ANTWERP HEADQUARTERS

Association sans but lucratif


Dénomination : ANTWERP HEADQUARTERS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 806.960.024

Publication

24/02/2014
ÿþ MOD 2.2

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Neergelegd ter el te AntWerpertetrK

op ba

van Koophan

1 3 FEB. 2e14

Griffie

!IILIAITVM

v

beh aa Bel Staa

Ondernemingsnr : 806.960.024

Benaming

(voluit) : Antwerp Headquarters

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Grote Markt 1, 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uittreksel uit de besluiten van de Algemene Vergadering gehouden op 10 december 2013:

" Goedgekeurd met eenparigheid van stemmen

Artikel 1. De Algemene Vergadering keurt de statutenwijziging zoals opgenomen in bijlage A6 goed.

Artikel 2.De Algemene Vergadering verleent volmacht aan Gerard van Winkelhoff, CEO van Antwerp Headquarters vzw, om aile formaliteiten te verrichten nodig voor de publicatie van de gewijzigde statuten in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. "

De gecoördineerde statuten zijn daarom als volg:

STATUTEN

Artikel 1: De Vereniging

1.1 Rechtsvorm

De vereniging is opgericht als een entiteit met rechtspersoonlijkheid, meer in het bijzonder als een vereniging zonder winstoogmerk (hierna "vzw" genaamd) op grond van de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door; de wet van 2 mei 2002, betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 1 juli 1921, en zoals meermaals gewijzigd (hierna genoemd de "V&S-wet").

1.2 Naam

De vzw draagt de naam "Antwerp Headquarters".

1.3 Zetel

De zetel van de vzw is gevestigd te Grote Markt 1, 2000 Antwerpen, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen.

1.4 Duur

De vzw is opgericht voor onbepaalde duur en kan elk moment ontbonden worden.

Artikel 2: Doeleinden en activiteiten

2.1 Doeleinden

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

M00 2.2

De vereniging stelt zich tot doel: de promotie en actieve acquisitie van buitenlandse nieuwe alsook uitbreidingsgerichte investeringen in (strategische) kantoorlocaties in de stad Antwerpen met het oog op het bevorderen van de realisatie van buitenlandse investeringen in deze kantoorlocaties in de stad.

2.2 Activiteiten

Tot de concrete activiteiten waarmee de doelstellingen van de vzw worden verwezenlijkt, behoren o.m.:

-het proactief promoten en aantrekken van nieuwe en uitbreidingsgerichte buitenlandse investeerders en het versterken van de internationale profilering van de stad Antwerpen, door onder meer de ontwikkeling van gerichte ccmmunicatie- en marketingproducten.

-het identificeren van nieuwe buitenlandse investeerders.

-het aantrekken van sales en marketing kantoren, Europese, Benelux- en regionale hoofdkantoren, hoogwaardige shared service centers, customers centers, gedecentraliseerde overheidsdiensten op strategische locaties.

-het ontwikkelen van doelgroepactiviteiten voor diverse investeerders en locaties.

-het begeleiden op maat van buitenlandse investeerders.

-het verankeren van de internationale bedrijven in de stad Antwerpen

-het stimuleren en opvolgen van de cruciale factoren voor de investering in kantoorlocaties, waaronder maar niet beperkt tot duidelijke ruimtelijke uitvoeringsplannen, opwaardering van het openbaar domein, bereikbaarheid en parkeervoorzieningen, het verkrijgen van duidelijkheid omtrent kantorenhoogbouw, diverse aspecten van investeringsbegeleiding.

Daarnaast kan de vzw alle activiteiten ontplooien die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van voormelde ideële niet-winstgevende doelstellingen die niet van gemeentelijk belang zijn, met inbegrip van bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten en waarvan de opbrengsten te allen tijde volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de ideële niet-winstgevende doelstellingen.

Artikel 3: De leden

In de vzw zijn er werkelijke leden en toegetreden leden.

3.1 De werkelijke leden

3.1.1: De werkelijke leden worden opgedeeld in 2 categorieën:

-categorie A: de werkelijke leden die de publieke sector, meer bepaald de stad Antwerpen, vertegenwoordigen. De werkelijke leden categorie A hebben een mandaat van 6 jaar.

-categorie B: de werkelijke leden die de private sector vertegenwoordigen. De werkelijke leden categorie B hebben een mandaat van 2 jaar.

3.1.2 Er zijn minstens twaalf werkelijke leden, waarvan de helft behoort tot categorie A en de helft tot categorie B. De werkelijke leden categorie A zullen worden aanvaard op voordracht van de gemeenteraad van de stad Antwerpen. De werkelijke leden categorie B zullen worden aanvaard op voordracht door de private sector der bedrijven.

3.1.3 De werkelijke leden hebben alle rechten en plichten zoals omschreven voor de leden in de V&S-wet en in deze statuten.

3,1.4 De stad Antwerpen en de bedrijven kunnen in de toekomst nieuwe kandidaten voordragen als werkelijk lid respectievelijk binnen categorie A en B. De werkelijke leden dienen de doelstellingen van de vzw te onderschrijven.

3.1.5 De kandidatuurstellingen worden schriftelijk (al dan niet digitaal) gericht aan de Raad van Bestuur,

3.1.6 De Raad van Bestuur beslist bij gewone meerderheid, discretionair en zonder verdere motivatie of een kandidaat al dan niet aanvaard wordt als werkelijk lid.

3.1.7 De Raad van Bestuur kan beslissen dat een kandidaat-lid niet wordt aanvaard als werkelijk lid. Tegen deze beslissing van de Raad van Bestuur is geen beroep mogelijk.

3.1.8 De werkelijke leden betalen een lidmaatschapsbijdrage die jaarlijks zal worden vastgelegd door de Algemene Vergadering.

De lidmaatschapsbijdrage zal maximum 30.000 euro per jaar bedragen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

3.1.9 De Raad van Bestuur is verplicht een ledenregister bij te houden. Telkens wanneer er wijzigingen optreden in het ledenbestand van de werkelijke leden van de vzw moeten deze wijzigingen binnen de acht dagen na kennisgeving ervan aan de raad van bestuur in het ledenregister worden doorgevoerd.

De werkelijke leden hebben eveneens de verplichting om een adreswijziging door te geven aan de Raad van Bestuur.

Het origineel van het ledenregister wordt bijgehouden op de zetel van de vzw.

Alle werkelijke leden kunnen hiervan inzage vragen, Zij zullen hiertoe de Raad van Bestuur schriftelijk (al dan niet digitaal) van hun verzoek in kennis stellen. De Raad van Bestuur za! binnen de vijftien dagen na voormeld schrijven een voorstel van datum en tijdstip overmaken waarop het betrokken werkelijk lid zijn inzagerecht kan uitoefenen.

3.2 De toegetreden leden

3.2.1 Elke persoon, rechtspersoon, organisatie, vereniging en instelling die de doelstellingen van de vzw

ondersteunt, kan bij de Raad van Bestuur een schriftelijke aanvraag indienen, met name per gewone brief of digitaal, om toegetreden lid (zoals bedoeld in artikel 2ter V&S-wet) te worden. Verder kunnen de bestuurders tevens kandidaten voordragen aan de Raad van Bestuur om als toegetreden lid aanvaard te worden. Toegetreden leden dienen een overeenkomst af te sluiten met de vzw waarvan het model wordt opgesteld door de Raad van Bestuur van de vzw.

3.2.2 De Raad van Bestuur beslist bij gewone meerderheid, discretionair en zonder verdere motivatie of een kandidaat al dan niet aanvaard wordt ais toegetreden lid. Tegen deze beslissing van de Raad van Bestuur is geen beroep mogelijk. Bij weigering is het mogelijk om een nieuwe aanvraag in te dienen.

3.2.3 Toegetreden leden hebben geen stemrecht. Zij hebben enkel de rechten die in deze statuten worden omschreven. Meer bepaald hebben zij de volgende rechten:

(i) Zij hebben het recht om hun logo verwerkt te zien op promotionele documenten van algemene aard, op welke drager ook, die uitgaan van de vzw en gericht zijn tot het doelpubliek zoals omschreven in artikel 2,1 van de statuten;

(ii) Zij hebben exclusieve toegang tot opgebouwde intelligence, informatie en resultaten investeringspromotie;

(iii) Zij kunnen op eenvoudige aanvraag een afschrift bekomen van alle notulen van zittingen van de Algemene Vergadering en de Raad van Bestuur, en van alle documenten die werkelijke leden ter beschikking krijgen. Deze documenten worden hen ten louter informatieve titel verstrekt.

3.3 Ontslag

3.3.1 Werkelijke leden kunnen zich op elk ogenblik uit de vzw terugtrekken door een schrijven (per gewone brief of digitaal) te richten aan de Raad van Bestuur. Het ontslag zal ingaan een maand na het versturen van dit schrijven.

Indien door het ontslag het aantal werkelijke leden onder het statutair minimum daalt, dan wordt het ontslag van het werkelijk lid opgeschort totdat er na een redelijke termijn een vervanger is gevonden.

Wanneer een werkelijk lid niet meer voldoet aan de inhoudelijke voorwaarden om werkelijk lid te worden van de vzw, is het werkelijk lid geacht ontslag te nemen uit de vzw.

Onverminderd het bepaalde in dit artikel wordt een werkelijk lid categorie B geacht van rechtswege ontslagnemend te zijn na verloop van 2 jaar sinds zijn aanvaarding door de Raad van Bestuur.

De Raad van Bestuur zal de publieke sector, c.q. de private sector, de mogelijkheid geven om in de vervanging van het ontslagnemend werkelijk lid te voorzien teneinde de principes inzake vertegenwoordiging van de publieke sector, c.q. de private sector, binnen de Algemene Vergadering van de vzw, zoals uiteengezet in artikel 3.1.1., te eerbiedigen.

3.3.2 Toegetreden leden kunnen zich uit de vzw terugtrekken bij middel van een gewone brief of digitaal schrijven en mits inachtname van de opzegtermijn die in hun overeenkomst bedoeld in artikel 3.2.t werd voorzien. De beëindiging van de overeenkomst bedoeld in artikel 3.2.1. brengt automatisch het ontslag als toegetreden lid met zich mee.

3.3.3 Een ontslagnemend werkelijk lid blijft gehouden tot betaling van de lidmaatschapsbijdrage voor het jaar

s

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

waarin het ontslag wordt ingediend.

3.4 Opschorting van lidmaatschap

3.4.1 Het lidmaatschap van de werkelijke leden die hun lidmaatschapsbijdrage voor het lopende jaar binnen de door de Raad van Bestuur bepaalde termijn niet betalen, wordt opgeschort nadat een eerste schriftelijke aanmaning gedurende een periode van een maand zonder gevolg is gebleven, Het lidmaatschap van de toegetreden leden wordt opgeschort indien zij hun contractuele verplichtingen voortvloeiend uit de in artikel 3.2.1. bedoelde overeenkomst niet respecteren en nadat een schriftelijke aanmaning van de Raad van Bestuur gedurende een periode van een maand zonder gevolg is gebleven.

3.5 Beëindiging van lidmaatschap

3.5.1 Het lidmaatschap van een werkelijk of toegetreden lid eindigt van rechtswege bij het overlijden van dat werkelijk of toegetreden lid.

3.5.2 Wanneer een werkelijk lid was voorgedragen en benoemd in een bepaalde hoedanigheid of omwille van een welbepaalde functie en indien hij/zij deze hoedanigheid verliest, wordt het werkelijk lid geacht ontslag te nemen.

3.5.3 Werkelijke leden die hun lidmaatschapsbijdrage niet betalen kunnen, na het verstrijken van de in artikel 3.4.1 bedoelde termijn, eenzijdig door de Raad van Bestuur geacht worden ontslagnemend te zijn. Toegetreden leden die hun contractuele verplichtingen voortvloeiend uit de in artikel 3.2.1. bedoelde overeenkomst niet respecteren, na het verstrijken van de in artikel 3,4.1 bedoelde termijn, kunnen eenzijdig door de Raad van Bestuur geacht worden ontslagnemend te zijn.

3.5.4 Ais een werkelijk lid in strijd handelt met de doelstellingen van de vzw, kan diens lidmaatschap, op voorstel van de Raad van Bestuur of op verzoek van minstens één vijfde van alle werkelijke leden worden beëindigd door een bijzonder besluit van de Algemene Vergadering, waarop minstens de helft van alle werkelijke leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, en waarbij voor de beslissing een twee derde meerderheid van de stemmen van de aanwezige of de vertegenwoordigde werkelijke leden vereist is. Deze stemming is geheim. De Raad van Bestuur zal de publieke sector, c.q. de private sector, de mogelijkheid geven om in de vervanging van het ontslagen werkelijk lid te voorzien teneinde de principes inzake vertegenwoordiging van de publieke sector, c.q. de private sector, uiteengezet in artikel 3.1.1. te eerbiedigen. Het werkelijk lid waarvan de beëindiging van het lidmaatschap wordt voorgesteld, heeft het recht gehoord te worden,

3.5.5 Toegetreden leden die handelen in strijd met de doelstellingen van de vzw en/of hun contractuele

verplichtingen voortvloeiend uit de in artikel 3.2.1, bedoelde overeenkomst niet respecteren, kunnen door een eenzijdig besluit van de Raad van Bestuur, dat wordt genomen bij gewone meerderheid, uitgesloten worden van lidmaatschap.

3.6 Rechten

3.6,1 Geen enkel lid kan aanspraak laten gelden of uitoefenen op de activa van de vzw op grond van de enkele hoedanigheid van lid. Deze uitsluiting van rechten op de activa geldt te allen tijde: tijdens het lidmaatschap, bij beëindiging van het lidmaatschap om wat voor reden dan ook, bij ontbinding van de vzw, enz.

Artikel 4: De Algemene Vergadering

4.1 Samenstelling

4.1.1 De Algemene Vergadering bestaat uit alle werkelijke leden, en wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, bij diens afwezigheid door de ondervoorzitter, en bij diens afwezigheiddoor de oudste van de aanwezige bestuurders. Als de secretaris geen werkelijk lid is, maakt deze deel uit van de algemene vergadering als waarnemend lid zonder stem.

Op uitzonderlijke basis kunnen derden als waarnemers worden toegelaten mits voorafgaande uitnodiging van de Raad van Bestuur en aanvaarding door de meerderheid van de op de Algemene Vergadering aanwezige en vertegenwoordigde stemmen.

4,1.2 Alle werkelijke leden hebben gelijk stemrecht. Elk werkelijk lid heeft één stem. 4.2 Bevoegdheden

Onverminderd de specifieke bevoegdheidsverdeling in de V&S-wet en in de overige artikelen van deze statuten, kunnen de volgende exclusieve bevoegdheden uitsluitend door de Algemene Vergadering uitgeoefend worden:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

1.de vaststelling en wijziging van de jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage;

2.de beëindiging van het lidmaatschap van een werkelijk lid;

3.de wijziging van de statuten en de vaststelling en wijziging van het intern reglement;

4.de benoeming en de afzetting van de bestuurders;

5.de benoeming en de afzetting van de commissaris(sen) en het bepalen van diens bezoldiging;

6.de kwijting aan de bestuurders en de commissaris(sen);

7.de goedkeuring van de begroting en van de rekening;

8.de ontbinding van de vereniging;

9.de uitsluiting van een lid;

10.de benoeming van vereffenaars wanneer de vzw ontbonden wordt;

11.de omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk;

12.de vaststelling en wijziging van het reglement aangaande werking en verkiezing Raad van Bestuur.

4.3 Vergaderingen

4.3.1 De jaarlijkse bijeenkomsten van de gewone Algemene Vergadering zullen gehouden worden binnen een

termijn van zes maanden na afsluiting van het boekjaar op het tijdstip en op de plaats die vermeld wordt in de uitnodiging. De uitnodiging wordt minstens tien dagen voorafgaand aan de datum van de Algemene Vergadering digitaal naar alle werkelijke leden en bestuurders verstuurd op het adres dat de betrokkenen daartoe het laatst hebben opgegeven aan de secretaris van de vzw. De oproeping bevat datum, uur en plaats van de algemene vergadering, samen met de agenda. Aanpassingen aan de agenda zijn mogelijk tot vijf dagen voorafgaand aan de vergadering, overeenkomstig het bepaalde in artikel 4.3.2. Daarna is het enkel mogelijk agendapunten toe te voegen op de vergadering zelf, mits instemming van ten minste de helft van de aanwezige en vertegenwoordigde leden om het punt te behandelen.

4.3.2 Deze Algemene Vergadering wordt door de Raad van Bestuur bijeengeroepen. Aan de uitnodiging wordt een ontwerp van agenda toegevoegd, waarbij elk voorstel dat door minstens twee bestuurders wordt aangebracht of dat door minstens 1120ste van de werkelijke leden minstens vijf dagen voor de vergadering aangebracht werd, op de agenda wordt geplaatst.

4.3.3 De bijzondere of buitengewone bijeenkomsten van de Algemene Vergadering kunnen worden samengeroepen door de Raad van Bestuur. De Raad van Bestuur is verplicht een bijzondere of buitengewone Algemene Vergadering bijeen te roepen op verzoek van minstens een vijfde van de werkelijke leden. De uitnodigingen worden minstens vijftien dagen voorafgaand aan de datum van de Algemene Vergadering digitaal naar alle werkelijke leden en bestuurders verstuurd op het adres dat de betrokkenen daartoe het laatst hebben opgegeven aan de secretaris van de vzw.

4.3.4 De algemene vergadering kan zowel fysiek als digitaal beraadslagen. De besluiten van de Algemene Vergadering kunnen worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de werkelijke leden.

4.4 Quorum en stemming

4.4.1 Onverminderd enig strenger bijzonder aanwezigheidsquorum voorgeschreven door de V&S-wet, is een

aanwezigheidsquorum vereist van minimum de helft van de werkelijke leden categorie A en minimum de helft van de werkelijke leden categorie B die aanwezig of vertegenwoordigd dienen te zijn ter Algemene Vergadering. Indien dit aanwezigheidsquorum niet werd bereikt op de eerste vergadering, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen die geldig kan beraadslagen en besluiten, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen vijftien dagen volgende op de eerste vergadering worden gehouden. Wat betreft enig strenger specifiek door de V&S-wet voorgeschreven aanwezigheidsquorum geldt tevens dat, indien op de eerste vergadering dit quorum niet wordt bereikt, een tweede vergadering kan worden bijeengeroepen die geldig kan beraadslagen en besluiten, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden behoudens in geval van andersluidende wettelijke bepaling. Ook in dit geval mag de tweede vergadering niet binnen vijftien dagen volgende op de eerste vergadering worden gehouden.

4.4.2 Op de Algemene Vergaderingen zal steeds gestreefd worden naar consensus. Indien op een eerste

Algemene Vergadering geen consensus kan worden bereikt zal een afkoelingsperiode gerespecteerd worden van vijftien dagen waarna een tweede vergadering zal worden bijeengeroepen teneinde opnieuw te beraadslagen over de agendapunten waarover geen consensus kon worden bereikt, Indien ook op deze tweede vergadering geen consensus kan worden bereikt zal na een nieuwe afkoelingsperiode van acht dagen een derde vergadering worden bijeengeroepen dewelke zal kunnen besluiten over de agendapunten waarover op de twee vorige vergaderingen geen consensus kon worden bereikt, bij gewone meerderheid of indien de V&S-wet een bijzondere meerderheid voorschrijft zoals het geval is voor een wijziging van de statuten, een doelwijziging, uitsluiting van de werkende leden en de ontbinding van de vereniging, met de specifiek door de wet voorgeschreven bijzondere meerderheid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

4.4.3. Bij staking van stemmen wordt het voorstel geacht verworpen te zijn.

4.4.4 Elk werkelijk lid kan een ander werkelijk lid vertegenwoordigen. Een werkelijk lid kan een onbeperkt aantal andere leden vertegenwoordigen. Een werkelijk lid kan zich ook door een derde laten vertegenwoordigen.

4.4.5 De stemming kan gebeuren door afroeping, door handopsteking of, indien gevraagd door minstens

twee

werkelijke leden die aanwezig of vertegenwoordigd zijn, door geheime stemming.

4.4.6 De beslissingen van de algemene vergadering worden opgenomen in de notulen. De originele notulen worden bewaard in een notulenregister dat op de maatschappelijke zetel ter inzage zal liggen van de werkelijke leden. De werkelijke leden worden op de hoogte gesteld van de beslissingen door toezending van een kopie van de verslagen van de algemene vergadering.

Artikel 5: Bestuur en vertegenwoordiging

5.1 Samenstelling Raad van Bestuur

5.1.1 De vzw wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit maximaal tien bestuurders, al dan niet leden van de vzw, met dien verstande evenwel dat het aantal bestuurders in elk geval steeds lager moet zijn dan het aantal personen dat werkelijk lid is van de vereniging.

5.1.2 Vijf bestuurders zullen steeds worden benoemd onder de kandidaten voorgedragen door de werkelijke

leden categorie A (deze bestuurders worden aangeduid als bestuurders categorie A) en vijf bestuurders zullen steeds worden benoemd onder de kandidaten voorgedragen door de werkelijke leden categorie B (deze bestuurders worden aangeduid als bestuurders categorie B).

De werkelijke leden categorie A, c.q. de werkelijke leden categorie B, zullen hun lijst met kandidaat-bestuurders tenminste vijftien dagen voor de Algemene Vergadering die over de benoeming dient te besluiten overmaken aan de voorzitter waarbij zij rekening zullen houden met de voor de bestuurders vereiste kwalificaties. De voorzitter zal de lijsten met kandidaatsbestuurders ter benoeming voorleggen aan de Algemene Vergadering die met inachtname van de voorgaande principes bij geheime stemming zal beslissen over de benoeming van de bestuurders.

De bestuurders categorie A worden benoemd voor een termijn van zes jaar. De bestuurders categorie B warden benoemd voor een termijn van twee jaar. Alle bestuurders zijn herbenoembaar.

5.1,3 De Raad van Bestuur verkiest onder de bestuurders categorie A een voorzitter, en onder de bestuurders

categorie B een ondervoorzitter. Verder verkiest de Raad van Bestuur een secretaris en desgevallend een penningmeester die de taken zullen vervullen die horen bij deze functie zoals omschreven in deze statuten en ter gelegenheid van hun verkiezing. Indien de secretaris en/of penningmeester geen bestuurder is, maakt deze deel uit van de Raad van Bestuur als waarnemend lid zonder stem. De ondervoorzitter zal de voorzitter vervangen indien deze verhinderd is.

5.1.4 De bestuurders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de Algemene Vergadering. Ieder lid van

de

Raad van Bestuur kan zelf ook ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de Raad van Bestuur, Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan warden voorzien. De Algemene Vergadering zal een vervanger benoemen voor een ontslagen of ontslagnemend bestuurder volgens dezelfde principes zoals voorzien in artikel 5.1.2.

5.1.5 De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit.

5.1.6 Indien de termijn van het mandaat verstreken is, wordt het mandaat stilzwijgend verlengd tot dit heringevuld wordt overeenkomstig art. 5.1.2.

5.1.7 Elke bestuurder kan op elk moment ontslag nemen uit de vzw. Dit ontslag is schriftelijk, en wordt overgemaakt aan de voorzitter van de raad van bestuur, die het ontslag moet aanvaarden. De bestuurder die ontslag neemt, moet een opzegtermijn van 1 maand in acht nemen.

5.1.8 Een bestuurder kan op elk moment afgezet worden door de Algemene Vergadering met gewone meerderheid, De stemming over de afzetting van een bestuurder is geheim.

5.1.9 Het mandaat van bestuurder eindigt van rechtswege bij het overlijden van de bestuurder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

5.2 Raad van Bestuur: vergaderingen, beraadslaging en beslissing

5.2.1 De Raad van Bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de vzw het vereist, alsook binnen tien dagen na een daartoe strekkend verzoek van minstens twee bestuurders. De uitnodiging wordt minstens tien dagen voorafgaand aan de datum van de Raad van Bestuur digitaal naar alle bestuurders verstuurd op het adres dat de betrokkenen daartoe het laatst hebben opgegeven aan de secretaris van de vzw. Aan de uitnodiging wordt een ontwerp van agenda toegevoegd, waarbij elk bijkomend voorstel dat ten minste vijf dagen voorafgaand aan de vergadering door een bestuurder wordt aangebracht op de agenda wordt geplaatst,

5.2.2 De Raad van Bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter of indien deze verhinderd is door de ondervoorzitter. De vergadering wordt gehouden op de zetel van de vzw of op elke andere plaats in België, aangewezen in de oproepingsbrief. Op uitzonderlijke basis kunnen derden als waarnemers worden toegelaten mits voorafgaande uitnodiging van de Raad van Bestuur en aanvaarding door de meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde bestuurders.

5.2.3 Elke bestuurder vertegenwoordigt één stem. Een bestuurder die verhinderd is kan zich bij volmacht laten

vertegenwoordigen door een andere bestuurder. Een bestuurder kan slechts één van zijn collega's vertegenwoordigen. De Raad van Bestuur kan slechts geldig beraadslagen indien minstens twee bestuurders aanwezig zijn. De Raad van Bestuur kan geldig beraadslagen indien minimum één bestuurder categorie A en minimum één bestuurder categorie B aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien dit aanwezigheidsquorum niet werd bereikt op de eerste vergadering, kan een tweede vergadering van de Raad van Bestuur worden bijeengeroepen die geldig kan beraadslagen en besluiten, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen acht dagen volgende op de eerste vergadering worden gehouden. De besluiten van de Raad van Bestuur worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, ongeacht het aantal bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd. Bij staking van stemmen wordt het voorstel geacht verworpen te zijn,

5.2.4 Er worden notulen opgesteld en ondertekend door voorzitter en ondervoorzitter die worden bewaard in een notulenregister dat ter inzage zal liggen van de werkelijke leden. De bestuurders en de werkelijke leden worden op de hoogte gesteld van de beslissingen door toezending van een kopie van de verslagen van de raad van bestuur.

5.2.5 De Raad van Bestuur kan zowel fysiek als digitaal beraadslagen. De besluiten van de Raad van

Bestuur kunnen worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de werkelijke leden.

5.3 Tegenstrijdig belang

5.3.1 Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de Raad van Bestuur, moet hij dit meedelen aan de andere bestuurders vóór dat de Raad van Bestuur een besluit neemt.

5.3.2 De bestuurder met het tegenstrijdige belang verwijdert zich uit de vergadering en onthoudt zich van de beraadslaging en de stemming over de aangelegenheid waarop het betrekking heeft.

5.3.3 Voormelde procedure is niet toepasselijk op gebruikelijke verrichtingen die plaatshebben onder de

voorwaarden en tegen de zekerheden die op de markt gewoonlijk gelden voor soortgelijke verrichtingen.

5.4 Intern bestuur  Beperkingen

5.4.1 De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vzw, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de V&S-wet of deze statuten de Algemene Vergadering exclusief bevoegd is.

5.42 De Raad van Bestuur oefent zijn taken en bevoegdheden uit als college. Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen, zelfs niet nadat ze zijn openbaar gemaakt. Niet-naleving ervan brengt wel de interne aansprakelijkheid van de betrokken bestuurder(s) in het gedrang,

5.5 Externe vertegenwoordigingsmacht

5.5.1 De Raad van Bestuur vertegenwoordigt als college de vzw in alle handelingen in en buiten rechte, Hij vertegenwoordigt de vereniging door de meerderheid van zijn leden.

5.5.2 Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college, wordt de vzw in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

-Twee bestuurders, waaronder één bestuurder categorie A en één bestuurder categorie B, die gezamenlijk handelend optreden; of

-De personen die gelast zijn met het dagelijks bestuur overeenkomstig artikel 6 binnen de perken van het dagelijks bestuur; of

-Een of meerdere bijzondere gevolmachtigden overeenkomstig artikel 5.5.3 binnen de perken van hun volmacht.

5.5.3 De Raad van Bestuur en de personen met vertegenwoordigingsbevoegdheid kunnen bijzondere gevolmachtigden van de vzw aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vzw binnen de perken van de hun verleende volmacht waarvan de grenzen tegenstelbaar zijn aan derden overeenkomstig wat geldt inzake lastgeving.

Artikel 6:Dagelijks bestuur

6.1 De taken in verband met dagelijks bestuur kunnen door de Raad van Bestuur worden overgedragen aan een of meerdere personen, al dan niet bestuurders, Niet-bestuurders zetelen zonder stemrecht in het dagelijks bestuur.

6.2 De dagelijks bestuurders worden benoemd door de Raad van Bestuur. Deze benoeming gebeurt bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen. De stemming is geheim.

De dagelijks bestuurders worden benoemd voor bepaalde duur. Het mandaat van dagelijks bestuurder is hemieuwbaar,

Het mandaat van dagelijks bestuurder is onbezoldigd.

De dagelijks bestuurders oefenen hun mandaat collegiaal uit.

6.3 Bij gebrek aan wettelijke omschrijving van wat het "dagelijks bestuur" omvat, worden tot daden van dagelijks bestuur gerekend aile handelingen die op dagdagelijkse basis moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vzw te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de Raad van Bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken. Handelingen die een waarde vertegenwoordigen van meer dan twintig duizend (20.000) euro worden in geen geval geacht handelingen van dagelijks bestuur uit te maken. Binnen deze bevoegdheid kan het dagelijks bestuur de vzw in en buiten rechte vertegenwoordigen.

6.4.Einde mandaat

Indien de termijn van het mandaat verstreken is, eindigt het mandaat van rechtswege.

Elke dagelijks bestuurder kan op elk moment ontslag nemen. Er dient rekening gehouden met de verplichtingen die volgen uit de contracten met de vzw.

Het ontslag gebeurt schriftelijk en wordt overgemaakt aan de voorzitter van de Raad van Bestuur. De dagelijks bestuurder die ontslag neemt moet rekening houden met een opzegtermijn van één maand.

Wanneer een dagelijks bestuurder was benoemd in een bepaalde hoedanigheid of omwille van een welbepaalde functie en hijlzij deze hoedanigheid verliest, wordt de dagelijks bestuurder geacht ontslag te nemen.

De dagelijks bestuurder kan op elk moment afgezet worden door de raad van bestuur met een gewone meerderheid der stemmen. Deze stemming is geheim.

Het mandaat van dagelijks bestuurder eindigt van rechtswege bij het overlijden van de dagelijks bestuurder.

Artikel 7: Managementteam

7,1 De Raad van Bestuur kan een managementteam oprichten, onafhankelijk van het al dan niet inrichten

van een dagelijks bestuur. Het mandaat van lidmaatschap van het managementteam is onbezoldigd,

7.2 De taken van het managementteam omvatten:

-voorbereiding van de Raad van Bestuur;

-opvolging en uitvoering van het beleid zoals bepaald door de Raad van Bestuur;

-afstemming coördinatie back offices;

-opvolging leads en hits.

"

 400r-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Moo 2.2

Luik B - Vervolg

7.3 Het managementteam kan daarbij geen handelingen stellen die bij artikel 6.3 aan het dagelijks bestuur zijn toegewezen of waarvan de verantwoordelijkheid, bij afwezigheid van een dagelijks bestuur, bij de Raad van Bestuur komt te liggen.

Artikel 8: Toezicht door een commissaris

8,1 De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen

hierin weer te geven, wordt aan een commissaris opgedragen. De commissaris is lid van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, De commissaris wordt benoemd door de Algemene Vergadering bij gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen. De commissaris wordt benoemd voor een periode van 3 jaar.

Er komt een einde aan de opdracht van de commissaris na het verstrijken van de termijn waarvoor hijszij werd aangesteld of na afzetting door de Algemene Vergadering. De afzetting van de commissaris gebeurt bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen op de Algemene Vergadering. De stemming over de afzetting van de commissaris is geheim,

De commissaris kan ook zelf ontslag nemen. Een commissaris die ontslag neemt, is verplicht zijn/haar activiteiten verder te zetten tijdens het lopende boekjaar.

8.2. De Algemene Vergadering stelt ook de bezoldiging van de commissaris vast.

Artikel 9: Boekhouding

9.1 Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

9.2 De boekhouding wordt gevoerd overeenkomstig het bepaalde in de V&S-wet en de daarop toepasselijke uitvoeringsbesluiten.

9.3 Na goedkeuring van de jaarrekening en de begroting, legt de raad van bestuur de jaarrekening van het voorafgaande boekjaar alsook een voorstel van begroting voor aan de Algemene Vergadering. De Algemene Vergadering spreekt zich uit over de kwijting aan de bestuurders. Dit gebeurt bij afzonderlijke stemming.

Artikel 10: Ontbinding

10.1 De vzw kan op elk moment worden ontbonden. De Algemene Vergadering zal worden samengeroepen ter bespreking van voorstellen m.b.t. de ontbinding voorgelegd door de Raad van Bestuur of door minimum één vijfde van alle leden. De samenroeping en agendering vinden plaats overeenkomstig het bepaalde in artikel 4 van deze statuten.

10.2 De beraadslaging en beslissing over de ontbinding geschiedt overeenkomstig het bepaalde in de artikelen 4.4.1 en 4.4.2 inzake quorum en meerderheid, onverminderd de strengere bepalingen in de V&S-wet. Vanaf de beslissing tot ontbinding vermeldt de vzw steeds dat zij 'vzw in vereffening' is overeenkomstig artikel 23 van de V&S-wet.

10.3 Ingeval het voorstel tot ontbinding wordt goedgekeurd, benoemt de Algemene Vergadering één of meerdere vereffenaar(s) waarvan zij de opdracht zullen omschrijven.

10.4 Ingeval van ontbinding en vereffening, beslist de Algemene Vergadering over de bestemming van het netto-actief van de vzw dat moet worden toegekend aan een andere vereniging zonder winstoogmerk met een gelijkaardig of aanverwant doel.

Voor éénsluidend verklaard,

Gerard van Winkelhoff

CEO van Antwerp Headquarters vzw en bijzondere gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

04/11/2013
ÿþ1 16 8668

MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

t t+

(Or ~iril;i5to V~ ; ~ do r~ie~~rlar3gn~~1.

,;iOCIPinjd01t0 aj,,: , op 2013

Z 3, 10.

Griffie

Ondernemingsnr : 806.960.024

Benaming

(voluit) ; Antwerp Headquarters

(verkort) : Rechtsvorm : Zetel : Onderwerp akte : Vereniging zonder Winstoogmerk

Grote Markt 1, 2000 Antwerpen

Benoeming cermAUfrero.X .~,.-



Uittreksel uit de besluiten van de Algemene Vergadering gehouden op 30 mei 2012: " Goedgekeurd met eenparigheid van stemmen

Artikel 1. De Algemene Vergadering besluit om PKF Bedrijfsrevisoren CVBA, Potvlietlaan 6,

2600 Berchem, vertegenwoordigd door de heer Paul De Weerdt, te herbenoemen als

commissaris van de vereniging voor de boekjaren 2012, 2013 en 2014. Het mandaat

van de commissaris zal behoudens herbenoeming automatisch aflopen ter

gelegenheid van de jaarlijkse algemene vergadering van 2015. De jaarlijkse

bezoldiging van de commissaris wordt vastgesteld op 1000,00 EUR (exci. BTW).

Goedgekeurd met eenparigheid van stemmen

Artikel 1. De Algemene Vergadering besluit om een bijzondere volmacht toe te kennen aan de heer Dirk Diels teneinde alle handelingen te stellen en formaliteiten te vervullen ter uitvoering van bovenvermelde besluiten, waaronder het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de aanvraagformulieren I en Il met het oog op de publicatie van deze besluiten in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad."

Voor éénsluidend verklaard,

Dirk Diels

Bijzondere gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/10/2013
ÿþ i

In de bijlagen bij het Belgisch Staats na neerlegging van de akte erleggieB

PHA4 DeL

ANTw ERPEN

MOD 2.2

e maken kopie

11111111R 11111111

Ondememingsnr : 806.960.024

Benaming

(voluit) : Antwerp Headquarters

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Grote Markt 1, 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : Benoeming en ontslag bestuurders

Uittreksel uit de besluiten van de bijzondere Algemene Vergadering gehouden op 20 juni 2013: " Goedgekeurd met eenparigheid van stemmen

Artikel 1. De Algemene Vergadering bevestigt (i) haar beslissing van .30 mei 2012 waarbij Robert Voorhamme, wonende te Oostenstraat 50 bus 37, 2018 Antwerpen, geboren op 14 augustus 1949, te Antwerpen, Ludo Van Campenhout, wonende te Paleisstraat 45, 2018 Antwerpen, geboren op 27 november 1966, te Schoten, Marc Van Peel, wonende te Beatrijslaan 54, 2050 Antwerpen, geboren op 19 september 1949, te Wilrijk, Dirk Diels, wonende te Haachtstraat 3, 2600 Berchem, geboren op 11 mei 1961, te Hoogstraten en Luc Amouts, wonende te Dr. Vandeperrelaan 21, 2110 Wijnegem, geboren op 26 november 1962, te Antwerpen, werden herbenoemd als bestuurders Categorie A tot 28 februari 2013 en (ii) haar beslissing van 11 december 2012 waarbij Robert Voorhamme, wonende te Oostenstraat 50 bus 37, 2018 Antwerpen, geboren op 14 augustus 1949, te Antwerpen, Ludo Van Campenhout, wonende te Paleisstraat 45, 2018 Antwerpen, geboren op 27 november 1966, te Schoten, Marc Van Peel, wonende te Beatrijslaan 54, 2050 Antwerpen, geboren op 19 september 1949, te Wilrijk, Dirk Diels, wonende te Haachtstraat 3, 2600 Berchem, geboren op 11 mei 1961, te Hoogstraten en Luc Amouts, wonende te Dr. Vandeperrelaan 21, 2110 Wijnegem, geboren op 26 november 1962, te Antwerpen, werden herbenoemd als bestuurders Categorie A tot uiterlijk 30 juni 2013 behoudens eerdere vervanging, en dit voor doeleinden van publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad,

De Algemene Vergadering bevestigt vervolgens, onder verwijzing naar het besluit van de Gemeenteraad van de Stad Antwerpen van 25 maart 2013, de beëindiging van het mandaat van bestuurder Categorie A van Robert Voorhamme, Ludo Van Campenhout, Marc Van Peel, Dirk Diels en Luc Arnouts sedert 25 maart 2013.

De Algemene Vergadering besluit op voordracht van de Gemeenteraad van de Stad Antwerpen tot benoeming van Bart De Wever, wonende te Herentalsebaan 145, 2100 Deume, geboren op 21 december 1970, te Mortsel, Philip Heylen, wonende te Mechelsesteenweg 113, 2018 Antwerpen, geboren op 24 juni 1968, te Antwerpen, Rob Van de Velde, wonende te Grote Steenweg 455, 2600 Berchem, geboren op 14 februari 1967, te Antwerpen, Koen Kennis wonende te Bosduifstraat 19, 2018 Antwerpen, geboren op 16 januari 1967, te Antwerpen en Marc Van Peel wonende te Beatrijslaan 54, 2050 Antwerpen, geboren op 19 september 1949, te Wilrijk ais nieuwe bestuurders Categorie A sedert 25 maart 2013 en dit voor een periode van 4 jaar.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd,

Artikel 2.De Algemene Vergadering bevestigt (i) haar beslissing van 30 mei 2012 waarbij Bernard Van Milders, wonende te Dennenlaan 27, 2610 Wilrijk, geboren op 1 mei 1961, te Wilrijk en Luc Luwel, wonende te Waterloostraat 5, 2600 Berchem, geboren op 4 september 1962, te Hasselt werden herbenoemd ais bestuurders Categorie B Klasse B.1 tot 28 februari 2013 en (ii) haar beslissing van 11 december 2012 waarbij Bernard Van Milders, wonende te Dennenlaan 27, 2610 Wilrijk, geboren op 1 mei 1961, te Wilrijk en Luc Luwel, wonende te Waterloostraat 5, 2600 Berchem, geboren op 4 september 1962, te Hasselt werden herbenoemd ais bestuurders Categorie B Klasse B.1 tot uiterlijk 30 juni 2013, en dit voor dceleinden van publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad,

De Algemene Vergadering beslist om het mandaat van bestuurder Categorie B Klasse B.1 van Bernard Van Milders en Luc Luwel te beëindigen met ingang vanaf heden en om Phillippe Janssens wonende te de

_MerQdelei_5..26i10_B.erchem.geizoren op juli 1.96z3kíeAntwerRec.eo_RikMeotenms wendeieBacchuslean Z0,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

2140 Borgerhout, geboren op 10 mei 1972, te Wilrijk, te benoemen als nieuwe bestuurders Categorie B Klasse B.1 niet ingang vanaf heden en dit voor een periode van 4 jaar.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd.

Artikel 3.De Algemene Vergadering bevestigt haar beslissing van 30 mei 2012 waarbij het mandaat van bestuurder van Laurence Gacain per 31 december 2011 werd beëindigd en waarbij als nieuwe bestuurders Categorie B Klasse B. 2 werden benoemd Luc Janssen, wonende te Marcel De Backerstraat 22, 2180 Ekeren, geboren op 27 mei 1951, te Kikwit, Kongo, Jean-Pol Sols, wonende te Dennenlaan 22, 2222 Itegem, geboren op 18 oktober 1964, te Koersel en Frank Valkeneers, wonende te Schuttersdreef 4, 2950 Kapellen, geboren op 3 oktober 1965, te Deume, voor de periode van 1 januari 2012 tot 31 december 2012 en dit voor doeleinden van publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad,

De Algemene Vergadering beslist vervolgens de beëindiging van de mandaten van bestuurder van Luc Janssen, Jean-Pol Sols en Frank Valkeneers per 31 december 2012 te bekrachtigen en om de benoeming van Ingrid Ceusters, wonende te Peter Benoitstraat 15, 2018 Antwerpen, geboren op 18 december 1952, te Antwerpen, Luc Van Maercke, wonende te Bosdreef 35, 2950 Kapellen, geboren op 4 mei 1959, te Gent en Kris Liesse, wonende te Arckhovelaan 43, 2530 Boechout, geboren op 8 juli 1968, te Mortsel, als nieuwe bestuurders Categorie B Klasse B2 voor de periode van 1 januari 2013 tot 31 december 2013 te bekrachtigen.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd.

De Algemene Vergadering besluit om een bijzondere volmacht toe te kennen aan Gerard van Winkelhoff teneinde alle handelingen te stellen en formaliteiten te vervullen ter uitvoering van bovenvermelde besluiten, waaronder het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de aanvraagformulieren I en Il met het oog op de publicatie van deze besluiten in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,"

De raad van bestuur is bijgevolg nu ais volgt samengesteld:

(i) Categorie A:

- Bart De Wever,

- Philip Heylen;

- Marc Van Peel;

- Koen Kennis;

- Rob Van de Velde.

(ji) Categorie B.1:

- Philippe Janssens;

- Rik Menten.

(iii) Categorie B.2:

- Ingrid Ceusters;

- Luc Van Maercke;

- Kris Liesse.

Uittreksel uit de Raad van Bestuur gehouden op 20 juni 2013:

"Goedgekeurd met eenparigheid van stemmen

Artikel 1, De Raad van Bestuur aanvaardt het ontslag van de heren Dirk Diels en Luc Luwel als lid van het College van Dagelijks Bestuur,

Artikel 2.De Raad van Bestuur beslist om op dit moment geen nieuw College van Dagelijks Bestuur samen te stellen."

Voor éénsluidend verklaard,

Gerard van Winkelhoff

Bijzondere gevolmachtigde

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

i

In de bijlagen bij het Belgisch Staats na neerlegging van de akte erleggieB

PHA4 DeL

ANTw ERPEN

MOD 2.2

e maken kopie

11111111R 11111111

Ondememingsnr : 806.960.024

Benaming

(voluit) : Antwerp Headquarters

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Grote Markt 1, 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : Benoeming en ontslag bestuurders

Uittreksel uit de besluiten van de bijzondere Algemene Vergadering gehouden op 20 juni 2013: " Goedgekeurd met eenparigheid van stemmen

Artikel 1. De Algemene Vergadering bevestigt (i) haar beslissing van .30 mei 2012 waarbij Robert Voorhamme, wonende te Oostenstraat 50 bus 37, 2018 Antwerpen, geboren op 14 augustus 1949, te Antwerpen, Ludo Van Campenhout, wonende te Paleisstraat 45, 2018 Antwerpen, geboren op 27 november 1966, te Schoten, Marc Van Peel, wonende te Beatrijslaan 54, 2050 Antwerpen, geboren op 19 september 1949, te Wilrijk, Dirk Diels, wonende te Haachtstraat 3, 2600 Berchem, geboren op 11 mei 1961, te Hoogstraten en Luc Amouts, wonende te Dr. Vandeperrelaan 21, 2110 Wijnegem, geboren op 26 november 1962, te Antwerpen, werden herbenoemd als bestuurders Categorie A tot 28 februari 2013 en (ii) haar beslissing van 11 december 2012 waarbij Robert Voorhamme, wonende te Oostenstraat 50 bus 37, 2018 Antwerpen, geboren op 14 augustus 1949, te Antwerpen, Ludo Van Campenhout, wonende te Paleisstraat 45, 2018 Antwerpen, geboren op 27 november 1966, te Schoten, Marc Van Peel, wonende te Beatrijslaan 54, 2050 Antwerpen, geboren op 19 september 1949, te Wilrijk, Dirk Diels, wonende te Haachtstraat 3, 2600 Berchem, geboren op 11 mei 1961, te Hoogstraten en Luc Amouts, wonende te Dr. Vandeperrelaan 21, 2110 Wijnegem, geboren op 26 november 1962, te Antwerpen, werden herbenoemd als bestuurders Categorie A tot uiterlijk 30 juni 2013 behoudens eerdere vervanging, en dit voor doeleinden van publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad,

De Algemene Vergadering bevestigt vervolgens, onder verwijzing naar het besluit van de Gemeenteraad van de Stad Antwerpen van 25 maart 2013, de beëindiging van het mandaat van bestuurder Categorie A van Robert Voorhamme, Ludo Van Campenhout, Marc Van Peel, Dirk Diels en Luc Arnouts sedert 25 maart 2013.

De Algemene Vergadering besluit op voordracht van de Gemeenteraad van de Stad Antwerpen tot benoeming van Bart De Wever, wonende te Herentalsebaan 145, 2100 Deume, geboren op 21 december 1970, te Mortsel, Philip Heylen, wonende te Mechelsesteenweg 113, 2018 Antwerpen, geboren op 24 juni 1968, te Antwerpen, Rob Van de Velde, wonende te Grote Steenweg 455, 2600 Berchem, geboren op 14 februari 1967, te Antwerpen, Koen Kennis wonende te Bosduifstraat 19, 2018 Antwerpen, geboren op 16 januari 1967, te Antwerpen en Marc Van Peel wonende te Beatrijslaan 54, 2050 Antwerpen, geboren op 19 september 1949, te Wilrijk ais nieuwe bestuurders Categorie A sedert 25 maart 2013 en dit voor een periode van 4 jaar.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd,

Artikel 2.De Algemene Vergadering bevestigt (i) haar beslissing van 30 mei 2012 waarbij Bernard Van Milders, wonende te Dennenlaan 27, 2610 Wilrijk, geboren op 1 mei 1961, te Wilrijk en Luc Luwel, wonende te Waterloostraat 5, 2600 Berchem, geboren op 4 september 1962, te Hasselt werden herbenoemd ais bestuurders Categorie B Klasse B.1 tot 28 februari 2013 en (ii) haar beslissing van 11 december 2012 waarbij Bernard Van Milders, wonende te Dennenlaan 27, 2610 Wilrijk, geboren op 1 mei 1961, te Wilrijk en Luc Luwel, wonende te Waterloostraat 5, 2600 Berchem, geboren op 4 september 1962, te Hasselt werden herbenoemd ais bestuurders Categorie B Klasse B.1 tot uiterlijk 30 juni 2013, en dit voor dceleinden van publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad,

De Algemene Vergadering beslist om het mandaat van bestuurder Categorie B Klasse B.1 van Bernard Van Milders en Luc Luwel te beëindigen met ingang vanaf heden en om Phillippe Janssens wonende te de

_MerQdelei_5..26i10_B.erchem.geizoren op juli 1.96z3kíeAntwerRec.eo_RikMeotenms wendeieBacchuslean Z0,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

2140 Borgerhout, geboren op 10 mei 1972, te Wilrijk, te benoemen als nieuwe bestuurders Categorie B Klasse B.1 niet ingang vanaf heden en dit voor een periode van 4 jaar.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd.

Artikel 3.De Algemene Vergadering bevestigt haar beslissing van 30 mei 2012 waarbij het mandaat van bestuurder van Laurence Gacain per 31 december 2011 werd beëindigd en waarbij als nieuwe bestuurders Categorie B Klasse B. 2 werden benoemd Luc Janssen, wonende te Marcel De Backerstraat 22, 2180 Ekeren, geboren op 27 mei 1951, te Kikwit, Kongo, Jean-Pol Sols, wonende te Dennenlaan 22, 2222 Itegem, geboren op 18 oktober 1964, te Koersel en Frank Valkeneers, wonende te Schuttersdreef 4, 2950 Kapellen, geboren op 3 oktober 1965, te Deume, voor de periode van 1 januari 2012 tot 31 december 2012 en dit voor doeleinden van publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad,

De Algemene Vergadering beslist vervolgens de beëindiging van de mandaten van bestuurder van Luc Janssen, Jean-Pol Sols en Frank Valkeneers per 31 december 2012 te bekrachtigen en om de benoeming van Ingrid Ceusters, wonende te Peter Benoitstraat 15, 2018 Antwerpen, geboren op 18 december 1952, te Antwerpen, Luc Van Maercke, wonende te Bosdreef 35, 2950 Kapellen, geboren op 4 mei 1959, te Gent en Kris Liesse, wonende te Arckhovelaan 43, 2530 Boechout, geboren op 8 juli 1968, te Mortsel, als nieuwe bestuurders Categorie B Klasse B2 voor de periode van 1 januari 2013 tot 31 december 2013 te bekrachtigen.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd.

De Algemene Vergadering besluit om een bijzondere volmacht toe te kennen aan Gerard van Winkelhoff teneinde alle handelingen te stellen en formaliteiten te vervullen ter uitvoering van bovenvermelde besluiten, waaronder het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de aanvraagformulieren I en Il met het oog op de publicatie van deze besluiten in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,"

De raad van bestuur is bijgevolg nu ais volgt samengesteld:

(i) Categorie A:

- Bart De Wever,

- Philip Heylen;

- Marc Van Peel;

- Koen Kennis;

- Rob Van de Velde.

(ji) Categorie B.1:

- Philippe Janssens;

- Rik Menten.

(iii) Categorie B.2:

- Ingrid Ceusters;

- Luc Van Maercke;

- Kris Liesse.

Uittreksel uit de Raad van Bestuur gehouden op 20 juni 2013:

"Goedgekeurd met eenparigheid van stemmen

Artikel 1, De Raad van Bestuur aanvaardt het ontslag van de heren Dirk Diels en Luc Luwel als lid van het College van Dagelijks Bestuur,

Artikel 2.De Raad van Bestuur beslist om op dit moment geen nieuw College van Dagelijks Bestuur samen te stellen."

Voor éénsluidend verklaard,

Gerard van Winkelhoff

Bijzondere gevolmachtigde

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

07/06/2012
ÿþ' < i ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

MDD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

11*!1,1,

a*

i

Neergelegd ter griffie van de ge: ai dnk van Koophandel ire Antwerpen, op

Griffie 2 9 MEI 2012

II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Ondememingsnr : 0806.960.024

Benaming

(voluit) : Antwerp Headquarters

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Grote Markt 1, 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : Benoeming van bestuurders

Uittreksel uit de besluiten van de bijzondere Algemene Vergadering gehouden op 14 september 2011:

1. De Algemene Vergadering stelt vast dat het mandaat van de huidige bestuurders Categorie B, Klasse B.2 automatisch ten einde komt op 30 september 2011 om 24u00 en besluit met éénparigheid van stemmen tot de herbenoeming, met ingang vanaf 30 september 2011, van de volgende personen ais bestuurders Categorie B, Klasse B.2 voor een periode die, behoudens herbenoeming, eindigt op 31 december 2011:

(i) In de subcategorie Ontwikkelaars:

- De heer Luc Janssen (Vooruitzicht NV)

(ii) In de subcategorie BEVAK/Financiers:

Mevrouw Laurence Gacoin (Cofinimmo)

(iii) In de subcategorie Makelaars/Consultants:

- De heer Frank Valkeneers (Colliers)

De raad van bestuur is nu als volgt samengesteld:

(i) Categorie A:

- Robert Voorhamme;

- Ludo Van Campenhout;

- Marc Van Peel;

- Dirk Diels; en

- Luc Amouts.

(ii) Categorie B.1:

- Bernard Van Milders; en

- Luc Luwel.

(iii) Categorie B.2

- Laurence Gacoin;

- Frank Valkeneers; en

- Luc Janssen.

2, De Algemene Vergadering besluit vervolgens met éénparigheid van stemmen om bijzondere machten toe te kennen aan de heer Dirk Diels, Meester Koen De Maeyer en Meester Will Van Tongelen van de advocatenassociatie DLA Piper UK LLP, met kantoren te 2600 Antwerpen (Berchem), Uitbreidingstraat 2 en te 1050 Brussel, Loujzalaan 106, elk met de bevoegheid om alleen handelend op te treden en met het recht van indeplaatsstelling, teneinde aile handelingen te stellen en formaliteiten te vervullen ter uitvoering van bovenvermelde besluiten, waaronder het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de aanvraagformulieren ! en ü ter griffie van de rechtbank van koophandel met het oog op de publicatie van deze besluiten in de Bijiagen tot het Belgisch Staatsblad.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vodr-behouden

aan het Belgisch., Staatsblad

MO© 2,2

Luik B - Vervolg

Voor éénstuidend verklaard uittreksel.

Will Van Tongelen, bijzondere gevolmachtigde

op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e

18/03/2011
ÿþ NAD 2.2

I'V In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

I 111,1111, 4113119*111

RECHTBANK

KOOPHANDEL

0 8 MAART 2011

ANT (eh PEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0806.960.024

Benaming

(volalt) : Antwerp Headquarters

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Grote Markt 1, 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : Benoeming bestuurders en commissaris

Uittreksel uit de besluiten van de Algemene Vergadering gehouden op 16 oktober 2009:

1. De Algemene Vergadering van 16 oktober 2009 benoemt PKF Bedrijfsrevisoren CVBA, met maatschappelijke zetel te 2600 Antwerpen, Potvlietlaan 6, vertegenwoordigd door Paul De Weerdt, als commissaris van de vennootschap, en dit voor een termijn van 3 jaren (te weten de boekjaren 2009, 2010 en 2011), dewelke automatisch een einde zal nemen ter gelegenheid van de de jaarlijkse Algemene Vergadering die zal gehouden worden in het jaar 2012.

Uittreksel uit de besluiten van de Algemene Vergadering van 8 december 2010:

1. De Algemene Vergadering van 8 december 2010 stelt met eenparigheid van stemmen, en dit met ingang van 30 september 2010, de volgende personen aan tot nieuwe bestuurders, categorie B, Klasse B.2:

- Mevrouw Laurence Gacoin, geboren op 26 januari 1977, te St.-Saulve (Frankrijk), Area & Development Manager bij Cofinimmo, wonende te Rue du Rouge Bouton 95, 7090 Hennuyères;

- De heer Frank Richard Johan Valkeneers, geboren op 3 oktober 1965, te Antwerpen, Managing Director bij Colliers International (EPMC), wonende te Frans Reinemundlei 36, 2900 Schoten; en

- De heer Luc Janssen, geboren op 27 mei 1951, te Kikwit (Kongo), verkoper bij NV Vooruitzicht, wonende te Marcel De Backerstraat 22, 2180 Ekeren.

Ingevolge de toepassing van artikel 5.1.2 van de statuten is het mandaat beëindigd van de volgende personen:

- De heer André Schlomer;

- De heer Eric Verbeeck; en

- De heer Kris Cuyvers

Bijgevolg is de Raad van Bestuur, met ingang van 30 september 2010, als volgt samengesteld: Categorie A:

- Robert Voorhamme

- Ludo Van Campenhout

- Marc Van Peel

- Dirk Diels

- Luc Amouts

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Categorie B.1:

- Bernard Van Milders

- Luc Luwel

Categorie B.2:

- Laurence Gacoin

- Frank Richard Johan Valkeneers

- Luc Janssen

2. De Algmene Vergadering besluit om een bijzondere volmacht toe te kennen aan Dirk Diels teneinde alle handelingen te stellen en formaliteiten te vervullen ter uitvoering van bovenvermelde besluiten, met inbegrip van het besluit tot benoeming van de commissaris door de Algemene Vergadering op 16 oktober 2009, waaronder het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de aanvraagformulieren I en Il met het oog op de publicaties van deze besluiten in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Voor éénsluidend verklaard uittreksel,

Will Van Tongelen,

Bijzondere gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoïw,n eraan het Belgisch

StaatsbladV\5ad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/07/2015
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

MOD 2.2

15 3739*

Ondernemingsnr : 806.960.024

Benaming

(voluit) : Antwerp Headquarters

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Grote Markt 1, 2000 Antwerpen 1

Onderwerp akte : ~Qeelv.~,r5.- ~.p.9.ye~S~.iv"g

Uittreksel uit de besluiten van de bijzondere Algemene Vergadering gehouden op 9 december 2014;

Goedgekeurd met eenparigheid van stemmen:

De Algemene Vergadering keurt de benoeming van de volgende bestuurders cat. B goed en dit voor de periode van 1 januari 2015 tot en met 31 december 2016:

-Mevr. Ingrid Ceusters

-Dhr. Philippe Janssens

-Dhr. Luc Van Maercke

-Dhr. Gunter Egge, adres: Emiel Van Boschstraat 41 - 9140 Temse, geboorteplaats: Temse,

geboortedatum : 06/0111972

-Dhr. Mark Beyst, adres: Baanije 6 - 9220 Hamme, geboorteplaats: Merksein, geboortedatum: 31/08/1969

De ontslagnemende bestuurders zijn:

-Dhr. Rik Menten (mandaat beëindigd op 3111212014); -Dhr. Kris Liesse (mandaat beëindigd op 31/12/2014).

De raad van bestuur le bijgevolg nu als volgt samengesteld:

(i) Categorie A:

- Bart De Wever;

- Philip Heylen;

- Marc Van Peel;

- Koen Kennis;

- Rob Van de Velde.

(ii) Categorie B:

- Ingrid Ceusters;

- Philippe Janssens;

- Luc Van Maercke;

- Gunter Egge;

- Mark Beyst.

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

De Algemene Vergadering besluit om een bijzondere volmacht toe te kennen aan Anh Le Hong teneinde alle handelingen te steilen en formaliteiten te vervullen ter uitvoering van bovenvermelde besluiten, waaronder;

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) " bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rechtbank van koophandel

Antweraen

2 2 JUNI 2015

afdeling('ri eRrpen

Ar'f i

fle ," 4 MOD 2.2

Luik B - Vervolg

het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de aanvraagformulieren 1 en II met het oog op de publicatie van deze besluiten in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Voor éénsluidend verklaard,

Anh Le Hong

Bijzondere gevolmachtigde

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

"

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ANTWERP HEADQUARTERS

Adresse
GROTE MARKT 1 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande