ANTIGONE

Société en commandite simple


Dénomination : ANTIGONE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 835.386.764

Publication

21/04/2011
ÿþb]D

1

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming : ANTIGONE

(voluit)

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Oude Dijk 14

2300 Turnhout

Onderwerp akte :Oprichting.

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Tom Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 6 april 2011, dat tussen:

:; 1. De heer Dobronte Alexander John, geboren te Los Angeles (Verenigde Staten van Amerika) op 09 april 1973, (rijksregisternummer 73.04.09-427.88), wonende te 2300 Turnhout, Oude Dijk 14.

2. en zijn echtgenote mevrouw Houet Lara Marie Caroline Wilfrieda Victor, geboren te Turnhout op 24 december 1970, (rijksregisternummer 70.12.24-114.41), wonende te 2300 Turnhout, Oude Dijk 14,

een handelsvennootschap onder de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap, afgekort "Comm. V." werd opgericht. Haar naam luidt "ANTIGONE".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2300 Turnhout, Oude Dijk 14.

Duur. De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur; zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf; de dag van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

Doel. De vennootschap heeft als doel:

het beheer van een onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur. De verrichtingen die door de wet van 6 april 1995 inzake het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen zijn de vennootschap verboden;

het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

- het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of

i

investeringen;

- het toestaan van leningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle

handels- en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan deposito-ee

e. banken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie ondernemingen;

- het waarnemen van alle bestuurs- en controleopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

- alle handelingen die behoren of zouden kunnen behoren tot de activiteiten van agent in

verzekeringen voor alle takken en alle instellingen die tot deze sector behoren. ,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

0 V 9.e 6.e o i ,.., ... .l,

[`::'rF"" . f ; '` ~ , _ .

r~.~s. ;. ".',\: :-< VAA

i r...':.4 n

!..

.., 9 1

i\\:Vr 1~ ~i0 Griffie

~~: . {

. ...1"-é.r.it11

~ -: t,r:l::..r



Voor- ItylMN§111

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr :

O93s. e3Ôt,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge



$

motl 2.1

-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Zij kan deélnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag zich hiervoor borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig.of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België als in het buitenland.

Kapitaal.

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt EEN MILJOEN

NEGENHONDERDTWEEENTACHTIGDUIZEND EURO (¬ 1 982 000,00); het wordt gevormd, deels door een inbreng in natura ten bedrage van een miljoen negenhonderdeenentachtigduizend euro (¬ 1 981 000,00) en deels door een inbreng in geld ten bedrage van duizend euro (¬ 1 000,00). Winstverdeling - Reserves - Vereffening.

Over de winstverdeling en de reservevorming wordt beslist door de algemene vergadering.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Boekjaar. Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte tot 30juni 2012. Algemene vergadering.

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand december om 14.00 uur op de plaats aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn. De zaakvoerder bepaalt de vorm van de volmachten. Bestuur - Controle.

1. Aantal  Benoeming.

De vennootschap wordt bestuurd door één statutaire zaakvoerder. Werd in die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap: mevrouw Houet Lare voormeld.

Zolang de vennootschap duurt, kan haar mandaat niet zonder wettige reden worden herroepen. Bij ontslag om wettige redenen of overlijden van de statutaire zaakvoerder, zal zij van rechtswege worden opgevolgd door de heer Dobronte Alexander voormeld, wiens hoedanigheid van stille vennoot op dat ogenblik van rechtswege wijzigt in beherend vennoot. Treedt de opvolger werkelijk in functie, dan wordt zulks openbaar gemaakt door neerlegging van een verklaring van de bevoegde organen in het vennootschapsdossier.

2. Bevoegdheid.

De zaakvoerder is bevoegd om alles te doen wat nuttig of nodig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen waarvoor krachtens de wet of deze statuten alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is.

3. Externe vertegenwoordiging.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt bovendien geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

Volmacht.

Mevrouw Houet Lara voormeld, handelend in haar hoedanigheid van statutair zaakvoerder (onder voorbehoud van de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de Griffie van de bevoegde Handelsrechtbank en de daaruit voortvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap), verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan Accad BVBA te Vosselaar, Onze Lieve Vrouwstraat 4, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

DE NOTARIS

(get.) T. COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ANTIGONE

Adresse
OUDE DIJK 14 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande