ANTVESTIA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANTVESTIA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 553.542.376

Publication

04/06/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

02-06-2014

Griffie

*14305083*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0553542376

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Antvestia

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit de oprichtingsakte opgemaakt door geassocieerde notaris Sebastiaan-Willem Verbert te Antwerpen op 2 juni 2014, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ANTVESTIA" werd opgericht met volgende gegevens:

1. Zetel: 2550 Kontich, Heiveldekens 3

2. Oprichters: 1/ De heer HOLAND Arsène Patrice Didier, geboren te Parijs op drieëntwintig maart negentienhonderdvijfenzestig, rijksregisternummer 65.03.23-481.21, wonende te 2018 Antwerpen, Rubenslei 28.

2/ Mevrouw SCHOONVLIET Christel Agnès Carine, geboren te Antwerpen op drie juni

negentienhonderdzevenenvijftig, rijksregisternummer 57.06.03-398.72, wonende te 2630 Aartselaar, Pierstraat 304.

3. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

1. Projectmanagement en projectontwikkeling en alles wat daarmee gepaard gaat zoals de promotie, realisatie, verkoop en commercialisatie van projecten, omvattende onder meer, maar niet uitsluitend het begeleiden van bouwprojecten onder meer met betrekking tot de bouw en realisatie van woningen, kantoren, appartementen, commerciële en industriële centra, hotels, industriezones, markten, jachthavens, autowegen, watersportcentra en dergelijke meer, het uitvoeren van projectopvolging, toezicht, werfcontroles en expertises, kostencalculaties en budgetbeheer, de coördinatie van de werkzaamheden en de bouwwerf in het algemeen en in het bijzonder de werkzaamheden die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouwvoltooiingswerken door onderaannemers, het verlenen van technische, juridische en administratieve adviezen, allerlei adviezen aan de bouwheer, het onderhandelen met en het aanstellen van architecten, aannemers en andere betrokken personen, het optreden tegenover allerlei overheden en instanties voor vergunningen en andere administratieve procedures;

2. De uitoefening van alle handelingen, verrichtingen en activiteiten van een bouwpromotor;

3. De algemene coördinatie van bouwwerken in opdracht van derden;

4. De onroerende promotie in de breedste zin, begrijpende onder meer het ontwerpen, programmeren, organiseren, laten uitvoeren en coördineren van alle onroerende bouwwerken en van bijhorende, zowel als aanverwante verrichtingen;

5. Het beheer van een patrimonium waarnemen, alleen of in participatie, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alsook alle hiervoor niet voorziene verrichtingen waartoe onroerende goederen aanleiding kunnen geven.

6. Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die in verband staan met haar doel of die de verwezenlijking van dat doel kunnen beïnvloeden of vergemakkelijken, zowel in het binnenland als in het buitenland, zelfs in voordeel of voor rekening van derden-opdrachtgevers;

7. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar onroerende goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen, zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen, en alle andere verbintenissen, zowel van haar zelf als deze van alle derden;

Onderwerp akte :

Heiveldekens 3 2550 Kontich

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

8. De vennootschap mag handelen voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger;

9. Zij zal bij middel van inbrengen, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op gelijk welke andere wijze kunnen deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend voorwerp hebben als zijzelf of die een geheel ander voorwerp hebben of van die aard zijn om de uitbreiding en ontwikkeling ervan te bevorderen, en dit zowel in België als in het buitenland.

10. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in of op gelijk welke wijze rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

11. Zij kan mits aanduiding van een vaste vertegenwoordiger ook de functies van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, of lid van het directiecomité van andere vennootschappen uitoefenen.

4. Duur: onbepaald

5. Kapitaal: Het geplaatst kapitaal bedraagt 18.600,00 euro, vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Volstort ten belope van 6.200 euro. De voornoemde oprichters tekenden in op de aandelen, als volgt: 1/ door de heer Arsène HOLAND, comparant sub 1/ op honderd zeventig (170) aandelen aan pari, hetzij een bedrag van zeventienduizend euro (¬ 17.000,-).

2/ door mevrouw Christel SCHOONVLIET, comparant sub 2/ op zestien (16) aandelen aan pari, hetzij een bedrag van duizend zeshonderd euro (¬ 1.600,-).

6. De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer BE84 3631 3527 8159

geopend bij de ING Bank op naam van de vennootschap in oprichting.

Het bewijs van deponering werd door voormelde Bank afgeleverd op heden.

7. Boekjaar: Loopt van 1 juli tot 30 juni. Het eerste boekjaar loopt tot 30 juni 2015.

8. Reserves en winstverdeling: Van de nettowinst wordt minstens vijf ten honderd vooraf genomen bestemd tot het vormen van het wettig reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettig reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo van de winst, staat, rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, ter beschikking van de algemene vergadering. In geval van ontbinding van de vennootschap zal de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanstellen en hun bevoegdheid en vergoedingen bepalen.

9. Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, vennoten of niet, waarvan het getal en de duur van hun mandaat zullen bepaald worden door de algemene vergadering. Alle zaakvoerders hebben individueel de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. Tot zaakvoerders werden benoemd voornoemde oprichter, te weten: 1/ de heer Arsène HOLAND, voornoemd comparant sub 1.

Dit mandaat is onbezoldigd zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

10. Commissaris: geen

11. Gewone algemene vergadering: wordt gehouden de laatste vrijdag van november om veertien uur op de zetel of op de plaats aangeduid in de bijeenroepingen. Eerste gewone algemene vergadering in 2015.

12. Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht met recht van in de plaatsstelling wordt verleend aan: de heer Joris Rycken, accountant en belastingconsulent te 2100 Antwerpen, Knyffstraat 62, en zijn gevolmachtigden, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen omtrent de inschrijving in een ondernemingsloket of andere administratieve diensten en alle documenten hiervoor te ondertekenen, alsmede om eventueel inschrijving als "BTW"- belastingplichtige te bekomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

de geassocieerde notaris, Sebastiaan-Willem Verbert

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte.

24/09/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*14174883*

Ondernemingsnr : 0553.542.376

Benaming (voluit) : Antvestia

(verkort)

Reohtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heiveldekens 3

2550 Kontich

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD - BENOEMING ZAAKVOERDERS

Uit het verslagschrift van buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ANTVESTIA", met maatschappelijke zetel te 2550 Kontich, Heiveldekens 3, 0553.542.376 RPR Antwerpen, afgesloten voor het ambt van geassocieerd notaris Dirk Verbert te Antwerpen op 11 september 2014, blijkt dat volgende beslissingen genomen werden:

1 Beslissing tot kapitaalverhoging bij wijze van inbreng in geld, ten bedrage van éénenveertigduizend vierhonderd euro (¬ 41.400,-), om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,-) op zestigduizend euro (E 60.000,-), mits aanmaak van vierhonderd veertien (414) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande: aandelen, en die zullen delen in de winst vanaf het lopende boekjaar pro rata temporis.

2. Beslissing betreffende het voorkeurrecht,

3. Inschrijving  volstorting  vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging toekenning van de aandelen.

Afbetalinb-bankattest

Comparant en tussenkomende partijen verklaren dat de inschrijvingen in geld volledig werden volgestort, zodat, het bedrag van éénenveertigduizend vierhonderd euro (¬ 41.400,-) ter beschikking is van de vennootschap op een bijzondere rekeningnummer BE25 3631 3786 0682 bij ING, zoals blijkt uit het attest afgegeven doori voornoemde instelling op heden, dat mij overhandigd werd.

Aanpassing van de statuten om deze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen. Dei vergadering beslist tot wijziging van volgende artikelen van de statuten, om deze in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen beslissingen en wel ais volgt:

Artikel 5 van de statuten wordt vervangen door:

"Het kapitaal is vastgesteld op zestigduizend euro (E 60.000,-), vertegenwoordigd door zeshonderd (600). aandelen zonder aanduiding van nominale waarde."

4. Machtiging om over te gaan tot coördinatie van de statuten,

5. Benoeming zaakvoerders.

6. De vergadering beslist te benoemen tot bijkomende zaakvoerders, met een mandaat van onbepaalde duur,

met ingang van heden:

- de heer VAN BLERK Christian Vera Frank, geboren te Brasschaat op één februari negentienhonderdtweeëntachtig, rijksregisternummer 82.02.01-277.71, wonende te 2950 Kapellen,! Philippe Spethstraat 27.

- de heer BOVEN Johan, geboren te Antwerpen op tien juif negentienhonderdtweeëntachtig, rieregisternummer 82.07.10-317.87, wonende te 2900 Schoten, Distelvinklei 10.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van dei

algemene vergadering.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

!! De geassocieerd notaris, Dirk VERBERT

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van verslagschrift, gecoördineerde statuten.

,

1 ,

,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

15 SEP. 2014

afdeGrliffieerPen

21/11/2014
ÿþVo( bobo(

aan Belg Staat;

Moa Word 11.1

Î ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

12 t10V. 2014

afdeling Antwerpen

Ondememingsnr : 0553.542.376

Benaming

(voluit) : Antvestia

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Heideveldekens 3, 2550 Kontich

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - benoeming zaakvoerder- wijziging maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering van 7 november 2014 blijkt het ontslag van:

- -dhr. Arsene HOLAND, woonachtig te Pierstraat 312, 2550 Kontich

Er wordt voorlopige kwijting verleend aan de zaakvoerder voor de duur van diens mandaat tot op heden.

Uit het verslag blijkt eveneens de benoeming van:

- -dhr. Tom VAN GILS, wonende te De Roskam 7, 2970 Schilde, met een onbezoldigd mandaat

als zaakvoerder van Antvestia BVBA voor onbepaalde duur vanaf 7 november 2014

- - de maatschappelijke zetel wordt verplaatst naar Distelvinklei 10 te 2900 Schoten met ingang van 7

november 2014.

Volmacht wordt gegeven vanaf heden om de publicaties In het Belgisch Staatsblad te verzorgen, BTW formaliteiten en aanvraagformulieren 1 en 2 tot bekendmaking in het Belgisch Staatsblad te ondertekenen aan Van Looy Accountants BV ow NV, vertegenwoordigd door de heer Van Looy Alfons of door een door hem gevolmachtigde.

Dhr. Johan Boven

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 25.11.2016, NGL 31.01.2017 17036-0292-012

Coordonnées
ANTVESTIA

Adresse
DURENTIJDLEI 21 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande