beslissende zoals in kortgeding, op verzoek van de meest gerede partij. Aile "procedure- en expertisekosten zijn voor de helft ten laste van de overdrager en voor de "andere helft ten laste van de koper(s), naar evenredigheid met het door iedere koper "verworven aantal aandelen als er meer dan één koper is.

"e.- De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes "maand na de weigering. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de "weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen van recht."

Vierde besluit  Overdracht van aandelen bij overlijden

De vergadering beslist volgende overdrachtsregeling bij overlijden goed te keuren en artikel 11 in die zin aan te passen:

"Artikel 11 - Overdracht van aandelen bij overlijden

"De aandelen van een vennoot mogen niet overgaan wegens overlijden dan met "instemming van alle vennoten.

"In afwijking van artikel 249 Wetboek van Vennootschappen, is deze instemming "eveneens vereist wanneer de aandelen overgedragen worden aan een vennoot, aan de "echtgenoot van de overdrager of aan bloedverwanten in de rechte lijn van de overdrager.

"De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen één maand na "het overlijden van de vennoot, aan de zaakvoerder nauwkeurig opgeven hoe de "nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornaam, het beroep en de "woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectievelijke erfrechten opgeven.

"De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden die geen vennoot kunnen "worden, omdat zij niet ais vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de "overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals in artikel 9 van "deze statuten is bepaald. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap die aandelen "over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

"Bij overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijgenden, "moeten deze binnen zes maand aan de vennootschap meedelen welke erfgenaam als "eigenaar of gevolmachtigde zal optreden.

"Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap "wordt ontbonden. Onder voorbehoud van andersluidende bepalingen in de statuten, "worden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het "bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid van hun rechten in de "nalatenschap, tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de "legaten met betrekking tot deze aandelen."

Vijfde besluit: Wijzing regels benoeming en ontslag zaakvoerder  ontslag statutair zaakvoerder.

a) De vergadering beslist de mogelijkheid in te voeren dat de vennootschap wordt bestuurd door meerdere zaakvoerders.

b) De vergadering beslist de 2e alinea van artikel 12 te schrappen (hoedanigheid van de zaakvoerder van advocaat).

c) Mevrouw Ann Coenegrachts, voornoemd, biedt aan de vergadering haar ontslag aan uit

haar functie van statutair zaakvoerder met ingang van heden.

De vergadering neemt kennis van dit ontslag.

d) De vergadering verleent, door een bijzondere stemming, volledige en algehele kwijting aan de ontslagnemende zaakvoerder voor het mandaat uitgeoefend in het maatschappelijk jaar begonnen op één januari 2011 tot op heden.

e) De vergadering beslist dat artikel 12 van de statuten voortaan luidt als volgt:

"Artikel 12 -Benoeming - Ontslag

"De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet "vennoot.

"Indien er twee of meer zaakvoerders zijn aangesteld, kan de vennootschap enkel geldig

vertegenwoordigd worden door twee zaakvoerders, gezamenlijk optredend.

"Indien een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, dient de besturende "vennootschap een vaste vertegenwoordiger aan te stellen, overeenkomstig artikel 61 §1 "Wetboek van Vennootschappen. Deze aanstelling kan enkel gebeuren mits het "uitdrukkelijk akkoord van de bestuurde vennootschap.

"De opdracht van de zaakvoerder wordt kosteloos vervuld, zolang de algemene "vergadering, daartoe uitsluitend bevoegd, niet uitdrukkelijk een safaris heeft toegekend.

Zesde besluit: Aanvulling van de verwijzing naar het wetboek van vennootschappen mbt de regels van toepassing bij strijdig belang.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-bhhouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mad 2.1

De vergadering beslist om de verwijzing naar het wetboek van vennootschappen mbt de regels van toepassing bij strijdig belang, aan te vullen nu de vennootschap geen eenpersoonsvennootschap meer is.

De vergadering beslist dat artikel 16 van de statuten voortaan luidt als volgt:

"Artikel 16: Strijdig belang

"De zaakvoerder of het lid van een college van zaakvoerders dat rechtstreeks of "onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat tegenstrijdig is met dat "van de vennootschap, is gehouden artikel 259, 260 of 261 Wetboek van Vennootschappen "na te leven."

Zevende besluit Toezicht

De vergadering beslist de bepalingen mbt tot het toezicht op de vennootschap aan te passen, zodat artikel 17 van de statuten voortaan luidt als volgt:

"Artikel 17- Benoeming en bevoegdheid

"leder vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen, op alle "verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de "brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

"Het benoemen van een commissaris is slechts vereist wanneer de wet daartoe "verplicht." Achtste besluit - Vertegenwoordiging van vennoten

De vergadering beslist de bepalingen de bepalingen mbt tot de vertegenwoordiging van vennoten op een algemene vergadering aan te passen, zodat artikel 22 van de statuten voortaan luidt als volgt:

"Artikel 22 - Vertegenwoordiging van vennoten

"Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met "name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de "vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot."

Negende besluit Schriftelijke besluitvorming

De vergadering beslist tot invoering van een regeling mbt schriftelijke besluitvorming in de algemene vergadering door toevoeging van een nieuw artikel 27 bis als volgt:

"Artikel 27 bis - Schrifteliike besluitvorming

"Met uitzondering van de beslissingen:

"- te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 Wetboek van "Vennootschappen,

"- welke bij authentieke akte moeten worden verleden,

"kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de "bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

"Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of "enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van "besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de "vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven "termijn na ontvangst ervan, het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen "naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

"De zaakvoerder zal samen met haar rondschrijven aan de vennoten en aan de "eventuele commissarissen een afschrift toezenden van de stukken die hen krachtens het "Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

"Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle "vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf ais met "betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit, niet ontvangen, dan worden "alle voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt "dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel, doch andere niet de "eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

"De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de "medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de "vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen."

Tiende besluit  Benoeming vereffenaar

De vergadering beslist de vereiste te schrappen dat de vereffenaar noodzakelijkerwijze een advocaat moet zijn. Artikel 30 luidt voortaan als volgt:

"Artikel 30 - Benoeming van vereffenaars

"Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van "de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. De algemene vergadering van de "ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen, één "of meer vereffenaars benoemen, of ontslaan.

"De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door "de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

motl 2.9

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Elfde besluit  Schrapping van artikelen 32 en 33

De vergadering beslist tot schrapping van de diverse bepalingen opgenomen in artikel 32 en

33.

Twaalfde besluit: Benoemingen

De algemene vergadering benoemt tot niet-statutair zaakvoerder, met ingang van heden,

mevrouw Ann Coenegrachts, voornoemd, die deze benoeming aanvaardt en verklaart dat er tegen

haar geen beroepsverbod werd uitgesproken.

Het mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

Dertiende besluit: coördinatie statuten

De algemene vergadering geeft opdracht aan de ondergetekende notaris om de coordinatie

van de statuten uit te werken en te ondertekenen in overeenstemming met wat voorgaat.

Alle besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen.

Notaris Vincent Lesseliers,

Te 9120 Beveren

Voo r-b@houden. aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

27/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 23.05.2011, NGL 24.06.2011 11191-0235-010
18/06/2010 : ANT002474
05/06/2009 : ANT002474
27/06/2008 : ANT002474
17/07/2007 : ANT002474
26/05/2005 : ANT002474
16/09/2004 : ANT002474
09/06/2004 : ANT002474
05/06/2003 : ANT002474
09/09/2002 : ANT002474
14/03/2001 : ANA067062
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 28.07.2016 16359-0462-012

Coordonnées
ANN COENEGRACHTS

Adresse
WANNINCKHOVE 14 2540 HOVE

Code postal : 2540
Localité : HOVE
Commune : HOVE
Province : Anvers
Région : Région flamande