ANN SERFI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANN SERFI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 419.791.749

Publication

10/12/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd fer r'ríffie Ivan de Rechtbank vela Koophrinj,i ie Antwerpen, op

Griffie`~ q  11 2012

Ondernemingsnr : 0419791749

Benaming

(voluit) : Ann Serfi, in vereffening

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bredabaan 1013 - 2930 Brasschaat

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 14 november 2012 blijkt dat:

- er akkoord werd verleend omtrent het verdelingsplan van de activa onder de verschillende schuldeisers; door de Rechtbank van Koophandel op 2 oktober 2012

- ontslag en kwijting werd verleend aan de voormalige zaakvoerder m.n. mevrouw Monique Van Houtte voor haar mandaat uitgeoefend tot 26 juni 2012 en de vereffenaar m.n. mevrouw Monique Van Houtte voor haar mandaat uitgeoefend tot op heden

- de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan

- de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende tenminste vijf jaar worden bewaard te 2930 Brasschaat, Bredabaan 1013

- er geen maatregelen werden genomen voor de consignatie van gelden bij de Deposito- en Consignatiekas. - de vereffening werd gesloten

Bijzondere volmacht met macht van indeplaatsstelling wordt verleend aan BDO Juridische Adviseurs, burgerlijke CVBA te 1935 Zaventem, Da Vincilaan 9 Box E.6 teneinde alle formaliteiten te vervullen bij de ondernemingsloketten en de KBO en bij de Administratie van de B,T,W., zowel wat betreft onderhavige akte als wat betreft alle voorgaande en latere wijzigingen.

Voor eensluidend verklaard afschrift

Monique Van Houtte

vereffenaar

Op de laatste biz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

Bijlagen bij lïét Bèlgisch Staatsblad -10/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

06/08/2012
ÿþ Mad Word na

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

_:~~. ~r~+.ts ~E

" ." .

{~t~aa+~4 .~,~ ,.;~}t~.fi JUL r~

~ uQ cingl

e

Griffie

II IIIIReoa*IINII

*iais~

be a $ Sti

i i

11

D

Ondernemingsnr Benaming 0419791749

{verkort} ANN SERFI

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID BREDABAAN 1013, 2930 BRASSCHAAT

Zetel : VERVROEGDE ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VEREFFENAAR  AANPASSING STATUTEN

(volledig adres)

Onderwerp akte :



Het blijkt uit een akte verleden in het jaar tweeduizend en twaalf, de zesentwintigste juni, voor Meester Chris Celle, notaris te Brasschaat, dragende volgende melding van registratie : "Geregistreerd drie bladen nul verzendingen te BRASSCHAAT, Registratie Il, de 02 JULI 2012 Boek 189, blad 40, vak 14 Ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR) De eerstaanwezend inspecteur ai (get.) GORIS M.", dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ANN SERFI", met maatschappelijke zetel te 2930 Brasschaat, Bredabaan 1013, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0419.791.749 (Antwerpen), met algemeenheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen :

EERSTE BESLUIT:

Voorlezing wordt gegeven van het verslag van de zaakvoerder toelichtend de voorgestelde ontbinding van de vennootschap.

Bij dit verslag daterend van éénendertig mei tweeduizend en twaalf is een staat van actief en passief gevoegd, afgesloten op ëénendertig maart tweeduizend en twaalf.

Over gemelde staat van actief en passief werd op éénentwintig juni tweeduizend en twaalf een verslag opge-'steld door de burgerlijke gewone commanditaire vennootschap "Corthout Michel 8t Partners", vertegenwoordigd door Michel Corthout, extern accountant, kantoorhoudend te 2222 Wiekevorst, Lage Dreef 25.

Voornoemde accountant besluit zijn verslag letterlijk als volgt :

"In het kader van de procedure van ontbinding, voorzien door het Wetboek van

Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de vennootschap BVBA Ann Serti een boekhoudkundige staat, afgesloten per 31 maart 2012, opgesteld die - rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap - een balanstotaal opgeeft van 13.783,26 EUR. Het netto actief bedraagt 156,72 euro nà vermelding van het nog niet door de Algemene Vergadering goedgekeurde resultaat van de vennootschap over de periode van 01 januari 2012 tot en met 31 maart 2012 onder het eigen vermogen.

Op de Laatste blz. van Luik B verr,e~den Recto Naam en hoeáanigheíd van de rrestrl,' ienternnde notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd, overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze boekhoudkundige staat per 31 maart 2012 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van eventuele financiële consequenties naar aanleiding van mogelijke belastingcontroles inzake vennootschapsbelasting en/of BTW en/of sociale zekerheid en dit in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes zullen gerealiseerd worden door diegenen die het risico van de vereffening zulten dragen.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten."

Nadat de vergadering het verslag heeft aanhoord, besluit zij de vennootschap vroegtijdig te ontbinden met ingang op heden zodat de vennootschap derhalve vanaf deze datum nog enkel zal bestaan voor haar vereffening, en spreekt zij de invereffeningstelling van de vennootschap uit.

TWEEDE BESLUIT:

Onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging door de voorzitter van de rechtbank van koophandel te Antwerpen wordt tot vereffenaar benoemd : VAN HOUTTE Monique Eugenie Emilia, wonende te 2930 Brasschaat, Bredabaan 1013, die aanvaardt.

De vereffenaar zal beschikken over de meest uitgebreide machten voor de voltooiing van zijn opdracht en namelijk deze vermeld in de artikelen 186 tot 190 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hij zich moet beroepen op de algemene vergadering van aandeelhouders om toelating te verkrijgen tot uitoefening van de bijzondere machten, vermeid in artikel 187 en 190 van het Wetboek van Vennootschappen, deze machten hem reeds uitdrukkelijk door voormelde buitengewone algemene vergadering verleend zijnde.

De vereffenaar heeft alle machten om te verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende akten, hand-lichting te geven, voor of na betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire schuldeisers, overschrijvingen, beslagleg-'gingen, verzet en andere beletselen en de hypotheekbewaarder vrij te stellen ambtshalve Inschrijving te nemen; deze opsom-ming is niet beperkend maar wel aanhalend.

De vereffenaar wordt ontslagen van inventaris op te stellen, hij mag daarvoor verwijzen naar de boeken en geschriften van de vennootschappen.

De handtekening van de vereffenaar volstaat om geldig de vennootschap in likwidatle te verbinden.

DERDE BESLUIT: ontslag van mevr Van Houtte als zaakvoerder

De vergadering verleent décharge aan de zaakvoerder voor het door haar tot op heden gevoerde bestuur.

VIERDE BESLUIT:

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de genomen besluiten Inzake de ontbinding-invereffeningstelling, als volgt :

- wijziging van artikel 1 door de volgende:

"De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid In vereffening. Haar naam luidt : "ANN SERFI".

- artikel 4 wordt vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur op achtentwintig september negentienhonderd negenenzeventig.

De buitengewone algemene vergadering der vennoten, ge-'hou-'den voor het ambt van Meester Chris Celis, notaris te Brasschaat, op zesentwintig juni tweeduizend en twaalf, heeft de vennootschap vroeg-'tijdig ontbonden, en inveref-'fening gesteld."

i " laar-behouden aan het Belgisch Staatsblad

- artikel 25, eerste zin, wordt vervangen door volgende tekst :

"Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van vennoten, gehouden voor het ambt van Meester Chris Celis, notaris te Brasschaat, op zesentwintig juni tweeduizend en twaalf werd de vennootschap vroeg-tijdig ontbonden en inveref-fening gesteld."

- nieuwe tekst van artikel 26 :

"Tot vereffenaar werd benoemd : VAN HOUTTE Monique Eugenie Emilia, wonende te 2930 Brasschaat, Bredabaan 1013.

De vereffenaar zal beschikken over de meest uitgebreide machten voor de voltooiing van zijn opdracht en namelijk deze vermeld in de artikelen 186 tot 190 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hij zich moet beroepen op de algemene vergadering van aandeelhouders om toelating te verkrijgen tot uitoefening van de bijzondere machten, vermeld in artikel 187 en 190 van het Wetboek van Vennootschappen, deze machten hem reeds uitdrukkelijk door voormelde buitengewone algemene vergadering verleend zijnde.

De vereffenaar heeft alle machten om te verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende akten, hand-lichting te geven, voor of na betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire schuldeisers, overschrijvingen, beslagleg-+gingen, verzet en andere beletselen en de hypotheekbewaarder vrij te stellen ambtshalve inschrijving te nemen; deze opsom-ming is niet beperkend maar wel aanhalend.

De vereffenaar wordt ontslagen van inventaris op te stellen, hij mag daarvoor verwijzen naar de boeken en geschriften van de vennootschap.

De handtekening van de vereffenaar volstaat om geldig de vennootschap in likwidatie te verbinden."

BIJZONDERE VOLMACHT.

Bijzondere volmacht wordt verleend met recht van indeplaats stelling aan aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Juridische Adviseurs", gevestigd te 1935 Zaventem,"The Corporate Village", Da Vincilaan 9, box E.6, Elsinore Building, aan wie de macht wordt verleend om alle verrichtingen te doen bij de erkende ondernemingsloketten, de kruispuntbank en de BTW-administratie met betrekking tot deze akte en latere akten.

Voor ontledend uittreksel.

Chris Celis, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte, onderhandse volmacht, coordinatie statuten, homologatie benoeming vereffenaar.

Cr de iaetste blz. van Luik B vermelden Recto ,N:aarn en hoedanigheid van de rosira nenteiende notaris, heizit van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso 'J ;m en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

02/07/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoudE aan hel Belgisc Staatsbh I I1I1I 11111 11111 11111 luI 1u 11111 11111 111 1111

*iaiisess"

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

21 ANI 912

Griffie

Ondernemingsnr : 0419.791.749

Benaming

(voluit) : Ann-Serfi

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Donksesteenweg 212, 2930 Brasschaat

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit de notulen van het verslag van de zaakvoerders van 1 juni 2012 blijkt:

De verplaatsing van de maatschappelijke zetel, met ingang vanaf 1 juni 2012, naar Bredabaan 1013 te 2930 Brasschaat

Voor eensluidend verklaard afschrift

Van Houtte Monique

Zaakvoerder

22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.05.2012, NGL 20.06.2012 12189-0370-009
06/06/2011 : AN219374
23/07/2010 : AN219374
27/07/2009 : AN219374
01/08/2008 : AN219374
30/07/2007 : AN219374
12/07/2006 : AN219374
07/07/2005 : AN219374
12/10/2004 : AN219374
14/08/2003 : AN219374
08/10/2002 : AN219374
21/09/2000 : AN219374
01/01/1988 : AN219374
01/01/1986 : AN219374

Coordonnées
ANN SERFI

Adresse
BREDABAAN 1013 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande