ANNFRACHOC

Société en commandite simple


Dénomination : ANNFRACHOC
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 560.928.333

Publication

12/09/2014
ÿþMot' Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de a cte

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : ANNFRACHOC

(verkort) :

Rechtsvorm:

Zetel:

(volledig adres)

Onderwerp akte: OPRICHTING STATUTEN  OVERGANGSBEPALINGEN - VOLMACHT

Uit een onderhandse akte de dato 08 augustus 2014, geregistreerd te Turnhout op 7 bladen, geen verzendingen, boek 0/145 blad 38 vak 16, blijkt de oprichting van de gewone commanditaire vennootschap .Hieronder uittreksel van de oprichtingsakte zoals bepaald in artikel 69 van het Wetboek van Vennootschappen

1 - Rechtsvorm naam

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire

vennootschap. Haar benaming luidt "ANNFRACHOC".

2 Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2300 TURNHOUT - Mesesstraat 24.

De zetel kan worden overgebracht naar iedere andere plaats bij eenvoudig besluit van het bestuursorgaan:

dat bekendgemaakt wordt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, voor zover deze zetelverplaatsing geen

wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke taalregime. De vennootschap kan bij

eenvoudig besluit van het bestuursorgaan in België of in het buitenland administratieve zetels en bedrijfszetels

vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

3 Duur

De vennootschap Pestaat voor onbepaalde duur. Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap

slechts ontbonden worden door een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering met inachtneming

van de vereisten voor statutenwijziging.

4 - Identiteit van de hoofdelijke aansprakelijke vennoot

De heer Wouters Frans, rijksregisternummer 52.06.27-033.9, wonende te 2300 Turnhout, Mesesstraat 24.

6 - Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door honderdzesentachtig aandelen met een nominale waarde van honderd euro per aandeel. Het kapitaal is volledig geplaatst en volstort.

6 Boekjaar jaarrekening jaarverslag

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Op het einde van elk boekjaar wordt de boekhouding afgesloten en maakt het bestuursorgaan, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, de inventaris en de jaarrekening op. Behoudens onder de vrijstellingsvoorwaarden gesteld door het Wetboek van Vennootschappen stelt het bestuursorgaan een jaarverslag op, waarin zij onder meer rekenschap geven over het beleid, commentaar op de jaarrekening, informatie betreffende belangrijke gebeurtenissen na het einde van het boekjaar en informatie omtrent de werkzaamheden van onderzoek en ontwikkeling, alles overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

7  Winstverdeling

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de te bestemmen winst van het boekjaar. Op voorstel van: het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering, rekening houdende met de statutaire bepalingen, over de bestemming van de nettowinst.

8 - Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, vennoten van de vennootschap.

Tot statutair zaakvoerder wordt aangesteld en dit voor onbepaalde duur- de heer WOUTERS Frans,

wonende te 2300 Turnhout, Mesesstraat 24, rijksregisternum mer 52.06.27-033.97.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om aile daden van beschikking en van bestuur te

stellen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

1111111111111!111j1111.11111111

V beh aa Bel Sta

Neercielegct ter griffiA v9n de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 3 SEP. 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

. _De Griffier

GrIttlei

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Gewone commanditaire vennootschap

Mesesstraat 24 - 2300 Turnhout

o Scng.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

handelingen waarvoor volgens de statuten en het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien de vennootschap evenwel wordt bestuurd door meerdere zaakvoerders zullen zij collegiaal overleg plegen inzake het te voeren beleid en dienen zij gezamenlijk te beslissen over alle daden van beschikking, ondermeer: het verwerven of vervreemden van onroerende goederen of van zakelijke rechten hierop, de vestiging van hypotheken, het aanvaarden of toestaan van huur- en leasingcontracten waarvan de duurtijd drie jaar overtreft, de verwerving of vervreemding van immateriële, materiële en financiële vaste activa of verbintenissen in het algemeen waarvan de som een vijfvoud van het maatschappelijk kapitaal overtreft. De zaakvoerders kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

De vennootschap wordt, ten overstaan van derden, in en buiten rechte, in aile rechtshandelingen en akten, met inbegrip van die akten die de tussenkomst vereisen van een openbaar ambtenaar, geldig vertegenwoordigd door een zaakvoerder. Wanneer voor de vennootschap wordt gehandeld, moet een zaakvoerder steeds zijn handtekening laten voorafgaan of laten volgen door de vermelding van de hoedanigheid krachtens dewelke wordt opgetreden, tenzij dit duidelijk blijkt uit het stuk dat wordt ondertekend.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door een zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootsohapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Bij schriftelijke volmacht kunnen welbepaalde taken worden toevertrouwd aan elke persoon die het bestuursorgaan daartoe geschikt acht. De volmacht moet bij brief, telefax of elk ander middel vermeld in artikel 2287 van het Burgerlijk Wetboek dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening) gegeven worden. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden, verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan in geval van overdreven volmacht.

De vennootschap wordt in het buitenland vertegenwoordigd door iedere persoon daartoe uitdrukkelijk aangesteld door het bestuursorgaan.

9 - Ontbinding - vereffening

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel besluit van een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering plaatsgrijpt, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan Voor haar vereffening tot de sluiting ervan.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerder(s) van rechtswege de vereffenaars, De algemene vergadering kan te allen tijde bij gewone meerderheid, de vereffenaars benoemen of afzetten De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat hun benoeming werd gehomologeerd door de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit.

Na betaling van aile schulden, lasten en kosten van de liquidatie, worden de netto-activa eerst aangewend om in geld of effecten het afbetaalde bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen. Indien niet aile aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, herstellen de vereffenaars voor de verdeling het evenwicht, door alle aandelen op gelijke voet te plaatsen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden afbetaald hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld voor de aandelen die voor een grote gedeelte werden afbetaald. Het saldo wordt eveneens tussen alle aandelen verdeeld.

10 Overgangsbepalingen

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste maatschappelijke jaar begint vanaf heden en zal eindigen op 31 december van het jaar 2015. Eerste jaarvergadering: De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar 2016,

11 - Verbintenissen in naam van de vennootschap in oprichting

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf één juli tweeduizend veertien. Deze overname zal maar effect sorteren van zo-'dra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, eventueel aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eenmaal de vennoot-ischap rechtspersoonlijkheid heeft verworven, te worden bekrachtigd.

12 - Volmacht administratieve formaliteiten

Bijzondere volmacht voor het vervullen van de noodzakelijke administratieve formaliteiten (o.a. ondernemingsloket, rechtspersonenregister, BTW-nummer), zowel voor de inschrijving als voor elke latere wijziging daarvan, wordt verleend aan ACS accountants en belastingconsulenten, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap, met zetel te 2380 Ravels, Grote Baan 201, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, in casu de heer Jaimie Wilms, mevrouw May Vlaminckx, Mevrouw Evelien Van Camp en Dirk Gens.

BEHERENDE VENNOOT

WOUTERS Frans

Zaakvoerder

Tegelijkertijd mee neergelegd: oprichtingsakte

Coordonnées
ANNFRACHOC

Adresse
MESESTRAAT 24 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande