ANTSER

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ANTSER
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 631.959.651

Publication

16/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

11-06-2015

Griffie

*15309870*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0631959651

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

ANTSER

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte opgemaakt door notaris Maggy Vancoppernolle te Kortrijk op acht juni tweeduizend vijftien , die eerstdaags zal geboekt worden in het eerste registratiekantoor te Kortrijk, dat er door :

1/ De heer Reichardt, André, geboren te Berlijn (Duitsland) op 16 maart 1980, wonende te 2800 Mechelen, Veluwestraat 68,

2/ De heer Michiels, Philippe Carlo Lucien, geboren te Wilrijk op 8 september 1978, wonende te 2650 Edegem, Ter Voortlaan 26.

3/ De heer Van de Ryse, Manu Louis Marie, ongehuwd, geboren te Brugge op 14 maart 1985, wonende te 8000 Brugge, Komvest 40 A102.

4/ De heer Vandierendonck, Nicolas Omer Sidonie, geboren te Brugge op 11 juni 1963, wonende te 8490 Jabbeke, Grote Thems 20.

5/ Mevrouw Deprez, Veerle Maria Cornelia, ongehuwd, geboren te Berchem op 14 juli 1960, wonende te 3191 Boortmeerbeek (Hever), Consciencelaan 13.

6/ De heer Vanovenberghe, Johan Danny Henri, thans ongehuwd, geboren te Nieuwpoort op 6 augustus 1963, wonende te 9750 Zingem, Weistraat 12 B.

een handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap werd opgericht met de volgende kenmerken :

Artikel 1  Naam.

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de naam : "ANTSER".

Artikel 2  Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2060 Antwerpen, Ijzerlaan 54-56.

Hij kan verplaatst worden binnen de grenzen van het Nederlandse taalgebied en het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij eenvoudig besluit van de raad van bestuur, die over alle machten beschikt om de wijziging van dit artikel die hieruit voortvloeit op authentieke wijze vast te stellen en bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag ook, bij eenvoudig besluit van de raad van bestuur, administratieve zetels, agentschappen, ateliers, opslagplaatsen en bijhuizen oprichten of opheffen wanneer en waar zij het nodig acht, zowel in België als in het buitenland.

Artikel 3  Doel.

De vennootschap heeft de uitoefening van de volgende verrichtingen tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden : - Business consultancy, business management, strategisch advies, communicatiebeheer, algemeen management en advies.

- De aan- en verkoop, invoer en uitvoer van hardware en software, inclusief uitbating, softwareontwikkeling, IT consultancy en IT management.

- Design, web design, branding, reclamevoering, commercieel advies en commercieel management. - Het ontwikkelen van technologieën, innovatie inzake IT.

Onderwerp akte :

IJzerlaan 54-56 2060 Antwerpen

Oprichting

Naamloze vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

- Het organiseren van informaticaopleidingen.

- Werving en detachering van gespecialiseerde profielen voor business, IT en commerciële consultancy.

De vennootschap kan alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten, van welke aard ook, commercieel, industrieel, financieel, roerend of onroerend, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij kan bij wege van samenwerking, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of onder enige andere vorm deelnemen in alle vennootschappen, samenwerkingen, zaken of ondernemingen met eenzelfde, analoog, gelijkaardig of samenhangend doel of met een doel dat de ontwikkeling van haar onderneming of de afname van haar producten en diensten kan bevorderen.

Zij kan de functies van bestuurder of vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen.

De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van vennootschappen of particulieren, in de meest ruime zin.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

Artikel 4  Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 5  Kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op vijfenzestigduizend euro (¬ 65.000,00), vertegenwoordigd door vijfenzestigduizend (65.000) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/vijfenzestigduizendste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen. BANKATTEST.

De instrumenterende notaris bevestigt aldus dat een bedrag van vijfenzestigduizend euro (¬ 65.000,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 449 van het wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op de bijzondere rekening bij KBC Bank NV zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 8 juni 2015 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Artikel 9  Aard van de aandelen.

Alle aandelen zijn op naam, zij zijn voorzien van een volgnummer.

Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

Artikel 12  Samenstelling van de raad van bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit minstens drie bestuurders. Evenwel, indien bij de oprichting of op een algemene vergadering wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de samenstelling van de raad van bestuur worden beperkt tot twee leden, tot op de algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Bestuurders kunnen enkel worden voorgedragen door een aandeelhouder die minstens tien procent van de aandelen van de vennootschap aanhoudt.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering voor hoogstens zes jaar en kunnen ten allen tijde door haar worden ontslagen.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 16  Besluitvorming van de raad van bestuur.

De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en geldig besluiten indien tenminste de helft van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

In het geval er slechts twee bestuurders benoemd zijn, kan de raad van bestuur slechts beraadslagen en geldig besluiten indien de beide leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Elke bestuurder kan aan één van zijn collega's bij gewone brief, telegram, telex, telefax of elk ander communicatiemiddel dat drager is van een gedrukt document, volmacht verlenen om hem te vertegenwoordigen op een welbepaalde raad van bestuur en om er in zijn plaats te stemmen. De lastgever wordt dan geacht aanwezig te zijn.

Een bestuurder mag niet meer dan één van zijn collega's tegelijkertijd vertegenwoordigen.

In de gevallen bepaald door de wet kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders.

De besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij meerderheid van stemmen.

Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

In afwijking van het voorgaande dienen de hierna vermelde beslissingen van de raad van bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

worden genomen met een meerderheid van minstens 75% van de stemmen:

(a) het besluit tot het aangaan van joint ventures, consortia, partnerships en winst- of inkomstendelingsovereenkomsten met derden;

(b) het besluit tot het overnemen of overdragen van deelnemingen in een andere onderneming;

(c) het besluit tot overdracht van één of meerdere rechtshandelingen van activa, die gezamenlijk meer dan 1/10e van het netto-actief van de Vennootschap uitmaken;

(d) de opening en sluiting van bijkantoren;

(e) het verstrekken van leningen aan bestuurders, aandeelhouders, derden of verbonden ondernemingen van de bestuurders of aandeelhouders;

(f) het geven van waarborgen of onderpanden met betrekking tot de activa van de Vennootschap;

(g) het entameren van gerechtelijke of arbitrage procedures;

(h) het jaarlijks goedkeuren van het jaarbudget (inclusief van de dochtervennootschappen);

(i) belangrijke investeringen die de 250.000 EUR overschrijden. De goedkeuring is niet vereist ingeval van dringende noodzakelijkheid en voor de investeringen die reeds zijn opgenomen in het goedgekeurde jaarbudget;

(j) aanwerven van key-personeel;

(k) overeenkomsten gesloten met verbonden ondernemingen;

(l) het aangaan van kredieten en leningen die de 250.000 euro overschrijden;

(m) het uitoefenen van de aandeelhoudersrechten in de dochtervennootschappen.

Artikel 18  Bevoegdheden van de raad van bestuur.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de

statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 19  Directiecomité.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om, binnen de beperkingen opgelegd door

de wet, zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité.

Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat

comité.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden

voor hun aanstelling, hun ontslag, hun eventuele bezoldiging, de duur van hun opdracht en de

werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

Artikel 20  Dagelijks bestuur.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap

wat dat bestuur aangaat, opdragen aan één of meer van zijn leden, die dan de titel dragen van

gedelegeerd bestuurder, of aan één of meer directeurs, al dan niet lid van de raad van bestuur.

De raad van bestuur bepaalt of zij alleen, dan wel gezamenlijk optreden.

De gedelegeerden voor het dagelijks bestuur kunnen in het kader van dat bestuur bijzondere

volmachten verlenen aan iedere lasthebber.

De raad van bestuur stelt de eventuele toekenningen en verloning vast voor de gedelegeerden tot

het dagelijks bestuur. Hij kan hen op elk ogenblik ontslaan.

Artikel 21  Vertegenwoordiging van de vennootschap.

1. Alle akten die de vennootschap verbinden, in en buiten rechte, zijn geldig wanneer zij ondertekend worden door een gedelegeerd bestuurder.

2. Alle akten die de vennootschap verbinden, in en buiten rechte, betreffende aangelegenheden waarover de raad van bestuur enkel kan beslissen met een bijzondere meerderheid zoals opgesomd in artikel 16 van de statuten, zijn geldig wanneer zij ondertekend worden door minstens vier bestuurders gezamenlijk handelend indien er meer dan drie bestuurders zijn, door minstens drie bestuurders gezamenlijk handelend indien er drie bestuurders zijn en door minstens twee bestuurders gezamenlijk handelend indien er twee bestuurders zijn.

3. Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap ook in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerde(n) voor dit bestuur.

4. De raad van bestuur mag bijzondere volmachten verlenen aan één of meer personen. De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd door deze bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

Artikel 23  Bijeenkomst van de algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om achttien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproeping en gelegen in de gemeente waar de zetel gevestigd is. Indien die dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag die geen zaterdag is, op hetzelfde uur. Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering kan bijeengeroepen worden, telkens het belang van de vennootschap dit vereist en binnen de voorwaarden bepaald door de wet. De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproeping.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 24  Toelating tot de algemene vergadering.

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen: - de eigenaars van aandelen op naam, ten minste drie werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

De obligatiehouders, de warranthouders en de houders van certificaten mogen aan de algemene vergadering deelnemen, doch slechts met raadgevende stem, desgevallend mits neerlegging van hun effecten op de zetel van de vennootschap vijf (5) werkdagen voor de vergadering indien dit geëist wordt door de raad van bestuur.

Artikel 25  Vertegenwoordiging op de algemene vergadering.

Elke aandeelhouder kan zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering door een gevolmachtigde, overeenkomstig de bepalingen van de wet, op voorwaarde dat :

- alle in het vorige artikel bepaalde voorwaarden voor toelating tot de vergadering zijn vervuld. - deze gevolmachtigde zelf een aandeelhouder is. Rechtspersonen kunnen evenwel, binnen dezelfde voorwaarden, vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde die geen aandeelhouder is. Zo ook kunnen de aandeelhouders natuurlijke personen, binnen dezelfde voorwaarden, vertegenwoordigd worden, in geval van onbekwaamheid, door hun wettelijke vertegenwoordiger. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het burgerlijk wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Artikel 28  Beraadslaging.

De algemene vergadering kan niet beraadslagen over onderwerpen die niet in de agenda vermeld zijn, behoudens indien alle aandeelhouders aanwezig zijn en met eenparigheid van stemmen besluiten om over nieuwe punten te beraadslagen

De stemmingen geschieden bij handopsteken of bij afroeping tenzij er op aanvraag van vijfentwintig procent van de aanwezige aandelen tot geheime stemming wordt overgegaan.

Behoudens in de gevallen die de wet of deze statuten voorzien, worden de beslissingen genomen bij meerderheid van stemmen zonder rekening te houden met de onthoudingen, ongeacht het aantal effecten dat op de vergadering vertegenwoordigd is.

Bij staking van stemmen wordt het voorstel op staande voet aan een tweede stemming onderworpen. Geeft de tweede stemronde geen meerderheid, dan is het voorstel verworpen.

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Artikel 30  Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 33  Boekjaar  Jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Artikel 34 - Bestemming van de winst.

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van die winst wordt ten minste vijf procent ingehouden voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt. De verplichting herleeft indien de wettelijke reserve wordt aangesproken, tot het reservefonds opnieuw één tiende van het kapitaal van de vennootschap heeft bereikt. De aanwending van het saldo van de winsten wordt geregeld door de jaarvergadering bij gewone meerderheid van stemmen, op voorstel van de raad van bestuur.

Artikel 35 - Uitkering van dividenden en interimdividenden.

De uitkering van dividenden geschiedt op het tijdstip en op de plaatsen die de raad van bestuur aanduidt.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om, op eigen verantwoordelijkheid en overeenkomstig de wettelijke bepalingen, de uitkering van voorschotten op dividenden te beslissen. Artikel 36  Benoeming van de vereffenaars.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik ook, wordt de vereffening verzorgd door één of meer vereffenaars, die worden benoemd door de algemene vergadering. Indien er meerdere vereffenaars worden benoemd, besluit de algemene vergadering of zij alleen, gezamenlijk, dan wel als college de vennootschap vertegenwoordigen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of de homologatie van hun benoeming.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 38  Wijze van vereffening.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdeelt/verdelen de vereffenaar(s) het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

De goederen die nog in natura aanwezig zijn worden op dezelfde wijze verdeeld.

Indien niet op alle aandelen in dezelfde mate is gestort, moet(en) de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de verdeling, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door bijkomende stortingen te vragen ten laste van de aandelen waarop niet voldoende werd gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte aandelen.

Mits voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184 paragraaf 5 van het wetboek van

vennootschappen, kan de vennootschap ontbonden worden en haar vereffening gesloten worden in één akte.

III. OVERGANGSBEPALINGEN.

A. Aanvang

De comparanten hebben bij eenparigheid de volgende beslissingen genomen, die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging op de griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, overeenkomstig de wettelijke bepalingen :

1) Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op de dag van de neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel van de zetel van de vennootschap van een uittreksel van onderhavige akte en eindigt op 31 december 2016.

2) Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2017.

3) Bestuurders.

Het aantal bestuurders wordt vastgesteld op vijf.

Worden benoemd als eerste bestuurders voor een termijn van zes jaar :

1. De gewone commanditaire vennootschap "POWDIT", met zetel te 2800 Mechelen, Veluwestraat 68, ondernemingsnummer 0561.929.512, rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Mechelen. Voor de uitoefening van deze functie werd aangesteld als vaste vertegenwoordiger de heer Reichardt André, voornoemd, wonende te 2800 Mechelen, Veluwestraat 68 en dit ingevolge beslissing van de zaakvoering van de voornoemde vennootschap de dato 8 juni 2015.

2. De gewone commanditaire vennootschap "THRUST COMPUTING", met zetel te 2650 Edegem, Ter Voortlaan 26, ondernemingsnummer 0831.999.781, rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Voor de uitoefening van deze functie werd aangesteld als vaste vertegenwoordiger de heer Michiels Philippe, voornoemd, wonende te 2650 Edegem, Ter Voortlaan 26 en dit ingevolge beslissing van de zaakvoering van de voornoemde vennootschap de dato 8 juni 2015.

3. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VDThems", met zetel te 8490 Jabbeke, Grote Thems 20, ondernemingsnummer 0820.945.147, rechtspersonenregister Gent, afdeling Brugge.

Voor de uitoefening van deze functie werd aangesteld als vaste vertegenwoordiger de heer Vandierendonck Nicolas, voornoemd, wonende te 8490 Jabbeke, Grote Thems 20 en dit ingevolge beslissing van de zaakvoering van de voornoemde vennootschap de dato 8 juni 2015.

4. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MANAGEMENT DEPREZ", met zetel te 3191 Boortmeerbeek (Hever), Consciencelaan 13, ondernemingsnummer 0454.896.544, rechtspersonenregister Leuven.

Voor de uitoefening van deze functie werd aangesteld als vaste vertegenwoordiger mevrouw Deprez Veerle, voornoemd, wonende te 3191 Boortmeerbeek (Hever), Consciencelaan 13 en dit ingevolge beslissing van de zaakvoering van de voornoemde vennootschap de dato 8 juni 2015.

5. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INTAL", met zetel te 9700 Oudenaaarde, Kerkkouter 12 B, ondernemingsnummer 0462.531.929, rechtspersonenregister Gent, afdeling Oudenaarde.

Voor de uitoefening van deze functie werd aangesteld als vaste vertegenwoordiger de heer Vanovenberghe Johan, voornoemd, wonende te 9750 Zingem, Weistraat 12 B en dit ingevolge beslissing van de zaakvoering van de voornoemde vennootschap de dato 8 juni 2015.

Hun mandaat zal onmiddellijk na de jaarvergadering in 2021 een einde nemen.

Dit mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

4) Commissarissen.

Er wordt geen commissaris benoemd daar de vennootschap er op basis van de wettelijke criteria niet

toe gehouden is.

B. Raad van bestuur

Nadat de raad van bestuur is samengesteld, heeft deze verklaard zich te verenigen met het oog op

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

de benoeming van de voorzitter en de gedelegeerd-bestuurder(s).

Bij eenparigheid van stemmen beslist de raad te benoemen tot voorzitter:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VDThems", voornoemd, vast

vertegenwoordigd door de heer Vandierendonck Nicolas, voornoemd.

Bij eenparigheid van stemmen beslist de raad te benoemen tot gedelegeerd-bestuurders:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VDThems", voornoemd, vast

vertegenwoordigd door de heer Vandierendonck Nicolas, voornoemd.

- de gewone commanditaire vennootschap "THRUST COMPUTING", voornoemd, vast

vertegenwoordigd door de heer Michiels Philippe, voornoemd.

Deze mandaten zijn kosteloos.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL ENKEL BESTEMD VOOR DE NEERLEGGING

OP DE GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

Maggy Vancoppernolle

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte oprichting.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

17/07/2017 : ME. - JAARREKENING 31.12.2016, GGK 26.05.2017, NGL 10.07.2017 17299-0143-012

Coordonnées
ANTSER

Adresse
TER VOORTLAAN 26 2650 EDEGEM

Code postal : 2650
Localité : EDEGEM
Commune : EDEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande