ANTWERP TERMINAL SERVICES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ANTWERP TERMINAL SERVICES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 506.666.137

Publication

11/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

09-12-2014

Griffie

*14312198*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0506666137

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

ANTWERP TERMINAL SERVICES

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor notaris Peter Timmermans te Antwerpen op 4 december 2014, blijkt dat

een vennootschap werd opgericht met volgende kenmerken:

1/ rechtsvorm en naam: naamloze vennootschap met de naam  ANTWERP TERMINAL SERVICES .

2/ zetel: 2000 Antwerpen, Napelsstraat 79; RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen.

3/ duur: onbepaald

4/ oprichters:

1/ de naamloze vennootschap  PSA Antwerp , met zetel te 2000 Antwerpen, Napelsstraat 79,

ingeschreven in het rechtspersonenregister bij de Rechtbank van koophandel van Antwerpen,

afdeling Antwerpen met ondernemingsnummer BE0442.652.075.

2) de naamloze vennootschap  MSC PSA EUROPEAN TERMINAL , met zetel te 2000 Antwerpen, Napelsstraat 79, ingeschreven in het rechtspersonenregister bij de Rechtbank van koophandel van Antwerpen, afdeling Antwerpen met ondernemingsnummer 0861.301.897.

3) De naamloze vennootschap  PSA DGD , met zetel te 2000 Antwerpen, Napelsstraat 79, ingeschreven in het rechtspersonenregister bij de Rechtbank van koophandel van Antwerpen, afdeling Antwerpen met ondernemingsnummer 0552.527.539.

5/ kapitaal: eenenzestigduizend vijfhonderd (61.500,00) euro, volledig volgestort.

6/ samenstelling kapitaal: vertegenwoordigd door 100 aandelen, waarop werd ingetekend door inbreng in geld door storting op een bijzondere rekening bij BNP Paribas Fortis. Deze honderd (100) aandelen zijn verdeeld in vijftig A-aandelen, veertig B  aandelen en tien C-aandelen.

Door de notaris werd bevestigd bij toepassing van artikel 453, 1° van het Wetboek van vennootschappen, dat de wettelijke vereisten aangaande de plaatsing en volstorting van het kapitaal, werden nageleefd.

7/ boekjaar : 1januari  31 december; eerste boekjaar eindigt: 31 december 2015.

8/ aanleg reserves/winstverdeling: De algemene vergadering beschikt op voorstel van de raad van bestuur over de bestemming van het resultaat.

De winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden besteed met inachtneming van de wettelijke voorschriften met betrekking tot het aanleggen van de wettelijke reserve en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komende bedrag, conform de bepalingen van artikelen 616 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves, die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden.

Aan de raad wordt de bevoegdheid verleend, met inachtneming van de wettelijke voorschriften, vervat in artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen, interim dividenden uit te keren. Daartoe mag niet eerder besloten worden dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en

Onderwerp akte :

Napelsstraat 79 2000 Antwerpen

Oprichting

Naamloze vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

nadat de betreffende jaarrekening is goedgekeurd.

Tot uitkering van een tweede interim-dividend in zelfde jaar kan niet eerder worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interim-dividend.

Liquidatiesaldo: Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld. Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door vooraf¬gaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

9/ bestuur/bevoegdheid:

De raad van bestuur telt minimum vier (4) leden, die geen aandeelhouder dienen te zijn. De aandeelhouders van elke categorie van aandelen zijn gerechtigd één bestuurder voor benoeming naar voren te schuiven voor elke twintig (20%) (maar geen deel daarvan) van het uitgegeven maatschappelijk kapitaal (gemeten in waarde) dat zij bezitten.

Als een aandeelhoudersparticipatie in de vennootschap vermindert, in het geval van een kapitaalverhoging ingevolge het niet opnemen van aandelen waar hij/zij op gerechtigd is, dan zal het aantal bestuurders die hij/zij kan voordragen om verkozen te worden opnieuw dienen berekend te worden. De duur van hun opdracht mag zes jaar niet overschrijden. Zolang de algemene vergadering evenwel, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet, blijven de bestuurders, waarvan de opdracht is verstreken in functie. Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar. De algemene vergadering kan te allen tijde een bestuurder ontslaan. Een bestuurder kan zowel een natuurlijk persoon als een rechtspersoon zijn.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de ven¬nootschap in alle handelin¬gen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk optreden, van wie steeds één bestuurder van de categorie A en één bestuurder van de categorie B.

Tot bestuurders werden benoemd:

- op voordracht van de A-aandeelhouder:

1) de heer CASSIMON Erik Louisa Carolus Celestinus, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op 22 december 1956, wonende te 2930 Brasschaat, Louislei 15.

2) mevrouw DENYS Sacha, geboren te Antwerpen op 10 augustus 1971, wonende te 2950 Kapellen,

Lobelialaan 27.

- op voordracht van de B-aandeelhouder:

3) de heer OELLIBRANDT Dirk Adolf Margareta, geboren te Beveren op 16 mei 1963, wonende te 9120 Beveren (Haasdonk), Dennenlaan 12.

4) de heer MEYNEN Jan Josephus Augustus, geboren te Balen op 23 februari 1959, wonende te 2070 Burcht, Boskouter 78.

De opdracht geldt voor de duur van zes jaar en gaat in op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid ver¬werft. Het mandaat van de bestuurders wordt niet bezoldigd, zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

10/ commissaris: Op grond van een te goeder trouw verrichte schatting hebben de oprichters vastgesteld dat de normen die tot de aanstelling van een of meer commissarissen verplichten niet worden bereikt door de vennootschap, en hebben besloten geen orgaan van toezicht in te stellen. 11/ doel: De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening of voor rekening van derden: het leveren van haven-gerelateerde diensten aan terminal operators.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van, of die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een aanverwant doel hebben.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke één of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze lijst is louter exemplarisch en niet beperkend.

12/ gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand mei om twaalf uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, dan wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste gewone algemene vergadering zal plaatsvinden in tweeduizend zestien.

13/ bijzondere volmacht: Als bijzondere mandataris werd aangesteld : de heer DE RUYTTER Francis, hierna noemd, om de vennootschap te vertegenwoordigen ter griffie, bij de ondernemingsloketten, Kruispuntbank van ondernemingen, btw-administratie, en overige administratieve besturen.

vertegenwoordiging bij volmacht

De oprichters werden alle vertegenwoordigd door de heer DE RUYTTER Francis, wonende te 2920 Kalmthout, Withoeflei 30 bus 3.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Peter Timmermans

Samen hiermee neergelegd : uitgifte akte.

09/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.07.2016, NGL 03.08.2016 16402-0288-031

Coordonnées
ANTWERP TERMINAL SERVICES

Adresse
NAPELSSTRAAT 79 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande