ANRO

Société en commandite simple


Dénomination : ANRO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 877.010.949

Publication

04/11/2014
ÿþ Moi Word 1'1.1

ln de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





L bet ai Be Sta

*19201607*

11111111







Ondernemingsnr : 0877.010.949

Benaming

(voluit) : ANRO

(verkort) :

Rechtbankvan koopnon

Antwerpen

2 4 OKT. 2014

afdeling Antwerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2980 Zoersel, Hendrik Consciencelaan 18

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING IN NATURA  VOLMACHTEN

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Stefan Van Tricht te Schoten op 30 september 2014 DAT de buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ANRO" met zetel te 2980 Zoersel, Hendrik Consciencelaan 18, en dat onder meer volgende beslissingen werden getroffen :

- Vaststelling besluit tot winstuitkering

in de bijzondere algemene vergadering van zesentwintig september tweeduizend veertien werd besloten om een dividend uit te keren in toepassing van artikel 537 WIB92. Het totaalbedrag van het dividend bedraagt tweehonderd vijfenveertigduizend euro (245.000,00 EUR). Deze vergadering heeft de zaakvoerder gelast met de betaling van de op dit dividend verschuldigde roerende voorheffing ten bedrage van vierentwintigduizend vijfhonderd euro (24.500,00 EUR).

- Kapitaalverhoging door inbreng in natura

1. Verssagen

Verslag van de bedrijfsrevisor

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"NIELANDTT FRANKEN & Co Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de heer FRANKEN Guy, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 2520 Emblem, Liersesteenweg 60, heeft een verslag opge-'steld, zoals voorgeschreven door artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, betreffende de inbreng in natura in het kader van de kapitaalverhoging middels inbreng van een schuldvordering.

Het besluit van dit verslag de dato 27 september 20141 uidt als volgt:

"10. CONCLUSIE

Ondergetekende, Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA, vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor, en kantoor houdende te 2520 Emblem, Liersesteenweg 60, verklaart inzake de inbreng in natura van een eisbare en vaststaande schuldvordering naar aanleiding van de kapitaalverhoging van Anro BVBA, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen dat

1.deze verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Koninklijk Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van het ingebrachte goed en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. deze conclusie slechts geldt onder voorbehoud van de opschortende voorwaarde dat de vennootschap een bruto-dividend ten belope van EUR 245.000 toekent aan haar vennoten en dat deze ervoor opteert om de schuldvorderingen, die daardoor ontstaan, in te brengen in het kapitaal van de vennootschap;

3. de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

4.de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch zijn en de waardebepalingen, waartoe deze methoden leiden, zijnde EUR 220.500, overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

In het kader van de kapitaalverhoging door inbreng in natura worden afgerond 370 nieuwe aandelen zonder aanduiding van waarde uitgegeven.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen omtrent de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag is opgemaakt in het kader van de kapitaalverhoging door inbreng in natura bij Anro BVBA, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, en mag geenszins voor andere doeleinden _werden aangewend:_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij vande perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

`4bêhotrden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA, vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor"

Verslag van de zaakvoerder

De zaakvoerder heeft een verslag opgesteld, zoals voorgeschreven door artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, waarin wordt uiteengezet waarom de niet-geldelijke inbreng van belang is voor de vennootschap.

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de verslagen door de zaakvoerder en door de bedrijfsrevisor die handelen over de hierna omschreven inbreng in natura, aangezien de vennoten erkennen een exemplaar van beide verslagen in hun bezit te hebben en er volledig kennis van te hebben.

Een exemplaar van beide verslagen wordt door de zorgen van ondergetekende notaris, samen met een afschrift van deze akte, neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen met tweehonderd twintigduizend vijfhonderd euro (220.500,00 EUR) om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR) op tweehonderd negenendertigduizend vijftig euro (239.050,00 EUR) met creatie van driehonderd zeventig (370) nieuwe aandelen, die van dezelfde aard zullen zijn als de bestaande en van dezelfde rechten zullen genieten en die zullen delen in de winst vanaf het boekjaar dat een aanvang nam op één oktober tweeduizend veertien.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door de inbreng van zekere, vaststaande en opeisbare schuldvorderingen die de vennoten, comparanten in deze, hebben ten laste van de vennootschap, te weten

-vanwege de heer VAN DESSEL Roeland, 104.737,50 EUR

-vanwege mevrouw HUYBRECHTS Annick, 115.762,50 EUR

Inschrijving - volstorting

Voornoemde heer VAN DESSEL Roeland en mevrouw HUYBRECHTS Annick verklaren, na voorlezing te hebben aanhoord van al het boven-staande, volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap en zetten uiteen dat zij zekere, vaststaande en opeisbare schuldvorderingen hebben ten laste van de vennootschap, voor de bedragen hierboven vermeld en voor een totaal bedrag van 220.500,00 EUR, zijnde het volledige bedrag van de kapitaalverhoging.

Na deze uiteenzetting verklaren de vennoten in te brengen in de vennootschap, in verhouding tot hun bestaande aandelenparticipatie, het netto-dividend ad. 220.500,00 EUR, dat na kennisname van artikel 537, 1° Wetboek Inkomstenbelastingen 1992 (WIB92) ingevoerd bij de Programmawet de dato 28 juni 2013 en na consultatie van de jaarrekening per 30 september 2012, werd uitgekeerd door de algemene vergadering van 28 september 2014.

Het totaal bruto dividend bedroeg tweehonderd vijfenveertigduizend euro (245.000,00 EUR) over de beschikbare reserves en/of de overgedragen winst bestaande op 30 september 2012.

Het netto-dividend dat thans wordt geïncorporeerd bedraagt 220.500,00 EUR.

Als vergoeding voor deze inbreng wordt aan de vennoten 370 nieuwe, volledig afbetaalde aandelen verstrekt, te weten:

-aan de heer VAN DESSEL Roeland Juliaan Joanna, geboren te lier op 08/10/1965, wonend te 2980 Zoersel, Hendrik Consciencelaan 18.176 aandelen

-aan HUYBRECHTS Annick, geboren te Antwerpen op 01/12/1972, wonend te 2980 Zoersel, Hendrik

Consciencelaan 18. 194 aandelen

Vaststelling dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is

De Voorzitter stelt vast en verzoekt mij, notaris, bij akte vast te stellen

- dat de kapitaalverhoging volledig werd onderschreven

- dat het kapitaal werd verhoogd tot tweehonderd negenendertigduizend vijftig euro (239.050,00 EUR), gesplitst in vierhonderd en tien (410) aandelen zonder aanduiding van waarde.

Wijziging van het artikel vijf (5) van de statuten: de eerste paragraaf van artikel vijf (5) van de statuten wordt volledig vervangen door volgende tekst

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd negenendertigduizend vijftig euro (239.050,00 EUR) en is verdeeld in driehonderd zeventig (370) aandelen zonder aanduiding van waarde."

Volmachten

* De vergadering besluit opdracht te geven aan ondergetekende notaris Stefan Van Tricht te Schoten om de gecoördineerde tekst van de statuten op te stellen, te onderteKenen en neer te leggen, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

* Bijzondere volmacht wordt verleend aan de heer HOOGHE Walter, wonend te 2900 Schoten, Fazantendreef" en/of medewerkers en aangestelden, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W ", alsook tegenover de administratie van het ondernemingsloket en/of de griffie van de rechtbank van koophandel teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge













Voor Ontledend Uittreksel,

Notaris Stefan Van Tricht

Gelijktijdig neergelegd : - afschrift van de akte; - verslagen





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 31.01.2014, NGL 14.02.2014 14035-0048-012
18/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 25.01.2013, NGL 14.02.2013 13034-0182-013
14/06/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 27.02.2012, NGL 12.06.2012 12157-0484-013
23/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 28.01.2011, NGL 22.02.2011 11039-0454-012
16/03/2015 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 06.03.2015, NGL 11.03.2015 15059-0168-012
04/06/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 29.01.2010, NGL 03.06.2010 10144-0546-013

Coordonnées
ANRO

Adresse
HENDRIK CONSCIENCELAAN 18 2980 ZOERSEL

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande