ANS HUYSMANS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANS HUYSMANS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.979.967

Publication

19/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 16.07.2013 13312-0430-010
27/11/2012
ÿþ(DG\

tlº%

Mon Word 11.1

iE In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter grilhe van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 5 NOV. 2012

TURNHOUT

eiffiS riffier,

" iaisia~a"

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0833 979 967

Benaming

(voluit) : HUYSMANS ANS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Larumsebrugweg 217 - 2440 GEEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De algemene vergadering d.d, 17/10/2012 heeft met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen :

Verplaatsing van de maatschappelijke- en uitbatingszetel naar

Larumseweg 11 - 2440 GEEL.

De maatschappelijke- en uitbatingszetel te Larumsebrugweg 217 - 2440 GEEL, wordt definitief opgeheven.

Deze wijzigingen gaan in vanaf 17/10/2012

Ans Huysmans

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

07/03/2011
ÿþ Mal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

3.E r_ rrrry. 1 Fr D

GR FFIE RECHTBANK VAN



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-behoude

aan het

Belgisct

Staatsbla

2 3 FFI 231

KOOPHA,NDEL TURNHOUT Griffie De griffier

IÏ1au~~~~~um~~u

" 11035946

Ondernemingsnr : o'33. ei)?. /6)

Benaming

(voluit) : ANS HUYSMANS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2440 Geel, Larumsebrugweg 217

Onderwerp akte : oprichting

Blijkens akte verleden voor notaris Danny Geerinck( te Aarschot, op 21 februari 2011, voor registratie neergelegd, werd de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ANS HUYSMANS", met zetel te 2440 Geel, Larumsebrugweg 217, voor onbepaalde tijd te rekenen van het bekomen van rechtspersoonlijkheid, opgericht door:

1) Mevrouw HUYSMANS Ans, geboren te Geel op 26 oktober 1985, ongehuwd, wonende te 2440 Geel, Larumsebrugweg 217.

2) Mevrouw VLEUGELS Maggy Augusta Felix, geboren te Geel op 19 maart 1965, echtgenote van de heer

HUYSMANS Jozef René Alice, wonende te 2440 Geel, Larumsebrugweg 217.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd,

zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, waarop zij intekenen als volgt:

- door voomoemde Mevrouw HUYSMANS Ans, houdster van 185 aandelen

- door voomoemde Mevrouw VLEUGELS Maggy Augusta Felix, houdster van 1 aandeel

Dat dat elk aandeel voor één/derde in contanten volstort is, hetzij in totaal voor zesduizend tweehonderd

euro (6.200,00 ¬ ).

Deze fondsen werden gedeponeerd bij Argenta Geel (Wim Stroo) door storting of overschrijving op de

speciale rekening nummer 973-0235179-85.

De vennootschap heeft tot doel:

1) Verpleging op consultatie en aan huis van alle mensen die permanente of tijdelijk verzorging nodig hebben, indien wettelijk vereist op voorschrift van daartoe bevoegde personen.

2) Het uitoefenen van de verpleegkunde waaronder wordt verstaan:

a. het observeren, het herkennen en het vastleggen van de gezondheidsstatus zowel op psychisch, fysisch als sociaal vlak; het omschrijven van verpleegproblemen; het bijdragen aan de medische diagnose door de arts en aan het uitvoeren van de voorgeschreven behandeling; het informeren en adviseren van de patiënt en zijn familie; het voortdurend bijstaan, uitvoeren en helpen uitvoeren van handelingen, waardoor de verpleegkundige het behoud, de verbetering en het herstel van de gezondheid van gezonde en zieke personen en groepen beoogt; het verlenen van stervensbegeleiding en begeleiding bij de verwerking van het rouwproces;

b. de technische- verpleegkundige verstrekkingen waarvoor geen medisch voorschrift nodig is; alsook deze waarvoor wel een medisch voorschrift nodig is. Deze verstrekkingen kunnen verband houden met de diagnosestelling door de arts, de uitvoering van een door de arts voorgeschreven behandeling of met het nemen van maatregelen inzake preventieve geneeskunde;

c. de handelingen die door een arts kunnen worden toevertrouwd binnen de wettelijke grenzen;

d. bejaarden- en ziekendienst in de ruimste zin van de betekenis.

3) de aan- en verkoop, het ter beschikking stellen van gebruiksgoederen, onderhoudproducten, randapparatuur en materieel dienstig in de medische sector.

4) Het leveren van goederen en diensten aan medici en para-medici;

5) Het leveren van medische goederen en diensten aan patiënten, zieken en verbruikers alsmede het; uitbouwen van diensten van dagopvang, of permanente dagopvang van zieken en bejaarden;

6) Het instaan voor de administratieve werking van vrije beroepen en zorg dragen voor alle materiële: aspecten ervan;

7) Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot; het bedrijfsbeheer, managementadvies, marketing, en alles wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt;

8) Het beheer en het ter beschikking stellen aan de verpleger(s)/verpleegster(s) van de volledige materiële infrastructuur, zowel de technische, administratieve als financiële organisatie die nodig of nuttig zijn om de uitoefening van de praktijk als verpleegster waar te maken;

Op de laatste brz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso _ Naam en handtekening.

" , or-behouden aan het Belgisch Staatsblad

9) Het verstrekken van advies en begeleiding betreffende software inzake de medische sector. Het' verzorgen van cursussen en lessen omtrent deze materies. Het adviseren en uitvoeren van administratie en facturatie aan derden, onder meer met betrekking tot de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid en het Rijksinstituut " ' voor Ziekte- en Invaliditeitsuitkeringen;

10) Het beheer, de bewaring en de valorisatie van roerende en onroerende goederen, voor eigen rekening. De vennootschap kan beleggen of herbeleggen in aandelen, obligaties en andere roerende beleggingsinstrumenten van welke aard ook, voor eigen rekening.

De vennootschap mag alle onroerende en roerende verrichtingen . in verband met deze doelstellingen uitvoeren en op om het even welke wijze deelnemen aan verenigingen en vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal deze vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

De vergadering die ze aanstelt bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat, hun bezoldiging en hun machten wanneer er verschillenden zijn. Wanneer er slechts één zaakvoerder is, worden alle aan de zaakvoerders verleende machten aan deze laatste toevertrouwd.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle daden te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap met uitzondering van deze die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij bestuurszaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten in naam van de vennootschap; hij kan in zijn naam alle bestuurs- en beschikkingshandelingen verrichten. Al hetgeen niet uitdrukkelijk is voorbehouden door de wet of door de huidige statuten aan de algemene vergadering behoort tot zijn bevoegdheid.

Hij kan onder zijn eigen verantwoordelijkheid bijzondere lasthebbers aanstellen voor bepaalde handelingen.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in recht als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Wordt in hoedanigheid van niet-statutair zaakvoerder benoemd voor een onbepaalde duur:

Mevrouw HUYSMANS Ans, ongehuwd, wonende te 2440 Geel, Larumsebrugweg 217, voornoemd, die aanvaardt, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Haar mandaat wordt bezoldigd uitgeoefend.

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten; haar beslissingen zijn bindend voor allen, zelfs voor de afwezige of van mening verschillende vennoten.

De algemene vergadering komt samen telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op verzoek van een zaakvoerder.

De jaarlijkse algemene vergadering vergadert verplicht in de maatschappelijke zetel de eerste zaterdag van de maand juni om tien uur volgend op de afsluiting van het maatschappelijk boekjaar.

Indien deze dag een feestdag is, komt de vergadering samen de eerste werkdag die daarop volgt, op hetzelfde uur.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vcx r de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerders en eventuele commissaris, alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni van het jaar tweeduizend dertien om tien uur.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar zal beginnen vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid en wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

Op de netto winst, na belastingen en overdracht naar de onbeschikbare reserves, wordt er ten minste één twintigste voorafgenomen teneinde een wettelijke reserve aan te leggen. Deze voorafneming zal ophouden verplicht te zijn zodra deze reserve een tiende van het maatschappelijk kapitaal zal bereikt hebben.

Het saldo zal in gelijke mate verdeeld worden onder al de aandelen, onverminderd het recht van de ' algemene vergadering dit saldo te besteden aan een bijzonder reservefonds, het opnieuw over te dragen of er een volkomen andere bestemming aan te geven.

Voor analytisch uittreksel

Bijlagen: expeditie oprichtingsakte, financieel plan en bankattest

Getekend Danny Geerinckx, notaris te Aarschot

.,t











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2011- Annexes du Moniteur belge





















"



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ANS HUYSMANS

Adresse
LARUMSEWEG 11 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande