ANPHIKO ASSET MANAGEMENT

Divers


Dénomination : ANPHIKO ASSET MANAGEMENT
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 578.946.082

Publication

07/04/2015
ÿþ Mod Word 11.1

ti In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



1 1,11111

*15050082



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 5 MAART 2015

iAntwerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : BE.0578.946.082

Benaming

(voluit) : Anphiko Asset Management S.A.

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap naar Luxemburgs recht

Zetel : Rue de la Gare, 98 L-8325 Capellen

Bijkantoor, Godefriduskaai, 26-28 B-2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting van een Belgisch bijkantoor van een vennootschap waarvan de maatschappelijke zetel is gelegen in het Groot-Hertogdom Luxemburg

Uittreksel statuten

GECOORDINEERDE STATUTEN

van de naamloze vennootschap "ANPHIKO ASSET MANAGEMENT S.A.", die haar statutaire zetel heeft te L-8325 Capellen, 98, rue de la Gare en ingeschreven is in het handels- en vennootschapsregister van Luxemburg onder nummer B 139 179,

en werd opgericht bij een notariële akte die werd verleden door meester Alex WEBER, notaris ter standplaats Bascharage, op 23 mei 2008, zoals gepubliceerd in het Mémorial C, nummer 1594 van 28 juni 2008,

als gewijzigd bij een notariële akte die werd verleden door voornoemde meester Alex WEBER op 25 oktober 2010, zoals gepubliceerd in het Mémorial C, nummer 2724 van 11 december 2010,

als gewijzigd bij een notariële akte die werd verleden door voornoemde meester Alex WEBER op 5 december 2014, maar nog niet is gepubliceerd in het Mémorial C.











NAAM  ZETEL  DUUR  DOEL  KAPITAAL  AANDELEN

Art. 1. Er wordt een naamloze vennootschap opgericht met de naam "ANPHIKO ASSET MANAGEMENT S.A." (de Vennootschap).

De Vennootschap kan één aandeelhouder (de Enige Aandeelhouder) of meerdere aandeelhouders hebben. De Vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het opschorten van de burgerrechten, het faillissement, de vereffening of het bankroet van de Enige Aandeelhouder.

Elke verwijzing naar de aandeelhouders in de statuten van de Vennootschap (de Statuten) is een verwijzing naar de Enige Aandeelhouder indien de Vennootschap maar één aandeelhouder heeft.

Art. 2. De statutaire zetel van de Vennootschap is gevestigd in de gemeente Capellen. Onverminderd de regels van het gemene recht inzake het opzeggen van contracten kan de statutaire zetel van de vennootschap, indien deze werd vastgelegd in een contract met derden, bij eenvoudig besluit van de raad van bestuur of de enige bestuurder worden verplaatst naar om het even welke andere locatie in de gemeente van de statutaire zetel.

Art. 3. De Vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur,

Art. 4. Het maatschappelijk doel van de Vennootschap als professionele marktspeler in de financiële sector (professionnel du secteur financier) in de zin van de wet van 5 april 1993 betreffende de financiële sector, zoals gewijzigd (bankwet), bestaat erin de volgende activiteiten te verrichten: vermogensbeheerder, beleggingsadviseur, effectenmakelaar, commissionair, registerhouder, kantoor voor communicatie met cliënten, administratiekantoor voor de financiële sector en domiciliëringsagent voor vennootschappen en professionals die vennootschappen oprichten en beheren in de zin van de bankwet. Binnen dat kader bestaat het maatschappelijk doel van de Vennootschap er met name uit voor eigen rekening of als gevolmachtigde diensten te verlenen op het gebied van boekhouding, domiciliëring, bijhouden van registers, secretariaat en andere, administratieve diensten aan andere natuurlijke of rechtspersonen.

De Vennootschap is als beleggingsvennootschap in de zin van de bankwet gemachtigd om op trustbasis verrichtingen uit te voeren voor rekening van derden in de zin van de wet van 27 juli 2003 tot goedkeuring van het Verdrag van Den Haag van 1 juli 1985 inzake het recht dat van toepassing is op trusts en de erkenning van' trusts, die een nieuwe regelgeving inzake trustakten instelde en de wet van 25 september 1905 inzake', registratie van zakelijke rechten op onroerende goederen wijzigde.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11` Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De bovengenoemde activiteiten moeten in de ruimsfé"zïnwor" dën géïntërpréféèïd: Het maatschappelijk doel



bestrijkt aile transacties waarbij de Vennootschap betrokken is en alle door de Vennootschap gesloten contracten, voor zover die verenigbaar blijven met het hierboven bepaalde maatschappelijk doel.

In het algemeen kan de Vennootschap aile mogelijk toezichts- en controlemaatregelen treffen en aile verrichtingen of transacties uitvoeren die zij nodig of nuttig acht om haar maatschappelijk doel optimaal ten uitvoer te leggen en te ontwikkelen.

De Vennootschap kan alle commerciële, industriële en financiële transacties en alle mogelijke transacties in verband met roerende en onroerende goederen aangaan die direct of indirect verband houden met haar maatschappelijk doel of aan haar ontwikkeling kunnen bijdragen,

Art. 5. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,-) en bestaat uit tweeduizend (2.000) aandelen waarop geen nominale waarde vermeld staat. Het volgestorte kapitaal van de Vennootschap kan worden verhoogd of verlaagd bij een besluit van de Algemene Vergadering, dat op dezelfde manier als een wijziging van de Statuten wordt vastgesteld, zoals hierna beschreven in artikel 21.

Art. 6. De aandelen van de Vennootschap zijn op naam of aan toonder, naar keuze van de aandeelhouder, De aandelen zijn op naam tot ze volledig zijn volgestort.

Er wordt op de statutaire zetel van de Vennootschap een aandeelhoudersregister bijgehouden dat aldaar door elke aandeelhouder kan worden geraadpleegd. Dat register bevat de naam van ledere aandeelhouder, zijn (gekozen) woonplaats, het aantal aandelen in zijn bezit, het voor elk van die aandelen volgestorte bedrag en een vermelding van elke overdracht van de aandelen met de daarbij horende datum. Het eigendom van de aandelen op naam wordt vastgesteld door inschrijving in het genoemde register.

De Vennootschap kan haar eigen aandelen inkopen binnen de door de wet toegestane limiet.

Art. 7. Elke verkoop van de aandelen op naam wordt ingeschreven in het aandeelhoudersregister. De Vennootschap kan verzoeken om de handtekeningen in het aandeelhoudersregister voor echt te laten verklaren.

BESTUUR-TOEZICHT

Art. 9. De Vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur met ten minste drie leden, die al dan niet aandeelhouder zijn, door de Algemene Vergadering worden aangesteld voor een termijn van maximaal ze jaar en steeds door de Algemene Vergadering uit hun functie kunnen warden ontzet.

Als de Vennootschap wordt opgericht met één aandeelhouder of naar aanleiding van een Algemene Vergadering wordt vastgesteld dat de vennootschap nog maar één aandeelhouder heeft, kan de Raad van Bestuur worden beperkt tot één (1) lid, totdat een gewone Algemene Vergadering plaatsvindt nadat er is vastgesteld dat er meer dan één aandeelhouder is.

Het aantal bestuurders, de duur van hun mandaat en hun vergoeding worden bepaald door de Algemene Vergadering. De bestuurders worden met meerderheid van stemmen verkozen door de aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouders. Elke bestuurder kan op elk moment en met of zonder reden uit zijn functie worden ontzet bij besluit van de Algemene Vergadering. Bestuurders waarvan het mandaat afloopt, kunnen opnieuw worden gekozen.

De Raad van Bestuur kiest uit zijn midden een voorzitter en, indien hij dat zo beslist, een of meer vicevoorzitters van de Raad van Bestuur. De eerste voorzitter kan worden aangewezen door de Algemene Vergadering. Indien er geen voorzitter is, worden de vergaderingen van de Raad van Bestuur voorgezeten door een aanwezige bestuurder die daartoe wordt aangewezen.

De vergaderingen van de Raad van Bestuur worden bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders, op de plaats die vermeld staat in de kennisgeving van de vergadering.

Artikel 10 is niet van toepassing indien de Raad van Bestuur slechts één bestuurder telt.

Art. 11. De notulen van alle vergaderingen van de Raad van Bestuur warden ondertekend door de voorzitter of, indien hij niet aanwezig is, door de vicevoorzitter dan wel twee bestuurders. Kopieën of fragmenten van notulen die bestemd zijn voor het gerecht of andere bestemmingen worden ondertekend door de voorzitter of twee bestuurders.

Wanneer de Vennootschap maar één aandeelhouder heeft, wordt in de notulen slechts melding gemaakt van de transacties tussen de Vennootschap en diens bestuurder die indruisen tegen de belangen van de Vennootschap.

Art. 12. De Raad van Bestuur of de enige bestuurder beschikt over de ruimst mogelijke machtiging om alle mogelijke bestuurlijke handelingen te stellen en alle mogelijke beslissingen te nemen die in overeenstemming zijn met het maatschappelijk doel.

Alle handelingen die niet door de wet of de statuten uitdrukkelijk aan de Algemene Vergadering zijn voorbehouden vallen onder de bevoegdheid van de Raad van Bestuur of de Enige Bestuurder,

De Raad van Bestuur kan het dagelijkse beheer van de Vennootschap delegeren aan een of meer, bestuurders, die afgevaardigd bestuurders genoemd worden.

De delegatie van een lid van de Raad van Bestuur moet eerst worden goedgekeurd door de Algemene. Vergadering. De Raad van Bestuur of de Enige Bestuurder kan het beheer van de hele Vennootschap dan wel van een deel of een speciale divisie van de Vennootschap toevertrouwen aan een of meer directeurs, en voor bepaalde aangelegenheden bijzondere volmachten verlenen aan een of meer gevolmachtigden, die al dan niet tot de Raad van Bestuur behoren en al dan niet aandeelhouder zijn.

Art. 13. Ten aanzien van derden is de vennootschap, ingeval er slechts één bestuurder is, in alle omstandigheden gebonden door de handtekening van die bestuurder, en indien er meerdere bestuurders zijn, ofwel door de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders, van wie ten minste één afgevaardigd bestuurder, ofwel door de handtekening van een afgevaardigd bestuurder die handelt binnen de grenzen van zijn bevoegdheden, onverminderd de besluiten die moeten worden genomen met betrekking tot de



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

_ méátsdhappefijke handtekërifng wanneer de Raad- van Bestuur bevoegdheden en opdrachten delegeert

overeenkomstig artikel 12 van de statuten.

De handtekening van één enkele bestuurder volstaat echter om de Vennootschap op rechtsgeldige wijze te

vertegenwoordigen in contacten met de overheid. .

Art. 14. Geen enkel contract of enige andere transactie tussen de Vennootschap en enige andere, Vennootschap of entiteit wordt beïnvloed of ongeldig door het feit dat een of meer bestuurders of gevolmachtigden van de Vennootschap een persoonlijk belang hebben in een dergelijke Vennootschap of entiteit dan wel bestuurder, vennoot, gevolmachtigde of werknemer zijn van een dergelijke Vennootschap of entiteit.

Art. 15, Verbintenissen van de Vennootschap houden geen enkele persoonlijke verbintenis in voor dé bestuurders, De Vennootschap dient elke bestuurder of gevolmachtigde met uitvoerende en bestuurlijke, bevoegdheden, en diens erfgenamen, te vergoeden voor alle schadevergoedingen of compensaties die hij moet betalen, alsook voor alle uitgaven en onkosten die hij redelijkerwijze maakt als gevolg van of in verband met enige vordering of procedure dan wel enig proces waarbij hij partij kan zijn door zijn hoedanigheid of vroegere hoedanigheid van bestuurder of gevolmachtigde van de vennootschap, of, op verzoek van de vennootschap; van enige andere Vennootschap waarvan de vennootschap aandeelhouder/vennoot dan wel schuldeiser is en waardoor hij geen recht heeft om te worden vergoed, tenzij blijkt dat hij betrokken is bij een dergelijke vordering of procedure dan wel een dergelijk proces vanwege grove nalatigheid, bedrog of wangedrag met voorbedachten rade,

IArt. 16, Gerechtelijke procedures, als eiser dan wel als verweerder, warden in naam van de vennootschaO gevolgd door ofwel de Raad van Bestuur, die daartoe vertegenwoordigd wordt door de voorzitter of een afgevaardigd bestuurder, ofwel door de enige bestuurder.

Art. 17. De activiteiten van de Vennootschap worden geoontroleerd door een of meer onafhankelijke, accountants overeenkomstig de voorschriften van artikel 22 van de Luxemburgse bankwet. De accountant(s) word(t)(en) benoemd door de Raad van Bestuur overeenkomstig artikel 22, lid 2, van de Luxemburgse bankwet.

ALGEMENE VERGADERING

Art. 18, De Algemene Vergadering omvat aile aandeelhouders. De Algemene Vergadering heeft de ruimste bevoegdheden om over aangelegenheden met betrekking tot de Vennootschap te beslissen. De Algemene Vergadering wordt bijeengeroepen op de wijze en binnen de termijnen die door de wet zijn voorgeschreven.

Art. 19. De jaarlijkse Algemene Vergadering wordt gehouden op de statutaire zetel of enige andere locatie Capellen, zoals vermeld in de kennisgeving, op de tweede woensdag van mei, om 15.30 uur.

Indien de datum van de jaarlijkse Algemene Vergadering op een feestdag valt, vindt zij plaats op dé eerstvolgende werkdag.

De Algemene Vergadering kan in het buitenland worden gehouden als de Raad van Bestuur op onafhankelijke wijze vaststelt dat uitzonderlijke omstandigheden dat vereisen.

De andere Algemene Vergaderingen kunnen worden gehouden op het uur en de plaats die zijn vermeld in de kennisgeving.

Art, 20. De wettelijke kennisgevingstermijn en het wettelijk vereiste quorum gelden voor het bericht van kennisgeving en het functioneren van de Algemene Vergadering, op voorwaarde dat niet anderszins werd beschikt in de Statuten.

Een Algemene Vergadering kan worden bijeengeroepen door de Raad van Bestuur of de Enige Bestuurder, naargelang het geval, of, indien uitzonderlijke omstandigheden dat vereisen, gezamenlijk door twee bestuurders. Zij moeten de vergadering binnen een maand bijeenroepen indien aandeelhouders die samen een, tiende van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen daarom vragen in een schriftelijk verzoek waarin de agenda is opgenomen. Een of meer aandeelhouders die samen ten minste één tiende van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, kunnen verzoeken dat een of meer punten op de agenda van de Algemene Vergadering worden geplaatst. Dat verzoek moet per aangetekende brief worden ingediend, ten minste vijf dagen voor de dag van de betreffende Algemene Vergadering.

Art. 21. Elke aandeelhouder kan deelnemen aan een Algemene Vergadering via teleconferenties videoconferentie of enig ander soortgelijk communicatiemiddel waarmee (i) de identiteit van de aandeelhouders: die deelnemen aan de vergadering kan worden vastgesteld, (ii) alle deelnemers van de Algemene Vergadering'. de andere deelnemers kunnen horen en toespreken, (iii) de Algemene Vergadering realtime wordt uitgezonden: en (iv) de aandeelhouders naar behoren kunnen beraadslagen. Deelname aan een Algemene Vergadering met behulp van een dergelijk communicatiemiddel is gelijk aan persoonlijke deelname.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Indien alle aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn op een Algemene Vergadering, en indien zij verklaren naar behoren te zijn uitgenodigd en op de hoogte te zijn van de agenda van de Algemene Vergadering, kan de vergadering plaatsvinden zonder voorafgaande kennisgeving,

De aandeelhouders kunnen schriftelijk (met een formulier) stemmen over de ontwerpbesluiten die worden voorgelegd aan de Algemene Vergadering op voorwaarde dat de formulieren voor elk agendapunt de volgende informatie bevatten: (i) naam, voornaam, adres en handtekening van de aandeelhouders, (ii) het aantal aandelen waarvan de aandeelhouder zijn recht uitoefent, (iii) de agenda, zoals opgenomen in de kennisgeving van de Algemene Vergadering en (iv) de steminstructie (goedkeuring, weigering, onthouding). De originele formulieren moeten 72 (tweeënzeventig) uur voor de Algemene Vergadering naar de Vennootschap worden gezonden.

Voor het begin van de beraadslagingen kiezen de aandeelhouders een voorzitter van de Algemene Vergadering uit hun midden. De voorzitter stelt een secretaris aan en de aandeelhouders stellen een stemmenteller aan. De voorzitter, de secretaris en de stemmenteller vormen het bureau van de Algemene

Vergadering.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Dë "netulèn- Van de Algemene Vei gàtfénngen"worden uondértékend- dóôr dë leden van het bureau van de

Algemene Vergadering en elke aandeelhouder die ze wenst te ondertekenen.

Indien de beslissingen van de Algemene Vergadering gewaarmerkt moeten worden, moeten kopieën of fragmenten die bestemd zijn voor het gerecht of een andere bestemming ondertekend worden door de voorzitter van de Raad van Bestuur of gezamenlijk door twee bestuurders.

BOEKJAAR  WINSTVERDELING

Art. 22. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Art. 23. Elk jaar, aan het einde van het boekjaar, stelt de Raad van Bestuur of de Enige Bestuurder naargelang hef geval, de jaarrekening van de Vennootschap op overeenkomstig de vormvereisten van de wet van 2002,

Uiterlijk één maand voor de jaarlijkse Algemene Vergadering overhandigt de Raad van Bestuur of de Enige Bestuurder, naargelang het geval, de balans en de resultatenrekening met het daarbij horende verslag en de gerelateerde documenten conform de wet aan de externe accountant(s), die op basis daarvan het accountantsverslag opstel(t)(llen).

De balans, de resultatenrekening, het verslag van de Raad van Bestuur of de Enige Bestuurder, naargelang het geval, het verslag van de externe accountant(s) en alle andere documenten die overeenkomstig de wet varj 1915 vereist zijn, worden ten minste 15 (vijftien) dagen voor de jaarlijkse Algemene Vergadering ter beschikking gesteld in de statutaire zetel van de Vennootschap. Die documenten staan ter beschikking van de aandeelhouders, die ze kunnen raadplegen tijdens de gewone kantooruren,

Art. 24. Er wordt 5% (vijf procent) van de jaarlijkse nettowinst afgehouden als wettelijke reserve. Die inhouding is niet langer verplicht zodra de wettelijke reserve 10% (tien procent) van het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap bedraagt zoals dat bepaald, of bij gelegenheid verhoogd of verlaagd, werd overeenkomstig artikel 5 van de Statuten, en wordt opnieuw verplicht indien de wettelijke reserve onder de drempel van 10% (tien procent) komt.

De Algemene Vergadering beslist over de toewijzing van de resterende nettojaarwinst en is als enige bevoegd om te beslissen of er nu en dan een dividend wordt uitgekeerd, waarbij zij naar eigen inzicht beoordeelt wat het beste is in het licht van het maatschappelijk doel en het beleid van de Vennootschap erl waarbij zij de wet van 1915 in acht neemt.

De dividenden kunnen worden betaald in euro of in enige andere door de Raad van Bestuur gekozen valute en moeten betaald worden op de plaats die werd gekozen door de Raad van Bestuur of de Enige Bestuurder, naargelang het geval,

De Raad van Bestuur kan beslissen om interimdividenden uit te keren overeenkomstig de voorwaarden en binnen de grenzen die zijn vastgesteld in de vennootschapswet van 1915,

ONTBINDING  VEREFFENING

Art. 25. Behoudens de bepalingen van de bankwet kan de Vennootschap op elk moment worden ontbonden bij besluit van de Algemene Vergadering van de Vennootschap, dat op dezelfde manier als een wijziging van de Statuten wordt aangenomen, zoals beschreven in bovenstaand artikel 10, Bij ontbinding van de Vennootschap eal tot de vereffening worden overgegaan door één of meer vereffenaars (natuurlijke of rechtspersonen), die worden benoemd door de Algemene Vergadering die besloten heeft om tot die ontbinding over te gaan. De Algemene Vergadering bepaalt ook de bevoegdheden en de vergoeding van de vereffenaar(s)

Orgaan van bestuur

Andrée Molitor - Afgevaardigd bestuurder

Koenraad Van der Borght - Afgevaardigd bestuurder

Gérald Origer - Bestuurder

Didier Neuberg - Bestuurder

RONDZENDBESLUIT VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN 08 SEPTEMBER 2014

De Raad van Bestuur besluit een dossier aan te leggen om daarmee bij de Luxemburgse toezichthouder

CSSF een erkenning voor de opening van eer bijkantoor in België door de vennootschap Anphiko Asset

Management S.A. aan te vragen op basis van de volgende gegevens:

-Naam van het bijkantoor: Anphiko Belgium, branch of Anphiko Asset Management S.A.

-Vestigingsplaats: Antwerpen

-Activiteiten van het bijkantoor:

oOntvangen en doorzenden van orders betreffende één of meer financiële instrumenten;

oUitvoering van orders voor rekening van cliënten;

oPortefeuillebeheer;

oVerlening van beleggingsadviezen.

-Naam van de vertegenwoordiger: Moet nog worden vastgesteld

-introductiedatum: le kwartaal 2015

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

RONDZENDBESLUIT VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN 05 JANUARI 2015

De Raad van Bestuur besluit de heer Stefaan Casteleyn te benoemen tot wettelijke vertegenwoordiger van het Belgische bijkantoor van de vennootschap Anphiko Asset Management S.A.

Op de eerstkomende vergadering van de Raad van Bestuur, op 29 januari anstaande, zal laatstgenoemde de brief overhandigen waarbij hij zijn functie van beheerder bij de vennootschap Anphiko Asset Management S.A. (die onverenigbaar is met zijn nieuwe functie van bijkantoorbeheerder) neerlegt,

De Raad van Bestuur besluit tevens dat het bijkantoor gevestigd wordt op het adres Godefriduskaai 26-28, B-2000 Antwerpen.

Stefaan Casteleyn - wettelijke vertegenwoordig

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r f

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.12.2015, NGL 29.07.2016 16369-0151-003

Coordonnées
ANPHIKO ASSET MANAGEMENT

Adresse
GODEFRIDUSKAAI 26-28 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande