APECON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APECON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.100.208

Publication

06/07/2012
ÿþOpOp de de laatselaatste blz.blz. vanvan LuikLuik B Bvermeldenvermelden : : RectoRecto: : NaamNaam en en hoedanigheidhoedanigheid vanvan de de instrumenterndeinstrumenterende notaris,notaris, hetzijhetzij vanvan de de perso()n(en)perso(o)n(en) bevoegdbevoeg de de rechtspersonrechtspersoon tenten anzienaanzien vanvan derdenderden te te vertegenwordigenvertegenwoordigen

VersoVerso: :NaamNaam en en handtekenighandtekening

Luik B - Vervolg

Luik B

Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12303693*

Neergelegd

03-07-2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0847100208

Benaming (voluit): APECON

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2840 Rumst, Leliënlaan 19

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit de akte verleden voor geassocieerd notaris Natacha Stoop te 2000 Antwerpen, Bollandusstraat 1 op 28 juni 2012, blijkt hetgeen volgt:

Zijn verschenen, de heer Heuten Peter Maurice Mathilde, wonende te 2840 Rumst (Reet), Leliënlaan 19 en mevrouw Aerts Karen, wonende te 2840 Rumst (Reet), Leliënlaan 19, die beslist hebben over te gaan tot de oprichting van :

NAAM: APECON

RECHTSVORM: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

ZETEL: Leliënlaan 19, 2840 Rumst (Reet)

DOEL: De vennootschap heeft tot doel :

Expeditiebedrijf

Alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met of betrekking hebben op de activiteiten van expeditiebedrijf, douanedeclarant en scheepsagent, één en ander in de ruimste betekenis van het woord.

De handelingen omvatten ondermeer doch niet beperkend: bevrachting, de commissie, expeditie, het in- en uitklaren, het aanbod geven, vervoer en meer in het algemeen alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het transport te water, te land en in de lucht.

De handel in alle mogelijke goederen met inbegrip van het kopen, verkopen, huren, verhuren, het beheer, de uitbating, de agentuur en de bevrachting van al de daarmee verbandhoudende middelen.

Consultancy, management en bestuur

Alle activiteiten die enigszins verband houden of kunnen houden met consultancy, management en bestuur zoals o.m. doch niet beperkend.

Survey en controle in de ruimste zin van het woord, operationele opvolging, business development, screenen, bijstand en advies van en voor bedrijven.

Studie-, organisatie-, en adviesbureau op het vlak van economische, financiële, sociale en maatschappelijke aangelegenheden.

Het verlenen van adviezen en hulp, het verschaffen van informatie aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht.

Bureau voor nijverheidsstudiën, publiciteitsonderneming, informatiekantoor. Het beheer van vermogens.

Dit alles in de meest uitgebreide zin van het woord, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of als tussenpersoon in de handel, hierin begrepen op commissie en op consignaties;

Activiteiten van managementvennootschap, managementactiviteiten van holdings : tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal, enz...

De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of gelijk welke andere manier, belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen waarvan zij aandeelhouder, vennoot of lid is. zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag onroerende goederen verhandelen, zelf bouwen, doen bouw of verbouwen, in leasing geven of nemen, beheren of zelf uitbaten zo voor eigen rekening als voor rekening van derden. De vennootschap mag optreden als verkoopspromotor in onroerende goederen.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële roerende en onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of van welke aard zijn het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap mag patenten, brevetten en merken verwerven uitbaten of verlenen. De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële roerende en onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of van welke aard zijn het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken of als belegging aan te houden. De vennootschap mag ook alle roerende en onroerende goederen kopen als investering, zelfs als ze geen verband houden met het doel, rechtstreeks noch onrechtstreeks.

DUUR: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL-AANDELEN: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 ¬ ) en is verdeeld in HONDERD (100) aandelen zonder vermelding van waarde, zoals blijkt uit het attest afgeleverd door KBC Bank.

BESTUUR-CONTROLE: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de perken van het hen verleende mandaat.

ALGEMENE VERGADERING: De gewone algemene vergadering vindt plaats op de laatste vrijdag van de maand juni om achttien uur.

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van het elk kalenderjaar. Elk jaar, op eenendertig december, worden de inventaris en de jaarrekening opgesteld volgens de wet.

ONTBINDING-VEREFFENING: De vennootschap kan op elk ogenblik ontbonden worden door beslissing van de algemene vergadering, in de vorm zoals voorzien voor wijziging aan de statuten. In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen. BIJZONDERE SCHIKKINGEN EN BEPALINGEN VAN VOORBIJGAANDE AARD  OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend dertien.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien.

Wordt door de comparanten tot gewone zaakvoerder benoemd en aangesteld voor de duur van de vennootschap, behoudens herroeping door de algemene vergadering met gewone meerderheid : de heer HEUTEN Peter, voornoemd, die verklaart zijn benoeming te aanvaarden.

De oprichters verzoeken mij, notaris, nog te acteren dat zij op grond van te goeder trouw verrichte schattingen, tot het besluit gekomen zijn dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een commissaris te benoemen en dat zij ook geen commissaris wensen te benoemen.

De comparanten erkennen dat tot op het ogenblik van de neerlegging van het dossier op de griffie van de rechtbank van koophandel de door hen gestelde handelingen of de handelingen die vanaf heden zullen worden gesteld door de zaakvoerder handelingen zijn die werden gesteld namens een vennootschap in oprichting.

VOLMACHT: Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de diensten van de btw en/of bij de ondernemingsloketten, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan, wordt volmacht gegeven aan de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Accountantskantoor MVS II , gevestigd te Salvialaan 7 -2840 Rumst, met recht van indeplaatsstelling.

Voor ontledend uittreksel (Get.)

Natacha Stoop, geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: volledig afschrift der akte dd. 28 juni 2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 28.07.2016 16360-0497-012

Coordonnées
APECON

Adresse
LELIENLAAN 19 2840 REET

Code postal : 2840
Localité : Reet
Commune : RUMST
Province : Anvers
Région : Région flamande