ANNEXE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANNEXE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 896.086.988

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 30.06.2014 14243-0233-015
01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 24.07.2013 13357-0003-015
18/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 12.08.2011 11400-0368-015
18/01/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

" 11~~0~58"

Mesr~J. egd ter c,fffie vete de Rerhfbegi

van Koophand Ahtre. peA, op

0 7 JAN. 2011

Griffie

896.086.988

ANNEXE

vennootschap onder firma

te 2950 Kapellen, Heiakker 19

KAPITAALVERHOGING  OMZETTING IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm

Zetel :

Onderwerp akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Heden, açhtentwintig december tweeduizend en tien.

Op mijn kantoor te Antwerpen, wordt voor mij, Meester Marc DE GRAEVE, geassocieerd notaris, vennoot: van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECKERS, DE GRAEVE, SLEDSENS & VAN DEN BERGH", geassocieerde notarissen, met zetel te Ant- werpen, Broederminstraat 9, de buitengewone algemene vergadering gehouden van de vennoten van de ven nootschap onder firma "ANNEXE", gevestigd te 2950 Kapellen, Heiakker 19, ingeschreven in het rechtsper-sonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0896.086.988.

Opgericht bij onderhandse akte de dato één januari tweeduizend en acht, gepubliceerd in de bijlagen tot het: Belgisch Staatsblad van tien maart daarna onder nummer 08037973 en waarvan de statuten nog niet werden gewijzigd.

Samenstelling van de vereaderina

Zijn daartoe aanwezig de volgende vennoten, die verklaren eigenaar te zijn van het voor elk van hen vermeld aantal aandelen :

1) mevrouw BOEL Ruth Caroline Phillis, van Belgische nationaliteit, geboren te Antwerpen op

2 augustus 1963, wonende te 2950 Kapellen, Heiakker 19, die verklaart eigenares te zijn van

negenennegentig aandelen 99

2) de heer OLSSON Rolf Karel, van Belgische nationaliteit, geboren te Antwerpen op 6 maart

1959, wonende te 2950 Kapellen, Heiakker 19, die verklaart eigenaar te zijn van één aandeel 1

Hetzij twee vennoten met in totaal honderd aandelen 100

Bureau

De vergadering wordt geopend om zeventien uur, onder het voorzitterschap van de mevrouw BOEL Ruth:

voornoemd, die de heer OLSSON Rolf voornoemd aanstelt als secretaris.

Uiteenzetting van de voorzitter

Het bureau aldus samengesteld zijnde, zet de voorzitter uiteen hetgeen volgt :

I. Het kapitaal van de vennootschap onder firma bedraagt DUIZEND EURO (E 1.000,00), vertegenwoordigd:

door HONDERD (100) aandelen zonder vermelding van waarde.

lI. De vergadering beraadslaagt over de volgende agenda :

1) Voorstel tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap met een bedrag van ZEVENTIENDUIZEND; ZESHONDERD EURO (E 17.600,00) om het te brengen van DUIZEND EURO (E 1.000,00) op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00), door uitgifte van DUIZEND ZEVENHONDERDZESTIG. (1.760) nieuwe aandelen.

Op deze kapitaalverhoging zal volledig worden ingeschreven in geld door een vennoot en zij zal worden volstort ten belope van ZESDUIZEND EURO (E 6.000,00) teneinde te voldoen aan de minimum volstortingsplicht.

2) Inschrijving en volstorting van de kapitaalverhoging.

3) Vaststelling van het totstandkomen van de kapitaalverhoging.

4) Verslag van de zaakvoerder, overeenkomstig de bepalingen van artikel 776 van het Wetboek van Vennoot: schappen, met betrekking tot de hierna voorgestelde omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, bij welk verslag een staat van activa en passiva is gevoegd afgesloten: per dertig septembertweeduizend en tien.....

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

5) Verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen over voormelde staat van activa en passiva.

6) Voorstel tot omzetting van de vennootschap, in toepassing van artikel 774 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, rekeninghoudend met het feit dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap wordt gedaan onder de volgende voorwaarden :

a- de omzetting gebeurt zonder uittreden van vennoten en zonder bijtreden van vennoten.

b- de naam van de vennootschap blijft ongewijzigd. De vennootschap zal de vorm aannemen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De zetel wordt niet verplaatst.

c- het doel van de vennootschap wordt uitgebreid en geherformuleerd als volgt :

"De vennootschap heeft tot doel :

- het uitvoeren van praktische bedrijfsaudits;

- professional organizing, meer bepaald het geven van praktisch advies en concrete hulp bij het inrichten, orde-

nen of reorganiseren van woon- en werkruimtes, het efficiënt indelen van tijd en het optimaal benutten van

energie;

- het beheer van personeelszaken in de meest ruime zin van het woord, zoals, maar niet beperkt tot, het geven

van personeelsadvies, de ondersteuning van sollicitaties, het uitvoeren van personeelsselecties en het voeren

van evaluatie- en exitgesprekken;

- het uitvoeren van secretariële taken in de meest ruime zin van het woord, zoals, maar niet beperkt tot, directiesecretariaat, debiteurenbeheer, confidentiële en geheime opdrachten en het uitwerken van cursussen en seminaries;

- het geven van opleidingen en workshops;

- de groot- en kleinhandel, aankoop- en verkoop, import en export in en van boeken en andere goederen zoals kantoormateriaal, praktische middelen om in te richten, enzovoorts;

- het optreden als bemiddelaar met veilinghuizen, opkopers, experten, makelaars, enzovoorts;

- het ontwikkelen en aanpassen van websites.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijke doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze  rechtstreeks of zijdelings- deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan en ze kan zich voor derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen".

d- het kapitaal zal ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00) bedragen, vertegenwoordigd door DUIZEND ACHTHONDERDZESTIG (1.860) aandelen zonder vermelding van waarde.

e- ter gelegenheid van de omzetting worden, behoudens voormelde kapitaalverhoging, geen wijzigingen aangebracht aan de actieve en passieve bestanddelen van de vennootschap, waarvan de rechtspersoonlijkheid onveranderd blijft voortbestaan in de nieuwe vorm.

7) Voorstel tot aanvaarding van de nieuwe statuten van de vennootschap.

8) Ontslag van de zaakvoerder en décharge.

9) Benoeming van zaakvoerder.

III. Uit de aanwezigheidslijst blijkt dat beide vennoten aanwezig zijn. De zaakvoerder is eveneens aanwezig.

IV. De vergadering is dus regelmatig samengesteld en zij kan geldig beraadslagen over al de punten die op de agenda voorkomen.

V. De comparanten erkennen een afschrift ontvangen te hebben van de op de agenda aangekondigde verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor, alsmede het ontwerp van de nieuwe statuten.

Zij ontslaan de voorzitter lezing te geven van deze verslagen.

De bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VCLJ BEDRIJFSREVISOREN", gevestigd te 2000 Antwerpen, Leopoldstraat 37, vertegenwoordigd door de heer Jean Paul LOOTS, bedrijfsrevisor, besluit zijn verslag met betrekking tot de omzetting van de vennootschap als volgt :

"Ondergetekende, VCLJ Bedrijfsrevisoren Bvba, vertegenwoordigd door Jean-Paul Loots, bedrijfsrevisor is overgegaan tot uitvoering van de opdracht zoals omschreven in artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen.

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het nettoactief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30/09/2010 die de zaakvoerder van de VOF ANNEXE heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de nonnen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van de betrokken vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid (BVBA) is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief van deze staat bedraagt 10.514,94 Euro en is 9.514,94 Euro groter dan het maatschappelijk kapitaal van 1.000,00 Euro maar kleiner dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Aangezien het minimum kapitaal van een BVBA 18.550,00 Euro bedraagt, zal voorafgaandelijk aan de omzetting een kapitaalsverhoging worden doorgevoerd met 17.600,00 Euro zodat het maatschappelijk kapitaal 18.600,00 Euro zal bedragen en aldus aan de minimumvereiste zal voldoen.

Wij wijzen erop dat dit verslag enkel kan gebruikt worden ten behoeve van deze omzetting en niet kan gebruikt worden voor andere doeleinden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of; met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Antwerpen, 20 december 2010

VCLJ Bedrijfsrevisoren bvba

Vertegenwoordigd door de Heer Jean Paul Loots

Jean Paul Loots

Bedrij fsrevisor"

De ondergetekende notaris heeft de comparanten gewezen op de inhoud van artikel 786 van het Wetboek van Vennootschappen waarin bepaald wordt dat in geval van omzetting van een vennootschap onder firma, de vennoten onder firma ten aanzien van derden hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk zijn voor de verbintenissen van de vennootschap die dagtekenen van váór het tijdstip vanaf hetwelk de akte van omzetting aan derden kan worden tegengeworpen overeenkomstig artikel 76 van het Wetboek van Vennootschappen. De ondergetekende notaris heeft de comparanten tevens gewezen op de bepalingen van artikel 785 van het Wetboek van Vennootschappen.

De kosten worden begroot op tweeduizend honderd euro.

Beraadslaging - Besluiten

De uiteenzetting van de voorzitter wordt door de vergadering áangenomen met eenparigheid.

Vervolgens vat de vergadering de agenda aan en worden, na beraadslaging, de volgende besluiten genomen : EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap met een bedrag van ZEVENTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 17.600,00) om het te brengen van DUIZEND EURO (E 1.000,00) op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00), door uitgifte van DUIZEND ZEVENHON-DERDZEST1G (1.760) nieuwe aandelen.

Op deze kapitaalverhoging zal volledig worden ingeschreven in geld door een vennoot en zij zal worden volstort ten belope van ZESDUIZEND EURO (E 6.000,00) teneinde te voldoen aan de minimum volstortingsplicht.

Inschrijving en volstorting

Mevrouw BOEL Ruth voornoemd verklaart in te tekenen op de volledige kapitaalverhoging door inbreng in geld en deze te volstorten ten belope van zesduizend euro (E 6.000,00), in ruil waarvoor haar duizend zevenhonderdzestig (1.760) nieuwe aandelen worden toegekend.

Overeenkomstig de wet werd het totaal bedrag van de stortingen in geld, hetzij zesduizend euro (E 6.000,00), geboekt op een speciale rekening nummer BE29 8601 1236 3364 ten name van de vennootschap bij Centea. De comparanten overhandigen mij het bewijs van die stortingen en deposito's. Ondergetekende notaris bevestigt het bestaan van dit attest en de bewaring ervan in het dossier van de vennootschap.

Ik, notaris, geef terstond aan voormelde bankinstelling bericht van het verlijden van onderhavige akte, zodat de vennootschap over de bijzondere rekening kan beschikken.

Vaststelling

De vergadering stelt vast dat dientengevolge op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat ze gedeeltelijk werd volstort.

Hierdoor is het kapitaal werkelijk gebracht op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00), vertegenwoordigd door DUIZEND ACHTHONDERDZESTIG (1.860) aandelen, zonder vermelding van waarde.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit het verslag van de zaakvoerder met betrekking tot de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, bij welk verslag een staat van activa en passiva is gevoegd afgesloten per dertig september tweeduizend en tien, goed te keuren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering besluit tevens het verslag van de heer Jean Paul LOOTS, bedrijfsrevisor voornoemd, met be-

trekking tot de voorgestelde omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aan-

sprakelijkheid goed te keuren.

Het verslag van de bedrijfsrevisor zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, over-

eenkomstig de wettelijke bepalingen.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit de vorm van de vennootschap te wijzigen in een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid onder al de voorwaarden zoals deze werden opgenomen in punt 6) van de agenda.

Ter gelegenheid van de omzetting worden, behoudens voormelde kapitaalverhoging, geen wijzigingen aan-

gebracht aan de actieve en passieve bestanddelen van de vennootschap, waarvan de rechtspersoonlijkheid on-

veranderd blijft voortbestaan in de nieuwe vorm en de gevoerde boekhouding wordt voortgezet.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

VIERDE BESLUIT

De statuten van de vennootschap worden in hun nieuwe vorm aanvaard en opgesteld als volgt :

STATUTEN

1)a) Rechtsvorm : handelsvennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aan-

sprakelijkheid

b) Naam : "ANNEXE"

2) Zetel : te 2950 Kapellen, Heiakker 19

3) Doel

De vennootschap heeft tot doel :

- het uitvoeren van praktische bedrijfsaudits;

- professional organizing, meer bepaald het geven van praktisch advies en concrete hulp bij het inrichten, orde-

nen of reorganiseren van woon- en werkruimtes, het efficiënt indelen van tijd en het optimaal benutten van

energie;

- het beheer van personeelszaken in de meest ruime zin van het woord, zoals, maar niet beperkt tot, het geven

van personeelsadvies, de ondersteuning van sollicitaties, het uitvoeren van personeelsselecties en het voeren

van evaluatie- en exitgesprekken;

- het uitvoeren van secretariële taken in de meest ruime zin van het woord, zoals, maar niet beperkt tot, direc-

tiesecretariaat, debiteurenbeheer, confidentiële en geheime opdrachten en het uitwerken van cursussen en se-

minaries;

- het geven van opleidingen en workshops;

- de groot- en kleinhandel, aankoop- en verkoop, import en export in en van boeken en andere goederen, zoals

kantoormateriaal, praktische middelen om in te richten, enzovoorts;

- het optreden als bemiddelaar met veilinghuizen, opkopers, experten, makelaars, enzovoorts;

- het ontwikkelen en aanpassen van websites.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijke doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze  rechtstreeks of zijdelings - deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan en ze kan zich voor derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

4) Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

5) Geplaatst kapitaal

ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD euro (E 18.600,00), verdeeld in DUIZEND ACHTHONDERDZES-

TIG (1.860) aandelen zonder vermelding van waarde.

6) Boekjaar : begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

7) Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reserve-

fonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk

kapitaal bereikt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de

wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbe-

zit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

8) Gewone algemene vergadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroe-

pingen aangeduide plaats op de tweede vrijdag van de maand juni, om achttien uur.

De vennoten mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen, die zelf stemrecht heeft.

De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders voorgeschreven vorm. Zij moet op de maatschappelij-

ke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

9) Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger,

overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking

van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering

bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de ven-

nootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de perken

van het hen verleende mandaat.

Het mandaat van zaakvoerder wordt bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

Stemming

De statuten worden, artikelsgewijs, goedgekeurd met eenparigheid van stemmen. Ingevolge de goedkeuring

van de statuten is de omzetting definitief tot stand gekomen.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering verleent eervol ontslag aan mevrouw BOEL Ruth voornoemd als zaakvoerder van de vennoot-

schap.

Décharge over het door haar gevoerde beIeid over het lopende boekjaar zal worden verleend bij de goedkeu-

ring van de eerstvolgende jaarrekening.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

ZESDE BESLUIT

Wordt door de comparanten tot gewone zaakvoerder benoemd en aangesteld voor de duur van de vennoot-

schap, behoudens herroeping door de algemene vergadering met gewone meerderheid : mevrouw BOEL Ruth

voornoemd, die verklaart deze benoeming te aanvaarden.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

Niet-aanstelling van commissaris

De comparanten verzoeken mij, notaris, nog te acteren dat zij, op grond van te goeder trouw verrichte schat-

tingen, tot het besluit gekomen zijn dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een commissaris te

benoemen en dat zij ook geen commissaris wensen te benoemen.

Bevestiging van identiteit

De notaris bevestigt de identiteit van de comparanten hem werd aangetoond aan de hand van de identiteits-

kaart.

Recht op geschriften "

Het recht op geschriften bedraagt vijfennegentig euro.

Verklaring pro fisco

De omzetting van de vennootschap, overeenkomstig de ter zake toepasselijke artikelen 774 en volgende van

het Wetboek van Vennootschappen, gebeurt onder toepassing van de voordelen van artikel 121 van het Wet-

boek der Registratierechten en van de uitzondering voorzien in artikel 210 § 1 derde lid van het gecoördineerde

wetboek der Inkomstenbelastingen (WIB 92).

Volmacht

Teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Onderne-

mingsloketten, de diensten van de BTW en van de Directe Belastingen, wordt volmacht gegeven aan de bur-

gerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EMEN-

DO", gevestigd te 2950 Kapellen, De Pretlaan 22, met recht van indeplaatsstelling.

WAARVAN VERSLAGSCHRIFT

Opgemaakt en verleden te Antwerpen, op voormelde datum.

Voor-

behouden

''aan het Na integrale voorlezing en toelichting van deze akte hebben de comparanten samen met mij, notaris, onderte-

Belgisch kend.

Stàatsblad i(volgen de handtekeningen).

VOOR UITTREKSEL :

Tegelijk hiermee

neergelegd :

- afschrift van

de akte;

- verslag van de

bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 13.07.2015, NGL 27.07.2015 15357-0048-013

Coordonnées
ANNEXE

Adresse
HEIAKKER 19 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande