ANTWERP PONTOON SERVICES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ANTWERP PONTOON SERVICES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 842.431.736

Publication

18/01/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming

(voluit) : Antwerp pontoon services

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2030 Antwerpen, Elzasweg 13

Onderwerp akte : Oprichting - Statuten - Benoemingen

Uit een akte verleden voor notaris Guillaume Beuckelaers met standplaats te Antwerpen-Berchem, op 4! januari 2012, blijkt dat de hierna vermelde oprichters een naamloze vennootschap hebben opgericht onder de: naam : " Antwerp pontoon services ", ook afgekort "APS":

A.1/ De heer MAES Leopold Karel, geboren te Antwerpen op dertien april negentienhonderd zesenveertig, wonende te 2970 Schilde, Hazendreef 5.

2/ Mevrouw BUELENS Gisèle Augusta Prudentia, geboren te Beringen op tien juni negentienhonderd drieënvijftig, wonende te 2970 Schilde, Hazendreef 5.

B. 1/ IVENS MANAGEMENT, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 2040. Antwerpen, Noorderlaan 710, RPR Antwerpen, BTW BE 0812.144.673, alhier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder : mevrouw IVENS Greta Mathilde, geboren te Kapellen op 14 juli 1961, wonende te 2040 Noorderlaan 710, hiertoe benoemd in de oprichtingsakte van de vennootschap verleden voor geassocieerd, notaris Frederik Vlaminck te Antwerpen op 8 juni 2009, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgische staatsblad van 17 juni erna, onder nummer 0084640.

C. 1/ De heer LOOTS Benjamin August, geboren te Turnhout op 5 juli 1968, wonende te 2460 Kasterlee,. Meere Goor 9.

2/ De heer SANNEN Gunter Elisabeth J, geboren te Turnhout op 1 november 1970, wonende te 2360 Oud-Turnhout, Hendrik van Zellestraat 25.

3/ IEMANTS RAF PROJECTBEGELEIDING, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 2360 Oud-Turnhout, Sparrendreef 6, RPR Turnhout, BTW BE 0456.692.826, alhier vertegenwoordigd: door haar zaakvoerder: de heer IEMANTS Rafaël Aloysius M, geboren te Turnhout op 27 september 1961,; i wonende te 2360 Oud-Turnhout, Sparrendreef 6, hiertoe benoemd bij besluit van de algemene vergadering van 1 juli 1996, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgische staatsblad van 1 augustus erna, onder nummer 026. 4/ BLUEFUTURE B.V. besloten vennootschap naar Nederlands recht, met zetel te 5674 RP Nuenen,i Gerwen en Nederwetten (Nederland), Kerkakkers 9, ingeschreven in de Kamer van Koophandel te Brabant; onder nummer 17204751, alhier vertegenwoordigd door haar directeur : de heer SMULDERS Albertus Silvester; Hendricus, geboren te Nuenen Gerwen en Nederwetten (Nederland) op 25 juni 1958, wonende te 5674 RPi Nuenen, Gerwen en Nederwetten (Nederland), Kerkakkers 9.

5/ De heer STEEMANS Gerd Suzanna L, geboren te Mechelen op 12 april 1969, wonende te 2820 Bonheiden, Oude Baan 42.

6/ De heer VAN GUCHT Pascal Henri M, geboren te Sint-Niklaas op 26 februari 1966, wonende te 9250 Waasmunster, Durmedal 21.

7/ De heer MAES Patrick Franciscus M, geboren te Tumhout op 8 februari 1959, wonende te 2370 Arendonk, Kerkstraat 85;

ZETEL.

Artikel twee:

De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2030 Antwerpen, Elzasweg 13.

De zetel van de vennootschap mag, bij besluit van de raad van bestuur, overgebracht worden naar elke: andere plaats in België.

Iedere verandering van de zetel van de vennootschap wordt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt door toedoen van de bestuurders.

De raad van bestuur kan, in België of in het buitenland, administratieve zetels, bedrijfszetels, agentschap-I pen, bijkantoren en dochtervennootschappen oprichten.

DOEL

Artikel drie:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van! derden of in samenwerking met derden : aile verrichtingen in verband met hei vervoer ter zee en de_ Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11111 11111U11111

*12016814*

0842

Ondernemíngsar : " 4 3-- --' -7 3 6

Neergelegd fer griffe var, 4, `9,itititti van Koophandel te

0.5 JAN. U0??

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

scheepsrederij, ondermeer het in- en uitcharteren, aan- en verkopen van schepen, het inleggen en de exploitatie van scheepsvaartlijnen. Zij kan bovendien havenuitrustingen, loodsen of andere installaties aanleggen die ertoe kunnen bijdragen de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken en uit te breiden, de lading en de lossing, het opslaan, het in- en uitklaren, het verzenden en doorzenden van goederen garanderen, alle nuttige onroerende goederen en materieel verwerven. Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap heeft tevens bijkomend voor doel alle transporten van personen, goederen en grondstoffen voor eigen rekening en ook voor derden zowel langs de zee, binnenwateren, spoor, weg en lucht, met alle thans bestaande en nog te creëren middelen, zowel nationaal als internationaal.

a) Hiermede in rechtstreeks en onrechtstreeks verband alle verrichtingen van aankoop, verkoop, huren verhuren, beheer, uitbating, agentuur, bevrachting en scheepsmakelarij, agentschappen en stouwerij.

b) Alle verrichtingen van verzending in al zijn aspecten met inbegrip van de douaneagentuur, de verzekeringsmakelarij, de goederenbehandeling, inclusief havenarbeid in al zijn vormen, het beheer, de consignatie en de opslag van alle goederen en produkten.

c) De handel, verkoop, aankoop, invoer, uitvoer, bemiddeling van alle grondstoffen en afgewerkte produkten, die betrekking hebben op het kopen, verkopen en verbouwen van schepen ;

d) Alle aktiviteiten betrekking hebbend op de uitbating, verhuring, het onderhoud en de herstelling van alle transportmiddelen en materialen, het verrichten van alle commerciële, industriële, administratieve en financiële behandelingen, met inbegrip van het stellen van borgen in alle vormen, zelfs voor derden.

Dit alles met betrekking tot voornoemde activiteiten.

Ten slotte en ten einde zich te schikken naar de wetsbepalingen, de uitoefening van de navolgende beroepsactiviteiten : vervoer, commissionair, vervoer makelaar, commissionair expediteur bij het vervoer.

Zij kan alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activi-teiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België af in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

DUUR

Artikel vier:

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

KAPITAAL

Artikel 5. : Kapitaal

Het geplaatste kapitaal bedraagt ACHT HONDERD VEERTIG DUIZEND EURO (840.000 EUR),

vertegenwoordigd door duizend aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1/1.000 sten vertegenwoordigen van het vermogen van de vennootschap.

Het kapitaal is volledig volgestort.

De kapitaalaandelen werden als volgt tegen pari en in geld onderschreven:

GROEP A aandelen

A.1./De heer MAES Leopold, voormeld, titularis van TWEE HONDERD VIJFTIG (250) aandelen,

genummerd A 1 tot en met A 250.

2./Mevrouw BUELENS Gisèle, voormeld, titularis van TWEE HONDERD VIJFTIG (250) aandelen,

genummerd A 251 tot en met A 500.

GROEP B aandelen.

B.1 IVENS MANAGEMENT, voormeld, titularis van TWEE HONDERD VIJFTIG (250) aandelen, genummerd

B 501 tot en met B 750.

GROEP C aandelen

C. 1/ De heer LOOTS Benjamin, voormeld, titularis van DERTIG (30) aandelen, genummerd C 751 tot en

met C 780.

2/ De heer SANNEN Gunter, voormeld, titularis van ACHTTIEN (18) aandelen, genummerd C 781 tot en

met C 798.

3/ IEMANTS RAF PROJECTBEGELEIDING, voormeld, titularis van NEGENENVIJFTIG (59) aandelen,

genummerd C 799 tot en met C 857.

4/ BLUEFUTURE B.V, besloten vennootschap naar Neder-lands recht, voormeld, titularis van

NEGENENVIJFTIG (59) aandelen, genummerd C 858 tot en met C 916.

5/ De heer STEEMANS Gerd, voormeld, titularis van ACHTTIEN (18) aandelen, genummerd C 917 tot en

met C 934.

6/ De heer VAN GUCHT Pascal, voormeld, titularis van ACHTTIEN (18) aandelen, genummerd C 935 tot en

met C 952.

7/ De heer MAES Patrick, voormeld, titularis van ACHTENVEERTIG (48) aandelen, genummerd C 953 tot

en met C 1.000.

Totaal : duizend (1.000) aandelen, hetzij het volledig maatschappelijk kapitaal.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volledig

volgestort zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van 840.000 EURO.

Bankattest: Het bedrag van de stortingen bestemd voor de volstorting van de hierboven vermelde inbrengen in geld werd gestort op een bijzondere rekening, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij NV KBC Bank te Brussel. Een bankattest werd als bewijs van de storting aan Ons, instrumenterende notaris, overhandigd. Wij, notaris, bevestigen dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

OVERDRACHT VAN AANDELEN

De overdract van aandelen is onderworpen aan een specifeke regeling zoals bepaald in de statuten.

ALGEMENE VERGADERING

Artikel 26 :Jaarvergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op eerste vrijdag van juni om 20.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Deze vergadering neemt kennis van het jaarverslag en van het verslag van de eventuele commissaris(sen), b-spreekt de jaarrekening en hecht er haar goedkeuring aan, zij verleent bij aparte stemming - kwijting aan de bestuurders en eventuele commissaris(sen), gaat over tot de herbenoeming of tot de vervanging van de uittredende of ontbrekende bestuurders en eventuele commis''saris(sen) en neemt alle besluiten in verband met de andere punten die voorkomen op de agenda.

De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Artikel 30. : D epotcla usu le

De raad van bestuur kan eisen om tot de vergaderingen toegelaten te worden dat de houders van gedematerialiseerde aandelen of hun vertegenwoordigers, uiterlijk drie dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering, op de zetel van de vennootschap een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeninginstelling opgesteld attest neerleggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

De vervulling van deze formaliteiten dient vermeld te worden in de oproeping tot de vergadering.

Artikel 31. : Vertegenwoordiging

Iedere eigenaar van aandelen mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager die zelf aandeelhouder is en het recht heeft om de algemene vergadering bij te wonen.

De minderjarigen, ontzetten en andere onbekwamen, mogen vertegenwoordigd zijn door hun wettelijk en statutair orgaan.

De raad van bestuur mag de bewoordingen van de volmachten vaststellen en eisen dat deze minstens vijf vrije dagen voor de datum van de vergadering zouden neergelegd worden op de door hen aangeduide plaats. De medeëigenaars, de vruchtgebruikers en de naakte eigenaars, de pandhoudende schuldeisers en de pandgevende schuldenaars moeten zich respectievelijk door een en dezelfde persoon laten vertegenwoordigen.

De vennootschap zal bij inpandgegeven aandelen de bank aanwijzen waar de in pand ontvangen aandelen door de schuldeiser kunnen gedeponeerd worden vijf werkdagen voor de algemene vergadering.

Artikel 35. : Stemrecht - Stemkracht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 36. : Schorsing van het stemrecht - Inpandgeving van aandelen - Vruchtgebruik

a)Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

b)Het stemrecht, verbonden aan een aandeel in onverdeeldheid, mag slechts worden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door alle medeëigenaars.

c)ls het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

d)Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever uitgeoefend.

BESTUUR

Artikel 14. : Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van be-stuur bestaande uit 8 leden aandeelhouder of niet. Ten einde aan de minderheden een vertegenwoordigen te verzekeren in het bestuur van de vennootschap, zal als volgt te werk gegaan worden bij de benoeming van de bestuurders.

De geheelheid of, in geval van niet akkoord, de meer-derheid van de eigenaars van de aandelen dragende de nummers A.1 tot en met A.500, zal de kandidaten, die minstens met 6 dienen te zijn, mogen voordragen, tussen welke de vergadering gehouden is 4 bestuurders te benoemen.

De geheelheid of, in geval van niet akkoord, de meerderheid van de eigenaars van de aandelen dragende de nummers B. 501 tot en met B. 750, zal de kandidaten, die minstens met 4 dienen te zijn, mogen voordragen, tussen welke de vergadering gehouden is 2 bestuurders te benoemen.

Dit zal ook het geval zijn bij de geheelheid of, in geval van niet akkoord, de meerderheid van de eigenaars van de aandelen genummerd C 751 tot en met C 1.000, welke de kandidaten, die minstens met 4 dienen te zijn, mogen voordragen, tussen welke de vergadering gehouden is 2 bestuurders te benoemen.

Ingeval van overlijden of ontslag van een bestuurder van de hierboven vermelde groepen, zal de groep, of minstens de meerderheid van deze groep verscheidene kandidaten en minstens 2, voordragen tussen de welke

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

de algemene vergadering een nieuwe bestuurder zal verkiezen ter vervanging van de plaats van de het

opengevallen bestuursmandaat.

De bestuurders worden benoemd door de algemene verga-dering der aandeelhouders voor een termijn die

zes jaar niet mag overschrijden; zij mag hen te allen tijde afzetten. De bestuurders zijn herbenoembaar.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter.

Ingeval een rechtspersoon tot bestuurder benoemd wordt dient een vaste vertegenwoordiger aangesteld te

worden conform het Wetboek van Vennootschappen

Artikel 20. : Bestuur

a) algemeen :

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplich'ingen voortvloeiend uit het collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

b) dagelijks bestuur

De raad van bestuur benoemt 3 gedelegeerde bestuurders, lid van de raad, welke het dagelijks bestuur van

de vennootschap waarnemen; zij treden afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college op, zoals bepaald door

de raad van bestuur.

De raad van bestuur beperkt in voorkomend geval hun vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Dergelijke beperkingen kunnen aan derden niet worden tegengeworpen.

De bestuurders van iedere groep dienen bij eenparig besluit minstens 2 kandidaten voor te stellen,

waaronder de raad van bestuur telkens gehouden is om 1 gedelegeerd bestuurder per groep te benoemen.

c) bevoegdheidsdelegatie

De raad van bestuur, net als degenen aan wie het dagelijks bestuur worden opgedragen, kunnen, eveneens

in het kader van dit bestuur, bijzondere en bepaalde machten delegeren aan één of meerdere personen van

hun keuze.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht,

onverminderd de verantwoordelijkheid van de lastgever ingeval van overdreven volmacht.

VERTEGENWOORDIGING

Artikel 21. : Vertegenwoordiging

De raad van bestuur vertegenwoordigt, als college, de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de

vennootschap in rechte en ten aanzien van derden, hieronderbegrepen een openbaar ambtenaar (ondermeer

de hypotheekbewaarder), rechtsgeldig vertegenwoordigd door 2 gedelegeerde bestuurders welke gezamenlijk

dienen te handelen.

Zij dienen geen bewijs van een voorafgaandelijk besluit van de raad van bestuur voor te leggen.

Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door speciale lasthebbers binnen de

grenzen van hun opdracht.

BOEKJAAR

Artikel 39. : Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

Op het einde van elk boekjaar, maakt de raad van bestuur een inventaris op, mede de jaarrekening volgens

de bepalingen van de wet. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en

vormt een geheel.

VERDELING

Artikel 40.

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, tenminste vijf ten honderd

voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds tien ten honderd van het

maatschappelijk kapitaal bereikt. Deze voorafneming wordt hernomen wanneer de wettelijke reserve wordt

verminderd.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de raad van bestuur, de

bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de raad van

be-stuur.

Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen

de vijf jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief,

zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het

gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die

volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals blijkt uit de balans,

verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten :

1° het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van op-richting en uitbreiding;

2° behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichtring bij de jaarrekening,

het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 41.: Interimdividend

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid ver-leend, met inachtneming van de wettelijke voorschriften

vervat in het Wetboek van Vennootschappen, interimdividenden uit te keren.

Artikel 46. : Verdeling

Behalve in het geval van fusie, zullen na aanzuivering van de passiva, de netto maatschappelijke activa

verdeeld worden op de volgende wijze :

a)bij voorrang zullen de aandelen, ten belope van het ge-deelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen,

terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die ge-beursijk nog moeten verricht worden;

b)het gebeurlijk saldo zef gelijkelijk over al de aande-len verdeeld worden.

SLOTBEPALINGEN

Artikel 1. BENOEMINGEN

a)Onmiddellijk na voormelde verklaren de comparanten in algemene vergadering samen te komen. Bij

eenparigheid van stemmen beslist de vergadering om 8 bestuurders te benoemen en tot deze functie worden

benoemd met eenparigheid van stemmen en met ingang vanaf heden:

AI na voordracht door groep A:

A.1/De heer MAES Leopold Karel, geboren te Antwerpen op dertien april negentienhonderd zesenveertig,

wonende te 2970 Schilde, Hazendreef 5, alhier aanwezig en aanvaardende.

2/Mevrouw BUELENS Gisèle Augusta Prudentia, geboren te Beringen op tien juni negentienhonderd

drieënvijftig, wonende te 2970 Schilde, Hazendreef 5, alhier aanwezig en aanvaardende.

3/De heer MAES Peter Wim René, geboren te Mortsel op veertien juli negentienhonderd zesenzeventig,

wonende te 2980 Zoersel, Populierenlaan 41, alhier aanwezig en aanvaardende.

4/Mevrouw DE SMEDT Tania Petra A., geboren te Gent op negen september negentienhonderd

eenenzeventig, wonende te 2980 Zoersel, De Wervelaan 10, alhier niet aanwezig en welke haar mandaat later

zal aanvaarden.

B/ na voordracht door groep B:

B.1/mevrouw IVENS Greta Mathilda, geboren te Kapellen op 14 juli 1961, wonende te 2040 Noorderlaan

710, alhier aanwezig en aanvaardende.

2/de heer VAN dE PERCK Peter, geboren te Kapellen op 24 juli 1976, wonende te 2920 Kalmthout,

Heibloemlaan 80, alhier aanwezig en aanvaardende.

Cl na voordracht door groep C:

C.11 de heer LOOTS Benjamin August, geboren te Turnhout op 5 juli 1968, wonende te 2460 Kasterlee,

Meere Goor 9, alhier aanwezig en aanvaardende.

2/ De heer SANNEN Gunter Elisabeth J, geboren te Turnhout op 1 november 1970, wonende te 2360 Oud-

Turnhout, Hendrik van Zellestraat 25, alhier aanwezig en aanvaardende.

De aldus benoemde bestuurders zijn benoemd voor een periode van 6 jaar.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen.

b) Overeenkomstig artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen wordt geen commissaris benoemd.

Artikel 2. EERSTE BOEKJAAR EN JAARVERGADERING

- Eerste boekjaar

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2013.

- Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014, overeenkomstig de statuten.

Artikel 3. OVERGANGSBEPALING

Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de raad van bestuur gedurende

de tussentijd

De comparanten verklaren te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de

vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie

van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

Artikel 4. RAAD VAN BESTUUR

Terstond beslissen, met eenparigheid van stemmen, de voormelde aanwezige bestuurders, te benoemen,

onder de opschortende voorwaarde van het neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank

van koophandel:

- tot voorzitter van de raad van bestuur: mevrouw BUELENS Gisèle Augusta Prudentia, geboren te Beringen

op tien juni negentienhonderd drieënvijftig, wonende te 2970 Schilde, Hazendreef 5, alhier aanwezig en

aanvaardende.

- tot gedelegeerd-bestuurders:

AI na voordracht door groep A:

De heer MAES Peter Wim René, geboren te Mortsel op veer-tien juli negentienhonderd zesenzeventig,

wonende te 2980 Zoersel, Populierenlaan 41, alhier aanwezig en aan-vaardende.

81 na voordracht door groep 8: mevrouw IVENS Greta Mathilda, geboren te Kapellen op 14 juli 1961,

wonende te 2040 Noorderlaan 710, alhier aanwezig en aanvaardende.

CI na voordracht door groep C: de heer LOOTS Benjamin August, geboren te Turnhout op 5 juli 1968,

wonende te 2460 Kasterlee, Meere Goor 9, alhier aanwezig en aanvaardende.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

-

Voormelde benoemde gedelegeerd bestuurders dienen voor alle handelingen, inbegrip het dagelijks

bestuur, steeds te handelen met twee gedelegeerd bestuurders gezamenlijk.

Zij dienen geen bewijs van een voorafgaandelijk besluit van de raad van bestuur voor te leggen.

Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door speciale lasthebbers binnen de grenzen van hun opdracht.

Volmacht

Er wordt bij deze volmacht, met recht van indeplaatsstelling, gegeven aan de bvba IVENS MANAGEMENT, met zetel te 2040 Antwerpen, Noorderlaan 710, RPR Antwerpen, BTW BE 0812.144.673, veretgenwoordigd door haar zaakvoerder mevrouw IVENS Greta Mathilda, geboren te Kapellen op 14 juli 1961, wonende te 2040 Noorderlaan 710, om alle inschrijvingen, wijzigingen en schrappingen te doen bij de Kruispuntbank voor ondernemingen en/of het ondernemingsloket, en alle formaliteiten te vervullen bij de Federate overheidsdienst Financiën, met name onder meer de Belasting over de Toegevoegde Waarde administratie, de Administratie der Directe Belastingen, de rijksdienst voor sociale zekerheid (RSZ) en hiertoe alle stukken en documenten te tekenen en aile verklaringen af te leggen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester Guillaume Beuckelaers

Notaris te Antwerpen-Berchem

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge Gelijktijdig hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte

























Opde laatste blz. van Luik B vermelden :" _...". -____...__..------.._....._.._ ..................................... ._..._.__

Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.06.2015, NGL 20.06.2015 15185-0454-011

Coordonnées
ANTWERP PONTOON SERVICES

Adresse
ELZASWEG 13 2030 ANTWERPEN 3

Code postal : 2030
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande