ANN EERENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANN EERENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.571.937

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 02.07.2014 14247-0541-014
03/02/2012
ÿþVoor behouc

aan hi

Belgis Staatsb

D

Mod Wcrtl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisc -ehalrefikopie

na neerlegging ter griffie van cetkEERGELEGD

2 3 JAN. 2012

GRIFFIE RECHTEAi.' ( van

KOOPHANDEL te MECHELEN

Griffie

~iao3o9ia*

Ondernemingsnr : 0837.571.937

Benaming

(voluit) : ANN EERENS

(verkort) :

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP OV.V. EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : RENAAT VEREMANSPLEIN 3, 2500 LIER

(volledig adres)

Onderwerp akte : QUASI-INBRENG

Neerlegging bijzonder verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 222 W. Venn. Neerlegging verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 220 W. Venn.

Ann Eerens,

" zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/07/2011
ÿþ--~ -- Moa 2.1

.;r:

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : .3 R-, -t- C . ezi -R

Benaming

(voluit) Ann Eerens BVBA

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2500 Lier, Renaat Veremansplein 3

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden op 28 juni 2011, voor Meester Jacques VAN ROOSBROECK notaris met standplaats

" te Antwerpen, distrikt Merksem vervangende zijn ambtgenoot Meester Luc DE FERM, notaris met standplaats te Antwerpen, distrikt Merksem, wettelijk belet, blijkt dat de Burgerlijke Vennootschap die de rechtsvorm; aanneemt van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, onder de naam "Ann Eerens

" BVBA" met maatschappelijke zetel te 2500 Lier, Renaat Veremansplein 3 werd opgericht door mevrouw Eerens' Ann Maria Carla, geboren te Lier op 23 augustus 1969, echtgenoot van de heer Luc De Ferm, wonende te 2930 Brasschaat, Miksebeekstraat 80.

Vorm: Burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Naam : "Ann Eerens BVBA"

Zetel : De zetel is gevestigd te 2500 Lier, Renaat Veremansplein 3

Doel: De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, uitbating van eeni tandartsenpraktijk omvattende onder meer de verwezenlijking van tand-en mondheelkundige zorgen , zoals het bevorderen van mondhygiëne, paradontologie, implantologie, en orthodontie, diagnose onder alle mogelijke. vormen, de verkoop en de plaatsing van tandprothesen, het verrichten van tandheelkundig of medisch secretariaat en dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap zal in hoofdzaak het beroep van orthodont uitoefenen met inbegrip van alle rechtstreeks . of onrechtstreeks verband houdende activiteiten met orthodontie alsook alle activiteiten die de vennootschap hiein kunnen ondersteunen intandhouden of uitbouwen.

De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven.

Zij mag hetzij alleen, hetzij met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor haar rekening of voor rekening van derden alle roerende, onroerende of financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of die kunnen bijdragen in de ontwikkeling ervan.

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden. Duur : onbeperkt met ingang van 28 juni 2011.

Kapitaal : Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (18.600 EUR). Het is verdeeld in honderd; ' zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk éénhonderd; ' zesentachtigste van het kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap is volledig geplaatst en volstort in geld voor een bedrag van' twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR), welk bedrag gestort werd op een bijzondere bankrekening geopend op naam van voormelde vennootschap in oprichting bij KBC Bank, onder rekening nummer BE 02 7310 1853 3540, waarvan het bewijs van deponering werd overhandigd.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Indien geen zaakvoerder is benoemd, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

De zaakvoerder kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door enkele kennisgeving aan de vennootschap,. doch met de verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan voorzien worden.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze'. te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor, onbepaalde duur mits opzegging.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders zou besluiten. Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i ii iii Aiiwiii i iii ii

Vc

behc aar Bele

Staal

- R NEERGELEGD

05 -07- 2011

_-_^i ~ r ' ~~ ~~IFFIE i~ECHTBANK van

- ' '=--._KA.OPHANDFL*drilECHELEN

7

111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Aanleggen van reserves, winstverdeling, en verdeling na vereffening:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene en uitbatingskosten, maatschappelijke lasten, nodige afschrijvingen en provisie voor te betalen belastingen, maakt de netto winst van het boekjaar uit.

Van deze winst, wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds. Deze afneming houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende bereikt van het maatschappelijk kapitaal.

Over de aanwending van het overige zal door de algemene vergadering met gewone meerderheid worden beslist. Geen uitkering mag geschieden, indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek der Vennootschappen

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste maatschappelijk dienstjaar loopt vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en zal eindigen op 31 december 2012.

Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering der vennoten wordt ieder jaar

gehouden ten maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in de oproepingsbrief aangeduid, op de laatste vrijdag van de maand juni om achttien uur. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien.

Benoeming zaakvoerder: Onmiddellijk na de oprichting werd tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap benoemd : mevrouw Ann Eerens voornoemd, die aanvaardt. Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Volmacht:

Werd tot bijzondere volmachtdrager aangesteld teneinde bij het register van de Burgerlijke vennootschappen te Antwerpen en bij alle fiscale besturen alle formaliteiten te vervullen en alle stukken te ondertekenen voor de inschrijving van deze vennootschap, de eventuele wijzigingen hiervan en de doorhaling ervan : Alaska Antwerpen Waasland BVBA, Zwaarveld 41 D te 9220 Hamme , of een door haar gevolmachtigde.

Vaste vertegenwoordiger

De vergadering beslist mevrouw Ann Eerens, voornoemd, aan te duiden als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap om voor haar de bestuurdersfunctie waar te nemen, telkens de vennootschap wordt aangesteld als bestuurder van een vennootschap. Dit mandaat is kosteloos.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS Jacques VAN ROOSBROECK

Tegelijk hiermede neergelegd :

- expeditie der akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

oor-

` l~éhbtJ n

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ANN EERENS

Adresse
RENAAT VEREMANSPLEIN 3 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande