ANTWERP LANCING CORPORATION INTERNATIONAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANTWERP LANCING CORPORATION INTERNATIONAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.838.238

Publication

03/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 31.07.2012 12369-0406-011
27/01/2011
ÿþ MW 2.0



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie var) de Rechtbank van Koophandel te An welpen. op

17 JAI -//

Griffie

" 11014397'

bel

BE

Sta

Ondernemingsnr : 812. ?)lig

Benaming

(voluit) : ANTWERP LANCING CORPORATION INTERNATIONAL

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wachelbergen 94 te 2990 Wuustwezel

Onderwerp akte ; OPRICHTING-INBRENG.-

Het blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd Notaris Jan JANSSENS te Stabroek op dertig december tweeduizend en tien, "geregistreerd vijf bladen één verzending te Brasschaat. Registratie Il de 7 januari 2011 boek 541 blad 29 vak 15. Ontvangen : vijfentwintig euro. De wn eerstaanwezend Inspecteur (get.) C. ROMBOUTS." dat door :

1° De heer HEYLEN Koen, geboren te Schoten op negentien juni negentienhonderd vijfenzeventig, ongehuwd, wonende te 2990 Wuustwezel Wachelbergen 94 (rijksregister nummer : 75.06.19-137.37).

2° Mejuffrouw BRUYNS Sabine Irène Maria Ivo, geboren te Brasschaat op achttien april negentienhonderd achtenzeventig, wonende te 2990 Wuustwezel Wachelbergen 94 (rijksregister nummer : 78.04.18-454.90)

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "ANTWERP LANCING CORPORATION INTERNATIONAL" met zetel te Wuustwezel met als eerste adres Wachelbergen 94 te 2990 Wuustwezel.

De vennootschap heeft tot doel :

- Het leveren van diensten betreffende advies en management voor binnen- en buitenlandse bedrijven, verenigingen en instellingen.

- Het leveren van diensten voor eigen rekening en voor rekening van derden betreffende metaalbewerking zoals daar zijn, algemene metaalbewerking, onsite machining, thermisch Jansen, alignement, onderhoud en herstellingen, sloopwerk van metalen constructies, en dergelijke.

- Aan- en verkoop, im- en export, huur en verhuur, groot en kleinhandel van roerende goederen in binnen en buitenland voor eigen rekening en rekening van derden.

- Trading.

- Verwerving, vervreemding, verkoop, exploitatie, verhuur, in huur nemen, onderhoud, verdeling, verkaveling, bouwen, verbouwen, beplanten, bebossen en valoriseren van alle onroerende goederen en rechten, met uitzondering van de gereglementeerde activiteiten van de vastgoedmakelaar.

- Het ter beschikking stellen van een woonplaats en werkplaats voor de zaakvoerder en vennoten en hun familieleden.

- Deze opsomming is niet beperkend en dient in de ruimste zin geïnterpreteerd te worden.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in con-'signatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegen-'woordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handels-ifonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kre-'dietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties; de vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap be-'draagt achttien duizend zes honderd euro. Het is ver-deeld in honderd aandelen zonder vermelding van nominale waarde. De aandelen zijn voistort door inbreng in geld ten belope van één derde. Dit bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE60 7310 1539 3770 ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij de maatschappij "KBC" te Wuustwezel, hetgeen door mij Notaris wordt bevestigd.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die

handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering be-'voegd is. ledere zaakvoerder

vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte. Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

..Voor- " De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om twintig uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerst'vol'gende werkdag gehouden. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennoot-'schap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

s' behouden aan het Belgisch Staatsblad Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel of behoort de blote eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan meerdere personen dan worden de eraan verbonden lidmaatschapsrechten geschorst tot een enkel persoon is aangewezen die deze rechten jegens de vennootschap uitoefent.

Zolang de opgevraagde opeisbare stortingen op een aan-deel niet zijn gedaan, blijft de uitoefening van de daaraan verbonden rechten geschorst.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op één en dertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar zal eindigen op eenendertig december tweeduizend en elf en neemt een aanvang op de datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar twee duizend en twaalf.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle las-ten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Na de voorgeschreven

voorafneming ten bate van de wettelijke reserve, wordt het saldo als dividend verdeeld onder de vennoten naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen, tenzij de algemene vergadering anders besluit op voorstel van de zaakvoerder.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte aandelen.

Wordt als zaakvoerder benoemd de heer Koen Heylen voornoemd.

Deze opdracht -die onbezoldigd is tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen- geldt voor onbepaalde duur zonder evenwel statutair te zijn en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft. Krachtens artikel negen der statuten is aan hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Hij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

Wordt als bijzondere lasthebber aangesteld boekhoudkantoor "Bastiaensen Boekhoudkantoor GCV" gevestigd te 2950 Kapellen Hoevensebaan 56 bus 1, vertegenwoordigd door de heer Bjdrn Bastiaensen, aan wie de macht wordt verleend met recht van indeplaatsstelling om de nodige verrichtingen te doen bij de erkende Ondernemingsloketten, de Kruispuntbank en de B.T.W.-administratie, met betrekking tot deze akte en alle latere akten.

Er wordt geen commissaris benoemd.

---------------- ------ ______VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL----------------_

Tegelijk hiermede nedergelegd: expeditie der oprichtingsakte.

Notaris Jan JANSSENS







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Nearn en handtekening

27/09/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
01/12/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ANTWERP LANCING CORPORATION INTERNATIONAL

Adresse
WACHELBERGEN 94 2990 WUUSTWEZEL

Code postal : 2990
Localité : WUUSTWEZEL
Commune : WUUSTWEZEL
Province : Anvers
Région : Région flamande