ANY QUESTIONS?

Société en commandite simple


Dénomination : ANY QUESTIONS?
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 562.784.991

Publication

22/09/2014
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het blijkt uit de onderhandse akte opgemaakt op 8 september 2014 dat door 1) de heer Herwig

WILLEMSE, wonende te 2018 Antwerpen, Belgiëlei 173 bus 9 en 2) mevrouw KROLS Renilde, wonende te 2018 Antwerpen, Belgiëlei 173 bus 9, een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht onder de NAAM: "ANY QUESTIONS?", met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Belgiëlei 173 bus 9, die niet mag overgebracht worden naar een andere plaats zonder de toestemming van alle vennoten.

DUUR: onbepaald. Iedere vennoot zal een einde mogen stellen aan de vennootschap mits hij zes (6) maanden vooraf zijn medevennoten per aangetekende brief verwittigt.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

- het ontwikkelen van activiteiten op het gebied van management, beheeradvies, administratieve en commerciële dienstverlening aan alle bestaande en nog op te richten commerciële en dienstverlenende ondernemingen; - het beheer, bestuur, evenals verlenen van diensten en adviezen van financiële, technische, commerciële en administratieve aard aan zelfstandigen, bedrijven en vennootschappen; - het uitvoeren van managementopdrachten, het adviseren van vennootschappen, bestuurders en verenigingen, dienstverlening aan bedrijven, zelfstandigen en vennootschappen; - het verstrekken van alle diensten, raad en advies voor eigen rekening als voor andere vennootschappen, organisaties, besturen, verenigingen en natuurlijke personen, zowel in binnen- als in buitenland, zowel op algemeen, financieel, administratief, economisch, juridisch, organisatorisch vlak als op het gebied van management, marketing, research, productie, public-relations en ondernemingstechnieken; - managementtrainingen en consulting;

- markt- en opinieonderzoek; - studie, organisatie- en coördinatiebureau, evenals het ontwikkelen van know-how en rendabiliteitstudies; - het onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van de produkten en koopgewoonten, met het oog op verkoopbevordering en de ontwikkeling van nieuwe producten; - het uitwerken van projecten, projectbegeleiding en projectontwikkeling; - het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend patrimonium met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing en de verhuring ervan; kortom alle verrichtingen doen van onroerende aard, uitgezonderd deze die haar de hoedanigheid van vastgoedmakelaar zouden geven. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zal zich mogen interesseren, door middel van inbreng, versmelting, deelname of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennoot-schappen, ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in enig verband met het hare staat. De vennootschap mag zich ten gunste van zelfde vennootschappen borg stellen of hen aval verlenen, optreden als hun agent of vertegenwoordigen, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken. Tevens mag zij in zelfde vennoot-schappen de hoedanigheid van bestuurder of vereffenaar waarnemen en uitoefenen. De vennootschap mag deze activiteiten uitvoeren zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Om het gestelde doel te bereiken, mag de vennootschap haar activiteiten zowel in het binnenland als in het buitenland uitoefenen. Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in haar uitgebreidste zin. Het MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL bedraagt vijfhonderd euro (500,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, met een nominale waarde van vijf euro (5,00 EUR). Het kapitaal werd volledig

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : ANY QUESTIONS?

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Belgiëlei 173 /9

*14308306*

Luik B

2018

België

0562784991

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Antwerpen

Griffie

Neergelegd

18-09-2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

onderschreven in geld. De stille vennoot heeft zijn verplichtingen nagekomen bij de oprichting van de vennootschap.

Het kapitaal wordt als volgt ingebracht: de heer Herwig Willemse vierhonderdvijfennegentig euro (495,00 EUR); mevrouw Renilde Krols vijf euro (5,00 EUR ). Als vergoeding voor hun respectieve inbreng worden aan de heer Herwig WIllemse negenennegentig (99) aandelen toegekend en aan mevrouw Renilde Krols één (1) aandeel. BEHERENDE EN STILLE VENNOTEN: De heer Herwig Willemse is een hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt beherende vennoot genoemd. Mevrouw Renilde Krols is stille vennoot. Zij draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen zij beloofd heeft in de vennootschap in te brengen.

Het BESTUUR van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, welke beherende vennoten zijn. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten, bij eenparigheid van stemmen, welke hen, eveneens bij eenparigheid van stemmen, ten alle tijde, zonder hun beslissing te moeten verrechtvaardigen, kunnen ontslaan.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. Voor alle vervreemdingen van onroerende goederen van de vennootschap en het aangaan van leningen, is evenwel het eenparig akkoord van alle vennoten vereist.

Het BOEKJAAR gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Op het einde van ieder boekjaar zal een inventaris en een jaarrekening worden opgemaakt.

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. Over de WINSTVERDELING EN RESERVEVORMING zal beslist worden door de algemene vergadering. Het eenparig akkoord van de vennoten wordt vereist. De vennoten mogen bij gewone meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten.

Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk, zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

De JAARVERGADERING zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni om twintig uur. Ieder vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen.

Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste acht (8) dagen vôôr de vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de dagorde vermelden. De vergadering zal worden voorgezeten door een voorzitter, en zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel.

Beslist werd aan te stellen als ZAAKVOERDER: de heer Herwig Willemse, die aanvaardt. De opdracht van de zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens latere andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Het EERSTE BOEKJAAR loopt vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid tot en met éénendertig december tweeduizendvijftien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizendzestien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, uitsluitend dienstig voor de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

De datum vanaf welke de handelingen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor de vennootschap is 1 oktober 2014.

Herwig Willemse

beherend vennoot - zaakvoerder

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
ANY QUESTIONS?

Adresse
BELGIELEI 173, BUS 9 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande